- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.541
tabi ya moral bozmada üstlerine yok bazı drların..bari deki 8.haftaya kadar kesnleşir de yani ..buda kötü bi duygudur ya yasayan bilir heralde test alıyosun hamileyim diosun herkese müjdeler...hadi bakalım bebegin kalp atışı yok deniyo..of allah kimseye yasatmasın ..benim bildiğim en erken 6 haftalık duyuluyor...
tabi ya moral bozmada üstlerine yok bazı drların..bari deki 8.haftaya kadar kesnleşir de yani ..buda kötü bi duygudur ya yasayan bilir heralde test alıyosun hamileyim diosun herkese müjdeler...hadi bakalım bebegin kalp atışı yok deniyo..of allah kimseye yasatmasın ..
Allah düz kurtarsın canım , senin için hepimiz için dua edeceğim
Teşekkürler arkadaşlar.. Ben de doğumda size dua edicem..Güle güle frambuaz yat dinlen tabii canım o kadar stress yaşadın...
Allah yardımcın olsun...
İnşallah hasretcim..ooowww amanın wallahi içtenlikle ilk bebeğimiz gelio diyebiliriz şimdi çok heycanlandım.. inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım güzel haberlerini beklioruz numaran war mı birinde yada bizden birinin no su sende hemen alalım güzel haberlerini çok merak ederiz seni... kaç kg dedi bebek için dr? bakalım doğum kilosuyla uyacakmı..
Amin canım inşallah.. Darısı hepimizin başına..ay kızlar hadi gözünüz aydın şimdi siz ne kadar heyecanlısınız rabbim yardımcınız olsun hayırlısıyla sağlıklısıyla yavrularınızı kucağınıza alırsınız inşallah
kızlar ben geldim dr den..nst ye bağlandım sançım yok...
sonra ultrasona girdim bebiş 3800 olmuş,,+200,-200 oynayabilirmiş bu rakam...
sonra çatı muayenesi yaptı,3-4 cm açılmışım...
ve pazartesi 15 şubatta saat sabah 8 de hastaneye çağırdı..dr o zamana kadar rahim 4-5 çm olur dedi..kendi sançım gelemeyek yine büyük ihtimal,o nedenel suni sancı vereçek..1-2 saatte doğurursun dedi geldiğinde 4-5 çm açılmış olursan dedi...
frambuaz seninle aynı gün doğuruyoruz....
başka dr.a gitsin o biraz amal bi dr muş galiba 6.haftada duyulacak die bişey mi war ya hiç ağlamasın bence..EBRU cum dualarımız seninle canım hayırlısıyla saglıkla kucagına alırsın insallah bebegini...benim biraz moralimiz bozuldu kızlar ablamın hamilelil haberini burda paylaşmıstım siizinle su an 6 haftalık..ama gittikleri dr bebegin bu hafta kalp atışlarının duyulması gerektigini ama duyamadıgını söylemiş..oda suan aglıyo morali bozuk bi dr a daha gidicek..ya benm bildigim 8.hafta kesnleweşio kalp atışı..öyle degilmib bişey söyleyin lütfen..
unutma ama çatlarız bakkkkk inşallah drun dediği gibi 1,2 saatte kurtulursun bn ewet hazırlicam bu akşam geceliklerim buruşmasın die koymiim dedim erkenden walize artık gecelikleri en son koyarım salı randewuma gidim ona göre...evet frambuazla aynı gün,çifter çifter geleçekler...!!! :))))))
inşallah frambuazda hayırlısıyla kurtulur...
evin içinde dolaşıp duruyorum,,açılayım diye ama sanım olmasada şiddetli bel ağrım var..açılırken olurmuş bel ağrısı...sende pna dikkat et..birde karnım sanki aşağı doğru çekiyor beni...
sende hazırla artık hastane çantası..bak ben doğuruyorum sıra sana geliyor...inşallah sende açılmışsındırda..son günler çok zor oluyor zaten...ben iyiçe yorgun hissediyorum kendimi,hiç kalkamıyorum yerimden....
ay hepimiz inşallah kolaya doğuruveririz..
sabah o saatte mesaj geçemem,doğurduktan sonra geçerim artık sana mesaj ....
yaaaa herkes doğuracak biz kalacak burda!!
ne aceleniz var ya!!
hepberaber doğrurduk martın sonundaklava:
şimdi siz bebik sevceksiniz biz ne yapcaz!
Güle güle frambuaz yat dinlen tabii canım o kadar stress yaşadın...
Allah yardımcın olsun...
maaşallah maaşallah ilk bebiklerimiz geliyor. haydı kızlar hayırlısıyla doğurun... dualarımız sizinle..
Allahım sen yeğenlerimizle annelerimizi sağlıkla kavuştur.. amin :Saruboceq:
kızım sen bizi nie ağlatıyorsun ya :gitme: "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filmine ben hamile değilken de ağlıyordum :gitme:
Dualarınızı eksik etmeyin..maşallah canım bebişine ayyy ben icee heycanlandım bak şimdi hadi allah yardımcınız olsun frambuaz ve senin sağ salim alırsınız innşallah kucaklarınıza
tabi ya moral bozmada üstlerine yok bazı drların..bari deki 8.haftaya kadar kesnleşir de yani ..buda kötü bi duygudur ya yasayan bilir heralde test alıyosun hamileyim diosun herkese müjdeler...hadi bakalım bebegin kalp atışı yok deniyo..of allah kimseye yasatmasın ..
Teşekkürler arkadaşlar.. Ben de doğumda size dua edicem..
ınşallah hasretcim..
