2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok annem sustu artik bisey demiyor.kayinvalidem temcit pilavi gibi isitip isitip sunuyor.kime neyse pek ala kendimde sezeryani tercih edebilirdim.resmen seyimizin agasi olmuslar.tovbe ya.sanki yaparken onlara sordumda dogururkende soracaktim.
ama bi daha konu acilsin agzimi acip gozumu yumacagim.

canım takılma dr böyle olacak dedi deyip kes..zaten ellerinden gelse sen taşıyamıyorsun bebeği benim karnıma ver diyeceklerkaydirigubbakcemile3 kaynana milleti işte:)

hoşgeldin canım ..sen de kızcen de iyidir umarım:) ben sana hemen özet geceyim..
bildiğim cok şükür allahıma kimse de bi sorun yok
SELKİE ve FRSMBUAZ da pazartesi doğuma gidiyorlar hayırlısıyla alacaklar inşallah minikleri kucaklarına:)):Saruboceq:
biz de oğluşumla öpüyoruz siziopuyorumnanaktan

SıMENAY dr sana 1 mart mı dediii..
hayırlısı canım yaa bekleyecek inşallah o kadar:)) benim sıpa da dönmemekte ısrar ederse senle aynı gün ya da 1 gün arayla gelecek :)meleklerimiz inşallahh

sen doğurdun mu,inanmıyorum ya,şok oldum kızlar bana bi özet verin diyom aşk olsun ya,cnm gözün aydıun osun çokkkk sevindim inan,nasılsınız peki herşey yolunda mı

simenaycım cok saol 11.hafta hee demekki hiçbişeye erken karar vermemek lazım..cok üzüldü ya vallahi basına gelen bilir ben bile anlayamam onu..bu arada epidural düşünmen cok iyi eger sezeryan olacaksam bende epidural isterdim kesinlikle..

SİMENAY dr sana 1 mart mı dediii..
hayırlısı canım yaa bekleyecek inşallah o kadar:)) benim sıpa da dönmemekte ısrar ederse senle aynı gün ya da 1 gün arayla gelecek :)meleklerimiz inşallahh

Hadi hayırlısı... Frambuaz ve Selkie aynı gün doğuma gidiyor, bakarsın senle bende aynı gün doğuruveririz :)))

SıMENAY dr sana 1 mart mı dediii..
sennde yakınmıs hepatit ayy heycandan ucacam şimdi benm erken gelmezse 10 mart..sen daha bekle döner bebişin son anda bile..

sağol cnm öptüm kocaman seni,ayyy ben çok heyecanlandım şimdi ya,selki frambuaz şimdiden bol bol şans diliyorum size,inşallah herşey yolunda gider,sağlıkla alırsınız bebeklerinizi inşallah kucaklarınıza,şimdiden ben size çiçeklerinizi gönderim malum ben bir hafta daha burdayıma.s.a.s.a.s.

hasret ya kuzum ne bicim bi ailesi varmis esinin.Allah kurtarsin seni ohaoldumsmile
yüzsüzlükte sınır tanımayan bir ailesi war, utanma arlanma bilmeyen bir ailesi war.. inşallah alşlah şaşırtırda gelir hastaneye flan bak ne laflar sayıyorum o böcek suratlıya
git oku lan sayfaları...
özledim seni delüü frambuaz we selkie ptesi doğuruyor, selkienin 3,4 cm açılması war frmabuazı suni sancıyla açmaya çalışacak dru açılmazsa sezaryene alacak..
toprak 22 şubatta simenay 1 martta doğuracak..
onun haricinde herkesler iyi..

ay s.git deseydinklava: nedir bunlardan çektiğimiz yaa.. bırak konuşsunlar cewap bile werme strese sokmayın beni de geç bi kenara
son taktiklerini uyguluyolar işte allahın cezaları... ewide istemiyoruz işte satmıyoruz alsın soksunlar bi taraflarına, ama kocamında dediği gibi bizden uazak dursunlar hayatımda görmediğim şeyleri gördüm ben bu aileye girdiğimden beri, yok böyle bi film yaa
maşallh oğluşuna kaç haftadasın sen 22 mart geç değil mi çocuk 5kg doğmasın:))
sen hele bir günlük mesaini aksat "bebekten vakit olmuyo!" diye ağla ve o bebişin fotoğraflarını koyma o zaman görüşürüz :mymeka:
laptop hep açık olcak cnm aşağıda girerim mutlakaaklinialirimsmile

