2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günde 1 kez veriyorum canım ben karşıkta yapabilirsin kendinde yada hazırlarından da alabilirsin hazırlarda ananaslı olanlar da alın mutlaka benim kız çok beğendi

hasretcim geçmiş olsun nesi var ceren kuzunun?

ateş yok, burun akıntısı yokk sadece öksürük.. şurup kullanıyorum ama geçmiyor ilerlemesinden korkuyorum...
kocam yine boş işler peşinde wakıfların arsası warmış burda onun peşindfe orayı alırsa dükkanıda satarmış kendine bi otopark yaparmışş.. allahından bulsun

çok huyuzzz öldüm 2 gündür kucaktada durmuyor tam azman oldu.. uykudayken dua ediyorum 2,3 saat uyanmassın die herşeyden nefret ettim artık...

senin bu kocan ne atılımcı yaa helal olsun ama seni de çok yıpratıyor ne olcak böyle?
öksürük için doktor bize miconex vermişti antibiotik olarakta zemax vermişti...
bir iki bisey daha yapmıştım ben arkadasın eşi söylemişti ...
Kastomunun hakiki balı var onu bir gazeteye ince ince sürdüm ve katladım Hilal'in göğsünde bir gece beklettim...2 gün sonra tatile çıktık öksürükten eser kalmadı ama ilaçlarını kullanmıştım tatilde hiç kullanmadım...
birde buzdolabı poşetinin heryerine delik deldim kürdanla ve göğsüne sardım 1 gece bekledi iyice terleti ama hİLAL hışırtısından uyuyamadı bende sabaha karşı çıkarmıştım artık hangisi iyi geldi bilmiyorum ama ilaçları aksatmadım ben

Merhaba kızlar,
Esrincim burdamısın bende sana sorum olacaktı
SSK dan paranı aldın mı?
Doğum gecikmesi olduğı için ayrıcaz istirahat paranı da verdiler mi
Ya benim 2 hafta gecikme oldu ya..Sürmantasyondan dolayı doktor 14 gün rapor verdi ama onların parasını hesaplamamışlar
daha gitmedim almaya postaneye sence ne yapmam lazım..hesapladıklarını alıp diğeri için itiraz mı etmem lazım yoksa herhangi bişey almadan hepsi için itiraz mı etmeliyim

herkese merhabalar ve hayırlı kandiller.
bu arada geçmiş olsun dileklerini yazan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
kızımı kendi doktoruna götürdüm bu sabah kulaklarına baktı bişey yok sadece sol kulağında kir birikmiş dedi ve bi damla verdi bunu 2 gün damlat tekrar getir bakalım dedi.idrar tahlili verdi bakalım sonucu çıkınca göstercez doktora.onun dışında hiçbir sorunu yok ama benim kız hala huysuz ve huzursuz özellikle uykudan önce çok ağlıyor ve sol kulağını koparırcasına çekiştiriyor.

ayağında sallamaya çalış uyku zamanında , acaba açmı emiyorsa da yetmiyormu acaba sütün?

ayağında sallamaya çalış uyku zamanında , acaba açmı emiyorsa da yetmiyormu acaba sütün?

yok canım emmiyor 2 hafta oldu tamamen bıraktı.zaten mama takviyeli gidiyorduk 2 haftadır sadece mama yiyor ve doyma sorunu yok.ya zaten 3 aylık olduktan sonra bu kıza bi haller oldu.önce her akşam 8 -9 arası 1 saat ağlıyordu ve öyle uyuyordu bu bir haftadır gündüzleri de uyku vakti öncesi ağlamaya başladı.cumadan beri de sol kulağını çekiştirip ağlıyor ama doktorlar kulağında bişey yok diyor.kimileri de dişi kulağına vuruyordur falan diyorlar of bilmiyorum ya tek bildiğim şu 1 aydır çok yıprandım ya.ya doğduğundan beri çok sakin bir bebek hiçbir zaman olmadı ama bu kadar ağlaması yoktu bu 1 aydır canıma okudu resmen.sürekli doktorada götürüyorum bugün de götürdüm kadın biseyi yok dedi.emin olmak için 9 eylül ünv. de götürdüm onlarda bişey yok gayet sağlıklı bi bebek diyorlar.

canım ağladığı zaman çok zor sakinleşiyor inan herşeyi denedim hamakta,çarşafta bile salladım.ama nafile.anı anını hiç tutmuyor bazen uyumadan önce kıyameti koparıyor,bazen de kendi kendine uyuyor. biraz önce de ana kucağına koydum kendi kendine uyudu.ben kendi çocuğumu anlamakta zorluk çekiyorum artık

ben hilal uyurrken ayağımda sallıyorum kendi kendine uyuması zor beşiğine de koyduğumda müzikle uyuyor ağladığı zaman kucağıma alıp ona şarkılar söylüyorum yada dolaştırıyorum evin içinde su vermeyi dene 2-3 çay kaşığı gaz problemi de olabilir ne bilim bu kadar ağlarsa vardır bir sebep diyeceğim ama ablamın bebeği de sebepsiz yere ağlardı doktoru yapısı böyle herhangi bir sorunu yok demişti....

benim koca da öyle kimseye hayır diyemez benim bi işim olduğunda ya tamam yaparız biraz dursun der ya da çok yorgunum der ama başkasının bi işi olsa koşa koşa gider ne yorgunluk ne başka bişi klava:
ama en azından para konusunda alabileceği kişilere borç verir sadece sempatiksalakcinni
arda daha 1-2 haftadır dönüyo yüzüstü, tekrar sırtüstü dönemiyo tabi yani 4.5 aylıkken başlamış oldu dönmeye
canım yaa çok geçmiş olsun bi de o halde kaynana çekiosun Allah yardımcın olsun
kızımı dr a götüreceğim öksürük dewam ediyor..
geçmiş olsun ceren kuzuya
amiiiiiiin Allah razı olsun hepimizin kandili mübarek olsun

bu mübarek gecede bütün dualarımızın kabul olması dileğiyle....Kandiliniz mübarek olsun

Kızlar, ben bu akşam şehir dışına çıkıyorum, 1 hafta yokum, hepinizi özleyeceğim, tekrar kandilinizi kutlarım, sevgiler.

ayy oğlumu yedirdim içirdim duşa soktum çıksrdım uyudu şimdi inşallah 15 dk lık uyu değildir inşallah 2 yada 3 saat uyurbilmiyorumkismile

Kızlar, ben bu akşam şehir dışına çıkıyorum, 1 hafta yokum, hepinizi özleyeceğim, tekrar kandilinizi kutlarım, sevgiler.

güle güle yasemiiiin biz de seni özleyeceğiiiiz :a015:

neyse kızlar fazla kalamayacağım komşum kızlarını bıraktı bana hastaneye gidip gelecekmiş onlarla ilgileneyim görüşürüz sonra

benim kızımda çok uykusu geldiğinde kulağına elini götürüyo hırsla sürtüyo yani o uykuya dalamadığı için yapıyo bence

günde 1 kez veriyorum canım ben karşıkta yapabilirsin kendinde yada hazırlarından da alabilirsin hazırlarda ananaslı olanlar da alın mutlaka benim kız çok beğendi

4.5 aylık ve daha ilk kez veriyorum o yüzden karıştırmadım 2 çay kaşığı verdim ama versem daha yerdi dokunur diye vermek istemedim her meyveyı verebilirmiyiz acabaya üzüm karpuz armut evdeki meyveler bunlar hergün birini vereyimmi sizcebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…