Benim kimsede numaram yok ama Acıbadem hastanesinin internet sitesinden önce " e-bebeğim" ordan da "yenidoğanlar" ı tıklarsanız bebek doğduğunda fotoğrafını koyuyolar.. Pelin Metin... Ordan iyi haberlerimizi alırsınız inşallah..
Amin canım inşallah.. Darısı hepimizin başına..
Canım ne güzel maşallah senin bebeğin kocaman olmuş.. Benimki daha 3000gr..
Açılma da yok.Ama bebek çok aşağıya inmiş. Suyu da azalmış.Plesenta yaşlanmış vs.. Daha durmaması gerekiyomuş. En geç salı günü kesin doğum yaparsın dedi..
Önce suni sancıyla rahim ağzını açmayı denicek sanırım.. Olmazsa sezeryana...
Hakkımızda hayırlısı olsun ama hiç ayrılmak istemiyorum bebeğimden ya.. :a015: ıçim bomboş olcak gibi.. Tekmelerini hıçkırıklarını çok özlicem.. :gitme:
başka dr.a gitsin o biraz amal bi dr muş galiba 6.haftada duyulacak die bişey mi war ya hiç ağlamasın bence..
unutma ama çatlarız bakkkkk inşallah drun dediği gibi 1,2 saatte kurtulursun bn ewet hazırlicam bu akşam geceliklerim buruşmasın die koymiim dedim erkenden walize artık gecelikleri en son koyarım salı randewuma gidim ona göre...
ne mi yapceeen:mymeka: ben hergün kızımın resimlerini koycam sende onu sewcen delüüüü
artık ordan bakarız cnm hee normal doğummu deneyecek ilk doktorun saat falan werdi mi?Teşekkürler arkadaşlar.. Ben de doğumda size dua edicem..
İnşallah hasretcim..
Benim kimsede numaram yok ama Acıbadem hastanesinin internet sitesinden önce " e-bebeğim" ordan da "yenidoğanlar" ı tıklarsanız bebek doğduğunda fotoğrafını koyuyolar.. Pelin Metin... Ordan iyi haberlerimizi alırsınız inşallah..
Amin canım inşallah.. Darısı hepimizin başına..
Canım ne güzel maşallah senin bebeğin kocaman olmuş.. Benimki daha 3000gr..
Açılma da yok.Ama bebek çok aşağıya inmiş. Suyu da azalmış.Plesenta yaşlanmış vs.. Daha durmaması gerekiyomuş. En geç salı günü kesin doğum yaparsın dedi..
Önce suni sancıyla rahim ağzını açmayı denicek sanırım.. Olmazsa sezeryana...
Hakkımızda hayırlısı olsun ama hiç ayrılmak istemiyorum bebeğimden ya.. :a015: İçim bomboş olcak gibi.. Tekmelerini hıçkırıklarını çok özlicem.. :gitme:
Selkie; canım hadi gözün aydın EMİRHAN'ın da geliyor artık bol bol dinlen bak bisey kalmadı yaaa
Frambuaz; Selkie ile aynı günmüş doğum tarihleriniz Rabbim sizleri korusun ve meleklerinize kavuştursun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Sinemay;Doğum tarihiniz belli olmuş canım1 MART hadi hayırlısı söylede kızına uslu dursun..
Lavinebru;Öncelikle bozma moralini ve ablan içinde sıkma canını 8 haftaya kadar beklesin bence 6 haftada kesemiz gözükmüştü 8 hafta da kalp atışlarını duymuştuk bizde ama içi raht olsun diye bence başka doktora gitsin ablan
Bende yarın sabahtan karşıya gidiyorum Çarşambaya kadar yokum ...O yüzden sizlerden ayrı kalıcam Selkie ye ve Frambuazdan bana haber verin olur mu?Hadi hayırlısı Sağlıkla gelsinler 2-3 BEBEKLERİMİZZZZZa.s.
bugün eşim tel.de birilerine bağrıyodu yine uzak durun ebdnen ne haliniz warsa görün falan die.. sordum annesi aramış bebek doğdumu demiş, doğunca hemen haber wer bize demiş.. ay ne kadar yüzsüzler yaa bu zamana kadar nerdeydin bi gün beni arayıp nasılsın mı dedin oğlunu arayıp hayırlı olsun oğlum baba oluyosun mu dedin... eşimde bağırıyodu işte ama bnce başka bişeylerde dediler ki bizim ki o kadar sinirlendi de bana sölemiyo maymunCADIARZU
bide dükkanı satalım istersen falan dedi az önce, bi tatilimz yok bayramımız yok ben karımla çocuğumla zaman geçiremedikten sonra napiim parayı pulu falan dedi iyi düşün gazeteye internete falan ilan wer istiyosan dedi..
uff kararsız kaldım bnde:bbo:
ne mi yapceeen:mymeka: ben hergün kızımın resimlerini koycam sende onu sewcen delüüüü
Dualarınızı eksik etmeyin..
Kızlar aranızda epidural sezeryanı düşünen varmı?
iyi aksamlar güzel annişler.. ayyy ne güzel heyecan basmış buraları EBRUCUM FRAMBUAZCIM dualarımız sizinle saglıkla mutlulukla alın minnoşları kucaagınıza inşallah, güzel haberlerinizi merakla bekliyoruz..
benim minnoşumunda yatagı geldi bu aksam yatak odasına kurdurduk..çok garip bi duygu yaa insan gözlerine inanamıyor... ev bi temizlensin paklansın sonra sererim allah kısmet ederse takımlarını simdi heyecanla o günleri bekliyorum..
ceronora canım kaçırdım heralde bebişinimi gördün geldin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?