2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar cicoşlar,.sıcaklardanmıdır bilmem,haktan değişmeye başladı,.mazbut pıtışım gitti,coşuk haktan geldi,..hiç yatmak istemiyo,sürekli gezmek,evin her cm karesini incelemek istiyo,.bide sabah altıda kalkıyo,işe gidene kadar uyuyamıyorum,.napıcam bilemiyorum,.......:1ninca: :1ninca: :1ninca:fisfisfis

Maaşallah deyin yoğurdum taş gibi olmuş... :lepi: İlk defa yoğurt yiyecek Yiğit sabırsızlanıyorum, doktor yarım fincan kadar ver önce dedi, bakalım tepkisi ne olacak.. Umarı alerji falan olmaz

Maşallah canancığım
Çok kaynattınmı sütü nasıl yaptın anlatsana şu an süt kaynatıyorum :)) Ne kadar ılısın..

Maşallah canancığım
Çok kaynattınmı sütü nasıl yaptın anlatsana şu an süt kaynatıyorum :)) Ne kadar ılısın..

Bir taşım kaynatma derler ya ben hakikaten taşırdım :)) Eşim çok kaynatmana gerek yok kaynemış süt o zatn dedi, biraz kabarınca aldım, kavanoza koydum elimle tutabileceğim kadar ılınınca bir çay kaşığı tepeleme yoğurt koydum. Karıştırıp sardım ve havlu ile sardım 7-12.30 arası sarılı durdu şimdi de yedireceğim, uyandı paşam...

Eline sağlık ve darısı başıma...
Afiyet olsun Yiğit kuzuya...

Benim de muhallebiden aklım karışık...
Doktorun dediği gibi öğlen mi versem, yoksa herkes gibi akşam mı?
:bbo:ne zormuş bu iş yaaa.gece verirsen acıkmaz iyi uyur ama bu defada seni az emer.öğlen verincede uykusuna etkisi olmaz ama bence öğlen ver canım.akşam ve gece seni emmesi daha önemli.

hoşgeldin aramıza nilücüm biz 5-6 anne başından beri böyle bebiklere sahibiz.seninkide özünü buluyor demekki.bosna nında dediği gibi 2010 mart modelleri böylesempatiksalakcinni

kızlar napıyonuz...
geldim erdekten..ama emirhan çok hasta oldu..dün gece hastanedeydik..ateşimiz 39,5 buldu..üst solunum yolları enfeksiyonu olmuş..antibiyotik kullanıyoruz...bu günde ateşi var ama o kadar çok değil şimdilik çok şükür..

yemek konusuna gelince şu günlerde çok iştahsız zaten..ama sebze çorbasını hiç sevmşyor öyl pek yediremiyorum..şimdi birde içine az tavuk katmaya başladık hiç sevmedi..tatlıları seviyor...

selam anneler nasılsınız yaa ben geldim dedim ama kimseden ses çıkmadı hepten unutulmuşum sürekli giremiyorum diyemi aslında hep okumaya çalışıyorum :

Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum...

Doruk size gelmiş olabilir mi kaydirigubbakcemile3
Huysuzluk yapmıyo kuzum, hakkını yiyemen, ama acayip hareketli, meraklı, sürekli evin içinde gezmek istiyor. Kucağımıza almazsak kendi imkanlarıyla gezmeye çalışıyor. Salonun bir ucuna sırtüstü koyuyorum, öbür ucunda yüzüstü buluyorum, sürüne sürüne gidiyor eşek sıpası...
Bezini mümkün değil bir defada bağlayamıyorum, köprü kuruyor, dönüyor, bezi elimden almaya çalışıyor, zaptedemiyorum, emekleyeme yürümeye başlayınca ne olacak bunlar acaba :asigim:

Canancım ne kadar süte koydun 1 çay kaşığı yoğurdu?

Evet yaa, gündüz yesin muhallebisini, ben gece kalkar emziririm.
Bir süre daha böyle gitsin, zaten sütün ne kadar geleceği belli değil..

2010 mart modelleri çıldırdı kanımca, Kuduruklar listesi giderek kabarıyor...

canım çok geçmiş olsun ... aman dikkat kuzuyaa.... hasta olduğu için iştahsızdır...

Ebrucum çok geçmiş olsun, çabucak iyileşir inşallah Emirhan...

selam anneler nasılsınız yaa ben geldim dedim ama kimseden ses çıkmadı hepten unutulmuşum sürekli giremiyorum diyemi aslında hep okumaya çalışıyorum :

Hiç olur mu yaaa... Gözden kaçmıştır, ek gıda telaşından :)
Nasılsın canım, Selin nasıl?

selkie,canımcım çok çok geçmiş olsun,.bu arada seyyalcim hoşgelmişsin,.seni unuturmuyuz hiççççççça.s. olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

hogeldin canım.çok geçmiş olsun ebru inşaallah biran evvel iyileşir emirhan eski sağlıklı ve iştahlı günlerine döner.

burcu alp imi anlattın sen???aynılar demekki doruk la benimki.bunların hepsi benimkindede var:asigim:

oy oy oy oy oy ek gıdaya gecmeyen bir ben kalmısım sanırsam :))) yani sadece şeftali suyu veriyorum .ama yetmiyo cünkü ne zaman bir seyler yesem bagırıyo kendide yemek istiyo ve 2 ayda sadece 700 gr almış oglum ( yarın dr a götüreceğim bizde sizlerin arasına katılalım tatilden önce götürmem lasım bu hafta yine bavul hazırlayacammmmmmm :))) umarım bu sefer tatil sonrası boşaltırım bavulu yoksa cinnet gecrebilrm (bkz : bu ay 2 hafta arayla hazırlanan 2 bavul gidilemeyen tatil sonrası tekrar bosaltılan...

canım maşşalh doruk cuğuma.... biizmki öylece kalıyor hala...

bence sen ufak ufak başla zaten 1-2 hafta alıştırma süren var hem bebeğin hem de midesinin

1 soru daha size: Meyve sularını nasıl yapıyorsunuz? Katı meyve sıkacağı alacağım ama ne alacağımıza bir türlü karar veremiyoruz. Benim ince eleyip sık dokuma hastalığı var, sonra da kesin kötü bir şey geliyor başıma; ters çıkan emzik gibi :))

hakkatten yaaa her doktor ayrı telden ve evet çok sinir bir durum :umursamaz:
bende akşamüstü 4-5 gibi vermeyi düşündüm başka şeyler verene kadar bu saatler iyi gibi.

işte ben bu yüzden drları çok fazla dinlemiyorum,genelde kızım için bişi yapacağım zaman iyice araştıyorum sonbra hepsini birleştirip aradan iyi bişi çıkartjmaya çalışıyorum ama benim en büyük avantajım relax olmam kızım konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…