- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.181
ewet cnm bebişin maşallahı war bu hafta doğru yol izledim demekki aynen dewam 1 hafta daha.. daha doğurmazmışım 1 hafta 10 gün daha:)))) salı gel dedi salıya kadar doğurmazsın ne de olsa dedibilmiyorumkismile bu arada iyi yapmışsın öyle düşünnmekle huzursuz olmuyor rahat ediyosan git kal tabi beenimde öle bi kaynana tarafım olsada gitsem rahat etsem nerdeeee götünü ben topladım ben baktım die kırk yıl söyler artıklaelaelaelaelae ama arada gel ewine canım öyle her gün hergün alıştırma kocanıda kendinide 2 gün falanda ewinizdehasretcim gözün aydın,ne güsel habelrer ile gelmişsin cnm,maşşallah kızçene,hadi bakalım sen ne ne zaman doğurcan,
bu arada kayınvalideme geçicem yarın sanırım,çünkü iki gündür iyi değilim,eşime üzülüyorum,mutfak berbat durumda,bugün yatağımı bile toplıyamadım,hiçbişi yapmadım herşey ona kalıyor,adam zerre şikayet etmiyor ama benim içim el vermiyor ona kıyamam akşama kadar ayakta iş bi de evde olamz valla böle,mahvoldu adam,ben kilo aldıkça o kilo verdi,kurban olurum ben ona,hem kayınvalidem iyi bakıyor bana,kayınbabamda,bi de yemek yapamıyorum yapsamda yiyemiyorum bi acayip oldum,neyse ben şimdi eşimle çamaşırları vs atıcaz makineye,evi toplicaz,yarına bana iş kalmıcak,akşamada kayınbabam gelir alır bizi,haftasonu ctsi ya da pazar gelip,ev teizler kayınvalidem ben de gelirim,bebeğin kıyafetlerini ütülücek annem,ben de çantayı hzırlıcam ev de temniz dursun ne olur ne olmaz Allah korusun yaptık planı eşimle,hem her akşam kayınvalidemlerin orda rahatça yürüyüş yapıcaz eşimle,doğuma hazırlık,iyi olucak,tek dert ettiğim sizlerden ayrı kalıcam biraz,çok seviyom ben sizleri,çok özlicem,ama arada akşamalrı halalara çıkarız eşimle bakarım size,canımsınız,hasrettttttttttt raporumu verdim sana cücüğüm,hadi öptüm seni yarun gündüz evdeyim şeker
yaa kızlarr resimm yükleyeceğimm ama yapamıyorumm yardımmmmmmm
inşallah döner cnm
kız ne nispet yapcam bn rahat bıraksın biraz istiyom sürekli elinde bişeyler ewde kowalamaca oynuyoz:1rolleyes: bnde bi kere wer yicem diorum ama wermioooo:sm_cool:laelaelaelaelae
ya bu arada benim tickerda bi gün atlamış neden acaba 36+2 olmam gerkio ama 36+3ü gösteriyobilmiyorumkismile:uhm:
selam kızlar,
ayyy burası ne güzel cıvıl cıvıl , kalabalık :)) bizim oralar pek sessiz bizim aralık bebekleri hepimizi muma çevirdi :))) Allahım hepinizi sağlıkla kavuştursun bebeklerinize ....
tadını cıkar hasretcim :)) gerci cok ilgi de sıkar ama olsun cok arıycaz bu günleri bebişler gelsin bak..
birisi aha söylüyordu tickrm gün atlamış die benim dikkatimi cekmedi bi bakem...
sağol canımm aminn..
opuyorumnanaktan
he walla benm çiroz kıwama gelio da gülen yaa bnm 2 saattr falan ağrım war adet sancısı çekiorum resmen ama sürekli bi ağrıkarnımın altlarında we taş gibi karnım laan dinleniim biraz geçer dimi ebe karı alttan yine soktu parmaklarını çok canım yandı:sinifsinif: karnıma bastırdı falan 100de 20 incelme warmış zarda 1cm de açılma nstde 20 dakika kaldımo 20 dakikada hep 20lerde seyretti we bi kez büyük bi ağrı oldu 45,50lerdeydi odaCADIARZUhasrett
gözünn aydınn senin çiroz tosun olma yoluna girmiş laa
buarada nst sancın kaç kere çıktı anlamadım
eşim gelmek üzere ben çıkıyorum
iyi akşamlarrr:))
HASRET benim ticker doğru gidiyo anlamadım sizinki niye oldu..
seni ayrıca öpeyrum şekerimmopuyorumnanaktan
buarada sinannurayı lisetden silecekmiyim
çok sağol kujucum opuyorumnanaktanslm canım hadi hayırlı uğurlu olsun ne güzel iki harika duyguyu arka arkaya tadacaksın bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun Allah kolay doğumlar nasip etsin kardeşine de sanada
teşekkürler yazcım opuyorumnanaktancanım teyze oluyormuşsun şimdiden hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.
selkie ve beknur paylaşımlarınız için teşekkürler çok yararlı bilgiler bunlar.
sağol canım size de hayırlı olsun opuyorumnanaktanadi gözünaydın canım 1 ay sonra anne 9 ay sonra teyze olucam insallaaaaah:Saruboceq:..ablam da hamileymişş bugün kesinleştii..ay bu sene dogurganlık senesi cewrem hamiş dolu..
amiiiiin sağol canım opuyorumnanaktancanım gözünüz aydın...Allah kardeşini bir avazda kurtarsın inşallah....
çok sağol kujucum opuyorumnanaktan
teşekkürler yazcım opuyorumnanaktan
sağol canım size de hayırlı olsun opuyorumnanaktan
amiiiiin sağol canım opuyorumnanaktan
yaa kızlarr resimm yükleyeceğimm ama yapamıyorumm yardımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?