2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tabi ki hepimiz için önce hayırlısı ama ters bi durum olsa ister istemez çoook üzülürüz...
çok erken bağlanmak istemedim ben aslında ama yakınlarım herşeyi öylesine planladılar, o kadar güzel hayaller kurdular ki... ben de kaptırdım işte. keşke annemlere bile bu kadar erken söylemeseydim diye üzülüyorum şimdi :sinifsinif:

aynı durumdayız... geçen perşembe 4+1 iken keseyi gördük biz de. kalp atışları için 6. haftada çağırdı doktor. 2 hafta sabdetmek ne kadar da zor ama di mi :Saruboceq:

kizlar bende hic mide bulantısı falan yok sadece hafif goguslerim agrıyor

peki canım gebeliğin başından beri hiç olmadı mı mide bulantısı, uykusuzluk falan?
ben de senin gibiyim, sadece hafif göğüs şişliği var...
ama dün akşam eve gider gitmez kanepede uyuyup kalmışım. uykum hiç ağır değildir normalde ama ordan kalkıp yatağa nasıl gittiğimi hatırlamıyorum. kaydirigubbakcemile

inş rabbim hayırlı sağlıklı bebişler nasip etisn

amin canım :Saruboceq:

kizlar bende hic mide bulantısı falan yok sadece hafif goguslerim agrıyor

benimde zaten bugün başladı,6.haftadan itibaren başlarmış ama herkeste farklı olabiliyor,ara sıra da kasıklarım ağrıyor,ufaklık büyüyor galiba kaydirigubbakcemile3

günaydın kıslarr,ben dayanamadım test yaptım yok galiba bişey,çıkmadı:çok üzgünüm:
hayal falan kalmadı bnde((
kıslar erkek kıs istiyorum demeyin,hayırlısı olsun daa

elysion
keseyi görünce bile nefesim gitti öle değişik bir his ve heyecanki aynı heyecanı daha önce düğün gecemde yaşamıştım
birde kalp atışını duymak nasıl olur bilmem ama sabredemiyorum benim 5+1
haftaya 6 hafta doluyo ama 7. haftada gidicem, keseyi 4+5 iken gördü doktor bide bana 1 aysonra gel dedi nasıl sabredem doktorr :1closedeyes: zate başka doktora gidicem dedim içimden

kalp atışlarını duymayı hayal edemiyorum tüylerim diken diken oluyor :asigim:

günaydın kıslarr,ben dayanamadım test yaptım yok galiba bişey,çıkmadı:çok üzgünüm:

günaydın canım herşeyin hayırlısı yoksada lütfen üzme kendini
inş. bidahaki aya olur
:teselli:

brc sen testi biraz erken yaptınm galiba? birkaç gün sonra bi daha dene bence. gerçi eşinin doğumgünü yarındı sanırım ama bikaç gün gecikmeli sürpriz olur belki a.s

ben keseyi gördüğümde çok küçüktü. 3 mm dedi doktor. minik siyah bi nokta... onu görmek bile güzeldi ama.
ben 6+2'de gitmiş olucam kalp atışı için. 7. hafta mı sayılıyo? inş görürüz... en kritik anlardan biri bu sanırım, büyük sınavlardan birini vermiş olucaz.
aslında ben de kendimi zor tutuyorum. bu cumartesi gitsem, 5+2'de göremez miyiz acaba?:kedi:

elysion kalp atışları 6. haftada duyuluyomuş ama ben 7. haftada gidicem inş. bazıları 8 haftada keseyi zor görüyomuş halam 8 haftada görmüş keseyi hep kanda çıkmış hamile olduğu kızı oldu sonra
o yüzden 6 hafta deil 7 hafta dolsun sonra gidicem kalp atışı için Rabbim duyrmayı nasip etsin :Saruboceq:

evet erken yaptım,ama silikte olsa çıkması gerkemsmiydi((
süprisden geçtim artık bana süpris oldu..

canım sağlık ocağında hemşireye danışmıştım idrarda adetinden 8 gün geçene kadar görülmeyebilir demişti bekle demişti bakalım hayırlı brc em

ne olursa Allah hakkında hayırlı olanı verir canını sıkma :teselli:

8.haftada duyulur diye biliyorum kalp atışları :uhm:

evet erken yaptım,ama silikte olsa çıkması gerkemsmiydi((
süprisden geçtim artık bana süpris oldu..

içinin rahat etmesi açısından adetini 1 gün geçince tekrarlayabilirsin testi.
ama önce hayırlısı olsun diyelim, hepimiz için... bu ay olmazsa bi dahaki ay olur... kafana takma. ne kadar rahat olursan o kadar kolay kavuşursun meleğine. allah gönlüne göre verir, bebişin seni çok bekletmez inş. :Saruboceq:

sen nezaman yapmıştın testi,silik çıkmştı galiba?
bnde beklicem hayırlısı:1rolleyes:

eğer geçerse gün beklerim canım,hayırlsı tabii,çok zor bişe beklemek..

8.haftada duyulur diye biliyorum kalp atışları :uhm:

iyice kafam karıştı kızlar yaa... neyse 2 hafta sonra gidelim bakalım neler olucak... göremezsek bi daha gideriz, işimiz ne :lepi:

kızlar benim bugun sisligim var kot pantolonuma giremedim ..
birde cok sinirliyim nedense..

ben bu cuma gidicem dr a yani 4+6 da bakalım ne gorucez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…