- Konu Sahibi minikcadimm83
-
inşallah canım sende görürsün keseyi,endişelenme,yüreğini ferah tut,benim bu perşembe kontrolüm var,geçen hafta keseyi gördüm,içinde minnacık nokta vardı,sağlıklı görünüyor dedi doktorum ama sonra rahimde bir kanama var dedi ve ilaç verdi,bende korkuyorum düşük tehlikesinden,dinlenmemi söyledi,herhangi bir kanamam olmadı inşallah olmaz,bende endişeliyim ama hakkımda hayırlısı ne ise o olsun diyorum :Saruboceq:
benim cinsiyeti için illa şu olsun die bi dileğim yok ama hep kız gibi geliyoo hayırlı evlat sağlıklı evlat olsunda inş...
canım kesenide görürsün hayırlısyla endişe etme bende kalp atışlarını duymak istiyorum
ama 2 hafta sabredicem
kizlar bende hic mide bulantısı falan yok sadece hafif goguslerim agrıyor
inş rabbim hayırlı sağlıklı bebişler nasip etisn
kizlar bende hic mide bulantısı falan yok sadece hafif goguslerim agrıyor
elysion
keseyi görünce bile nefesim gitti öle değişik bir his ve heyecanki aynı heyecanı daha önce düğün gecemde yaşamıştım
birde kalp atışını duymak nasıl olur bilmem ama sabredemiyorum benim 5+1
haftaya 6 hafta doluyo ama 7. haftada gidicem, keseyi 4+5 iken gördü doktor bide bana 1 aysonra gel dedi nasıl sabredem doktorr :1closedeyes: zate başka doktora gidicem dedim içimden
günaydın kıslarr,ben dayanamadım test yaptım yok galiba bişey,çıkmadı:çok üzgünüm:
hayal falan kalmadı bnde((
kıslar erkek kıs istiyorum demeyin,hayırlısı olsun daa
günaydın kıslarr,ben dayanamadım test yaptım yok galiba bişey,çıkmadı:çok üzgünüm:
hayal falan kalmadı bnde((
kıslar erkek kıs istiyorum demeyin,hayırlısı olsun daa
elysion
keseyi görünce bile nefesim gitti öle değişik bir his ve heyecanki aynı heyecanı daha önce düğün gecemde yaşamıştım
birde kalp atışını duymak nasıl olur bilmem ama sabredemiyorum benim 5+1
haftaya 6 hafta doluyo ama 7. haftada gidicem, keseyi 4+5 iken gördü doktor bide bana 1 aysonra gel dedi nasıl sabredem doktorr :1closedeyes: zate başka doktora gidicem dedim içimden
evet erken yaptım,ama silikte olsa çıkması gerkemsmiydi((
süprisden geçtim artık bana süpris oldu..
brc sen testi biraz erken yaptınm galiba? birkaç gün sonra bi daha dene bence. gerçi eşinin doğumgünü yarındı sanırım ama bikaç gün gecikmeli sürpriz olur belki a.s
ben keseyi gördüğümde çok küçüktü. 3 mm dedi doktor. minik siyah bi nokta... onu görmek bile güzeldi ama.
ben 6+2'de gitmiş olucam kalp atışı için. 7. hafta mı sayılıyo? inş görürüz... en kritik anlardan biri bu sanırım, büyük sınavlardan birini vermiş olucaz.
aslında ben de kendimi zor tutuyorum. bu cumartesi gitsem, 5+2'de göremez miyiz acaba?:kedi:
evet erken yaptım,ama silikte olsa çıkması gerkemsmiydi((
süprisden geçtim artık bana süpris oldu..
canım sağlık ocağında hemşireye danışmıştım idrarda adetinden 8 gün geçene kadar görülmeyebilir demişti bekle demişti bakalım hayırlı brc em
ne olursa Allah hakkında hayırlı olanı verir canını sıkma :teselli:
içinin rahat etmesi açısından adetini 1 gün geçince tekrarlayabilirsin testi.
ama önce hayırlısı olsun diyelim, hepimiz için... bu ay olmazsa bi dahaki ay olur... kafana takma. ne kadar rahat olursan o kadar kolay kavuşursun meleğine. allah gönlüne göre verir, bebişin seni çok bekletmez inş. :Saruboceq:
elysion kalp atışları 6. haftada duyuluyomuş ama ben 7. haftada gidicem inş. bazıları 8 haftada keseyi zor görüyomuş halam 8 haftada görmüş keseyi hep kanda çıkmış hamile olduğu kızı oldu sonra
o yüzden 6 hafta deil 7 hafta dolsun sonra gidicem kalp atışı için Rabbim duyrmayı nasip etsin :Saruboceq:
8.haftada duyulur diye biliyorum kalp atışları :uhm:
sen nezaman yapmıştın testi,silik çıkmştı galiba?
bnde beklicem hayırlısı:1rolleyes:
kızlar benim bugun sisligim var kot pantolonuma giremedim ..
birde cok sinirliyim nedense..
ben bu cuma gidicem dr a yani 4+6 da bakalım ne gorucez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?