- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.581
amaaan ben de bebekde bir şey var sandım... Boşver O.C.D. ... son günlerde kaynanaların yanına anneler de eklendi. bir rahat bıraksınlar bizi ya!! doğuracak sensin canım onlara ne. azıcık susup oturmayı beceremiyorlar ya!
evet simdide sinir bozucu haberleri vereyim :)
eve bi geldim kayinvaldemin surati 5 karis.optum anlattim falan iyi dogurdugundada getirirsin eve goruruz dedi,hastaneye gelmeyecekmis efendim.simdi onu goturmuyorsam dogumdada gelmezmis.yok kose minderiymisde yok soyleymisde boyleymisde
aman gelmesin yani cok uzulurum bende :)
hem annem hem kayinvalidem sezeryan konusunda cok uzduler beni,
normal doguramiyorum iste bu kadar zormu anlamak yok 5 doktorda yalanmi soyleyecek.
sezeryan oldugumu soyledigimde gecmis olsun diyen kadin gelip gidip laf soktu ama yok neymis sezeryanla doguran kadin dogum yaptin demesinmis.dun aksamda diyorki kesin sezeryanmi ihtimal yokmuymus.
kendi annemde yok ben kesinlikle sezeryan istemiyorum dedi dedi sanki kendi doguracakmis gibi.kestirmem kizimi dedi.zirt pirt ayni lafi herkes evdeyken soyledi.
simdi hanimlar triplere giriyorlar onlari doktora goturmuyorum diye.goturmem.ben bugun esimi bile goturmuyorum.canimi sikmasaydi kimse.valla kafami bozmasinlar gider dogurur kimseyede gostermem oglumun yuzunu.
ileri geri konusmayi biliyor herkes.unuturmuyum hic okadarda degil yani.
slm güzellerim ve minikleri,nasılsınız canlarım inşallah herşey yolundadır siz ve bebekler iyidişr,ben kayınvalidem de olduğum için giremiyorum nete,net yok zaten annemlerde,aklım sizde herşey yolunda mı bi,riniz keşke bana kısacık özet verse çok vaktim yok çünkü
yok annem sustu artik bisey demiyor.kayinvalidem temcit pilavi gibi isitip isitip sunuyor.kime neyse pek ala kendimde sezeryani tercih edebilirdim.resmen seyimizin agasi olmuslar.tovbe ya.sanki yaparken onlara sordumda dogururkende soracaktim.
ama bi daha konu acilsin agzimi acip gozumu yumacagim.
simenaycım cok saol 11.hafta hee demekki hiçbişeye erken karar vermemek lazım..cok üzüldü ya vallahi basına gelen bilir ben bile anlayamam onu..bu arada epidural düşünmen cok iyi eger sezeryan olacaksam bende epidural isterdim kesinlikle..Evet canım sezeryan olacak, o paranoya bende de vardı, devlet hastanelerinde çok oluyor öyle şeyler, ama şimdi bunları düşünmemeye çalış, herşey çok güzel olacak inşallah hepimiz için..
Teşekkürler Hijyenim.. Fotoğrafçı için eşimle uzlaşamadık pek saçma buluyor kendisi ama kararalıyım, istiyorum, çok güzel bir hatıra olur bebişime..
Dualarım seninle canımcım, inşallah sorunsuz atlatacaksın ve sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini.. Hadi hayırlısı..
Canım plasenta yaşlanması ileri boyutta değilmiş, 1-2 hafta daha idare eder dedi doktor, zaten doğum için tarih verdi ama bu arada durmayabilir bebek, suyunda iyice azalmış olursa o zaman hemen alırız dedi.
Selkie, heyecanlandırdın beni, hadi hayırlısı arkadaşım, umarım kolay bir doğum olur, dualarım seninle olacak, sağlıkla gelsin minik Emirhan..
