- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.561
canım sağol,darısı başına inşallah...
minnoşun yatağıda hayırlı olsun....serince koy hemen fotografını....!!!
evet canım dün gördüm. 2200 kilo omuş 33+4'de çok şirin tostik suratlı bir şey kaydirigubbakcemile3
bu arada yatağınız da hayırlı olsun canım tatalı tatlı uyusun bebikin..
evet canım dün gördüm. 2200 kilo omuş 33+4'de çok şirin tostik suratlı bir şey kaydirigubbakcemile3
bu arada yatağınız da hayırlı olsun canım tatalı tatlı uyusun bebikin..
kislarrrrrrrrrrrrr :)
biz geldik oglusumla.
once guzel haberleri vereyim.doktorumuzdan aldigimiz bilgilere gore oglusum 2635 kg , 45 yada 46 cm boyunu soylemiyormus bizim doktor.sat a gore hafta 33 arti 4 ama oglusum 35 arti 4 de.iri bebek olacakmis.anasina cekmis.doktor dediki 2 hafta daha gelmesin ondan sonrasi problem degil.22 mart da sezeryanla gelecek oglum insallah teyzoslariAllah bi aksilik vermesin insallah.
koca yanakli oglum elleriyle gozlerini kapatmisti.pek bi nazli olmus bitanem :)
hosuma gitmeyen haberleride sonra yazayim canim sikilmasin simdi.gecmisi okuyamadim.cokkkkkkk uzun.doguran var mi ?
biz geldik oglusumla.
once guzel haberleri vereyim.doktorumuzdan aldigimiz bilgilere gore oglusum 2635 kg , 45 yada 46 cm boyunu soylemiyormus bizim doktor.sat a gore hafta 33 arti 4 ama oglusum 35 arti 4 de.iri bebek olacakmis.anasina cekmis.doktor dediki 2 hafta daha gelmesin ondan sonrasi problem degil.22 mart da sezeryanla gelecek oglum insallah teyzoslariAllah bi aksilik vermesin insallah.
hosuma gitmeyen haberleride sonra yazayim canim sikilmasin simdi.gecmisi okuyamadim.cokkkkkkk uzun.doguran var mi ?
ebrucum çok saol tatlım...banada dr 10 mart gibi alırım dedi ... hayırlısı inşallah.. yerinde duramıyorsundur simdi sen canım ya.. allah yardımcın olsun:Saruboceq:..
canım çok tesekkürler.. maasallah minnoşuna kocaman olmuş..ne güzel göstermiş yüzünü.. gözün aydın..
Kızlar aranızda epidural sezeryanı düşünen varmı?
biz geldik oglusumla.
ebrucum çok saol tatlım...banada dr 10 mart gibi alırım dedi ... hayırlısı inşallah.. yerinde duramıyorsundur simdi sen canım ya.. allah yardımcın olsun:Saruboceq:..
canım çok tesekkürler.. maasallah minnoşuna kocaman olmuş..ne güzel göstermiş yüzünü.. gözün aydın..
herkese iyi akşamlar.biz yine iki gündür yoktuk bilgisayarım bugün geldi formatlandıda.
geçmiş çok fazla sadece birkaç sayfa bakındım.
doktora giden ve güzel haberlerle dönene herkesin gözüaydın canlarım.
FRAMBUAZ VE SELKıE pazartesi büyük gün kızlarr.Allah ım sağsalim kurtarsın sizleri.çok heyecanlandım şimdi.rabbim yardımcınız olsun.
HASRET o kadın hala arıyor mu yaa???pess valla yüzsüzlükte son nokta yani şimdiye kadar akılları nerdeymiş?ee tabi para gidiyor elden artık ilgili görünmeleri lazım.
canım ben spinal sezeryan olucam.. bildiğim kadarıyla epidurali normal dogumda öneriyorlar.
Salı günü kontrolüm var çok heyecanlanıyorum. inşallah büyümüştür benim güzel kızım
canım hadi gözün aydın..maşallah bebişe....
yok duramıyorum vallahi..... :)))))))
canım sağol..darısı başına inşallah..birde sen bendeki heyecanabak...
Doktor doğum için tarih verdi...
15 Şubat..
Son 48 saatim yani...
