- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.381
canım sen naptın ethichayla görüşçektin doğumla ilgili...kıslar merhaba
dünde bahsettiğim gibi yengem dogum yaptı
ve bebeğimizde olan sorundan dolayı hiç keyfimiz yok
sabahtan dukkanda ben durdum babamla sonra eve cıktım
ancak morelimiz cok bozuks ureklı 6 parmalklılıkla ilgili yazılar okuyoruz dr araştrırıyoruz
yarın anestezi uzmanıyla görüşmem var
epidural olmayıu ıstıyecegım
genelden cok korktum dun yengemın muhtui agrılaır oldue
epiduralde belki o kadar olmaz dıyolar yani ilk agrıları atlatıyormusun uyuşuk oldun için ne derece do9gru onu öğrenicem
doğru diyosun...ama şuan kardeş kardeş yattığımız için bana sanki hiiiç canı çekmiomuş gibi gelio..ona sorarsan bebeğe bişi olcek diye korkuyorum diooo
Pazar günü sevgililer günü...
Kendimi o kadar tombul ve çirkin hissediyorum ki... Biliyorum aslında dünyanın en güzel şeyleriyiz ama kendimi tombul hissediyorum...
Keşke 14 Şubatta eşim süpriz yapıp bana bir çöp kadar küçük de olsa bir hediye alsa...
yok ben çok ağırlaştım doğsun istiyorum artık..hem çokta merak ediyorum :)))))yaa ben çok bencilim sanırım bebişim orada kalsın istiyorum alıştım yoğun ilgiye sanki dünya benim etrafımda dönüyo gibi doğunca hepsi uçup gidecekmiş gibi geliyoboshayallersmile
kızlar ne o selkie doğumamı gitti ?
yine kayınvalidem buradaydı bugün eşimin halasıyla gelmiştiler neyse ki bugün laf yemedim :umursamaz:
huhuuuuuuuuuuuuuuuu en dogdum..
ee görümcesiyle gelmiş ya ondandır hijyenim
dermişimmmm yaa şaka şaka cnm sıkılıyo laf arıyorum.. doğuran yokmu heyecan olsun..kaydirigubbakcemile3
yok cnm ya şaka yaptım..kaydirigubbakcemile3Nasıl yaniiiiiii
iyi akşamlar cnm..ii aksamlar kızlar ben çıkıyorum kendinize ii bakın
Ben de uyudum uyandım geldim...Doğuran yok değil mi?Gülaycım çok geçmiş olsun ama üzmeyin kendinizi , estetikle inşallah mesele hallolur...
Pazar günü sevgililer günü...
Kendimi o kadar tombul ve çirkin hissediyorum ki... Biliyorum aslında dünyanın en güzel şeyleriyiz ama kendimi tombul hissediyorum...
Keşke 14 Şubatta eşim süpriz yapıp bana bir çöp kadar küçük de olsa bir hediye alsa...
hep öyle olur cnm bizdede öyledir, lafda yardım ama biz oturmuyoz o başka..evet bencede anlamadığım şey şu güy bana bakmaya geliyorlar ama ben oturamıyorum öyle eşimin tarafı gelince çay hazırladım falan mutfağı topladım otur biz yaparız diyorlar uzaktan ama ben bitirmiş oluyorum tez canlıyım ne edim.. zaten o kadar laf yuttum tırstım bundan sonra ne yapsam konuşurlar mı diye düşünüyorum.. yasakkelime
ya ilk ben doğurmak istiyorum... keşke hepinizden önce ben doğurabilsem zaman olarak...
sempatiksalakcinni
hep öyle olur cnm bizdede öyledir, lafda yardım ama biz oturmuyoz o başka..
ya doğuralımda kim olursa olsun artık gelsinler deilmi ama,
selkie ile hasretin dogacagı yokkaydirigubbakcemile3
Hijyenim ben sıramı sana veririm ama bebikin beklesin biraz daha annesi.Biraz daha kilo alsın sonra gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?