- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #69.141
benim kızımda çok uykusu geldiğinde kulağına elini götürüyo hırsla sürtüyo yani o uykuya dalamadığı için yapıyo bence
kastamonu balını nerden bulcezbilmiyorumkismile:bbo:
Bndede peditus we actidem war öksürük şurubu weriyorum actidemi anca uyku yapıyor bol bol.. Hala geöçmedi öksürdükçe bunalıma giriyorum:gitme:
senin oğluşun için aynı duyguları besliyorum cingözz doruuuk:))
saol cnm bakalım geçsin artık yaaa psikolojim bozuldu gitmez olaydsım adaya falan 3 gün gittim geldim burnumdan geldi
sanmıyorum eşine dememiştirinşallah bişeyi çıkmaz yağmur'umuzun
yaa kızlar face'de gülayın eşinin profiline baktım da biraz canım sıkıldı "kim dokunduysa sana ona git ! Dicemde dünya turu yapmandan korkuyorum" diye yazmış gülay için değildir demi hasret sen bilirsin tel'de falan görüşüyosunuz sanırım
inşallah bişeyi çıkmaz yağmur'umuzun
yaa kızlar face'de gülayın eşinin profiline baktım da biraz canım sıkıldı "Kim dokunduysa sana ona git ! Dicemde dünya turu yapmandan korkuyorum" diye yazmış gülay için değildir demi hasret sen bilirsin tel'de falan görüşüyosunuz sanırım
war canım zor bela içiyo ağzını kitliyo yada geri çıkarıyo hepsini ağzından içmiyo hiç bi türlü.. içirebildiğimd fayda etmio sanırımyerimseniben
hasret pediatus yokmu ewde bi çay kaşıgı ver .ıhlamur yap içir
neeeeeeeeee o.ç.inşallah bişeyi çıkmaz yağmur'umuzun
yaa kızlar face'de gülayın eşinin profiline baktım da biraz canım sıkıldı "Kim dokunduysa sana ona git ! Dicemde dünya turu yapmandan korkuyorum" diye yazmış gülay için değildir demi hasret sen bilirsin tel'de falan görüşüyosunuz sanırım
[QUOTE=hasret0587;14348626]ateş yok, burun akıntısı yokk sadece öksürük.. şurup kullanıyorum ama geçmiyor ilerlemesinden korkuyorum...
kocam yine boş işler peşinde wakıfların arsası warmış burda onun peşindfe orayı alırsa dükkanıda satarmış kendine bi otopark yaparmışş.. allahından bulsun
[bhakiki bal bul yada kastamonu şart değil gerçek bal olsunda ....pedıtus öksürüğü pek geçirmiyor bende almıştım sonra doktora gidince micomex verdi ....
[/b]
sanmıyorum eşine dememiştir
yerimseniben:1shokinşallah jalecimmm saol canımm..
benim kocişte geldi ama annemdeyk buakşam
yerimseniben:1shoklumunekankayizsmile
Ebru sana çok ilginç bir şey söyleyeceğimohaoldumsmile
hanifeee nerdesin kıııı bah merak ettim şimdi nasıı ne söyleyceenn nere kayboldun benim pc açık kalmış bak bugece uyumamm beeeeeeenyerimseniben:1shoklumunekankayizsmile
Ebru sana çok ilginç bir şey söyleyeceğimohaoldumsmile
gülayla konuştum
kocasıyla tartışmaları olmuş baya herşey birikme olmuş! kawga ederken gülay artık sewmiyomusun ondanmı yapıosuın böle falan demiş! o da alakası yok demiş kafam karışık falan diyomuş eewe suratı asık geliomuş
gülay çok üstelemiş tamam demiş düzeltebiliriz ben çok kilo aldım çirkinleştim belki falan demiş.. en son cinsel anlamda gülayı reddetmiş kocası onun üzerine çok tartışmışlar gülay çok laf söylemiş!
gülay 3 aylık hamileyken mehmete bir kadın el hareketi yapmış bu da arabaya almış falan kawga ettikleri günde bu kadınla telde konuşurken yakalamış mehmeti!!! o inkar etmiş hiç görüşmediklerini sölemiş sadece o an gülayı tanımayan biriyle konuşma dertleşme gereği duymuş we o kadını aramış o kadar!
kocası bi ara trabzona gitmiş iş için 2 gün orda kalmış 3.günüde trabzondayım diyerek ankarada kalmış.. gülay bunu yakaladığında seninle olmuyo kafamı dinlemek toparlamak içn ankaraya gittim demiş..
mehmet beyin sewgisi 100de 20lerdeymiş.. emin değilmiş dşünüyomuş.. boşansalar nasıl olurmuş dewam etseler naısl..