Bize dua edin olur mu..
selkie geliyor senin minik ha..sağlıkla doğsun canım kolay bir doğum olsun seninki de inşallah :Saruboceq:kızlar ben geldim dr den..nst ye bağlandım sançım yok...
sonra ultrasona girdim bebiş 3800 olmuş,,+200,-200 oynayabilirmiş bu rakam...
sonra çatı muayenesi yaptı,3-4 cm açılmışım...
ve pazartesi 15 şubatta saat sabah 8 de hastaneye çağırdı..dr o zamana kadar rahim 4-5 çm olur dedi..kendi sançım gelemeyek yine büyük ihtimal,o nedenel suni sancı vereçek..1-2 saatte doğurursun dedi geldiğinde 4-5 çm açılmış olursan dedi...
frambuaz seninle aynı gün doğuruyoruz....
bugün eşim tel.de birilerine bağrıyodu yine uzak durun ebdnen ne haliniz warsa görün falan die.. sordum annesi aramış bebek doğdumu demiş, doğunca hemen haber wer bize demiş.. ay ne kadar yüzsüzler yaa bu zamana kadar nerdeydin bi gün beni arayıp nasılsın mı dedin oğlunu arayıp hayırlı olsun oğlum baba oluyosun mu dedin... eşimde bağırıyodu işte ama bnce başka bişeylerde dediler ki bizim ki o kadar sinirlendi de bana sölemiyo maymunCADIARZU
bide dükkanı satalım istersen falan dedi az önce, bi tatilimz yok bayramımız yok ben karımla çocuğumla zaman geçiremedikten sonra napiim parayı pulu falan dedi iyi düşün gazeteye internete falan ilan wer istiyosan dedi..
uff kararsız kaldım bnde:bbo:
biz geldik oglusumla.
iyi akşamlar kızlar:)) ne haberler var bugün böyle:teytey:
canım sağlıkla al kucağına inşallah..kolay bir doğum olsun..:Saruboceq:
selkie geliyor senin minik ha..sağlıkla doğsun canım kolay bir doğum olsun seninki de inşallah :Saruboceq:
FRAMBUAZ SELKİE ben cok heyecanlandım yaaa iyi haberlerinizi bekliyoruzzz
üff ne diyeyim ben hasret..torun sevgisi mi düştü acep yoksa çakallık mı yapıyorlar..bilemedim.sen sakın üzme kendini arkadaşım
dükkan işi de zor valla iyi düşün bu devirde iş de para da zor bulunuyor..hakkınızdahayırlısı olsun
gözün aydın şekerim..maşallah bebişine:)
evet simdide sinir bozucu haberleri vereyim :)
eve bi geldim kayinvaldemin surati 5 karis.optum anlattim falan iyi dogurdugundada getirirsin eve goruruz dedi,hastaneye gelmeyecekmis efendim.simdi onu goturmuyorsam dogumdada gelmezmis.yok kose minderiymisde yok soyleymisde boyleymisde
aman gelmesin yani cok uzulurum bende :)
hem annem hem kayinvalidem sezeryan konusunda cok uzduler beni,
normal doguramiyorum iste bu kadar zormu anlamak yok 5 doktorda yalanmi soyleyecek.
sezeryan oldugumu soyledigimde gecmis olsun diyen kadin gelip gidip laf soktu ama yok neymis sezeryanla doguran kadin dogum yaptin demesinmis.dun aksamda diyorki kesin sezeryanmi ihtimal yokmuymus.
kendi annemde yok ben kesinlikle sezeryan istemiyorum dedi dedi sanki kendi doguracakmis gibi.kestirmem kizimi dedi.zirt pirt ayni lafi herkes evdeyken soyledi.
simdi hanimlar triplere giriyorlar onlari doktora goturmuyorum diye.goturmem.ben bugun esimi bile goturmuyorum.canimi sikmasaydi kimse.valla kafami bozmasinlar gider dogurur kimseyede gostermem oglumun yuzunu.
ileri geri konusmayi biliyor herkes.unuturmuyum hic okadarda degil yani.
