2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allahım bu serhan beni öldürecek ya banyoya girdik teyzeleri doyurmadan soktum çıkalım mama veririm dedim bende duş alıcam diye soyundum serhan memeye bi yapıştı cokur cokur emiyo ama süt yokkkii ne yapayım şimdi ben bu çocuğu aylarca göz yaşı dök ağla emsin diye şimdi emiyo duştan çıkınca yine verdim yine emdi ama hiç sütüm yok artık benim ağlamak istiyorummmmmm

kızlar şimdi size 3 tane sorum olacak
1 - selin 4 gün sabahla öğle arasında ve öğleden sonra 4,30 a kadar mama ile idare ediyor cuma cumartesi pazar yine kesintisiz anne sütüne devam bu günlerde annesi çalışmıyor çünki kuzumun . ek gıda düzeneği yok ama biizmki balık bile yiyor valla salatalık şeftali yoğurt karpuz kavun yani herşeyden tadıor ama öyle bi düzn yok ne bulursa misali... düzenli olan tek şey anne sütü ve mama kilosu da şuanda 7,700 boyu 70cm doktor meenun halinden çok fazla ek gıa vermeyin ve oturtmayın 6 ayı dolsun diyor... sizce ne yapmalı ?

2 - doktor oturtmayın diyor ama biizmki oturuyor.... ve ayakta durmayı da oturmayıda çok seviyor pusetnd bile yatarak deği loturarak gidiyor sizin doktorlar ne dedi ?

3 - saçları dökülüyor doktor normal demir eksikliği kansızlık var ya ondan bu yaşalrda dökülür dedi sizlerde duurm nedir ?

canım bence emzirmey devam et bakarsın gelir süt yorulana kadar bırak emsin.. emsin... emsin bi bakarsın süt gelir sonuçta metabolizma hala üretmeye hazırdır belki...

ağlama sütüm yok ta deme!gelir bence sütün emsin işte karnını doyur mamayla ardından yine emzir

Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum...

canım çok geçmiş olsun ... aman dikkat kuzuyaa.... hasta olduğu için iştahsızdır...

Ebrucum çok geçmiş olsun, çabucak iyileşir inşallah Emirhan...

Hiç olur mu yaaa... Gözden kaçmıştır, ek gıda telaşından :)
Nasılsın canım, Selin nasıl?

selkie,canımcım çok çok geçmiş olsun,.bu arada seyyalcim hoşgelmişsin,.seni unuturmuyuz hiççççççça.s. olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

kızlar hepinize çok teşekkğrederim..umarım iyileşri bir an önce..akşam ondan kan alıyorlarken nasıl ağlıyordu o ağladıkç ben fena oldum...başım dönmeye başladı bir ara dışarı çıktım babasıyla bırakıp bakmaya dayanamadım...

canım ben philipsin meyve sıkaçağından aldım çok memnunum..iyice çıkarıyor meyvelerin suyunu..posa kupkuru kalıyor...genelde tatlı meyveleri kullanıyorum ben emirhan içmiyor yoksa...

seninkidemi..emirhanda aynı süt varken almadı şimdi mememe yapışıyor açıkta buldumu..ama bende hiç süt yok...ama bırakıyorum emsin belki gelir...:) hiç doğum yapmamış bir kadın bile bir bebeği devamlı emzirirse sütü gelirmiş...

Son düzenleme:
yaaa yemiyo kayracık sebze çorbalarını kendim yaptım yemedi gittim hazır aldım onu da yemedi tatlı şeylere bayılıyo ama çorbalara öğürüyo ne yapıcamı şaşırttı bana

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah
Maaşallah deyin yoğurdum taş gibi olmuş... :lepi: İlk defa yoğurt yiyecek Yiğit sabırsızlanıyorum, doktor yarım fincan kadar ver önce dedi, bakalım tepkisi ne olacak.. Umarı alerji falan olmaz
maaşallah ellerine sağlık, inşallah sever, yoğurt beslenmede çok önemli
geçmiş olsun kuzuya inşallah çabuk atlatır

ayy kıyamaaaam olsun emmek istiyosa bırak emsin sonuçta anne olmayan kişilerin bile sütü olabiliyor önemli olan ordaki sinirlerin uyarılması bakarsın çoğalıverir

-----------------------------------------------------
selam kızlar napıyonus bakalım ben de oğluşu götürdüm sağlık ocağına tarttırmaya 6.700 gr olmuş miniğim
hava da ne sıcak yavv sırtım su oldu gelene kadar

yeni doğan saçlar zaten zamanla dökülüyor yatmaktanda dökülüyor kansızlık olduğunu nerden anlamış doktor alalala

emmek istemese almaz zaten seni canım uzun süre aç tut bakalım mama öncesi emzir bakalım alacak mı birde geceleri çok güzel emiyorlar tavsiye ederim sütüm yok deme emdikçe gelir bak..

