- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #69.121
4.5 aylık ve daha ilk kez veriyorum o yüzden karıştırmadım 2 çay kaşığı verdim ama versem daha yerdi dokunur diye vermek istemedim her meyveyı verebilirmiyiz acabaya üzüm karpuz armut evdeki meyveler bunlar hergün birini vereyimmi sizcebilmiyorumkismile
saatlerdir elektrikler kesik sinir oldum.. nihayet geldi..
facebookta gülayın durumunda beğene tıklayın kızlar!!!! kocasına mesajjj
KASTAMONU BALINI NERDEN BULCEZbilmiyorumkismile:bbo:senin bu kocan ne atılımcı yaa helal olsun ama seni de çok yıpratıyor ne olcak böyle?
öksürük için doktor bize miconex vermişti antibiotik olarakta zemax vermişti...
bir iki bisey daha yapmıştım ben arkadasın eşi söylemişti ...
Kastomunun hakiki balı var onu bir gazeteye ince ince sürdüm ve katladım Hilal'in göğsünde bir gece beklettim...2 gün sonra tatile çıktık öksürükten eser kalmadı ama ilaçlarını kullanmıştım tatilde hiç kullanmadım...
birde buzdolabı poşetinin heryerine delik deldim kürdanla ve göğsüne sardım 1 gece bekledi iyice terleti ama hİLAL hışırtısından uyuyamadı bende sabaha karşı çıkarmıştım artık hangisi iyi geldi bilmiyorum ama ilaçları aksatmadım ben
SENİN OĞLUŞUN İÇİN AYNI DUYGULARI BESLİYORUM CİNGÖZZ DORUUUK:))Hasreeett,
Ceren'in o avatar fotosunu yerim ben :)
hasretcim geçmiş olsun cerene.
bosna canım sana da geçmiş olsun.
saatlerdir elektrikler kesik sinir oldum.. nihayet geldi..
facebookta gülayın durumunda beğene tıklayın kızlar!!!! kocasına mesajjj
anlamadım hangi gülay bu
hasret gülüm tatille bi alakası yok bizim küçük sincabımdada vr değişiklik anlam veremiyorum ve çok üzülğyorum psikolojim bozuldu bendede ağzında beyaz şeyler oldu sinir oluyorum
aynen elimde ne görürse benim agzına götürmeye calışıyoo cep telefonunu bilee..Kızlar ya benimki her şeyi ağzına götürüyor hırsla ıssırıyor yüzükoyunken deli gibi salya akıyıtor ama ağzına bakıyorum şişkinlik fln yok. diş mi acaba sizce. sizler ne alemdesiniz
selam canolar..bi sabah girdim bi cıktım.
yagmur un idrar kltürünü verdik inşallah enfeksiyoın cıkmaz cıksada artık antibiotik kullanıcaz mecburen
kara üzümün suyunu sıkıp verdim cook sewdi yagmur armut suyunuda aynen..ama şeftaliyi sewmedik onada pekmez karıştırıp içiricem artık.
maşallah yağmuruma:) şeftali tam tatlı değilse sewmemiştir pekmez güzel fikir.. bnde öle yapıyorum suratını ekşitirse..selam canolar..bi sabah girdim bi cıktım.
yagmur un idrar kltürünü verdik inşallah enfeksiyoın cıkmaz cıksada artık antibiotik kullanıcaz mecburen
kara üzümün suyunu sıkıp verdim cook sewdi yagmur armut suyunuda aynen..ama şeftaliyi sewmedik onada pekmez karıştırıp içiricem artık.
Kızlar ya benimki her şeyi ağzına götürüyor hırsla ıssırıyor yüzükoyunken deli gibi salya akıyıtor ama ağzına bakıyorum şişkinlik fln yok. diş mi acaba sizce. sizler ne alemdesiniz
meyvelerden ne kadar veriyosun
yerimsenibenmaşallah yağmuruma:) şeftali tam tatlı değilse sewmemiştir pekmez güzel fikir.. bnde öle yapıyorum suratını ekşitirse..
park yatağın ayıcıklarını koparacak nerdeysedelikafadulden
Kızlar ya benimki her şeyi ağzına götürüyor hırsla ıssırıyor yüzükoyunken deli gibi salya akıyıtor ama ağzına bakıyorum şişkinlik fln yok. diş mi acaba sizce. sizler ne alemdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?