ewet ebrucum konuyu en iyi şeklde özetledin bende bu yüzden tereddütteyim bebek olunca zaten dükkanla ilgilenmek istemiyodum biliosunuz.. ama şu an satarsak 80e falan satabiliriz ama eğer ağustos eylüle kadar sabredip satışları yükseltrsek 150ye satabileceğiz... o zamn 1 ew de alırız rahat rahat sıkıntıya girmeden.. ama dayanabilirmiyim 6 ay hem bebek hem iş we satışları yükseltmemiz için benim 2 ay sonra şirket şirket gezip tanıtım yapmaya başlamam gerekio.. ne yapsam şaştım kaldım

sen doğurdun mu,inanmıyorum ya,şok oldum kızlar bana bi özet verin diyom aşk olsun ya,cnm gözün aydıun osun çokkkk sevindim inan,nasılsınız peki herşey yolunda mı

canım benim,hoşgeldin.doğurmadı kimse ya,ocd annesi ve kayınvalidesinin söylediklerinden bahsediyo.en önemli 2 haber,ikisi de bugünün,frambuaz ve selkie 15 şubatta doğuruyo inşallah canım.en son nerde kaldın bilmiyorum ama genelde aynıyız yani

Hadi hayırlısı... Frambuaz ve Selkie aynı gün doğuma gidiyor, bakarsın senle bende aynı gün doğuruveririz :)))

cok heyecanlıyım ben de:)) simenay alık alık dolanıyorum evde :)

sennde yakınmıs hepatit ayy heycandan ucacam şimdi benm erken gelmezse 10 mart..sen daha bekle döner bebişin son anda bile..

canım bu saatten sonra %3 ihtimal varmışş dönmesi için..dr da dönmez artık dedi.benim umudum var yine de niyeyse:))
çok kalmadı..hayırlısıyla kolayca doğuralım hepimiz inşallahh

selkie ve frambuaz sizin adınıza çok sevindim ve heyecanlandım.hayırlısıyla kavuşun yavrularınıza inşallah.dualarım sizinle.ayyy çok heyecanlı

sonradan farkettim cnm acele ile bakıyourm ya ilk bebeklr geliyor demek çok sevindim gerçekten,biz de iyiyiz teyzeleri,20 şubatta kontrolümüz vara bakalım nst ye bağlancaz ilk kez,nasıl olcak bakalım,bugün eşim ben kayınvalidem bize gittik kızçewmin kıyafetlerini ütüledik yerleştirdik,hastane çantasını daha haırlamadım 35 ten sonra hazırlim dedim,erken diye düşünüyorum,babamızla mobilyamızı bugün bir kez daha sildik,cicişleri yerleştirdik,dün perdemizi de aldık,kızımızn odası çok sade ama çok şık oldu tam istediğm gib,
10 gün sonrada annem burda olucak inşallah,gelse de geçsem evime evimi çok özlüyorum ama kayıunvalidem de b,r dediğimi iki etmiyor sağolsun

yok canim benim dogurmadim.22 mart da benim dogum.sadece cok kizdirdilar beni

biraz siksan disini olmazmi rahatca ev alirsiniz sikilmadan sonrasinda bebisinle vakit gecirirsin,

herşey iyi olur inşallah canım,hayırlı haberlerle gel doktordan.bebişin de odasında güle güle büyüsün,cicilerini güle güle kullansın tatlım.çanta için de doğru düşünüyosun,ben de geçen hafta hazırladım.35 ten sonra hazır olmasında fayda var .herkese iyi akşamlar ,selamlar

iyi akşamlar
bizde yürüdük geldik bizde o kadar yürüyoruz bebiş gelmiyor annemde bekliyor 3 haftadır yarında kaynanam gelecek
kızla sağolun,inşallah hayırlısıyla gelirim...belki doğurur gelirim...:)))))))))))))))

kızlara ben çıkıyorun yavaş yavaş hazırlanıp çıkayım dr ye ancak giderim....

o selkie buradamısın neler oldu anlat
bende kocamı kaldırdım arkadaşım doğurcaktı diye kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…