2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ewet cnm bebişin maşallahı war bu hafta doğru yol izledim demekki aynen dewam 1 hafta daha.. daha doğurmazmışım 1 hafta 10 gün daha:)))) salı gel dedi salıya kadar doğurmazsın ne de olsa dedibilmiyorumkismile bu arada iyi yapmışsın öyle düşünnmekle huzursuz olmuyor rahat ediyosan git kal tabi beenimde öle bi kaynana tarafım olsada gitsem rahat etsem nerdeeee götünü ben topladım ben baktım die kırk yıl söyler artıklaelaelaelaelae ama arada gel ewine canım öyle her gün hergün alıştırma kocanıda kendinide 2 gün falanda ewinizdelmaz:
bizimkinin tek kusuruda yemek yapar, hazırlar getirir, yedirir elleriyle, alır eder ama tabağını kaldırıp lawoboya atamaz çorabını çıkarıp kirli sepetine atamaz gerçi bnde hiç şikayet etmedim öyle yapma böyle yap die ama olsun o düşünemio işte yne anasına söwesim gelio bu gibi durumlardaklava:

Son düzenleme:

tadını cıkar hasretcim :)) gerci cok ilgi de sıkar ama olsun cok arıycaz bu günleri bebişler gelsin bak..
birisi aha söylüyordu tickrm gün atlamış die benim dikkatimi cekmedi bi bakem...

selam kızlar,

ayyy burası ne güzel cıvıl cıvıl , kalabalık :)) bizim oralar pek sessiz bizim aralık bebekleri hepimizi muma çevirdi :))) Allahım hepinizi sağlıkla kavuştursun bebeklerinize ....

sağol canımm aminn..
opuyorumnanaktan

hijyenim söledi hatta bnde dalga geçtim onla şubatı 29 sanıyodur belki senin ticker sonradan jeton düşmüştür die bi baktım bnmkide atlamış nie oldu acababilmiyorumkismile

dediğin doğru belkide kıymetini bilmeliyim aslında hoşumada gidiyo ama bazen istemediğimşeyleri zorla yemek zorunda bırakılınca böle oluyobayanssulusmile

eşim gelmek üzere ben çıkıyorum
iyi akşamlarrr:))
HASRET benim ticker doğru gidiyo anlamadım sizinki niye oldu..
seni ayrıca öpeyrum şekerimmopuyorumnanaktan

hasrett
gözünn aydınn senin çiroz tosun olma yoluna girmiş laa

buarada nst sancın kaç kere çıktı anlamadım

Benim gerizekalı tickerde önde gidiyo 3 olmam gerek bugun halbukı

hasrett
gözünn aydınn senin çiroz tosun olma yoluna girmiş laa

buarada nst sancın kaç kere çıktı anlamadım
he walla benm çiroz kıwama gelio da gülen yaa bnm 2 saattr falan ağrım war adet sancısı çekiorum resmen ama sürekli bi ağrıkarnımın altlarında we taş gibi karnım laan dinleniim biraz geçer dimi ebe karı alttan yine soktu parmaklarını çok canım yandı:sinifsinif: karnıma bastırdı falan 100de 20 incelme warmış zarda 1cm de açılma nstde 20 dakika kaldımo 20 dakikada hep 20lerde seyretti we bi kez büyük bi ağrı oldu 45,50lerdeydi odaCADIARZU
eşim gelmek üzere ben çıkıyorum
iyi akşamlarrr:))
HASRET benim ticker doğru gidiyo anlamadım sizinki niye oldu..
seni ayrıca öpeyrum şekerimmopuyorumnanaktan

bizim tickerlar delürdü heralde alla alla anlamadım walla neyse cicim bnde seni özle olaraktan öpüorum cicişerdenŞeniz

saol mutlucum umarım 1 hafta daha bu şekil kilo aldırabilirim kuzuma

gülen kazenemi nere bi mail atsana yaw nie böle olmuş tickerlar yoksa onlardamı erkenden doğurcamızı anladılaraklinialirimsmile

bende bugun kötüyüm hasret annem beni calıstırdı bugün çok kötü oldum
kafayı dötüğ dagıttık gene
kasılmam oluyor
arada makatada agrı olacak gibi oluyor kasık agrıyor oy anam oyy yanee
yat soluna dinlen benimde bugün öyle oldu ishal olmuşum 3 kere yapınca rahatladım midem felan bulanıyor ben hala gribim
1 hafta oldu
bizimbu tickerlar kafayı yemiş sen deyince fark ettim

hasret gözünaydın canım kızçen ne güzel büyümüş maşşallah ona inşaallah bu hızla gider gelişimi.

gideyimde azcık oğlumun şekerlerinden yapayım bari.

slm canım hadi hayırlı uğurlu olsun ne güzel iki harika duyguyu arka arkaya tadacaksın bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun Allah kolay doğumlar nasip etsin kardeşine de sanada
çok sağol kujucum opuyorumnanaktan
canım teyze oluyormuşsun şimdiden hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.

selkie ve beknur paylaşımlarınız için teşekkürler çok yararlı bilgiler bunlar.
teşekkürler yazcım opuyorumnanaktan
adi gözünaydın canım 1 ay sonra anne 9 ay sonra teyze olucam insallaaaaah:Saruboceq:..ablam da hamileymişş bugün kesinleştii..ay bu sene dogurganlık senesi cewrem hamiş dolu..
sağol canım size de hayırlı olsun opuyorumnanaktan
canım gözünüz aydın...Allah kardeşini bir avazda kurtarsın inşallah....
amiiiiin sağol canım opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
hepatit ve hasret ikinizinde gözüaydın.Hepatit kaderde ne varsa o bacım sezeryansa sezeryan başa gelen çekilir.
KIZZ hasret maşallah bir haftada 400 gr süper kız fazla kilo aldırma kızına bak sonra zor çıkarırsın benden söylemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…