- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #69.921
Allahım bu serhan beni öldürecek ya banyoya girdik teyzeleri doyurmadan soktum çıkalım mama veririm dedim bende duş alıcam diye soyundum serhan memeye bi yapıştı cokur cokur emiyo ama süt yokkkii ne yapayım şimdi ben bu çocuğu aylarca göz yaşı dök ağla emsin diye şimdi emiyo duştan çıkınca yine verdim yine emdi ama hiç sütüm yok artık benim ağlamak istiyorummmmmm
Allahım bu serhan beni öldürecek ya banyoya girdik teyzeleri doyurmadan soktum çıkalım mama veririm dedim bende duş alıcam diye soyundum serhan memeye bi yapıştı cokur cokur emiyo ama süt yokkkii ne yapayım şimdi ben bu çocuğu aylarca göz yaşı dök ağla emsin diye şimdi emiyo duştan çıkınca yine verdim yine emdi ama hiç sütüm yok artık benim ağlamak istiyorummmmmm
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum...
canım çok geçmiş olsun ... aman dikkat kuzuyaa.... hasta olduğu için iştahsızdır...
Ebrucum çok geçmiş olsun, çabucak iyileşir inşallah Emirhan...
Hiç olur mu yaaa... Gözden kaçmıştır, ek gıda telaşından :)
Nasılsın canım, Selin nasıl?
selkie,canımcım çok çok geçmiş olsun,.bu arada seyyalcim hoşgelmişsin,.seni unuturmuyuz hiççççççça.s. olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
hogeldin canım.çok geçmiş olsun ebru inşaallah biran evvel iyileşir emirhan eski sağlıklı ve iştahlı günlerine döner.
burcu alp imi anlattın sen???aynılar demekki doruk la benimki.bunların hepsi benimkindede var:asigim:
canım ben philipsin meyve sıkaçağından aldım çok memnunum..iyice çıkarıyor meyvelerin suyunu..posa kupkuru kalıyor...genelde tatlı meyveleri kullanıyorum ben emirhan içmiyor yoksa...1 soru daha size: Meyve sularını nasıl yapıyorsunuz? Katı meyve sıkacağı alacağım ama ne alacağımıza bir türlü karar veremiyoruz. Benim ince eleyip sık dokuma hastalığı var, sonra da kesin kötü bir şey geliyor başıma; ters çıkan emzik gibi :))
ebrucum çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin oğluşuna inşallah
seyyalcim sen de hoşgelmişsen
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah
bugün eymen beyi doktora götüreceğim 10 gün sonra gel kilosunaa bakalım demişti yaa inşallah kilo almıştır kuzum
sonra da ben doktora gideceğim yine başka bir doktor eşim ameliyat olmamı hiç istemiyor
sezeryan sonraso yaşadıklarımı gördüğü için... bakalım hayırlısı...:çok üzgünüm:
maaşallahMaaşallah deyin yoğurdum taş gibi olmuş... :lepi: İlk defa yoğurt yiyecek Yiğit sabırsızlanıyorum, doktor yarım fincan kadar ver önce dedi, bakalım tepkisi ne olacak.. Umarı alerji falan olmaz
geçmiş olsun kuzuya inşallah çabuk atlatırkızlar napıyonuz...
geldim erdekten..ama emirhan çok hasta oldu..dün gece hastanedeydik..ateşimiz 39,5 buldu..üst solunum yolları enfeksiyonu olmuş..antibiyotik kullanıyoruz...bu günde ateşi var ama o kadar çok değil şimdilik çok şükür..
yemek konusuna gelince şu günlerde çok iştahsız zaten..ama sebze çorbasını hiç sevmşyor öyl pek yediremiyorum..şimdi birde içine az tavuk katmaya başladık hiç sevmedi..tatlıları seviyor...
yeni doğan saçlar zaten zamanla dökülüyor yatmaktanda dökülüyor kansızlık olduğunu nerden anlamış doktor alalalakızlar şimdi size 3 tane sorum olacak
1 - selin 4 gün sabahla öğle arasında ve öğleden sonra 4,30 a kadar mama ile idare ediyor cuma cumartesi pazar yine kesintisiz anne sütüne devam bu günlerde annesi çalışmıyor çünki kuzumun . ek gıda düzeneği yok ama biizmki balık bile yiyor valla salatalık şeftali yoğurt karpuz kavun yani herşeyden tadıor ama öyle bi düzn yok ne bulursa misali... düzenli olan tek şey anne sütü ve mama kilosu da şuanda 7,700 boyu 70cm doktor meenun halinden çok fazla ek gıa vermeyin ve oturtmayın 6 ayı dolsun diyor... sizce ne yapmalı ?
ben çimdik çimdik veriyorum balık et dün patates verdim közde bayıla bayıla yedi salatalık verme gaz yapar....kavunu da çok sevdi kızım oturuyor walla kalkıyor sallanıyor oyun oynuyoruz oturuyor kendisi elinden tuttuğumda kalkıyor ayakta en fazla 2-3 dk tutturuyorum... sırt üstü yüz üstü yatırıp egzersiz yaptırıyorum sırtını sıvazlıyorum,karnını sıvazlıyorum...Dün yine böyle yaparken Hilal acayip gaz çıkardı ağızdan arada yaptırmak iyi geliyor sonra beni emdi mışıl mışıl uyudu.