Ebrucum, 6 hafta kalp atışını duymak için çok erken bence, benim bir arkadaşım 11. haftada ancak duyabildi, doktor nerdeyse boş gebelik diye kürtaj yapacaktı, ablana söyle beklesin biraz acele etmesin, moralini de bozmasın, başka bir doktora daha gitsin bence..
Teşekkür ederim Pancuben, inşallah uslu duracak benim kız, anlaşma yapmaya çalışıyorum ama kıpır kıpır hareket ediyor, tamam anne mi diyor yoksa banane gelecem işte mi diyor anlamıyorum :))
Ben epidural sezeryan olacam, bugun öyle konuştuk doktorumla, genel anestezide uyanma süresi uzun oluyormuş, hem bebeği görmek istiyorum..
Bekocum, yatağınız hayırlı olsun, gle güle kullanın..
Canım, maşallah oğluşuna, senin tarihte belli olmuş, hadi hayırlısı..
kim dogurmus yawwwsen doğurdun mu,inanmıyorum ya,şok oldum kızlar bana bi özet verin diyom aşk olsun ya,cnm gözün aydıun osun çokkkk sevindim inan,nasılsınız peki herşey yolunda mı
SİMENAY dr sana 1 mart mı dediii..
hayırlısı canım yaa bekleyecek inşallah o kadar:)) benim sıpa da dönmemekte ısrar ederse senle aynı gün ya da 1 gün arayla gelecek :)meleklerimiz inşallahh
sennde yakınmıs hepatit ayy heycandan ucacam şimdi benm erken gelmezse 10 mart..sen daha bekle döner bebişin son anda bile..SıMENAY dr sana 1 mart mı dediii..
hayırlısı canım yaa bekleyecek inşallah o kadar:)) benim sıpa da dönmemekte ısrar ederse senle aynı gün ya da 1 gün arayla gelecek :)meleklerimiz inşallahh
canım takılma dr böyle olacak dedi deyip kes..zaten ellerinden gelse sen taşıyamıyorsun bebeği benim karnıma ver diyeceklerkaydirigubbakcemile3 kaynana milleti işte:)
hoşgeldin canım ..sen de kızcen de iyidir umarım:) ben sana hemen özet geceyim..
bildiğim cok şükür allahıma kimse de bi sorun yok
SELKİE ve FRSMBUAZ da pazartesi doğuma gidiyorlar hayırlısıyla alacaklar inşallah minikleri kucaklarına:)):Saruboceq:
biz de oğluşumla öpüyoruz siziopuyorumnanaktan
yüzsüzlükte sınır tanımayan bir ailesi war, utanma arlanma bilmeyen bir ailesi war.. inşallah alşlah şaşırtırda gelir hastaneye flan bak ne laflar sayıyorum o böcek suratlıyahasret ya kuzum ne bicim bi ailesi varmis esinin.Allah kurtarsin seni ohaoldumsmile
git oku lan sayfaları...slm güzellerim ve minikleri,nasılsınız canlarım inşallah herşey yolundadır siz ve bebekler iyidişr,ben kayınvalidem de olduğum için giremiyorum nete,net yok zaten annemlerde,aklım sizde herşey yolunda mı bi,riniz keşke bana kısacık özet verse çok vaktim yok çünkü
ay s.git deseydinevet simdide sinir bozucu haberleri vereyim :)
eve bi geldim kayinvaldemin surati 5 karis.optum anlattim falan iyi dogurdugundada getirirsin eve goruruz dedi,hastaneye gelmeyecekmis efendim.simdi onu goturmuyorsam dogumdada gelmezmis.yok kose minderiymisde yok soyleymisde boyleymisde
aman gelmesin yani cok uzulurum bende :)
hem annem hem kayinvalidem sezeryan konusunda cok uzduler beni,
normal doguramiyorum iste bu kadar zormu anlamak yok 5 doktorda yalanmi soyleyecek.
sezeryan oldugumu soyledigimde gecmis olsun diyen kadin gelip gidip laf soktu ama yok neymis sezeryanla doguran kadin dogum yaptin demesinmis.dun aksamda diyorki kesin sezeryanmi ihtimal yokmuymus.
