2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar nasılsınız?
ya bu gün kar yağışı bekleniyrmuydu?dışarda kar kağıyor! inceden inceye!

selkiecim bebisine erkenden kavusacagini biliyorum ama tam tarih belirlendimi
sona geldik yaa inanamiyorum:)

15 şubat gibi en son canım..bu hafta sancı bekliyoruz ..olmadı pazartesi karar değişmezse suni sancı ile geleçek bebiş...cumartesi dr randevum var..gidişata bakıp karar vereceğiz...aslında dr 38 haftanın sonuna kadar kalması taraftarı ama bebişin ultrasondaki kilosu ve benim leğen kemiğimdeki kayma buna pek musade etmiyor..dr belki kemiğin açıldıkça yerine oturur dedi,,işte bu hafta onada yeniden bakaçak...

simenay gittinmi doktura

Gülencim, geçen cumartesi gittim doktora, önümüzdeki cumartesi yine gidecem, 2500 gr. olmuş benim kız, 2 hafta daha dayanmaya çalışalım dedi doktor, sonra duruma göre alırız sezeryanla dedi, nst de sancım çıkmadı hiç bu hafta, evde yatmaya devam anlayacağın..

canım maşallah bebişine!

inş daa 2 degıl 4 hafta durur sımenaycımm
brnı dr 39 dogurtuurucam deyuu
ıns bekler

sagolun kizlar.... ben artik haftada 1 gidicem doktoruma :))))

canım hem günaydın hem gözünaydın ne güzel ahberler almışsın birde haftadabir göreceksin ne mutlu sana :):):

bende 15 te bire düşürdü doktorum... nst de bende ağrı hiç çıkmadı zilloşda 2950 olmuş biraz tombiş ama boyu uzun olduğu için kilolu görünüyor sanırım biraz uzun ve zayıf oalcak :):):)

annbem geldı mutfak dolabını temızlıyor bendde acık yardım etcem asadan vercem tabak canak hepsını makınerye atıp yıkıcaz

inş daa 2 degıl 4 hafta durur sımenaycımm
brnı dr 39 dogurtuurucam deyuu
ıns bekler

İnşallah Gülencim, hepimizinki gününü beklesin, sağlıkla gelsin minikler..

Seyyalcim, maşallah kızına, seninde gözünaydın..

günaydın kızlarra.s.
herkes iyidir umarım
ben bu sabah 7den beri uyumuyorum gece kalça ağrımdan uyuyamamıştım doğru düzgün neyse eşim işe gitti bende bi huzursuzluk oda yat hiç çıkma bile yataktan dedi
ben sağa dönüyorum sola dönüyorum sırt üstü yatıyorum oğluşumdan tık yok bi yandan da gözümden uyku akıyo ama içim huzursuz velet hiç oynamadı:sinifsinif: tam 2 saat yatağın içinde her pozisyona girdim hatta telefondan müzik açıp dayadım karnıma dinlettim başucumda muz la süt var onları yedim yok:sinifsinif: dürtüm karnımı salladım yine yok delirdim en sonunda eşimi aradım gel dedim oğluşum sen gittiğinden beri hiç hareket etmedi hee bi ara kalkıp çikolata yedim neyse telefonu kapattım bizimki başladı vurmaya dayanmaya nasıl oldum varya yeniden eşimi aradım dedim gelme hareket ediyo garibim oda orda çok kötü oldu tabii ardından bi de hıçkırık tuttu dedim bu hıçkırığa bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdi
çok uzatmışım özür yani böyle bi sabah geçirdim ama şimdi iyiyiz çok şükür

canım çok sevindim eşinin iş durumuna hayırlısı olur inşallah seninde az kalmış iznine güzel güzel dinlenirsin artık

maşallah kuzuya büyümüş nazar değmesin annesi

sana bi zarar gelmesin canim. en dogru zaman neyse o zaman olsun. bebisinin ve oglunun sana ihtiyaci var.

sagol canim. senin zillosa da masallah. kuzum benim annesi gibi uzun boylu olcak desene. :))))

sagol canim. bebisin seni telaslandirdi yani. neyse hareket etmis de rahatlamissin.
ay dun gece bende uyurken cok zorlandim. 1 sag 1 sol her donuste cok zorluk cektim ve her defasinda da esim uyandi noldu bisiyin mi var diye. artik donerken nasil inliyorsam dusunun yani :))) adam tetikte her an hadi kalk hastaneye gidiyoruz dememi falan bekliyor sanirim. :)))

günaydın hepinize kızlar güzel birgün olsun hepimiz içinopuyorumnanaktan.

FTY gözünaydın canım maşşallah oğluna.

selkie sabahları uyanıp siteyi açarken acaba burda mı yoksa sancısı fakan tuttu mu diye giriyorum hee buraya.

Günaydın...
Ben geldim...
Bugün kontrolümüz vardı... Kızım 2000 gramı gecmis...
Doktor, işten ayrıl dedi...
Bu haftayı tamamlayıp, haftaya işten ayrılacağım.... Üç hafta çalışmış oluyorum o zaman... İki haftada ben dinleneceğim...
Doktor, dikkat et yoksa erken doğurursun dedi... Yorulma dedi...

yaz cim sagol. sen nasilsin bu arada?

iyiyim canım çok sağolopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan.o sancılandığım geceden beri sıkı yönetim var bizdede tek başıma dışarı falan çıkmıyorum artık.genel olarak iyiyiz ama çok şükür.

bir kahvaltı edip gelelim oğlumla.

Son düzenleme:

canım çifte gözün aydın :))
maşallah bebişineiznin de hayırlı olsun şimdiden..

Günaydın şekerlerim...
FTY, gözünaydın, maşallah oğluşuna..
günaydın simenaycım..iyi olmana sevindim:))
sen benim son mesajımı aldın mı ya ne zamandır sorcam unuttum

ayy o kadar az mı kaldı selkie çok heyecanlandım benkaydirigubbakcemile2 sağlıkla doğacak inşallah

canım bu haftalarda bebeğin hareket alanı azaldığı için daha az hareket etmesi normal hemen telaş yapma olurmu:))az ama öz kıpırdanıyor artık minikler:))

sinpac senin de gözün aydın tatile giriyorsun sen de artık:)
maşallah bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…