- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #69.101
bugün defnoşa ilk defa elma püresi
yedirdim seve seve yedi yavrum
benim kızda hiç sırtüstü duramıyo
hemen dönüyo altını falan zor değiştiriyorum dönecem diye direniyo
tabi kalıyo öyle mızırdanmaya başlıyo çeviriyorum hemen yine dönüyo
meyve püresini günde bir kezmi veriyosunuz kızlar bide gün içinde farklı meyvelerde veriyomusunuz
Hasret geçmiş olsun canım acaba üşüttümü iyice dr ilaç vermişti ama ne oldu?
Hijyenenim aşılarda Hilal ateş olmadı ama kırgınlığı vardı ne olur ne olmaz diye yarım fitil verdim...
SNOW walla sorma yatak odasının canımı biz bile açamiyoruz İstanbul geceleri daha da sıcak oluyor bayılacağız walla hele Hilal emerkende felaket terliyor gece üstüne değiştirip öyle yatırıyorum gece uyandığında ağlasada üstünü değiştirip öyle emzirerek tekrardan uyuyoruz
hasretcim geçmiş olsun nesi var ceren kuzunun?
ateş yok, burun akıntısı yokk sadece öksürük.. şurup kullanıyorum ama geçmiyor ilerlemesinden korkuyorum...
kocam yine boş işler peşinde wakıfların arsası warmış burda onun peşindfe orayı alırsa dükkanıda satarmış kendine bi otopark yaparmışş.. allahından bulsun
herkese merhabalar ve hayırlı kandiller.
bu arada geçmiş olsun dileklerini yazan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
kızımı kendi doktoruna götürdüm bu sabah kulaklarına baktı bişey yok sadece sol kulağında kir birikmiş dedi ve bi damla verdi bunu 2 gün damlat tekrar getir bakalım dedi.idrar tahlili verdi bakalım sonucu çıkınca göstercez doktora.onun dışında hiçbir sorunu yok ama benim kız hala huysuz ve huzursuz özellikle uykudan önce çok ağlıyor ve sol kulağını koparırcasına çekiştiriyor.
ayağında sallamaya çalış uyku zamanında , acaba açmı emiyorsa da yetmiyormu acaba sütün?
canım ağladığı zaman çok zor sakinleşiyor inan herşeyi denedim hamakta,çarşafta bile salladım.ama nafile.anı anını hiç tutmuyor bazen uyumadan önce kıyameti koparıyor,bazen de kendi kendine uyuyor. biraz önce de ana kucağına koydum kendi kendine uyudu.ben kendi çocuğumu anlamakta zorluk çekiyorum artık
ya tamam oda evde olmayı istiyo saolsun yardımı çok oluyo bana ama benim koca okadar iyi niyetliki kendini kullandırtırıyo ona kızıyorum kimseye hayır diyemiyor ya adama desene işe girdiğimden beridir hep burdayım haftasonu da dahil bugün gelemiycem desene iş olunca benim koca vınnn sinir oluyorum
benim koca da öyle kimseye hayır diyemez benim bi işim olduğunda ya tamam yaparız biraz dursun der ya da çok yorgunum der ama başkasının bi işi olsa koşa koşa gider ne yorgunluk ne başka bişişu kocamın gözünü açamadım daha at gözlüklerini gözünden bi çıkarabilsem ya bi insan bu kadar mı iyi niyetli olur eski iş yerinde şirketinin esnafa borcu var adam para göndermiyo benm koca millete rezil olmamak için kendi kredi kartından ödeme yapıyo sonra noluyo hatice düğündeki takıları artı bileziklerini bozdurup ödesin gelde sinir olma gelde dellenme gitme kardeşim haftasonu evinde otur çocuğunla ilgilen oğlum babasını unutcak yakında tövbe yarabbim
arda daha 1-2 haftadır dönüyo yüzüstü, tekrar sırtüstü dönemiyo tabi yani 4.5 aylıkken başlamış oldu dönmeyenaber kızlar nasıl gidiyo bebişler iyi mi.düğünümüz vardı epeydir giremedim.ya benim oğlum sırtüstünden yüzüstüne dönmüyo.normal mi?herkesin bebişi dönüyo mu?yoksa boşuna mı kafaya takıyorum.
