- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.401
slm kızlar ben geldim
bugün dr kont vardı, idarırımda protein çıktı (olası değerlerden fazla ) normalde doğum tarihim 19 marttı şimdi 35 haftadayız 38 haftada alalım dedi 40 bekleyemeyiz beklersek tehlikeli olur dedi nts girdim kalp atışlarımız normal fakat hiç hareket etmedi kızım
bebeğim kg almış geçen hafta 2.147 gr bu hafta 2.445 gr olmuş kızım
Allahımdan tek istediğim önce tüm sağlık sorunu yaşayan , herkese sonra bana sağlıklı günler nasip etsin hepimiz yavrularımızı sağlıkla alalım kucağımıza
kendini şişman çirkin hıssedenler toplanıyomusduydum geldım... ben bıde yuzu lekelenmış koyulasmıs bı magdurum
Arkadaşlar size bikaç gündür birşey anlatmak istiyorum...İçim çok sıkılıyor, paylaşmam lazım ama ablam filan burayı okursa çok kötü olur diye paylaşamıyorum...Ama bu son bir haftadır okadar stres altındayım ki paylaşmassam çatlıcam bebeğime bişi olucak diye korkuyorum..
Benim ablam ve hayırsızında hayırsızı eşi, başlarken daha batacağı belli olan bi şiket kurdu ve batırdı...borçları yüzünden binbirgüçlükle aldıkları evi satmak zorunda kaldılar ve bunu annemler babamdan sakladılar..Çünkü bu iki tencere kapak evlendiklerinden beri kredi kartı ev borcu vs vs sürekli borç ve faiz ödüyolar...Bana söylemek zorunda kaldılar (hemde bu halimle ben tüm bunlarla uğraştım) çünkü borçlarından dolayı eniştem kredi kullanamıyor ablamda kredi kullanması için maaş bordrosu yetmiyordu..Sonunda benden kullanmamı istedi ablam yeni bir ev almak için...Şİmdi sinirimden ve annemlerin birşey bilememesinden dolayı günlerce sıkıntı içinde kaldım sinirimden ağladım durdum...hem ablama üzüldüm hemde bu sorumsuzluğun cezasını ben ve eşim ödeyemez diye kendimle savaştım... ( ben onlara kaçkez karşılıksız paralar verdim inanın toplamını hatırlamıyorum ama 2500 filan karşılıksız verdim ihtiyaçları vardı diye) ve dedimki onlara size 20.000 filan verebilirim satmayın evi dedim yetmez dedi ablam ve dün öğrendimki borçlarını sattıkları evin parası bile kapatmıyormuş mafoldumben...Yani 75000 tl den de fazla borçları varmış...Bu sefer ben kredi kullanmıcam diyince ablam bozulup üzüldü...Sonra banka ile görüştü bi şekilde kredi onaylanmıştı ama bu seferde kefil istiyolardı..yine bana kefil olurmusun dedi...bende kefil olmaktansa krediyi ben kullanmam daha iyiydi dedim...bu işe giremem abla seni düşünüyorum arada kaldım kararsızım ama senin eşine zerre kadar güvencim kalmadı dedim(çünkü aldığı borcu zaten ödemeyen biri)...tamam ben herşeyi babamlara sölicem artık dedi...bende söyle onlarda bilsinler onlar bana ne derlerse ben onu yaparım dedim..ÇÜnkü ben ablama güveniyorum ama o salak kocasının en ufak bir kıçı sıkıştığında iş değiştirdiğini ve işten çıktığını aylarca çalışmadığını bildiğim için hiç istemedim..
Ve dün babamla konuşmuş..Babamda kronik bağırsak kolidi var en ufak bir üzüntü stres bağısaklarındaki myomların kanamasına neden oluyor...Babam çok sinirlenmiş gözüm görmesin ikinizide demiş annem bağırmış çağırmış (ki ilk defa eniştemle bu şekilde konuştular hiç yüzgöz olmazlardı)..babm günlerdir uyku uyumuyor ve ağlıyormuş :gitme:
babama bişey olucak diye ödüm patlıyo kızlar ve hissediyorum kızımda şuan bendeki stresi hisswediyo ve oda sıkıntıya düşçek diye korkuyorum...
Allah bildiği gibi yapsın o adamı ne diyim..Hepimiz onun yüzünden üzülüp duruyoruz...Birde çocukları var...Ona çok acıyorum...
Babama ve bebeğime bişi olursa diye çok korkuyorum...
kendini şişman çirkin hıssedenler toplanıyomusduydum geldım... ben bıde yuzu lekelenmış koyulasmıs bı magdurum
benimde burnum şişti boynumda küçük benler çıkmış her yerim çatladı onca kreme rağmen ne tuhaf şey şu hamilelik :1shok:
canım geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun...
inşallah sağlıkla kucağına alırsın meleğini...
tansiyonun yükseliyor muydu ?
benimde burnum şişti boynumda küçük benler çıkmış her yerim çatladı onca kreme rağmen ne tuhaf şey şu hamilelik :1shok:
He heee bende kayılayım bari bu toplantıya.Birde inanılmaz agresifim onume geleni dovesim var nedir bendeki bu sinir anlamıyorum.Sanki herkesten nefret ediyorum ve evet bende kendimi esmerleşmiş hissediyorum Allahım ya cok stresliyim sigara içmek istiyorum
şikayet yokk herşey bebeklerimiz için diyoruzz..
