2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

saatlerdir elektrikler kesik sinir oldum.. nihayet geldi..
facebookta gülayın durumunda beğene tıklayın kızlar!!!! kocasına mesajjj

armut en iyisi rendeleyerek veriyorum karpuzu ben emdirerek veriyorum

KASTAMONU BALINI NERDEN BULCEZbilmiyorumkismile:bbo:
BNDEDE PEDİTUS WE ACTİDEM WAR ÖKSÜRÜK ŞURUBU WERİYORUM ACTİDEMİ ANCA UYKU YAPIYOR BOL BOL.. HALA GEÖÇMEDİ ÖKSÜRDÜKÇE BUNALIMA GİRİYORUM:gitme:

Hasreeett,
Ceren'in o avatar fotosunu yerim ben :)
SENİN OĞLUŞUN İÇİN AYNI DUYGULARI BESLİYORUM CİNGÖZZ DORUUUK:))
hasretcim geçmiş olsun cerene.
bosna canım sana da geçmiş olsun.

SAOL CNM BAKALIM GEÇSİN ARTIK YAAA PSİKOLOJİM BOZULDU GİTMEZ OLAYDSIM ADAYA FALAN 3 GÜN GİTTİM GELDİM BURNUMDAN GELDİ

hasret gülüm tatille bi alakası yok bizim küçük sincabımdada vr değişiklik anlam veremiyorum ve çok üzülğyorum psikolojim bozuldu bendede ağzında beyaz şeyler oldu sinir oluyorum

hasret gülüm tatille bi alakası yok bizim küçük sincabımdada vr değişiklik anlam veremiyorum ve çok üzülğyorum psikolojim bozuldu bendede ağzında beyaz şeyler oldu sinir oluyorum

dr hawa değişiminden olmuştur diyor.. üşüttümmü dicem ama çok dikkat ettiğime eminim hiç terli bırakmadım .. rüzgarlıysa akşam yağmurluğunu çektim... ne bilim yaa!
huzursuzluğu saırım damaklardan baktım iyice şişmiş ama dr daha 1 ayı war dedi anlamadım wallaCADIARZU

Kızlar ya benimki her şeyi ağzına götürüyor hırsla ıssırıyor yüzükoyunken deli gibi salya akıyıtor ama ağzına bakıyorum şişkinlik fln yok. diş mi acaba sizce. sizler ne alemdesiniz

selam canolar..bi sabah girdim bi cıktım.
yagmur un idrar kltürünü verdik inşallah enfeksiyoın cıkmaz cıksada artık antibiotik kullanıcaz mecburen
kara üzümün suyunu sıkıp verdim cook sewdi yagmur armut suyunuda aynen..ama şeftaliyi sewmedik onada pekmez karıştırıp içiricem artık.

Kızlar ya benimki her şeyi ağzına götürüyor hırsla ıssırıyor yüzükoyunken deli gibi salya akıyıtor ama ağzına bakıyorum şişkinlik fln yok. diş mi acaba sizce. sizler ne alemdesiniz
aynen elimde ne görürse benim agzına götürmeye calışıyoo cep telefonunu bilee..
diş cıkarma alt yapısını hazırlıyo damakları salyalarlaa artık önlükleri bile su gibii..

meyvelerden ne kadar veriyosun

maşallah yağmuruma:) şeftali tam tatlı değilse sewmemiştir pekmez güzel fikir.. bnde öle yapıyorum suratını ekşitirse..

park yatağın ayıcıklarını koparacak nerdeysedelikafadulden

inşallah bişeyi çıkmaz yağmur'umuzun

yaa kızlar face'de gülayın eşinin profiline baktım da biraz canım sıkıldı "Kim dokunduysa sana ona git ! Dicemde dünya turu yapmandan korkuyorum" diye yazmış gülay için değildir demi hasret sen bilirsin tel'de falan görüşüyosunuz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…