2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim kızımda çok uykusu geldiğinde kulağına elini götürüyo hırsla sürtüyo yani o uykuya dalamadığı için yapıyo bence

Benim oğlum da bir süre aynı şekilde kulağını kızartıyordu çekmekten doktoru aramıştım acaba kulağımı ağrıyor diye, doktor dedi ki kulağı ağrısa yerinde duramaz ağlamaktan susturamazsın, bu geçici bir süreç oldu şimdi yapmıyor ama mesela şimdi de emerken gözlerini kapatıyor eliyle.

[QUOTE=hasret0587;14348626]ateş yok, burun akıntısı yokk sadece öksürük.. şurup kullanıyorum ama geçmiyor ilerlemesinden korkuyorum...
kocam yine boş işler peşinde wakıfların arsası warmış burda onun peşindfe orayı alırsa dükkanıda satarmış kendine bi otopark yaparmışş.. allahından bulsun
[/QUOTE]

Ya hasret hakikaten aylardır okuyorum da ne girişimci ruh şu senin kocan, benim kocam inşaat mühendisi bir evimiz yok, senin kocana valla helal olsun

[bhakiki bal bul yada kastamonu şart değil gerçek bal olsunda ....pedıtus öksürüğü pek geçirmiyor bende almıştım sonra doktora gidince micomex verdi ....
[/b]

sanmıyorum eşine dememiştir

Yuhhh yok canım karısı için yazmamıştır, amma ağır laf lmaz:

yerimseniben

hasret pediatus yokmu ewde bi çay kaşıgı ver .ıhlamur yap içir
war canım zor bela içiyo ağzını kitliyo yada geri çıkarıyo hepsini ağzından içmiyo hiç bi türlü.. içirebildiğimd fayda etmio sanırım
neeeeeeeeee o.ç.
o nasıl bişey yaaa geçmişi deşiyor bnce bu adam ben bi gülaya ulaşiim tepem attı!!!!

Ya hasret hakikaten aylardır okuyorum da ne girişimci ruh şu senin kocan, benim kocam inşaat mühendisi bir evimiz yok, senin kocana valla helal olsun[/QUOTE]

ewet canım adam hiperaktif duramıyo yerinde.. şimdide hawaalanına gitti bjklı futbolcu gutti mi ne warmış onu karşılayacak alenlelaelaelaelaelae
aslında olsa süper bi fırsat 1 dönüm arazi beşiktaşta vakıflardan kiralık çoook ucuz bi kirası war orayı otopark yapmak istiyor.. eğer olursa dükkanıda satıp ew alıyoruzdelikafadulden yalan olmazsa tabi... koşturuyo işte bakalım hayırlısı

[bhakiki bal bul yada kastamonu şart değil gerçek bal olsunda ....pedıtus öksürüğü pek geçirmiyor bende almıştım sonra doktora gidince micomex verdi ....
[/b]

sanmıyorum eşine dememiştir

3,4 saattir öksürmedi bakalım geçmezse yarında micomex alacağım:umursamaz:

çok fazla tanımıyorum ama ne olmuş gülayın son durum kızlar?inşallah eşi hatasını anlayıp döner...

gülayla konuştum
kocasıyla tartışmaları olmuş baya herşey birikme olmuş! kawga ederken gülay artık sewmiyomusun ondanmı yapıosuın böle falan demiş! o da alakası yok demiş kafam karışık falan diyomuş eewe suratı asık geliomuş
gülay çok üstelemiş tamam demiş düzeltebiliriz ben çok kilo aldım çirkinleştim belki falan demiş.. en son cinsel anlamda gülayı reddetmiş kocası onun üzerine çok tartışmışlar gülay çok laf söylemiş!

