- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.361
ya ne alcam kocama yaa kızlar sewgililer günü geldi ne aldınız, eşlere? bn hiç bişe almadım henüz
ya ne alcam kocama yaa kızlar sewgililer günü geldi ne aldınız, eşlere? bn hiç bişe almadım henüz
off yaa bilmiorum netcem ya zaten dışarı çıktığım yok nasıl alayım ki hijyenimin hediyesini bile anneme aldırdımbizim ikimizde de yok bu adet hasretcim bekarkende yapmadık şimdide yapmıyoruz arada bir birbirimize sürprizler yapıyoruz ama sevgililer gününde yapmadık hiç
aslında bebeğim bana çok uğurlu geldi onun varlığını duyduğumuzdan beri evimizde bi huzur var ailelerimizle Allaha şükür aramız çok iyi ufak tefek sorunlar olurdu onlar bile olmadı belkide buna alıştım herşey böyle kalsın istiyorum
sen allaha emanetsin kuzum yaa, hakkında hayırlısı olsun...hasret kaç kere niyetlendim farklı doktora gitmeye o haftalarda hep kar yağdı evden çıkmadım sonrada eşim götürmedi ben o doktora doğuma girermisiniz diye sonrdum dedi drum yine o günü beklemez diyo bakalım sancılarım var bugünde ara ara dünde sen doğurcak gibisin dedi komşularım
hayatım bizim sevgililer günü hediyemiz karnımızda bundan güzel hediyemi olurama yinede hırka alacağım ben kocişime
canım gözün aydın bebişini görmüşsün seninde tarihin belli olur yakında
canım zor bi durum gerçekten ablana da üzüldüm sanada babana da ama bence kefil olma derim çünkü ödeyememe durumu olursa sizin başınız ağrır bu sefer insan ablası yada aileden biri olunca söylemesi zor oluyor ama sende artık sadece kendini değil bebeğinide düşünmek zorundasın inşallah en kısa zamanda bi yolunu bulup toparlanırla onların bi çocukları varmış üzüldüm gerçekten
hadi gözün aydın canım seninde günün belli oldu sende sağlıcakla alırsın inşallah kuzunu kucağına annesi
beknurcum
bi insan ne yapıpta o kadar borca batar ki.. bnce iyi yapmışsın kredi ve kefil işine girmemekle.. sen zor durumda kalırdın böyle bi sebeple sonra eşinlede huzursuz olacaksın.. bi yandan da üzüldüm tabii bu adamın ailesi yok mu onlardan istesinler..
beknurcuğum şimdi okudum..sakın böyle durumda kefil olma ve kredi falan çekme..sen sıkıntıya girersin sonra ..hem maddi,hem eşinle sıkıntı yaşarsın..elinden geleni yapmışsın zaten şu zaman kadar...daha fazla bulaşma derim...bak bebeğin olaçak yakında..onada sıkıntı yaşatırsın..artık herkesten önce onu düşünmek zorundasın sen...
Selam herkese a.s.a.s.a.s.a.s.
Beknur cum Allah yardımcınız olsun baban ıcın de canım bol bol dua et ve kendıne stres yapmamaya calıs bebegın ıcın kefil olmamakla ii yapmısın sakın eşinden habersiz onun bilgisi dısında böyle birşey yapma canım olan ikinize olur şuan ilk once kendı aileni dusun.
İnşallah baban bu olayı en yakın zamanda atlatır cok zor bı durum.
off yaa bilmiorum netcem ya zaten dışarı çıktığım yok nasıl alayım ki hijyenimin hediyesini bile anneme aldırdımhiç bi sosyal hayatım yokmafoldumben
aynen benim gibi düşünüyorsun hayatım, bebeğimiz doğsun ama biz hamile olmaya dewam edelim en iyisiaklinialirimsmile
Hasretçim ben twigy den terlik aldım oda bana ordan alcakmışşş aklıma getirdin iyiki dedi bişi demedim
Diğer sevgililer gününde değişik değişik çamaşır alırdı bu sevgililer gününde sevimli yumuş yumuş pofuduk terlik alacak...sanırım bu sene ona seksi değil sevimli geldiğim için :çok üzgünüm:
bence onlar için dünyanın en güzel kadınları biziz şu anda böle düsünme , vücudumuzu kimin için bozduk biz onlara dünyada sahip olabilecekleri en güzel şeyi vereceğiz.3 aya yine seksi geliriz hem yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?