kendi annemde yok ben kesinlikle sezeryan istemiyorum dedi dedi sanki kendi doguracakmis gibi.kestirmem kizimi dedi.zirt pirt ayni lafi herkes evdeyken soyledi.
simdi hanimlar triplere giriyorlar onlari doktora goturmuyorum diye.goturmem.ben bugun esimi bile goturmuyorum.canimi sikmasaydi kimse.valla kafami bozmasinlar gider dogurur kimseyede gostermem oglumun yuzunu.
ileri geri konusmayi biliyor herkes.unuturmuyum hic okadarda degil yani.
son taktiklerini uyguluyolar işte allahın cezaları... ewide istemiyoruz işte satmıyoruz alsın soksunlar bi taraflarına, ama kocamında dediği gibi bizden uazak dursunlarherkese iyi akşamlar.biz yine iki gündür yoktuk bilgisayarım bugün geldi formatlandıda.
geçmiş çok fazla sadece birkaç sayfa bakındım.
doktora giden ve güzel haberlerle dönene herkesin gözüaydın canlarım.
FRAMBUAZ VE SELKİE pazartesi büyük gün kızlarr.Allah ım sağsalim kurtarsın sizleri.çok heyecanlandım şimdi.rabbim yardımcınız olsun.
HASRET o kadın hala arıyor mu yaa???pess valla yüzsüzlükte son nokta yani şimdiye kadar akılları nerdeymiş?ee tabi para gidiyor elden artık ilgili görünmeleri lazım.
maşallh oğluşuna kaç haftadasın sen 22 mart geç değil mi çocuk 5kg doğmasın:))kislarrrrrrrrrrrrr :)
biz geldik oglusumla.
once guzel haberleri vereyim.doktorumuzdan aldigimiz bilgilere gore oglusum 2635 kg , 45 yada 46 cm boyunu soylemiyormus bizim doktor.sat a gore hafta 33 arti 4 ama oglusum 35 arti 4 de.iri bebek olacakmis.anasina cekmis.doktor dediki 2 hafta daha gelmesin ondan sonrasi problem degil.22 mart da sezeryanla gelecek oglum insallah teyzoslariAllah bi aksilik vermesin insallah.
koca yanakli oglum elleriyle gozlerini kapatmisti.pek bi nazli olmus bitanem :)
hosuma gitmeyen haberleride sonra yazayim canim sikilmasin simdi.gecmisi okuyamadim.cokkkkkkk uzun.doguran var mi ?
laptop hep açık olcak cnm aşağıda girerim mutlakaaklinialirimsmilesen hele bir günlük mesaini aksat "bebekten vakit olmuyo!" diye ağla ve o bebişin fotoğraflarını koyma o zaman görüşürüz :mymeka:
canım sağol...bende dinleniyoum bol bol.... endişe,heyecen,koku ve mutluluk hepsi bir arada!!!
darısı başına inşallah...
canım bebek doğunca senin için hem bebekle ilgilenmek hem iş zor olaçak .yerine bakaçak başka biri olsa çok iyi olurdu.ama iyi düşün taşın....Allah hayırlısını nasip etsin sizin için....
sen doğurdun mu,inanmıyorum ya,şok oldum kızlar bana bi özet verin diyom aşk olsun ya,cnm gözün aydıun osun çokkkk sevindim inan,nasılsınız peki herşey yolunda mı
Hadi hayırlısı... Frambuaz ve Selkie aynı gün doğuma gidiyor, bakarsın senle bende aynı gün doğuruveririz :)))
sennde yakınmıs hepatit ayy heycandan ucacam şimdi benm erken gelmezse 10 mart..sen daha bekle döner bebişin son anda bile..
