- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #69.901
Maaşallah deyin yoğurdum taş gibi olmuş... :lepi: İlk defa yoğurt yiyecek Yiğit sabırsızlanıyorum, doktor yarım fincan kadar ver önce dedi, bakalım tepkisi ne olacak.. Umarı alerji falan olmaz
Maşallah canancığım
Çok kaynattınmı sütü nasıl yaptın anlatsana şu an süt kaynatıyorum :)) Ne kadar ılısın..
:bbo:ne zormuş bu iş yaaa.gece verirsen acıkmaz iyi uyur ama bu defada seni az emer.öğlen verincede uykusuna etkisi olmaz ama bence öğlen ver canım.akşam ve gece seni emmesi daha önemli.Eline sağlık ve darısı başıma...
Afiyet olsun Yiğit kuzuya...
Benim de muhallebiden aklım karışık...
Doktorun dediği gibi öğlen mi versem, yoksa herkes gibi akşam mı?
selamlar cicoşlar,.sıcaklardanmıdır bilmem,haktan değişmeye başladı,.mazbut pıtışım gitti,coşuk haktan geldi,..hiç yatmak istemiyo,sürekli gezmek,evin her cm karesini incelemek istiyo,.bide sabah altıda kalkıyo,işe gidene kadar uyuyamıyorum,.napıcam bilemiyorum,.......:1ninca: :1ninca: :1ninca:fisfisfis
kızlar napıyonuz...
geldim erdekten..ama emirhan çok hasta oldu..dün gece hastanedeydik..ateşimiz 39,5 buldu..üst solunum yolları enfeksiyonu olmuş..antibiyotik kullanıyoruz...bu günde ateşi var ama o kadar çok değil şimdilik çok şükür..
yemek konusuna gelince şu günlerde çok iştahsız zaten..ama sebze çorbasını hiç sevmşyor öyl pek yediremiyorum..şimdi birde içine az tavuk katmaya başladık hiç sevmedi..tatlıları seviyor...
selamlar cicoşlar,.sıcaklardanmıdır bilmem,haktan değişmeye başladı,.mazbut pıtışım gitti,coşuk haktan geldi,..hiç yatmak istemiyo,sürekli gezmek,evin her cm karesini incelemek istiyo,.bide sabah altıda kalkıyo,işe gidene kadar uyuyamıyorum,.napıcam bilemiyorum,.......:1ninca: :1ninca: :1ninca:fisfisfis
Bir taşım kaynatma derler ya ben hakikaten taşırdım :)) Eşim çok kaynatmana gerek yok kaynemış süt o zatn dedi, biraz kabarınca aldım, kavanoza koydum elimle tutabileceğim kadar ılınınca bir çay kaşığı tepeleme yoğurt koydum. Karıştırıp sardım ve havlu ile sardım 7-12.30 arası sarılı durdu şimdi de yedireceğim, uyandı paşam...
:bbo:ne zormuş bu iş yaaa.gece verirsen acıkmaz iyi uyur ama bu defada seni az emer.öğlen verincede uykusuna etkisi olmaz ama bence öğlen ver canım.akşam ve gece seni emmesi daha önemli.
hoşgeldin aramıza nilücüm biz 5-6 anne başından beri böyle bebiklere sahibiz.seninkide özünü buluyor demekki.bosna nında dediği gibi 2010 mart modelleri böylesempatiksalakcinni
kızlar napıyonuz...
geldim erdekten..ama emirhan çok hasta oldu..dün gece hastanedeydik..ateşimiz 39,5 buldu..üst solunum yolları enfeksiyonu olmuş..antibiyotik kullanıyoruz...bu günde ateşi var ama o kadar çok değil şimdilik çok şükür..
yemek konusuna gelince şu günlerde çok iştahsız zaten..ama sebze çorbasını hiç sevmşyor öyl pek yediremiyorum..şimdi birde içine az tavuk katmaya başladık hiç sevmedi..tatlıları seviyor...
kızlar napıyonuz...
selam anneler nasılsınız yaa ben geldim dedim ama kimseden ses çıkmadı hepten unutulmuşum sürekli giremiyorum diyemiaslında hep okumaya çalışıyorum :
hogeldin canım.çok geçmiş olsun ebru inşaallah biran evvel iyileşir emirhan eski sağlıklı ve iştahlı günlerine döner.kızlar napıyonuz...
Doruk size gelmiş olabilir mi kaydirigubbakcemile3
Huysuzluk yapmıyo kuzum, hakkını yiyemen, ama acayip hareketli, meraklı, sürekli evin içinde gezmek istiyor. Kucağımıza almazsak kendi imkanlarıyla gezmeye çalışıyor. Salonun bir ucuna sırtüstü koyuyorum, öbür ucunda yüzüstü buluyorum, sürüne sürüne gidiyor eşek sıpası... Bezini mümkün değil bir defada bağlayamıyorum, köprü kuruyor, dönüyor, bezi elimden almaya çalışıyor, zaptedemiyorum, emekleyeme yürümeye başlayınca ne olacak bunlar acaba :asigim:
Evet yaa, gündüz yesin muhallebisini, ben gece kalkar emziririm.
Bir süre daha böyle gitsin, zaten sütün ne kadar geleceği belli değil..
2010 mart modelleri çıldırdı kanımca, Kuduruklar listesi giderek kabarıyor...
Doruk size gelmiş olabilir mi kaydirigubbakcemile3
Huysuzluk yapmıyo kuzum, hakkını yiyemen, ama acayip hareketli, meraklı, sürekli evin içinde gezmek istiyor. Kucağımıza almazsak kendi imkanlarıyla gezmeye çalışıyor. Salonun bir ucuna sırtüstü koyuyorum, öbür ucunda yüzüstü buluyorum, sürüne sürüne gidiyor eşek sıpası... Bezini mümkün değil bir defada bağlayamıyorum, köprü kuruyor, dönüyor, bezi elimden almaya çalışıyor, zaptedemiyorum, emekleyeme yürümeye başlayınca ne olacak bunlar acaba :asigim:
selkie,canımcım çok çok geçmiş olsun,.bu arada seyyalcim hoşgelmişsin,.seni unuturmuyuz hiççççççça.s. olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
Benim dr.da aynı sırayla verdi.. Tabi aralarda anne sütü.. İlk hafta meyve püresi yerine meyve suyu .. sonraki hafta meyve püresi.. kitapçık verdi, Herşeyin tarifi var orda.. Sebze çorbalarını falan.Meyve suyuna başladık .Sebze yoğurt vermedim henüz .. 4.5 aylık olduk..Yavaş yavaş versemmi.?
Ebrucum çok geçmiş olsun, çabucak iyileşir inşallah Emirhan...
Hiç olur mu yaaa... Gözden kaçmıştır, ek gıda telaşından :)
Nasılsın canım, Selin nasıl?
hakkatten yaaa her doktor ayrı telden ve evet çok sinir bir durum :umursamaz:
bende akşamüstü 4-5 gibi vermeyi düşündüm başka şeyler verene kadar bu saatler iyi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?