gülay 3 aylık hamileyken mehmete bir kadın el hareketi yapmış bu da arabaya almış falan kawga ettikleri günde bu kadınla telde konuşurken yakalamış mehmeti!!! o inkar etmiş hiç görüşmediklerini sölemiş sadece o an gülayı tanımayan biriyle konuşma dertleşme gereği duymuş we o kadını aramış o kadar!
kocası bi ara trabzona gitmiş iş için 2 gün orda kalmış 3.günüde trabzondayım diyerek ankarada kalmış.. gülay bunu yakaladığında seninle olmuyo kafamı dinlemek toparlamak içn ankaraya gittim demiş..

mehmet beyin sewgisi 100de 20lerdeymiş.. emin değilmiş dşünüyomuş.. boşansalar nasıl olurmuş dewam etseler naısl..
egeyide 12,13 gündür görmemiş nasıl baba bu yaaa
cengiz 1 gün görmedi telde bi ağlamadığı kaldı adamın hayret wallahi
gülay kocasını çok sewdiğini söylüyor...

bi görünüp bi kayboluyor oldum bu serhan çok fena alıştı ilgiye bi dk yalnız kalmıyor artık kuduruk oldu iyice zaten yalnız bırakmaya kokuyorum beşiğinde girmediği pozisyon kalmadı
artık yastık koyuyorum yatağımın üstüne bırakıyorsam eğer döne döne ilerliyor bizimki birde kendi kendimize ee ee diyoruz artık ben söylüyorum üç kez söylediysem üç dört kez söylediysem dört kez ee ee diyor şaşırıp kalıyorum bide gözümün içine içine bakmıyormu bilmiş bilmiş
tek üzüntüm var bu ara iştahı yok az mama yiyor bazen yarısını yiyo yarısını bırakıyo kaşık kadar kaldı suratı anlamadığım gitmeden kontrole gitmiştik 6250 idi 20gün sonra izmirde sağlık ocağında tarttırdım 6840 yemeden nasıl aldı bu kiloyu anlamış değilim(maşallah yinede kuzuma) moralimi bozan bişiy daha oldu benden 20gün sonra doğum yapan arkadaşımın kuzusu küçük doğmuştu biraz yanlış anlaşılmak istemem bu arada şimdi tosuncuk olmuş maşallahı var sadece anne sütü alıyo Rabbim bol sütler versin annesine oda yesin neyse ben bu kızı sürekli yüreklendirdim onu motive ettim hep yardımcı oldum yanında oldum üzme kendini bebeğin kilo alıcak sen iyi bi annesin vs vs.. şimdi oğluşu serhandan daha iri duruyo(maşallah) ne kilo ne boy muhabbeti yapıyo benimle sanki ona bu kadar destek olan başkasıydı geçen bebiş dayısının kucağında bizde eve çıkıyoruz karşılaştık aynen böyle " bak abi bu serhan hee ama sehan bizden 20 gün önce doğdu ve 3250 doğdu" yüzündeki ifadeyi tahmin edersiniz sanırım
neyse çok uzatmışım kimsenin bebeğinin kilosunda boyunda gözümüz yok çok şükür Rabbim bana sağlıklı bi evlat verdi şükürler olsun aslında bu sözleri ona söylemek isterdim ama şurda 10 gün sonra gidecek birde bebeği var üzmek istemedim
o yüzden içimi size döküyorum kızlar eşime bile söylemedim birdaha yüzüne bakma derdi çünkü hoşş aslında bakmamam lazım

Allah Allah ne oluyo yaa üzüldüm şimdi çok inşallah düzelirler o babalık ve kocalık dan istifa etme noktasına gelmiş sanırım Allah islah etsin ne diyim gülaya da yardım etsin söylenek pek bişey yok bu durumda

]

hiç hoşuma gitmedi kocasının hareketleri ..yazık ege ye yavrum ya..

işte insanlara iyilik te yaramıyo seyo cum
bu arada sen gene iyi cano biz 20 günde sadece ve sadece 200gr almışız iştahsızlık hepsinde var
dr hemen ek gıdaya başlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…