egeyide 12,13 gündür görmemiş nasıl baba bu yaaa
cengiz 1 gün görmedi telde bi ağlamadığı kaldı adamın hayret wallahi
gülay kocasını çok sewdiğini söylüyor...
gülayla konuştum
kocasıyla tartışmaları olmuş baya herşey birikme olmuş! kawga ederken gülay artık sewmiyomusun ondanmı yapıosuın böle falan demiş! o da alakası yok demiş kafam karışık falan diyomuş eewe suratı asık geliomuş
gülay çok üstelemiş tamam demiş düzeltebiliriz ben çok kilo aldım çirkinleştim belki falan demiş.. en son cinsel anlamda gülayı reddetmiş kocası onun üzerine çok tartışmışlar gülay çok laf söylemiş!
gülay 3 aylık hamileyken mehmete bir kadın el hareketi yapmış bu da arabaya almış falan kawga ettikleri günde bu kadınla telde konuşurken yakalamış mehmeti!!! o inkar etmiş hiç görüşmediklerini sölemiş sadece o an gülayı tanımayan biriyle konuşma dertleşme gereği duymuş we o kadını aramış o kadar!
kocası bi ara trabzona gitmiş iş için 2 gün orda kalmış 3.günüde trabzondayım diyerek ankarada kalmış.. gülay bunu yakaladığında seninle olmuyo kafamı dinlemek toparlamak içn ankaraya gittim demiş..
mehmet beyin sewgisi 100de 20lerdeymiş.. emin değilmiş dşünüyomuş.. boşansalar nasıl olurmuş dewam etseler naısl..
egeyide 12,13 gündür görmemiş nasıl baba bu yaaa
cengiz 1 gün görmedi telde bi ağlamadığı kaldı adamın hayret wallahi
gülay kocasını çok sewdiğini söylüyor...
hanifeee nerdesin kıııı bah merak ettim şimdi nasıı ne söyleyceenn nere kayboldun benim pc açık kalmış bak bugece uyumamm beeeeeeen
işte insanlara iyilik te yaramıyo seyo cumbi görünüp bi kayboluyor oldum bu serhan çok fena alıştı ilgiye bi dk yalnız kalmıyor artık kuduruk oldu iyice zaten yalnız bırakmaya kokuyorum beşiğinde girmediği pozisyon kalmadı
artık yastık koyuyorum yatağımın üstüne bırakıyorsam eğer döne döne ilerliyor bizimki birde kendi kendimize ee ee diyoruz artık ben söylüyorum üç kez söylediysem üç dört kez söylediysem dört kez ee ee diyor şaşırıp kalıyorum bide gözümün içine içine bakmıyormu bilmiş bilmiş
tek üzüntüm var bu ara iştahı yok az mama yiyor bazen yarısını yiyo yarısını bırakıyo kaşık kadar kaldı suratı anlamadığım gitmeden kontrole gitmiştik 6250 idi 20gün sonra izmirde sağlık ocağında tarttırdım 6840 yemeden nasıl aldı bu kiloyu anlamış değilim(maşallah yinede kuzuma) moralimi bozan bişiy daha oldu benden 20gün sonra doğum yapan arkadaşımın kuzusu küçük doğmuştu biraz yanlış anlaşılmak istemem bu arada şimdi tosuncuk olmuş maşallahı var sadece anne sütü alıyo Rabbim bol sütler versin annesine oda yesin neyse ben bu kızı sürekli yüreklendirdim onu motive ettim hep yardımcı oldum yanında oldum üzme kendini bebeğin kilo alıcak sen iyi bi annesin vs vs.. şimdi oğluşu serhandan daha iri duruyo(maşallah) ne kilo ne boy muhabbeti yapıyo benimle sanki ona bu kadar destek olan başkasıydı geçen bebiş dayısının kucağında bizde eve çıkıyoruz karşılaştık aynen böyle " bak abi bu serhan hee ama sehan bizden 20 gün önce doğdu ve 3250 doğdu" yüzündeki ifadeyi tahmin edersiniz sanırım
neyse çok uzatmışım kimsenin bebeğinin kilosunda boyunda gözümüz yok çok şükür Rabbim bana sağlıklı bi evlat verdi şükürler olsun aslında bu sözleri ona söylemek isterdim ama şurda 10 gün sonra gidecek birde bebeği var üzmek istemedim
o yüzden içimi size döküyorum kızlar eşime bile söylemedim birdaha yüzüne bakma derdi çünkü hoşş aslında bakmamam lazım
iyi seyo cum bugün idrar kültürü verdik yarın cıkacak sonuclar enfeksiyon olup olmadıgı..canım yağmur nasıl iyimi bi ara girdim gördüm yazmaya fırsat bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?