2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun...
inşallah sağlıkla kucağına alırsın meleğini...

tansiyonun yükseliyor muydu ?

beknur içinde bulundugun durum çok zor durum şu an seni anlıyorum, ama bırak herkes kendi işini kendi halletsin, sonra kötü siz olursunuz,bizde aynı durumu yaşadık,enişteme eşim kredi kartından harcama yaptırmış ve bunu benden gizlemişti,bana sonradan söyledi, istediyimiz zaman kötü olduk hamileydim o zaman yine faiz bindi üstüne baya ödemediler en sonunda ben setimi sattım onların borcu için,ben çok üzüldüm ve bebegimi düşürdüm,sen hiç takma bunları kafana, verip kötü olucagına verme kötü ol daha iyi en azından yuvanda mutlulugun bozulmaz, babanada büyük geçmiş olsun cnm.

kendini şişman çirkin hıssedenler toplanıyomus duydum geldım... ben bıde yuzu lekelenmış koyulasmıs bı magdurum

benimde burnum şişti boynumda küçük benler çıkmış her yerim çatladı onca kreme rağmen ne tuhaf şey şu hamilelik
:1shok:

şikayet yokk herşey bebeklerimiz için diyoruzz..
ne diyoruz,:)) ben güzel karıyam .kaydirigubbakcemile3

kendini şişman çirkin hıssedenler toplanıyomus duydum geldım... ben bıde yuzu lekelenmış koyulasmıs bı magdurum

He heee bende kayılayım bari bu toplantıya.Birde inanılmaz agresifim onume geleni dovesim var nedir bendeki bu sinir anlamıyorum.Sanki herkesten nefret ediyorum ve evet bende kendimi esmerleşmiş hissediyorum Allahım ya cok stresliyim sigara içmek istiyorum

canım geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun...
inşallah sağlıkla kucağına alırsın meleğini...

tansiyonun yükseliyor muydu ?

evet canım benim
sabah akşam ölçtürüyorum 16.10 kadar çıkıyorum 14,9 çıktığımda hemen hastaneye başvurmamı söyledi dr miğdemde ağrı, baş dönmesi kasılma kusma gözlerde bulanıklılık olursa hiç bekleme dedi allahım yardımcımız olsun

benimde burnum şişti boynumda küçük benler çıkmış her yerim çatladı onca kreme rağmen ne tuhaf şey şu hamilelik
:1shok:

vucudum ıstıla edıldı hor bır sekılde kullanılıyo her yerımde odem var kafamda bıle yuzumde , kesın beynımde odemden sısmıstır... ayaklarım tombul bır teyze ayagı

Birde 1 hfta var ya doguma hiçbir şey yoluna girmicek gibi geliyor.her sey tamam ama eksikler var daha adam hiçbirşeyle ilgilenmiyor yaa işine tukurum onun.Birde ah su parasızlık varya neyse sağlığımız yerinde olsun da.

hah bıde o var cart dıye sorunsuz bırakmıstım dogum yaklastıkca sıgaraya hasretım cıktı ortaya sasırıyorum yaaa yoksa 7 aydır hıc aklıma bıle gelmedı dogurunca baslamayaayımm valla korkuyorum

şikayet yokk herşey bebeklerimiz için diyoruzz..
ne diyoruz,:)) ben güzel karıyam .kaydirigubbakcemile3

ben güzel karıyam bayanssulusmile aklinialirimsmile

amin canım stress yapma kendine tansiyona stresde hiç iyi değil herşey güzel olacak inşallah yerimseniben

vucudum ıstıla edıldı hor bır sekılde kullanılıyo her yerımde odem var kafamda bıle yuzumde , kesın beynımde odemden sısmıstır... ayaklarım tombul bır teyze ayagı

az kaldııı

hah bıde o var cart dıye sorunsuz bırakmıstım dogum yaklastıkca sıgaraya hasretım cıktı ortaya sasırıyorum yaaa yoksa 7 aydır hıc aklıma bıle gelmedı dogurunca baslamayaayımm valla korkuyorum
Bende hamile oldugumu oğrendiğim gun bıraktım tiksinmedim ama içmedim de.su son 1 aydır kendime zor hakim oluyorum.

