- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
- 683
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
bende cok sıkıntılı oluyorum canım gece yatıyorum bi kac defa uyanıyorum deliksiz uyuyamıyorum
günaydın kıslarr,ben dayanamadım test yaptım yok galiba bişey,çıkmadı:çok üzgünüm:
hayal falan kalmadı bnde((
kıslar erkek kıs istiyorum demeyin,hayırlısı olsun daa
kızlar benim bugun sisligim var kot pantolonuma giremedim ..
birde cok sinirliyim nedense..
ben bu cuma gidicem dr a yani 4+6 da bakalım ne gorucez :)
bende cok sıkıntılı oluyorum canım gece yatıyorum bi kac defa uyanıyorum deliksiz uyuyamıyorum
günaydınlar herkese,.bende cuma günü test yapmıştım,sanırım erken olduğu için tek çizgi çıkmıştı,.kendimi avutmaya devam,son günlerdeyim zaten,.adet günüm yarın:kedi: :kedi: :kedi:
kilo konusunda eşim bana 12 kg hedef verdi. üstüne çıkmamam gerekiyomuş :mymeka:
alınan kilolar sonrasında verilse bile vücut jöle kıvamına geliyo. :çok üzgünüm: tabi ki öncelikle bebeklerimiz sağlıklı olsun... en önemlisi bu...
günaydınlar herkese,.bende cuma günü test yapmıştım,sanırım erken olduğu için tek çizgi çıkmıştı,.kendimi avutmaya devam,son günlerdeyim zaten,.adet günüm yarın:kedi: :kedi: :kedi:
cnm benim allahım en yakın zamnada nasip etsin sana hamileliği..ve sağlıkla kucağına almayıda...:Saruboceq::Saruboceq:
kilo konusunda eşim bana 12 kg hedef verdi. üstüne çıkmamam gerekiyomuş :mymeka:
alınan kilolar sonrasında verilse bile vücut jöle kıvamına geliyo. :çok üzgünüm: tabi ki öncelikle bebeklerimiz sağlıklı olsun... en önemlisi bu...
slm...inşallah bebişlerinizi sağlıkla kucaklarınıza alırsınız..bende inşallah...kilo konusunda bende kendime hedef vermiştim kilo almıcam diye...başlarda hiç iştahım yoktu ..sonradan ne olduysa sigarayıda bırakmanın verdiği açlık...5 aya kadar 17 kilo almıştım bile...herzaman yediklerini yicen..ekmekten uzak dur...buğday ekmeği ye..ve dilim dilim ayır kendine..sabah öğlen akşam diye...disiplinli gidersen ve sağlıklı beslenirsen zten kilo almassın...ve ben son 2 aydır 2 kilo aldım sadece ...rejim falan yapmadım herzaman yediklerimi yedim..abartmadan..bu arada boıl su tüketmeyi ihmal etme..2 lt aşaya içme...sağlıklı hamilelik diliyorum size:1hug:
en iyisi hamilelikte birde diyetisyene gitmek,en azından neyi ne kadar yiyeceğimizi söyler,ekmek,makarna,hamurişinin bebeğe hiç faydası yokmuş,kendimizi bunlarla boşa şişirmeyelim ,ben 3 aydan sonra daha önce gittiğim diyetisyenime tekrar gitmeyi düşünüyorum,faydası olur mutlaka ....
ama ben mart annesi olmak istiyodummmmmmmmmafoldumben mafoldumben mafoldumben:1ninca: :a015: :a015:
bende kilo almaktan fizigimin bozulmasından korkuyorum ..
esimde kendine cok dikkat eder, dıs gorunus cok onemlidir onun icin..
bu beni sinir ediyor
merhaba arkadaşlar...ben 2009 mart annesiyim.geçen sene bu zamanlar sizlerin düşündüğünü düşünüyordum..kiloyu şimdiden takmayın kafanıza bulantı sorunu olmayanlar yemelerine normal devam etsinler yaz şimdi bol meyve yiyin bol sıvı tüketin tatlıya çok yönelmeyin ileride hamilelik şekeri ile karşılaşabilirsiniz. bende şeker çıktı biraz diyetle normale döndüm bol sebze,meyve,yoğurt,süt,bol sıvı ,zeytinyağlı yemekler ve özellikle bol balık tüketin heleki kışın balığın bol olduğu dönemde..ben normalde 15 kilo aldım yalnız 41. haftada doğum yapınca şişliğim arttı ve doğuma 18 kilo ile girdim.5-6 kilo hastanede kaldı eve geldikten sonraki 2 hafta içinde bi 5-6 kilo daha gitti şimdi 5 kilo fazlam kaldı inşallah onuda yavaş yavaş atıcam.çünkü emzirdiğimiz sürece ağır diyetler yapamıyoruz ..
Allah hepinize bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip ettirsin..ve de kolay doğumlar nasip ettirsin..hamileliği doya doya yaşayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?