2 - doktor oturtmayın diyor ama biizmki oturuyor.... ve ayakta durmayı da oturmayıda çok seviyor pusetnd bile yatarak deği loturarak gidiyor sizin doktorlar ne dedi ?
3 - saçları dökülüyor doktor normal demir eksikliği kansızlık var ya ondan bu yaşalrda dökülür dedi sizlerde duurm nedir ?
emmek istemese almaz zaten seni canım uzun süre aç tut bakalım mama öncesi emzir bakalım alacak mı birde geceleri çok güzel emiyorlar tavsiye ederim sütüm yok deme emdikçe gelir bak..Allahım bu serhan beni öldürecek ya banyoya girdik teyzeleri doyurmadan soktum çıkalım mama veririm dedim bende duş alıcam diye soyundum serhan memeye bi yapıştı cokur cokur emiyo ama süt yokkkii ne yapayım şimdi ben bu çocuğu aylarca göz yaşı dök ağla emsin diye şimdi emiyo duştan çıkınca yine verdim yine emdi ama hiç sütüm yok artık benim ağlamak istiyorummmmmm
canım sağol inşallah iyileşri...
Seyyal hoşgeldin canım...
ebrucum çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin oğluşuna inşallah
seyyalcim sen de hoşgelmişsen
kızlar hepinize çok teşekkğrederim..umarım iyileşri bir an önce..akşam ondan kan alıyorlarken nasıl ağlıyordu o ağladıkç ben fena oldum...başım dönmeye başladı bir ara dışarı çıktım babasıyla bırakıp bakmaya dayanamadım...
canım ben philipsin meyve sıkaçağından aldım çok memnunum..iyice çıkarıyor meyvelerin suyunu..posa kupkuru kalıyor...genelde tatlı meyveleri kullanıyorum ben emirhan içmiyor yoksa...
seninkidemi..emirhanda aynı süt varken almadı şimdi mememe yapışıyor açıkta buldumu..ama bende hiç süt yok...ama bırakıyorum emsin belki gelir...:) hiç doğum yapmamış bir kadın bile bir bebeği devamlı emzirirse sütü gelirmiş...
hogeldin canım.çok geçmiş olsun ebru inşaallah biran evvel iyileşir emirhan eski sağlıklı ve iştahlı günlerine döner.
burcu alp imi anlattın sen???aynılar demekki doruk la benimki.bunların hepsi benimkindede var:asigim:
oy oy oy oy oy ek gıdaya gecmeyen bir ben kalmısım sanırsam :))) yani sadece şeftali suyu veriyorum .ama yetmiyo cünkü ne zaman bir seyler yesem bagırıyo kendide yemek istiyo ve 2 ayda sadece 700 gr almış oglum( yarın dr a götüreceğim bizde sizlerin arasına katılalım tatilden önce götürmem lasım bu hafta yine bavul hazırlayacammmmmmm :))) umarım bu sefer tatil sonrası boşaltırım bavulu yoksa cinnet gecrebilrm (bkz : bu ay 2 hafta arayla hazırlanan 2 bavul gidilemeyen tatil sonrası tekrar bosaltılan...
canım maşşalh doruk cuğuma.... biizmki öylece kalıyor hala...
Mama kavanozuna mayalamıştım, 125 ml. süt oluyor sanırım
1 soru daha size: Meyve sularını nasıl yapıyorsunuz? Katı meyve sıkacağı alacağım ama ne alacağımıza bir türlü karar veremiyoruz. Benim ince eleyip sık dokuma hastalığı var, sonra da kesin kötü bir şey geliyor başıma; ters çıkan emzik gibi :))
kızlar şimdi size 3 tane sorum olacak
1 - selin 4 gün sabahla öğle arasında ve öğleden sonra 4,30 a kadar mama ile idare ediyor cuma cumartesi pazar yine kesintisiz anne sütüne devam bu günlerde annesi çalışmıyor çünki kuzumun . ek gıda düzeneği yok ama biizmki balık bile yiyor valla salatalık şeftali yoğurt karpuz kavun yani herşeyden tadıor ama öyle bi düzn yok ne bulursa misali... düzenli olan tek şey anne sütü ve mama kilosu da şuanda 7,700 boyu 70cm doktor meenun halinden çok fazla ek gıa vermeyin ve oturtmayın 6 ayı dolsun diyor... sizce ne yapmalı ?
