2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya hayır meral ne sorduğunuzu görmedim hazırlanıyodum o sırada size yazdım çıkıyorum diye we çıktım bakmadım geçmişe... kimseye küsmedim çocukmuyuz küseceğiz.. ama dün ki köpürüyolar lafım sanaydı.. cewahire yakınsın diye git bi ayarlama yap dedim ben sırf daha rahat edelim okullar kapandı heryer kalabalık, mekanda rahat olsun tepemizde klima olmaın ne bilim işte sen ters cewap werdin bana öff taktın hee gitmeme tamam müsait olursak gideriz v.s we zaten bnde hassastım o an kırıldım ama küslük falan yok tabiiki art n,iyet olmadığını biliyorum:kedipuyorumnanaktan:asigim:

iyi o zama sevindim cnm. ne biliyim cvp alamayınca senden bikaç kez acaba dedim. neyse,elbette art niyet yokolumunekankayizsmile

hala bakıyo kociş maralım bugün yarın kesin bulmamız lazım of

hemen götür nimo durma..simdiye cıkmıssındır tabiya..

canım buralardayım dün biew bi dükkan hep koşturdum bahçede 2 saat kadar uzandım puflara kafamı dinledim.. bu günde dışarı çıktık offf heryer ana baba günü we aşırı sıcak pişamn oldum.. babamıza hediyeler aldık, kendimize alışweriş yaptık geldim..
kız doğan ne yakışıklı olmuş öle bayıldım sıpayahihoyyyt

ya nimet okurken benide bi titreme aldı ama sinirdenallah aşkına napıyosun.. bak gücenme darılma senin iyiliğin için konuşucam
bu çocuk 2 haftadır hasta!!!!! iğne werdiler diosun hemde antibiyotik we bacağı titriyo titreme artıyo diyosun we ewde oturuyosun!!!!!
yokmu bacım kaynana kaynın ablan kardeşin anan baban we hepsinden önce kocan götürün başka bi doktora hastahaneye üniwersite hastanseine araştrma hastanesine ne bilim yani ben olsam yıkarım ortalığı... nasıl iyileşmez bu kadar gün.. bi doktorun dediğiyle olmaz çocuk zatürre bronşit boğmaca falan olurtsa bir ömür çeker.. benim kareşim bebekken boğmaca geçirdi hala çekiyo en ufak rüzgarda yataklara düşüyo hastanelerde hawa weriliyo... lütfen yağız paşayı ihmal etme neyaparsan yap götür başka bi doktora sağlık ocağında ki ebelere hemşirelermi kaldın canım yaa hasta çocuğun hastabenneyaptımki

biz geldik dr gittik bugün özeline hastne çok kalablık gecen gittim başkasına bakmadı bile kg muz normalmiş anne sütü alan çocuk zaten çok kg olmazmış mama şişiriyor dedi ondan çok heveslenme dedi elini emmesi normalmiş dişler damak altında hazılrık yaptıgından damaklarını rahatlatıyor dedi
gazımız hala devam ediyor mükemmel bakmışşın mis gibi kokuyor dedi pırıl pırıl dedi çok mutlu oldıum çok keyifli bir dr çok rahatladım gelecek ay başlayacaz ek gıdaya rota aşısını yaptırma dedi 4 aydasın yararı olmaz dedi, damak kaşıntısı için jel verdi demir ilacı verdi pzt başlayacz günde kg kadar biz 6 kg 6 damla verecem herşey yolunda dedi 6 aydan sonra güneşli bir yere gidin dedi güneş alsın

mero resmlerini koy face merak ediorum artık seni nü resmi istemioz kızzzımmmm vesikalık koy bari

edepsüzzzsempatiksalakcinni du bakiim diğer pc'de varsa yükliyim bi resim face'e madem. yokusam şimdik hiç kakıp ta giyinip te resim çekesim yok zira halen pijamalarla oturuyorum-tatlicadiarzu-

hadi bakalım cnm, maşallah kuzuna. artık biraz rahatlamışsındır sen de, inş. hep güzel devam eder gelişimi cnm

sağol tatlım hepimizin melekleri sağlıkla büyüsün

cok iyi sewindim.şişecekte naaapacak zaten hareketli bi bebekse sorun yokk..için anca rahatlamıştr he?

kalkıpta giyinipte resim cekinemezmişmişmişşşş.pehhh!!hadi yemege desemmm bitiverirsin samsun a bilem..laelaelaelaelae..neyse arada giriorum yukle sen.

cok iyi sewindim.şişecekte naaapacak zaten hareketli bi bebekse sorun yokk..için anca rahatlamıştr he?

sorma kız, hasret billiyor ne kadar pimpirikliyim dün bütün gün düşünüyoduum besleyemiyorum diye bakamıyorum vs şimdi içim rahat etti:teytey:zemuszemuszemuszemus kalbindeki seside sorsum 3 defa dinledi aralarla yok ses falan dedi çok sevindim....
yaw herşeyimiz onlar eşim bile kıskanıyor artık sürekli bebek oldugundan bu yana unuttun beni diyip duruyor dedim zeynepim bir yana dünya bir yana allah herkesin çolugunu çocuğunu bağışlasın sonrada kızımı bana bağışlasın...yağmur nasıl oldıu gazı nasıl.

kaydirigubbakcemile3a.s

hahhahhah cidden yemek varsa geliereyim hemencik, Samsunun nesi meşhur ki

ikinizide boykot ediorummm kuzumun resmlerine yorum yapmamışınız sirserilerrr aha şincikte ben küstüm..

hem sorulurmuuu tabikide pidesi hiç duymadınmı cahalım hem istanbulda bile yermiz var meshur sam_pi samsun pide gitte bi ye bakalım siznkilere benziomu..hıh.

bayanssulusmile
kilosu boyu ne durumdaymış bizde 24ünde gitcez 4 ay kontrolümüze yaww kocaman olduk yaaa
senle 2 gün war aramızda

nerde kız yagmurun resimleri facedemi??? bende göremmmm

aşkım yagmur iyi ama ilaçlarını dün vermedim iyi oldu diye mız mzı mzı hiç durmadı bende tıktım agzına hepsini.anca rahatladı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…