2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım sağol,darısı başına inşallah...
minnoşun yatağıda hayırlı olsun....serince koy hemen fotografını....!!!

ebrucum çok saol tatlım...banada dr 10 mart gibi alırım dedi ... hayırlısı inşallah.. yerinde duramıyorsundur simdi sen canım ya.. allah yardımcın olsun:Saruboceq:..

evet canım dün gördüm. 2200 kilo omuş 33+4'de çok şirin tostik suratlı bir şey kaydirigubbakcemile3

bu arada yatağınız da hayırlı olsun canım tatalı tatlı uyusun bebikin..

canım çok tesekkürler.. maasallah minnoşuna kocaman olmuş..ne güzel göstermiş yüzünü.. gözün aydın..

evet canım dün gördüm. 2200 kilo omuş 33+4'de çok şirin tostik suratlı bir şey kaydirigubbakcemile3

bu arada yatağınız da hayırlı olsun canım tatalı tatlı uyusun bebikin..

Canım ya benimde bugün 33+1 benim bebeğimde o kadar büyümüştür inşallahhhh. 10 gün önce 1550 demişti doktor çok düşük gelmişti. senin nasıldı iki hafta öncesi?

maasallah minnoşa canım.. gözün aydınalkisalkisalkis

herkese iyi akşamlar.biz yine iki gündür yoktuk bilgisayarım bugün geldi formatlandıda.
geçmiş çok fazla sadece birkaç sayfa bakındım.

doktora giden ve güzel haberlerle dönene herkesin gözüaydın canlarım.

FRAMBUAZ VE SELKıE pazartesi büyük gün kızlarr.Allah ım sağsalim kurtarsın sizleri.çok heyecanlandım şimdi.rabbim yardımcınız olsun.

HASRET o kadın hala arıyor mu yaa???pess valla yüzsüzlükte son nokta yani şimdiye kadar akılları nerdeymiş?ee tabi para gidiyor elden artık ilgili görünmeleri lazım.

maaşallah canım senin bebiş delikanlı olmuş kaydirigubbakcemile3 bir doğum tarihi daha belli oldu. pıtır pıtır dökülmeye başladınız haydi hayırlısı!! sayfa bebiş dolacak!!!

teşekkür ederim canım...

canım hadi gözün aydın..maşallah bebişe....

yok duramıyorum vallahi..... :)))))))

canım sağol..darısı başına inşallah..birde sen bendeki heyecanabak...

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar:)) ne haberler var bugün böyle:teytey:

Doktor doğum için tarih verdi...
15 Şubat..
Son 48 saatim yani...
Bize dua edin olur mu..

canım sağlıkla al kucağına inşallah..kolay bir doğum olsun..:Saruboceq:

selkie geliyor senin minik ha..sağlıkla doğsun canım kolay bir doğum olsun seninki de inşallah :Saruboceq:

FRAMBUAZ SELKİE ben cok heyecanlandım yaaa iyi haberlerinizi bekliyoruzzz

üff ne diyeyim ben hasret..torun sevgisi mi düştü acep yoksa çakallık mı yapıyorlar..bilemedim.sen sakın üzme kendini arkadaşım
dükkan işi de zor valla iyi düşün bu devirde iş de para da zor bulunuyor..hakkınızdahayırlısı olsun

gözün aydın şekerim..maşallah bebişine:)

evet simdide sinir bozucu haberleri vereyim :)

eve bi geldim kayinvaldemin surati 5 karis.optum anlattim falan iyi dogurdugundada getirirsin eve goruruz dedi,hastaneye gelmeyecekmis efendim.simdi onu goturmuyorsam dogumdada gelmezmis.yok kose minderiymisde yok soyleymisde boyleymisde
aman gelmesin yani cok uzulurum bende :)
hem annem hem kayinvalidem sezeryan konusunda cok uzduler beni,
normal doguramiyorum iste bu kadar zormu anlamak yok 5 doktorda yalanmi soyleyecek.
sezeryan oldugumu soyledigimde gecmis olsun diyen kadin gelip gidip laf soktu ama yok neymis sezeryanla doguran kadin dogum yaptin demesinmis.dun aksamda diyorki kesin sezeryanmi ihtimal yokmuymus.
kendi annemde yok ben kesinlikle sezeryan istemiyorum dedi dedi sanki kendi doguracakmis gibi.kestirmem kizimi dedi.zirt pirt ayni lafi herkes evdeyken soyledi.
simdi hanimlar triplere giriyorlar onlari doktora goturmuyorum diye.goturmem.ben bugun esimi bile goturmuyorum.canimi sikmasaydi kimse.valla kafami bozmasinlar gider dogurur kimseyede gostermem oglumun yuzunu.
ileri geri konusmayi biliyor herkes.unuturmuyum hic okadarda degil yani.

sagol canim :)

amaaan ben de bebekde bir şey var sandım... Boşver O.C.D. ... son günlerde kaynanaların yanına anneler de eklendi. bir rahat bıraksınlar bizi ya!! doğuracak sensin canım onlara ne. azıcık susup oturmayı beceremiyorlar ya!

slm güzellerim ve minikleri,nasılsınız canlarım inşallah herşey yolundadır siz ve bebekler iyidişr,ben kayınvalidem de olduğum için giremiyorum nete,net yok zaten annemlerde,aklım sizde herşey yolunda mı bi,riniz keşke bana kısacık özet verse çok vaktim yok çünkü

Evet canım sezeryan olacak, o paranoya bende de vardı, devlet hastanelerinde çok oluyor öyle şeyler, ama şimdi bunları düşünmemeye çalış, herşey çok güzel olacak inşallah hepimiz için..

Teşekkürler Hijyenim.. Fotoğrafçı için eşimle uzlaşamadık pek saçma buluyor kendisi ama kararalıyım, istiyorum, çok güzel bir hatıra olur bebişime..

Doktor doğum için tarih verdi...
15 Şubat..
Son 48 saatim yani...
Bize dua edin olur mu..

Dualarım seninle canımcım, inşallah sorunsuz atlatacaksın ve sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini.. Hadi hayırlısı..

Canım plasenta yaşlanması ileri boyutta değilmiş, 1-2 hafta daha idare eder dedi doktor, zaten doğum için tarih verdi ama bu arada durmayabilir bebek, suyunda iyice azalmış olursa o zaman hemen alırız dedi.

Selkie, heyecanlandırdın beni, hadi hayırlısı arkadaşım, umarım kolay bir doğum olur, dualarım seninle olacak, sağlıkla gelsin minik Emirhan..

Ebrucum, 6 hafta kalp atışını duymak için çok erken bence, benim bir arkadaşım 11. haftada ancak duyabildi, doktor nerdeyse boş gebelik diye kürtaj yapacaktı, ablana söyle beklesin biraz acele etmesin, moralini de bozmasın, başka bir doktora daha gitsin bence..

Teşekkür ederim Pancuben, inşallah uslu duracak benim kız, anlaşma yapmaya çalışıyorum ama kıpır kıpır hareket ediyor, tamam anne mi diyor yoksa banane gelecem işte mi diyor anlamıyorum :))

Kızlar aranızda epidural sezeryanı düşünen varmı?

Ben epidural sezeryan olacam, bugun öyle konuştuk doktorumla, genel anestezide uyanma süresi uzun oluyormuş, hem bebeği görmek istiyorum..

Bekocum, yatağınız hayırlı olsun, gle güle kullanın..

Canım, maşallah oğluşuna, senin tarihte belli olmuş, hadi hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…