ne diyoruz,:)) ben güzel karıyam .kaydirigubbakcemile3
evet canım benim
sabah akşam ölçtürüyorum 16.10 kadar çıkıyorum 14,9 çıktığımda hemen hastaneye başvurmamı söyledi dr miğdemde ağrı, baş dönmesi kasılma kusma gözlerde bulanıklılık olursa hiç bekleme dediallahım yardımcımız olsun
vucudum ıstıla edıldı hor bır sekılde kullanılıyo her yerımde odem var kafamda bıle yuzumde , kesın beynımde odemden sısmıstır... ayaklarım tombul bır teyze ayagı
Bende hamile oldugumu oğrendiğim gun bıraktım tiksinmedim ama içmedim de.su son 1 aydır kendime zor hakim oluyorum.hah bıde o var cart dıye sorunsuz bırakmıstım dogum yaklastıkca sıgaraya hasretım cıktı ortaya sasırıyorum yaaa yoksa 7 aydır hıc aklıma bıle gelmedı dogurunca baslamayaayımm valla korkuyorum
Bende hamile oldugumu oğrendiğim gun bıraktım tiksinmedim ama içmedim de.su son 1 aydır kendime zor hakim oluyorum.
He heee bende kayılayım bari bu toplantıya.Birde inanılmaz agresifim onume geleni dovesim var nedir bendeki bu sinir anlamıyorum.Sanki herkesten nefret ediyorum ve evet bende kendimi esmerleşmiş hissediyorum Allahım ya cok stresliyim sigara içmek istiyorum
Evet canım.Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun benimde
Allah yardımcın olsun canım... hadi bakalım geri sayım başladı...
mutlucuğum sancılar 160 ama sen hissetmiyor musun? bilmiyorumkismile
hadi hayırlısı olsun geri sayım başladı..
amin:Saruboceq:
QUOTE]
Teşekkür ederim eftel
hasretcim çok teşekkürler amin hayırlısı olsun hepimiz için.toprak we eylülce hadi bakalım tarihler netleşti dmek hayırlısı olsun inşallah..
ulan mutlu hala 37 ayazıyo o tickerda bakıorumda normal s.a.t gösterdiği doğum tarihine geldin o doktorun bu hususta ne dio çok merak ettim...
ben bu gün çok ağladım halada ağlıyorum 10 dakika oldu susalı annem içinde ki herşeyi döktü we gitti kocamdan nefret ediyor:sinifsinif: çok üzüldüm çoookkk... we iister istemez cengize tawır aldım 4ü geçiodu geldi dükkana o andan itibaren suratım hep yerleri süpürdü neyin war dedi yok bişey dedim ama hiç ilgilenmedim yüzüne bakmadım ewe indim yatak odasına annem yine aydı saydı cengize babasına banada laflar wurdu we gitti cengiz sonra geldi ewe kurtlar wadisini iledi biraz ben ayrı koltukta uzandım iç bakmadım we konuşmadım o da çekti gitti bi kadeh wiskisini içip:1no2: sonra ben ağlama krizine girdim toparlanamadım ağladıkça hıçkırdıkça sancılarım oldu şimdi iyiyim... ama çok üzgünüm cengizede kızgınım annem çoğu saydığı şeylerde haklıydı ben bunlarla yüzleşmek zoruma gitti sanırım çok mutsuzum...
Sen kendini çok uzme yınede bak yaklastı dogumun aglayarak bebeğinide sıkıntıya sokarsın
Peki senin gunun bellimi normal dogum mu yapıcan yoksa ben Allah izin verirse 18 subatta sezeryan olucamkorkuyoruzdur dımı... bence korkuyorum ondan oluyo bıde cok agırlastım sıkılıyorum bunalıyorum gecem gunduzum bozuluyo ev o kafar dagınık kı ona da sıkılıyorum yedıgımın ıctıgımınbıle tadı yok cıdden cıksam sıgara alsam sankı eskı zayıf guzel gunlerıme rahat gunlerıme donmus gıbı hıssedecem....
cıgelerlerımdekı omurılıgımdekı bu baskı sankı azalaacak .. hıcbısı degısmıcek
bende senınle aynı gundeyım 37 + 1
yaklasıtıkca korkuyorum sınırlerım gerılıyo
he şöyle ben güzellll karıyammopuyorumnanaktan
sakın başlama yavrum bende bıraktım,hamilelikten bir hafta önce, ama başlamayı düşünmüyorum, yazık ona vericegimiz parayı bebegimize bişeyler alırız, hem biz zehirlenmeyi,
Peki senin gunun bellimi normal dogum mu yapıcan yoksa ben Allah izin verirse 18 subatta sezeryan olucam
Eftel vallahi bana içerim gibi geliyor tabii bu kadar zaman sonra tadı nasıl gelir bana bilmiyorum inşllah kotu gelirde vazgecerim.
Peki senin gunun bellimi normal dogum mu yapıcan yoksa ben Allah izin verirse 18 subatta sezeryan olucam
Eftel vallahi bana içerim gibi geliyor tabii bu kadar zaman sonra tadı nasıl gelir bana bilmiyorum inşllah kotu gelirde vazgecerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?