- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.001
daha nice güzel seneler geçimeniz dileğiyle kutlu olsun:)bugun bizim evlilik yıl dönümümüz defnoşla kutlarız kociş eve gelirse bi yemeğe gideriz artık hediye almadım zaten en büyük hediye kızımla benim onun için demi yabayanssulusmilezemuszemus
amanın pek de mutlu kaydirigubbakcemile3
nice mutlu yıllara canımbugun bizim evlilik yıl dönümümüz defnoşla kutlarız kociş eve gelirse bi yemeğe gideriz artık hediye almadım zaten en büyük hediye kızımla benim onun için demi yabayanssulusmilezemuszemus
bilmiyorumkismile:kedi:
ahanda buyrun hanımlar bakınız oğlumakaydirigubbakcemile3
Eki Görüntüle 50638
Eki Görüntüle 50638
nice mutlu yıllara canım
ahahahaaaaa yazgıııııı çok güldüm yaaa bu neee :roflol:
Eki Görüntüle 50638
KADİR TUĞCUopuyorumnanaktan ben kesinlikle katılıyorum.. her dediği akla yatıyor..hoşbulduk..biz iyiyiz koça kafalıyla çok şükür..sen nasılsın senin koçakafa ile?
çanım sağol..üst solumun yolları intihaplanmış...
hihih,,,bak sen şuna...erken farketmiş kereta...
kızlar ya hani bir dr vardı..bir yaşından öne inek sütü verilir falab diyen..neydi onun ismi?bilen varmı?
Eki Görüntüle 50638
süper yaa çok tatlı kaydirigubbakcemile3:kedi:
aman ne kadan mutlu olmuşşşşş...
çok tatlı çıkmış ya...çok güldüm ya..orda olsam ısırıdım şimdi onun baldırlaroını...
[B]delikafadulden aaaaa erkekkk waaaaaaarrrrdelikafadulden o pipiyi kserim naaaaannnnsempatiksalakcinni kız taşolar nerde:))))
Eki Görüntüle 50638
bugun bizim evlilik yıl dönümümüz defnoşla kutlarız kociş eve gelirse bi yemeğe gideriz artık hediye almadım zaten en büyük hediye kızımla benim onun için demi yabayanssulusmilezemuszemus
Eki Görüntüle 50638
Hasret nasıl bir kız bu ya :)) Ben de karyolamın parmaklıklarındn çıkıp kaçıyormuşum :))
Alp, bence kameralardan saklıyor en kıymetlilerini :)
Öğlen yarım kavanoz yoğurt yedirdim. Evet Hasret beklemeliymiş, mis gibi yoğurt kaşık sokunca ayrana döndü, buz dolabına girince çok güzel oldu. Bu gece mayalayıp, öğlen yedireceğim artık. 130 cc şeftali suyu içti Yiğit ve uyudu. Gerçi 10 cc kadarını kustu kaldırınca :)) Bu çocuk sabah 6 ya kadar uyuyor böyle... İnşallah hep böyle devam eder... Biz de balkon sefasına çıkıyoruz babişle :) Taze çay var, alın kocaları gelin
[COLORayyyyyy erkekimmmmmm benimm çook keyifli çok güldümm oğlumm Allah seni nazarlarlardan korusunnn[/COLOR]bilmiyorumkismile:kedi:
Eki Görüntüle 50638
Mart bebiklerinin en cini ve afacanı cerii bebekkk kızzz sen ananın yüreğine indiren bi günn hasret test yaptın mı geçmişe bakamadımCERİ BEBEK ARABASINDA OTURURKEN KENDİNİ İTEREK ARADAN YERE ATIYOR EMEKLEME POZİSYONUNU ALIYOR WE BEN Bİ BAKARIM ÇINGIRAK SESİ GELİO AMA ARABA BOŞ.. AYAĞA KALKARIM WE CEREN YERDE ÇINGIRAĞI ELİNDE POPO ATIYOR.. WEHİÇ SESİ ÇIKMIYOR BEN ŞOKLARDA TABİ O ARADAN NASIL KAYDI WE HİÇ IHH BİLE DEMEDEN YERDE YÜZÜSTÜ POZİSYONA GELDİbilmiyorumkismile
gitt gitt çook kilolusundaaopuyorumnanaktanneyse ben kaçar hepinize huzurlu gecelerrrr kociş çalışıyor bu akşam annmeler burda kalacak parka gideceğim spora...
bnce çokkkk güzel yazgıcım, tam benim tarzım.. önceden topukludan şaşmazdım şimdi kocam bırakmıyor we mecbur düz modellere bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?