- Konu Sahibi minikcadimm83
inşallah canım sende görürsün keseyi,endişelenme,yüreğini ferah tut,benim bu perşembe kontrolüm var,geçen hafta keseyi gördüm,içinde minnacık nokta vardı,sağlıklı görünüyor dedi doktorum ama sonra rahimde bir kanama var dedi ve ilaç verdi,bende korkuyorum düşük tehlikesinden,dinlenmemi söyledi,herhangi bir kanamam olmadı inşallah olmaz,bende endişeliyim ama hakkımda hayırlısı ne ise o olsun diyorum :Saruboceq:
tabi ki hepimiz için önce hayırlısı ama ters bi durum olsa ister istemez çoook üzülürüz...
çok erken bağlanmak istemedim ben aslında ama yakınlarım herşeyi öylesine planladılar, o kadar güzel hayaller kurdular ki... ben de kaptırdım işte. keşke annemlere bile bu kadar erken söylemeseydim diye üzülüyorum şimdi :sinifsinif:
benim cinsiyeti için illa şu olsun die bi dileğim yok ama hep kız gibi geliyoo hayırlı evlat sağlıklı evlat olsunda inş...
canım kesenide görürsün hayırlısyla endişe etme bende kalp atışlarını duymak istiyorum
ama 2 hafta sabredicem
aynı durumdayız... geçen perşembe 4+1 iken keseyi gördük biz de. kalp atışları için 6. haftada çağırdı doktor. 2 hafta sabdetmek ne kadar da zor ama di mi :Saruboceq: