2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya ne alcam kocama yaa kızlar sewgililer günü geldi ne aldınız, eşlere? bn hiç bişe almadım henüz

aslında bebeğim bana çok uğurlu geldi onun varlığını duyduğumuzdan beri evimizde bi huzur var ailelerimizle Allaha şükür aramız çok iyi ufak tefek sorunlar olurdu onlar bile olmadı belkide buna alıştım herşey böyle kalsın istiyorum

hasret kaç kere niyetlendim farklı doktora gitmeye o haftalarda hep kar yağdı evden çıkmadım sonrada eşim götürmedi ben o doktora doğuma girermisiniz diye sonrdum dedi drum yine o günü beklemez diyo bakalım sancılarım var bugünde ara ara dünde sen doğurcak gibisin dedi komşularım

bizim ikimizde de yok bu adet hasretcim bekarkende yapmadık şimdide yapmıyoruz arada bir birbirimize sürprizler yapıyoruz ama sevgililer gününde yapmadık hiç
off yaa bilmiorum netcem ya zaten dışarı çıktığım yok nasıl alayım ki hijyenimin hediyesini bile anneme aldırdım hiç bi sosyal hayatım yokmafoldumben

aynen benim gibi düşünüyorsun hayatım, bebeğimiz doğsun ama biz hamile olmaya dewam edelim en iyisiaklinialirimsmile

sen allaha emanetsin kuzum yaa, hakkında hayırlısı olsun...
hayatım bizim sevgililer günü hediyemiz karnımızda bundan güzel hediyemi olur ama yinede hırka alacağım ben kocişime

aslında öyle ama bişey almak istiyorum yinede.. birazdan dışarı çıkacakmışız dükkana bi arkadaşını aradı gelmesi için inşallah gelirde çıkarız kendime puma spor ayakkabı aldırıcam bide klasik düz bi ayakkabı.. annem dün laf arasında eski ayakkabılarlla hastaneye gidiosun gibi şeylerde söyledi baktım cidden eskimiş bütün ayaklkabılarım:sinifsinif:

Saolun arkadaşlar desteğiniz için,
Hasretçim bilmiyorum ne .ok yemiş tefecidenmi artık almış napmış...Var ailesi ama kimsenin umru değil..herhangi bir mal varlıkları yok...annesi vefat etti..babası dersen köyde ve vurdum duymazın teki...2 abisi var birinin bunlarla bağlantısı yok diğeri ise kredi kartı borçlarından gırtlağa kadar sıkıntıda..yani al birini vur ötekine...yani böyle insanlar diğer insanlara ömür törpüsü olarak gönderilmiş sanırm
Yok ben kesinlikle bulaşmam bunlara..Duygusallık bi yere kadar herşeyi mantıklı düşünmek lazım...Zaten eniştem rahat bir insan ve laf aramızda hep evliliği boyunca ablam bişeyler yapmaya çalıştı..hep o çekti sıkıntısını...akıllanan uslanan adam şimdiye kadar uslanırdı..güvenilecek biri olsa neyse hayatta güvenmem..Zaten insanın başına ne gelirse akrabadan gelir derler ya

Hasretçim ben twigy den terlik aldım oda bana ordan alcakmışşş aklıma getirdin iyiki dedi bişi demedim
Diğer sevgililer gününde değişik değişik çamaşır alırdı bu sevgililer gününde sevimli yumuş yumuş pofuduk terlik alacak...sanırım bu sene ona seksi değil sevimli geldiğim için ((((

Son düzenleme:

benimde hiç sosyal hayatım yok yaa zaten dağ başında otursak bundan iyiydi en azından burası dağ başı dert k...çımı kırar otururdum güya istanbulda oturuyorum iki adım biyere gidemiyorum
yaa zaten erkeklere de hediye almak bi dert ben doğum günlerinde alabileceğim bütün hediyeleri aldım aklımada hiç bişey gelmiyo topiklerin birinde okumuştum hatunun biri göbeğini hediye paketi gibi sarmış sarmalamış bide yemek hazırlamış kocasına hediye diye bebekini söylemiş eşininde hoşuna gitmiş

kızlar ne o selkie doğumamı gitti ?

yine kayınvalidem buradaydı bugün eşimin halasıyla gelmiştiler neyse ki bugün laf yemedim
:umursamaz:

kızlar ben bugün annemde kalıcam kıyafetlerimi hazırlıyım eşim gelir birazdan çıkarız
sanki burada yazıştıklarımız adamın içinemi doğuyo nedir az önce aradı güzel karıma sevgililer gününde ne istiyorsa onu alayım dedi şaşırdım kutlamayız yani kutlarızda hediye olayına girmeyiz bende bişey istemiyorum dedim bakalım yinede bi sürpriz yapabilir

bence onlar için dünyanın en güzel kadınları biziz şu anda böle düsünme , vücudumuzu kimin için bozduk biz onlara dünyada sahip olabilecekleri en güzel şeyi vereceğiz.3 aya yine seksi geliriz hem yaw

neyse canlarım öpüyorum hepinizi kendinize ve bebiklere iyi bakın belki akşam bakarım fırsat bulursam öpüldünüzzopuyorumnanaktan

kıslar merhaba
dünde bahsettiğim gibi yengem dogum yaptı
ve bebeğimizde olan sorundan dolayı hiç keyfimiz yok
sabahtan dukkanda ben durdum babamla sonra eve cıktım
ancak morelimiz cok bozuks ureklı 6 parmalklılıkla ilgili yazılar okuyoruz dr araştrırıyoruz
yarın anestezi uzmanıyla görüşmem var
epidural olmayıu ıstıyecegım
genelden cok korktum dun yengemın muhtui agrılaır oldue
epiduralde belki o kadar olmaz dıyolar yani ilk agrıları atlatıyormusun uyuşuk oldun için ne derece do9gru onu öğrenicem

bence onlar için dünyanın en güzel kadınları biziz şu anda böle düsünme , vücudumuzu kimin için bozduk biz onlara dünyada sahip olabilecekleri en güzel şeyi vereceğiz.3 aya yine seksi geliriz hem yaw

doğru diyosun...ama şuan kardeş kardeş yattığımız için bana sanki hiiiç canı çekmiomuş gibi gelio..ona sorarsan bebeğe bişi olcek diye korkuyorum diooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…