Bende hamile oldugumu oğrendiğim gun bıraktım tiksinmedim ama içmedim de.su son 1 aydır kendime zor hakim oluyorum.

korkuyoruzdur dımı... bence korkuyorum ondan oluyo bıde cok agırlastım sıkılıyorum bunalıyorum gecem gunduzum bozuluyo ev o kafar dagınık kı ona da sıkılıyorum yedıgımın ıctıgımınbıle tadı yok cıdden cıksam sıgara alsam sankı eskı zayıf guzel gunlerıme rahat gunlerıme donmus gıbı hıssedecem....

cıgelerlerımdekı omurılıgımdekı bu baskı sankı azalaacak .. hıcbısı degısmıcek
bende senınle aynı gundeyım 37 + 1

yaklasıtıkca korkuyorum sınırlerım gerılıyo

he şöyle ben güzellll karıyammopuyorumnanaktan

sakın başlama yavrum bende bıraktım,hamilelikten bir hafta önce, ama başlamayı düşünmüyorum, yazık ona vericegimiz parayı bebegimize bişeyler alırız, hem biz zehirlenmeyi,

Allah yardımcın olsun canım... hadi bakalım geri sayım başladı...

mutlucuğum sancılar 160 ama sen hissetmiyor musun?
bilmiyorumkismile
Evet canım.Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun benimde

Peki senin gunun bellimi normal dogum mu yapıcan yoksa ben Allah izin verirse 18 subatta sezeryan olucam

Eftel vallahi bana içerim gibi geliyor tabii bu kadar zaman sonra tadı nasıl gelir bana bilmiyorum inşllah kotu gelirde vazgecerim.

hasretciğim neler olmuş öyle sende benim gibi ağlamaklısın desene gel beraber ağlıyak
:gitme:
üzme kendini canım sayılı günler meleğine kavuşacaksın her şey düzelir inş..

tmm içerim içsem bende içerim ama içmiyecem, bebek emecek onu düşünmüyomusun,
o senden vitamin alıcak yazık bebege, klava:

ee senın haftaya ya bak ılk kez sezaryene ımrendım heyecanlısındır ama muhtemelen daha rahatsındır oyle mı???

ben normal ıstıyorum hep oyle dusundum oda ne zaman olursa nasıl olcak ne zaman olcak nasıl dogurcam. emınım bebekde saskındır son ultrasonda yavrum nasıl sıkısmıs karnımda valla ezık ezık bakıyordu gozler oyle kocaman ...lakın kendımı mı gordum bebekde onuda bılmıyorum ben caresız o caresız...

Kızlar ya birde ilk 40 gun yani lohusalık donemınde ben yine yatak odasında yatmak istiyorum oyle ayarlamıstık bugun eşimin yengesi geldi.Hayır orda yatma orayı nasıl ısıtıcan yok hep yatak odandamı oturacan yemeğe falan gececğin zaman nasıl bebeği yalnız bırakacaksın falan filan daha bir suru şey anneminde aklını celdi cok sınırlenım niye karısırlarki.Bana cocugunun eski kıyafetlerini verecekmiş niye almısız bir suru şey benim ilk cocugum nıye senin kıznın eski kıyafetlerini alayım yani oyle değilmi.Ben ilk cocugum gozumde kalmasın diye aldım dedi. cook uzldum ınanın yani tamam maddi durumumuz iyi değil ama ben niye ilk cocuguma onun bunun eskierini giydiryim.Herşeyi de sağolsunlar annemler yaptı zaten bize bir şey aldırmadılar.Ama laflarına cok uzuldum.kayınvalidem de tutmus 1 ay sonra falan calısmaya basla sen dedi.evde kazık kadar oğlu ıssız gucsuz oturuyor beni calıstırmaya calısıyorlar.Bende Allah izin verirse 6 ay sonra iş aramaya baslarım dedim.Muhasebem var cok kolayda iş bulurum ama kendilerine yada eve harcarım sanıyorlarsa yanılıyorlar ben bebeğimi dusunurum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…