- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.041
çanım havalar sıçak terledikleri için idrarlarıda az oluyor emirhanda aynı öyle...bu arada mirhan çişini yaparken aynı yerde bizdede pembensi bir leke oluyor uunda...
normalmi yani tatlım sünnette oldu bizimki içerde bi yaramı varki kafayı yicem ya
aaaa şu yaşta su çiçeğimi çok geçmiş olsun....
hasret maşallah senin fıstığa onun niyeti artık gezmek anlaşılan...
çok geçmiş olsun dikakt et büyükelrde hemen aşı lazım tehlikeli lalh korusun...
hasretin kızıd hasret gibi azimli maşşşalh onaaaa........ Biz senle çocukalrı hasrete gönderelim. Baksana benim sleinde senin anlattığın gibi çok sakin duruyor... Yüz üstünü sevmedi ve dönmüyorda sadece aykalarını ağzına sokma işini güzl yapıyor :):)).
günaydııııııııııınnnn
domates verebiliyormuyuz bebişlere..ben hiç vermedim daha da...domates pişik yapıyormuş bebişlere asitli olduğu için......o nedenle vermedim
teşekkürler arkadaşlar.seyyal bu ne aşısı?
ben veriyorum canım.bayılıyo domatese...bu arad senin oğluşa ne oldu?üşüttümü?
ynur aynı bahsettiğin şeyler bizdede oluyo.sıcaklardan herhalde...
bende bi deneyeyim anım o zamandirek yediriyorum.ortadan kesiyorum suyunu somuruyo.çok ta seviyocokacimcoook
çanım benim oğlan üst solumun yollarını ve boğazlarını üşütmüş..
domatesi çorbasınamı katıyorsun...?
kızlar bakın şunu nerden bulabilirim ben? bilen varmı?ateş ölçer
Somed - Thermofocus® temassız ateşölçer - friend sivrisinek kovucu
teşekkürler arkadaşlar.seyyal bu ne aşısı?
ben veriyorum canım.bayılıyo domatese...bu arad senin oğluşa ne oldu?üşüttümü?
ynur aynı bahsettiğin şeyler bizdede oluyo.sıcaklardan herhalde...
domates verebiliyormuyuz bebişlere..ben hiç vermedim daha da...domates pişik yapıyormuş bebişlere asitli olduğu için......o nedenle vermedim
normalmi yani tatlım sünnette oldu bizimki içerde bi yaramı varki kafayı yicem ya
kızlar yaptığınız muhallebilerin içine şeker atıyomusunuz bazı kaynaklarda bebekleri şekere alıştırmamak için konmamalı diyo koymayınca da çocuk onu nasıl yicek hiç tadı olmuyo
günaydın kızlar...
eşimin 2 gündür süren hastalığının sebebi anlaşıldı bugün...şu sıcakta battaniyelerle yatıyodu donuyorum diye.bu sabah bi uyandık.heryerinde kırmızı benekler...EVET OĞLUŞTAN SONRA KOCİŞTE SU ÇİÇEĞİİİİİİİİİİİİİİİ..............inşallah kızçeme geçmezzzzz...
günaydın arkadaşlar moralim bozukbebişim çok az çiş yapıyor günde belki iki kere azıcık oda nedendir acaba ( bide pipisini geldiği yerde pembemsi leke oluyor kanmı dedim ama pembe gibi karpuz veriyor annem ondan olabilirmi yoksa bi sorunmu vardır çıldırıcam eşim ve annem bişey yok sen evham yapıyorsun diyor napıcağımı şaşırdım ya böyle bişey başına gelen varmı acil yardım ((
canım günaydın... Bence sen evham yapıyorsundur artık onalrda öyle sürekli işeyip pislmiyorlar altlarını benim kızımda çok doldurmuyor bezini eskisi gibi... Karpuzu bi müddet kesip dene biizmkinede domates kızarıklık yaptı bogazına ve kollarına doğru ben artık domates vermiyorum...
selkie kullanıcısından alıntı
çanım benim oğlan üst solumun yollarını ve boğazlarını üşütmüş..
domatesi çorbasınamı katıyorsun...?
kızlar bakın şunu nerden bulabilirim ben? bilen varmı?ateş ölçer
Somed - Thermofocus® temassız ateşölçer - friend sivrisinek kovucu
canım bu çok pahalı olsa gerek ben gittigidiyordan almıştım indirimliydide gerçi o zaman 36 tl ye aldım hem kulanktan hem alından ölçüyor 1 saniyede sonucu veriyor ayrıca son ölçümelride hafızasında tutuyor öyle bişeyde bakabilirsin...
ne güzelmiş canım ya bizimki kulaktan ölçenlerden sadece emzirirken kullanabiliyorum :) bu süpermiş sanırım bütün medikalcilerde vardır
ACNIM BENİM EŞİMİN KÜÇÜK KUZENİ SU ÇİÇEĞİ OLDUĞUNDA BİZ ONALRDA İDİK DOKTORA GÖTÜRDÜK DOKTOR İSMAİLLE KONUŞURKEN ONUNDA KÜÇÜKKEN ŞU ÇÇEĞİ GEÇİRMEDİĞİNİ öğrenince onada aşı yapmışlardı...
CANIM BEN ETKİELRİNİ ARAŞTIRMADAN BİLMEDEN VERDİM VE ALERJİ GİBİ YAPTI BEN DAHA VERMİYORUM HALBUKİ ÇOK SEVEREK YEMİŞTİ SUYUNU FELAN BAŞKA BİŞİ YAPMADI
aynur canım skain ol.... çok sıkıntı etme böyle ak ehrkeste aynı durum varmış...
Bir çalışan anne daha oldu. Benimde işdeki ilk günüm bugün. Salya sümük ağlayarak çıktım evden. Sık sık aramayayım diyorum ama aklım hep evde. Az önce aradım uykuya dalacağı zamana denk geldim. 15 dk uyuyan kızımın uykusunu da bozdum.
Şeker katmayın bebeklerin damak zevki yetişkinlerle bir değil. Şeker yeryüzünde bilip bilebileceğiniz en zararlı yiyeceklerden biri. Kalp krizini kolestrol değil şeker tetikler. Obeziteye neden olur. Şekere tadına alışan çocuklar yiyecekleri şekersiz yemez olur. Kendi elinizle bebeklerinizi zehirlemeyin ne olur.
Eyvahlar olsun. Çok çok geçmiş olsun Olcay inşallah kızını koruyabilirsin.
Canım yaz sıcağından benim kızımda çok az işiyor ama ayakları elleri sırıl sıklam. Çok terliyor. Bana az işimesinin normal olduğunu söyledi doktor. Kırmızı lekeyi birçok erkek annesi gördü sanırım. Sen de bir doktoruna danış.
Domates bebeklere 1 yaşından önce verilmeyeyen yiyeceklerden diye biliyordum. Asidik yapısı nedeniyle. Domates, bal, şeker, tuz ...
canım bu çok pahalı olsa gerek ben gittigidiyordan almıştım indirimliydide gerçi o zaman 36 tl ye aldım hem kulanktan hem alından ölçüyor 1 saniyede sonucu veriyor ayrıca son ölçümelride hafızasında tutuyor öyle bişeyde bakabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?