2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aaaa şu yaşta su çiçeğimi çok geçmiş olsun....

hasret maşallah senin fıstığa onun niyeti artık gezmek anlaşılan...

teşekkürler arkadaşlar.seyyal bu ne aşısı?

domates verebiliyormuyuz bebişlere..ben hiç vermedim daha da...domates pişik yapıyormuş bebişlere asitli olduğu için......o nedenle vermedim

ben veriyorum canım.bayılıyo domatese...bu arad senin oğluşa ne oldu?üşüttümü?

ynur aynı bahsettiğin şeyler bizdede oluyo.sıcaklardan herhalde...

arkadaşlar sağolun içimi rahatlattınız valla hemen herkeste varmış demekki sıcaklardan :) kontolümüz ikigün sonra bakalım yine sorarımda tahlil filan mındar etmiyim çocuğu yok yere herkeste varsa normal demekki içime sukar serpildi valla :ecrin_bebek:

çanım benim oğlan üst solumun yollarını ve boğazlarını üşütmüş..

domatesi çorbasınamı katıyorsun...?

kızlar bakın şunu nerden bulabilirim ben? bilen varmı?ateş ölçer

Somed - Thermofocus® temassız ateşölçer - friend sivrisinek kovucu

hasrettim geçmiş olsun canım ya o anki paniğini tahmin edebiliyorum bende oğluşu salıncakta iki saniye yanlız bırakmıştım döndüğümde yarı beline kadar aşağı sarkmışsı son anda zor yakaladım allahımm sen koru bunlar iyice yaramaz oldu ya sıpalar :))

ACNIM BENİM EŞİMİN KÜÇÜK KUZENİ SU ÇİÇEĞİ OLDUĞUNDA BİZ ONALRDA İDİK DOKTORA GÖTÜRDÜK DOKTOR İSMAİLLE KONUŞURKEN ONUNDA KÜÇÜKKEN ŞU ÇÇEĞİ GEÇİRMEDİĞİNİ öğrenince onada aşı yapmışlardı...

domates verebiliyormuyuz bebişlere..ben hiç vermedim daha da...domates pişik yapıyormuş bebişlere asitli olduğu için......o nedenle vermedim

CANIM BEN ETKİELRİNİ ARAŞTIRMADAN BİLMEDEN VERDİM VE ALERJİ GİBİ YAPTI BEN DAHA VERMİYORUM HALBUKİ ÇOK SEVEREK YEMİŞTİ SUYUNU FELAN BAŞKA BİŞİ YAPMADI

normalmi yani tatlım sünnette oldu bizimki içerde bi yaramı varki kafayı yicem ya

aynur canım skain ol.... çok sıkıntı etme böyle ak ehrkeste aynı durum varmış...

Bir çalışan anne daha oldu. Benimde işdeki ilk günüm bugün. Salya sümük ağlayarak çıktım evden. Sık sık aramayayım diyorum ama aklım hep evde. Az önce aradım uykuya dalacağı zamana denk geldim. 15 dk uyuyan kızımın uykusunu da bozdum.

kızlar yaptığınız muhallebilerin içine şeker atıyomusunuz bazı kaynaklarda bebekleri şekere alıştırmamak için konmamalı diyo koymayınca da çocuk onu nasıl yicek hiç tadı olmuyo

Şeker katmayın bebeklerin damak zevki yetişkinlerle bir değil. Şeker yeryüzünde bilip bilebileceğiniz en zararlı yiyeceklerden biri. Kalp krizini kolestrol değil şeker tetikler. Obeziteye neden olur. Şekere tadına alışan çocuklar yiyecekleri şekersiz yemez olur. Kendi elinizle bebeklerinizi zehirlemeyin ne olur.

Eyvahlar olsun. Çok çok geçmiş olsun Olcay inşallah kızını koruyabilirsin.

Canım yaz sıcağından benim kızımda çok az işiyor ama ayakları elleri sırıl sıklam. Çok terliyor. Bana az işimesinin normal olduğunu söyledi doktor. Kırmızı lekeyi birçok erkek annesi gördü sanırım. Sen de bir doktoruna danış.

Domates bebeklere 1 yaşından önce verilmeyeyen yiyeceklerden diye biliyordum. Asidik yapısı nedeniyle. Domates, bal, şeker, tuz ...

taburcu canım allah kolaylık versin hayırlı olsun ilk iş günün ilk gün çok zor geçiyor bizim ikinci haftamız eve gidip her kucağıma alışımda ağlıyorum (

canım bu çok pahalı olsa gerek ben gittigidiyordan almıştım indirimliydide gerçi o zaman 36 tl ye aldım hem kulanktan hem alından ölçüyor 1 saniyede sonucu veriyor ayrıca son ölçümelride hafızasında tutuyor öyle bişeyde bakabilirsin...

Son düzenleme:

var canım kulaktan ölçüm yapıyor dediğin gibi son ölçümüde hafızada tutuyorda kulaktan ölçmek biraz zor oluyor sadece :)

Merhaba arkadaşlarım,

Çok işim var, bugün fazla bakamayacağım foruma, ama özledim valla sizi. Süt sağarken çabucak geçmişe baktım.

YAZGI, Alp tatlısının fotoğrafına bayıldım, çok güldüm... Doruk'la çok benzediklerine göre, bizimkinin de keşfetmesi yakındır demek ki :)

OLCAY, eşine çok geçmiş olsun, inşallah çabuk atlatır, Allah Asya'yı korusun.

YURDANUR, geçen hafta Doruk'un bezinde de oldu o pembe-kırızı leke. Cmt günü doktoruna sordum ben, çok terlediği ya da az beslendiği için olabilir, önemli değil ama yine de takip et dedi. Gerçekten de Doruk hem az emiyor bu ara, hem de çok fena terliyor.

ESRİN, yine içimi sızlattın, bugün zor bir gün lacak senin için, saatlet su gibi akıp geçer umarım. Allah kolaylık ve sabır versin, Esin'in keyfi yerindedir, kendini üzmemeye çalış... Şimdi çok boş geliyordur sanırım sana bu söylediklerim, ama napıyım ki be canım, söyleyecek çok şey yok...

Atladığım kimse varsa, kusura bakmayın nolur, çok hızlı baktım, şimdi de hapihaneme dönmem lazım...

Sevgiler hepinize...

ne güzelmiş canım ya bizimki kulaktan ölçenlerden sadece emzirirken kullanabiliyorum :) bu süpermiş sanırım bütün medikalcilerde vardır

evet çok güzel ama pahalı olabilir diye düşünüyorum ama bir bulsam bir yerde bi baksam fiyatına..emirhan ateşini termometr ile ölçtürmüyor birde çok uzun sürüyor...sinir oluyorum...

ya bende 1 yaşına kadar verilmiyor diye biliyordum..ama bu yaptımız sebze çorbalarıda çok lezzetsiz oluyor...

anım hadi hayırlı olsun işin...

ya bende pahalıdır diyorum ama bulursam bir bakaçağım...senin bahsettiğinde güzelmiş.hangi markanın...?

Yazgı foto müthiş. En uyanık erkek senin ki mi çıktı şimdi.
Hasret senin kızın yere bakan yürek yakan. Kaç hadise atlattı böyle. Sessiz ve derinden ilerliyor erken mi yürüyecek ne.
Burcu, Olcay, Yurdanur, Ebru sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…