canım yaa çok geçmiş olsun bi de o halde kaynana çekiosun Allah yardımcın olsunBi de bu tiroidin Graves diye bi türüymüş, vücudu çok hırpalar dedi doktor. Sinir ve çarpıntı mahvediyor beni gerçekten. Biraz kendi kendime kalabilsem en azından sinirim yatışır belki ama o da mümkün değil ki... Emziriyorum diye en düşük dozda vermişti ilaçları, o yüzden kontrol altına alamadı herhalde...
geçmiş olsun ceren kuzuyakızımı dr a götüreceğim öksürük dewam ediyor..
amiiiiiiin Allah razı olsun hepimizin kandili mübarek olsunBerat Duası :
Bazı mâna büyüklerinin de şöyle bir duası vardır:
"Allahım, şayet ismimi saîdler defterine yazdıysan, orada sabit kıl. Şayet ismimi şakiler defterine yazdıysan oradan sil. Çünkü Sen buyurdun ki, 'Allah dilediğini
siler yok eder, dilediğini de sabit bırakır, Levh-i Mahfuz Onun katındadır."12
Bu idrak ve şuur içinde ihya edeceğimiz Berat Gecesinin hepimiz için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz edelim.
AMİNNNNNNN.........(RABBİM HEPİMİZİN YUVASINI KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN BİR ÖMÜR MUTLU,HUZURLU,SADAKATLİ,SEVGİ VE SAYGI DOLU SÜRMESİNİ NASİP ETSİN.YAVRULARIMIZA,SEVDİKLERİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİN.HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN....
Berat Duası :
Bazı mâna büyüklerinin de şöyle bir duası vardır:
"Allahım, şayet ismimi saîdler defterine yazdıysan, orada sabit kıl. Şayet ismimi şakiler defterine yazdıysan oradan sil. Çünkü Sen buyurdun ki, 'Allah dilediğini
siler yok eder, dilediğini de sabit bırakır, Levh-i Mahfuz Onun katındadır."12
Bu idrak ve şuur içinde ihya edeceğimiz Berat Gecesinin hepimiz için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz edelim.
AMİNNNNNNN.........(RABBİM HEPİMİZİN YUVASINI KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN BİR ÖMÜR MUTLU,HUZURLU,SADAKATLİ,SEVGİ VE SAYGI DOLU SÜRMESİNİ NASİP ETSİN.YAVRULARIMIZA,SEVDİKLERİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİN.HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN....
Kızlar, ben bu akşam şehir dışına çıkıyorum, 1 hafta yokum, hepinizi özleyeceğim, tekrar kandilinizi kutlarım, sevgiler.
yok canım emmiyor 2 hafta oldu tamamen bıraktı.zaten mama takviyeli gidiyorduk 2 haftadır sadece mama yiyor ve doyma sorunu yok.ya zaten 3 aylık olduktan sonra bu kıza bi haller oldu.önce her akşam 8 -9 arası 1 saat ağlıyordu ve öyle uyuyordu bu bir haftadır gündüzleri de uyku vakti öncesi ağlamaya başladı.cumadan beri de sol kulağını çekiştirip ağlıyor ama doktorlar kulağında bişey yok diyor.kimileri de dişi kulağına vuruyordur falan diyorlar of bilmiyorum ya tek bildiğim şu 1 aydır çok yıprandım ya.ya doğduğundan beri çok sakin bir bebek hiçbir zaman olmadı ama bu kadar ağlaması yoktu bu 1 aydır canıma okudu resmen.sürekli doktorada götürüyorum bugün de götürdüm kadın biseyi yok dedi.emin olmak için 9 eylül ünv. de götürdüm onlarda bişey yok gayet sağlıklı bi bebek diyorlar.
günde 1 kez veriyorum canım ben karşıkta yapabilirsin kendinde yada hazırlarından da alabilirsin hazırlarda ananaslı olanlar da alın mutlaka benim kız çok beğendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?