Burcu sen Doruk'a göre ayarla kendini Hilal'in saati kurarak mama vakti geldi demiyorum en az 2 saat aç kalıyor sırasını şaşmıyorum sadece....
benim kızda kuduruklar listesinde dün gece uyurken gözlerini açtı başladı konuşmaya ''kız sus diyorum'' kahkaha atıyor 10 dk oynadık yatakta sonra emerek uyudu zilli

ebrucum çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin oğluşuna inşallah
seyyalcim sen de hoşgelmişsen

hoşbuldukk :):) keşke hep dursam ama işler yoğun birde evde gşremiyorum ... hamile iken ansılda yazışıyorduk :):):)

canım emirhanda mı sütü bırkatı (( ben çok geride kalmışım ... ama emzirin bir ara selinde memeden kaçıyordu zorla emzirdim şimdi normale döndü bıraktırmayı nsakın... ismail kafaısnı tutup memeye dayıyordu kaçaması ndiye bende sütü ağzına sıkıyordum :):):) bir iki gün böyle emdi ama normale döndü :):):)

Bittik biz kaydirigubbakcemile3

İnşallah gidersiniz bu sefer, güzel bir tatil yaparsınız...

canım maşşalh doruk cuğuma.... biizmki öylece kalıyor hala...

Sağol teyzesi...
Selin de sonradan hareketlenir de seni peşinden koşturur :)

Mama kavanozuna mayalamıştım, 125 ml. süt oluyor sanırım

Deneyeceğim, sağol...

Meyve suyu değil, meyve püresi veriyorum ben, posasını da alsın diye...
Cam rende kullanıyorum.
Su elde etmek için cam rende ile rendeleyip sonra tülbentten ya da ince tel süzgeçten geçirebilirsin...

Ahh canım benim, yerim onu ben...
Emsin bırak Seyhancım, gelir belki süt yaaa..

Kendi oturuyor, doktor kendi gücüyle yapıyorsa oturtablirsin dedi.
Ek gıdaya geçelim, bu ayda mama vermektense ek gıda vermek daha iyi dedi.
Saçları biraz döküldü, durdu, bu ay tam kan sayımı yapılacak kuzuya...

Maaşallah Arda kuzuyaa...

canım maşallah kuzucuğuna saç dökülmesi bizdede var herşeyden tatması çok güzel alerji falan yapmıyorsa bi zararı olmadıysa yesin herşeyi

canım bence emzirmey devam et bakarsın gelir süt yorulana kadar bırak emsin.. emsin... emsin bi bakarsın süt gelir sonuçta metabolizma hala üretmeye hazırdır belki...

ağlama sütüm yok ta deme!gelir bence sütün emsin işte karnını doyur mamayla ardından yine emzir

veririm ama hiç ümidim yok zaten emiyo bakıyo bişey yok kızıyo sonra tekrar bırakıp bırakıp alıyo ve tokken asla istemiyo mafoldumben

maşallah canım oğluşuna

denerim artık bundan sonra geceleri özellikle denerim Allahım inşallah keşke gelse sütüm yeniden azda olsa emse

bu arada seyyalim hoş geldin,,
ebrucum emirhanımıza çok geçmiş olsun
benim yaramaz kudurdu kızlar ilgi istiyo seftali ve siyah üzüm suyumuz hazır birazdan içiririm
ben de almıştım hamileyken katı meyve sıkacağı ama şimdilik az yapıyorum zaten o yüzden randesinde yapıyorum

bırak seyhan emsin belkide taekrar gelecek sütün.sen üzme kendini bol sıvı al süt yapıcı gıdalar dene bakalım ne olacak ve tabii emzirmeye devam et canım.ben bu sitede okumuştum sütü gidip aylar sonra tekrar geleni.
Ebru Philipsin hangi modeli. Şimdi onlara bakıyordum sanırım ben de ondan alacağım

ben fakirin aldım canan denedim havuç sıktım memnun kaldım.posası kupkuru oluyor iyice sıkıyor biraz sesi yüksek geldi bana hepsi bu ama belkide hepsi öyledir.

mrb annişler nasılsınız ya şu havalardanmıdır yoksa diş çıkarıcak ondanmıdır ağzı ala beyaz ateşi çıkıyo off gece yine bekledik bu aralar sersem gibiyim uyuyamamaktan sizlerde ne var ne yok

kızlar bide bu ayın 6 sında kocişim doğum günü ne yapabilirim geçen doğum günü bişi yapamamıştım fikirlerinizi bekliyorum nolarrrrr yardımmmmm edinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…