canım benim,hoşgeldin.doğurmadı kimse ya,ocd annesi ve kayınvalidesinin söylediklerinden bahsediyo.en önemli 2 haber,ikisi de bugünün,frambuaz ve selkie 15 şubatta doğuruyo inşallah canım.en son nerde kaldın bilmiyorum ama genelde aynıyız yani
sen doğurdun mu,inanmıyorum ya,şok oldum kızlar bana bi özet verin diyom aşk olsun ya,cnm gözün aydıun osun çokkkk sevindim inan,nasılsınız peki herşey yolunda mı
yüzsüzlükte sınır tanımayan bir ailesi war, utanma arlanma bilmeyen bir ailesi war.. inşallah alşlah şaşırtırda gelir hastaneye flan bak ne laflar sayıyorum o böcek suratlıya
valla et bu lafindan sonra kayinvaldem de hastaneye gelirse bende edecem zemuszemus
git oku lan sayfaları...
özledim seni delüü frambuaz we selkie ptesi doğuruyor, selkienin 3,4 cm açılması war frmabuazı suni sancıyla açmaya çalışacak dru açılmazsa sezaryene alacak..
toprak 22 şubatta simenay 1 martta doğuracak..
onun haricinde herkesler iyi..
ay s.git deseydinklava: nedir bunlardan çektiğimiz yaa.. bırak konuşsunlar cewap bile werme strese sokmayın beni de geç bi kenara
yok oyle bisey demedim daha erken biriktirip biriktirip toplu soyleyecegim :)
son taktiklerini uyguluyolar işte allahın cezaları... ewide istemiyoruz işte satmıyoruz alsın soksunlar bi taraflarına, ama kocamında dediği gibi bizden uazak dursunlarhayatımda görmediğim şeyleri gördüm ben bu aileye girdiğimden beri, yok böyle bi film yaa
maşallh oğluşuna kaç haftadasın sen 22 mart geç değil mi çocuk 5kg doğmasın:))[/B
doktor israrla diyorki 4 kg gecmesin.bende az once yogur bal pekmez kuru uzum ceviz siyah uzum birbirine katip karistirip bi guzel yedimkaydirigubbakcemile3
daha 34.haftadayim
laptop hep açık olcak cnm aşağıda girerim mutlakaaklinialirimsmile
ewet ebrucum konuyu en iyi şeklde özetledin bende bu yüzden tereddütteyim bebek olunca zaten dükkanla ilgilenmek istemiyodum biliosunuz.. ama şu an satarsak 80e falan satabiliriz ama eğer ağustos eylüle kadar sabredip satışları yükseltrsek 150ye satabileceğiz... o zamn 1 ew de alırız rahat rahat sıkıntıya girmeden.. ama dayanabilirmiyim 6 ay hem bebek hem iş we satışları yükseltmemiz için benim 2 ay sonra şirket şirket gezip tanıtım yapmaya başlamam gerekio.. ne yapsam şaştım kaldım
sonradan farkettim cnm acele ile bakıyourm ya ilk bebeklr geliyor demek çok sevindim gerçekten,biz de iyiyiz teyzeleri,20 şubatta kontrolümüz vara bakalım nst ye bağlancaz ilk kez,nasıl olcak bakalım,bugün eşim ben kayınvalidem bize gittik kızçewmin kıyafetlerini ütüledik yerleştirdik,hastane çantasını daha haırlamadım 35 ten sonra hazırlim dedim,erken diye düşünüyorum,babamızla mobilyamızı bugün bir kez daha sildik,cicişleri yerleştirdik,dün perdemizi de aldık,kızımızn odası çok sade ama çok şık oldu tam istediğm gib,
10 gün sonrada annem burda olucak inşallah,gelse de geçsem evime evimi çok özlüyorum ama kayıunvalidem de b,r dediğimi iki etmiyor sağolsun
kızla sağolun,inşallah hayırlısıyla gelirim...belki doğurur gelirim...:)))))))))))))))
kızlara ben çıkıyorun yavaş yavaş hazırlanıp çıkayım dr ye ancak giderim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?