2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen naptın ethichayla görüşçektin doğumla ilgili...
yarın da anestezi için orasıyla mı görüşçen

Pazar günü sevgililer günü...
Kendimi o kadar tombul ve çirkin hissediyorum ki... Biliyorum aslında dünyanın en güzel şeyleriyiz ama kendimi tombul hissediyorum...
Keşke 14 Şubatta eşim süpriz yapıp bana bir çöp kadar küçük de olsa bir hediye alsa...

doğru diyosun...ama şuan kardeş kardeş yattığımız için bana sanki hiiiç canı çekmiomuş gibi gelio..ona sorarsan bebeğe bişi olcek diye korkuyorum diooo

e biz ağustosdan bu yana kardeş kardeş yatmaktayız :))) hatta bugün dr vajinal ult yaptı çok zorlandım (( ben doğum sonrası kankalıktan ne zaman kurtulcaz onu merak ediyorum

inşallah alırlar yani çok şey hakediyoruz bu sevgililer gününde

Beknur evet canım 1600 ıle 200 arası dedıler canım levent beyın uzerınden gosterceklermış dogumu
orya gıdıyom anestezı ıcın

mutlu gırdı canım gırmezmı fark etmemışler

yaa ben çok bencilim sanırım bebişim orada kalsın istiyorum alıştım yoğun ilgiye sanki dünya benim etrafımda dönüyo gibi doğunca hepsi uçup gidecekmiş gibi geliyoboshayallersmile
yok ben çok ağırlaştım doğsun istiyorum artık..hem çokta merak ediyorum :)))))
kızlar ne o selkie doğumamı gitti ?

yine kayınvalidem buradaydı bugün eşimin halasıyla gelmiştiler neyse ki bugün laf yemedim
:umursamaz:

yok doğurmadım henüz.......

Ben de uyudum uyandım geldim...Doğuran yok değil mi?Gülaycım çok geçmiş olsun ama üzmeyin kendinizi , estetikle inşallah mesele hallolur...

ee görümcesiyle gelmiş ya ondandır hijyenim

evet bencede anlamadığım şey şu güy bana bakmaya geliyorlar ama ben oturamıyorum öyle eşimin tarafı gelince çay hazırladım falan mutfağı topladım otur biz yaparız diyorlar uzaktan ama ben bitirmiş oluyorum tez canlıyım ne edim.. zaten o kadar laf yuttum tırstım bundan sonra ne yapsam konuşurlar mı diye düşünüyorum.. yasakkelime

dermişimmmm yaa şaka şaka cnm sıkılıyo laf arıyorum.. doğuran yokmu heyecan olsun..kaydirigubbakcemile3

ya ilk ben doğurmak istiyorum... keşke hepinizden önce ben doğurabilsem zaman olarak...

sempatiksalakcinni

yalnız değilsin canım bende aynı sennin gibi kendimi tombul şişko artı tembel uyuşuk fufuka hissediyorum kaydirigubbakcemile3

inşallah eşin bir incelik yapar sana
bayanssulusmile

hep öyle olur cnm bizdede öyledir, lafda yardım ama biz oturmuyoz o başka..
ya doğuralımda kim olursa olsun artık gelsinler deilmi ama,
selkie ile hasretin dogacagı yokkaydirigubbakcemile3

hep öyle olur cnm bizdede öyledir, lafda yardım ama biz oturmuyoz o başka..
ya doğuralımda kim olursa olsun artık gelsinler deilmi ama,
selkie ile hasretin dogacagı yokkaydirigubbakcemile3

evet öyle oluyor canım bende o yüzden doğurmak istiyorum zaten o zaman gözüm yavrudan başkasını görmez heralde ama lohusa psikolojiside var tabii

maşallah mart bebekleri sabırlı çıktı
alkisalkisalkis

slm kızlar ben geldim
bugün dr kont vardı, idarırımda protein çıktı (olası değerlerden fazla ) normalde doğum tarihim 19 marttı şimdi 35 haftadayız 38 haftada alalım dedi 40 bekleyemeyiz beklersek tehlikeli olur dedi nts girdim kalp atışlarımız normal fakat hiç hareket etmedi kızım
bebeğim kg almış geçen hafta 2.147 gr bu hafta 2.445 gr olmuş kızım
Allahımdan tek istediğim önce tüm sağlık sorunu yaşayan , herkese sonra bana sağlıklı günler nasip etsin hepimiz yavrularımızı sağlıkla alalım kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…