2 - doktor oturtmayın diyor ama biizmki oturuyor.... ve ayakta durmayı da oturmayıda çok seviyor pusetnd bile yatarak deği loturarak gidiyor sizin doktorlar ne dedi ?
3 - saçları dökülüyor doktor normal demir eksikliği kansızlık var ya ondan bu yaşalrda dökülür dedi sizlerde duurm nedir ?
-----------------------------------------------------
selam kızlar napıyonus bakalım ben de oğluşu götürdüm sağlık ocağına tarttırmaya 6.700 gr olmuş miniğim
hava da ne sıcak yavv sırtım su oldu gelene kadar
kızlar şimdi size 3 tane sorum olacak
canım bence emzirmey devam et bakarsın gelir süt yorulana kadar bırak emsin.. emsin... emsin bi bakarsın süt gelir sonuçta metabolizma hala üretmeye hazırdır belki...
ağlama sütüm yok ta deme!gelir bence sütün emsin işte karnını doyur mamayla ardından yine emzir
kızlar hepinize çok teşekkğrederim..umarım iyileşri bir an önce..akşam ondan kan alıyorlarken nasıl ağlıyordu o ağladıkç ben fena oldum...başım dönmeye başladı bir ara dışarı çıktım babasıyla bırakıp bakmaya dayanamadım...
canım ben philipsin meyve sıkaçağından aldım çok memnunum..iyice çıkarıyor meyvelerin suyunu..posa kupkuru kalıyor...genelde tatlı meyveleri kullanıyorum ben emirhan içmiyor yoksa...
seninkidemi..emirhanda aynı süt varken almadı şimdi mememe yapışıyor açıkta buldumu..ama bende hiç süt yok...ama bırakıyorum emsin belki gelir...:) hiç doğum yapmamış bir kadın bile bir bebeği devamlı emzirirse sütü gelirmiş...
maaşallahellerine sağlık, inşallah sever, yoğurt beslenmede çok önemli
geçmiş olsun kuzuya inşallah çabuk atlatır
ayy kıyamaaaam olsun emmek istiyosa bırak emsin sonuçta anne olmayan kişilerin bile sütü olabiliyor önemli olan ordaki sinirlerin uyarılması bakarsın çoğalıverir
-----------------------------------------------------
selam kızlar napıyonus bakalım ben de oğluşu götürdüm sağlık ocağına tarttırmaya 6.700 gr olmuş miniğim
hava da ne sıcak yavv sırtım su oldu gelene kadar
Bittik biz kaydirigubbakcemile3
İnşallah gidersiniz bu sefer, güzel bir tatil yaparsınız...
Sağol teyzesi...
Selin de sonradan hareketlenir de seni peşinden koşturur :)
Deneyeceğim, sağol...
Meyve suyu değil, meyve püresi veriyorum ben, posasını da alsın diye...
Cam rende kullanıyorum.
Su elde etmek için cam rende ile rendeleyip sonra tülbentten ya da ince tel süzgeçten geçirebilirsin...
Ahh canım benim, yerim onu ben...
Emsin bırak Seyhancım, gelir belki süt yaaa..
Kendi oturuyor, doktor kendi gücüyle yapıyorsa oturtablirsin dedi.
Ek gıdaya geçelim, bu ayda mama vermektense ek gıda vermek daha iyi dedi.
Saçları biraz döküldü, durdu, bu ay tam kan sayımı yapılacak kuzuya...
Maaşallah Arda kuzuyaa...
bırak seyhan emsin belkide taekrar gelecek sütün.sen üzme kendini bol sıvı al süt yapıcı gıdalar dene bakalım ne olacak ve tabii emzirmeye devam et canım.ben bu sitede okumuştum sütü gidip aylar sonra tekrar geleni.Allahım bu serhan beni öldürecek ya banyoya girdik teyzeleri doyurmadan soktum çıkalım mama veririm dedim bende duş alıcam diye soyundum serhan memeye bi yapıştı cokur cokur emiyo ama süt yokkkii ne yapayım şimdi ben bu çocuğu aylarca göz yaşı dök ağla emsin diye şimdi emiyo duştan çıkınca yine verdim yine emdi ama hiç sütüm yok artık benim ağlamak istiyorummmmmm
Ebru Philipsin hangi modeli. Şimdi onlara bakıyordum sanırım ben de ondan alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?