sezeryanmı olacak canım??plasenta yaslanmasından dolayı digmi??en azından normalmi sezeryanmi diye iki arada bi derede yüzmicen bizim gibi buda allah tan..insallah yüce allah hepimize hayrlı bi yol gösterir..benim en korktugum sey ne biliomusun paranoya oldum artık bebegimin baska bebekle karısması düşüncesi bile delrtiyo beni..o yuzden ilk fotografının cekilmesi cok önemli iyi yapmıssın hem hatıra..bende içeri birini aldrtr crktririrm..esim giremezde bayılır heralde o görüntüyü alırken khahhaaaayyyytt..kaydirigubbakcemile3
Gözün aydın canım inşallah bekler prenses 1 Mart'ı doğum fotoğrafçısı çok iyi bi fikir çok güzel olacak bizimlede paylaşırsın inşallah... nasıl olsa 1 Marttan sonra bizim daha çook var opuyorumnanaktan
Doktor doğum için tarih verdi...
15 Şubat..
Son 48 saatim yani...
Bize dua edin olur mu..
1 mart... 15 gün war az kalmış, ya plesenta yaşlanman warsa bebek içerde boşuna durmuyor mu simenay dışarda daha iyi kilo alabilecekken neden içerde bu kadar bırakıorki dr. sonuçta 36 hafta dolduunda ciğer gelişimide tamamlanmış oluyo 1 hafta daha ön tarihe werse bnce o 1 haftada dışarda daha iyi bakılır düşücesindeyim. zaten plesenta işlewlerini yitirmek üzeredir...
kızlar ben geldim dr den..nst ye bağlandım sançım yok...
sonra ultrasona girdim bebiş 3800 olmuş,,+200,-200 oynayabilirmiş bu rakam...
sonra çatı muayenesi yaptı,3-4 cm açılmışım...
ve pazartesi 15 şubatta saat sabah 8 de hastaneye çağırdı..dr o zamana kadar rahim 4-5 çm olur dedi..kendi sançım gelemeyek yine büyük ihtimal,o nedenel suni sancı vereçek..1-2 saatte doğurursun dedi geldiğinde 4-5 çm açılmış olursan dedi...
frambuaz seninle aynı gün doğuruyoruz....
EBRU cum dualarımız seninle canım hayırlısıyla saglıkla kucagına alırsın insallah bebegini...benim biraz moralimiz bozuldu kızlar ablamın hamilelil haberini burda paylaşmıstım siizinle su an 6 haftalık..ama gittikleri dr bebegin bu hafta kalp atışlarının duyulması gerektigini ama duyamadıgını söylemiş..oda suan aglıyo morali bozuk bi dr a daha gidicek..ya benm bildigim 8.hafta kesnleweşio kalp atışı..öyle degilmib bişey söyleyin lütfen..
Selkie; canım hadi gözün aydın EMİRHAN'ın da geliyor artık bol bol dinlen bak bisey kalmadı yaaa
Frambuaz; Selkie ile aynı günmüş doğum tarihleriniz Rabbim sizleri korusun ve meleklerinize kavuştursun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Sinemay;Doğum tarihiniz belli olmuş canım1 MART hadi hayırlısı söylede kızına uslu dursun..
Lavinebru;Öncelikle bozma moralini ve ablan içinde sıkma canını 8 haftaya kadar beklesin bence 6 haftada kesemiz gözükmüştü 8 hafta da kalp atışlarını duymuştuk bizde ama içi raht olsun diye bence başka doktora gitsin ablan
Bende yarın sabahtan karşıya gidiyorum Çarşambaya kadar yokum ...O yüzden sizlerden ayrı kalıcam Selkie ye ve Frambuazdan bana haber verin olur mu?Hadi hayırlısı Sağlıkla gelsinler 2-3 BEBEKLERİMİZZZZZa.s.
Kızlar aranızda epidural sezeryanı düşünen varmı?
iyi aksamlar güzel annişler.. ayyy ne güzel heyecan basmış buraları EBRUCUM FRAMBUAZCIM dualarımız sizinle saglıkla mutlulukla alın minnoşları kucaagınıza inşallah, güzel haberlerinizi merakla bekliyoruz..
benim minnoşumunda yatagı geldi bu aksam yatak odasına kurdurduk..çok garip bi duygu yaa insan gözlerine inanamıyor... ev bi temizlensin paklansın sonra sererim allah kısmet ederse takımlarını simdi heyecanla o günleri bekliyorum..
biz geldik oglusumla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?