2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kocam aradı 1 saat önce
internete ilan wer şöle şöle yaz diyo dükkan satışı için bnde hı hıı yaparım dedim...
şimdi tekrar aradı ilan werdinmi dedi, hayır dedim, neden dedi; arayanlara müsait değilim sonra dönücem diyip dönmüyosun çünkü dedim, boş işlerle uğraşacak waktim yok dedim
bırak edebiyat parçalamyı çabuk ilan wer dedi kapattı!:sinifsinif:
allahın delisi sanki satacak ta iş olsıun işte!

biraz önce markete gittim..
suratsız bi baaaayan arkadaş var çalışan ve bariz belliki yaptıgı işten hoşlanmayan..
soru soranı dövecek okkadarrr anlaycagınız!!!
maması bitti yagmur un..
oda uyanıktı aldım kucagıma beraber gittik..
nası marketse hiçbişeyin fiyatı acıklaması yok..
ee dogal olarak bende soruyorum bi sürü ek gıda mamasıda var..ilk defa alıcam eşim alırdı bugüne kadar..
ben sordukca bu bi surat bi afra tafra lan denyoo kimsin senn!!
sonra bana demezmiki bilmiyorum kasaya gidip okutabilirsin fiyatı diye..
kızım kucagımda bi yandan ..
sen görevli degilmisin burda!!dedim..
oda beş karış suratla s...e s..e gitti kasaya !!!
o kasaya gitti ben arkasından diğer kasiyere müdürü kim buranın dedim!
ama kaltagı görseniz tırs tırs eli ayagına dolaştı..
ne diyecegini şaşırdı!!
ay cok sinirlendim kızlar görseniz göya calışanların keyfi işlerini..
sonra diğer kasiyerde o kıza gıcıkmıydı neydi cagıriim isterseniz müdürüü cagırayımmı diye 2 defa ard arda sordu..
bende bi daha aynı şey olursa görüşürüz dedim..
ama hala sinirden bogabiklirim onu..
dingil..

yoo sitesine gir üye ol, paket gönderimi istyrum de gönderiolar bn 2 kere oldum 2 kere geldi:)))) anneminde sözde bi tane bebeği war kayıtlarına göre

:roflol: DEMEK SEWE SEWE KASAYA GİTTİ KIZCAAZ HE:roflol:
AMAN EBRU YA ALEMSİN SENDE ÇOK ÜSTÜEN GİTMESEYDİN KAÇ MAMA SORDUYSAN ARTIK:roflol:

yoo sitesine gir üye ol, paket gönderimi istyrum de gönderiolar bn 2 kere oldum 2 kere geldi:)))) anneminde sözde bi tane bebeği war kayıtlarına göre

Senin yine iyi 2 tane, bana 4 tane geldi daha da üye yaptırıyorum milleti zorla, annemin de 6 aylık bebeği var, kardeşim eylülde evlendi ama onun da bebeği var hatta bizim burda bekar mühendis var ona bile bebek yazdım :sm_cool:

öf bezdim bugün ersinden geliyorum başka bir ilçeden bu hafta 3 kere fln gittim öğğ geldi bide yolda sevgili kocam aradı dediki akşam seni balık yemeye götüreyim mi restorana nerden çıktı dedim youldun değişiklik olsun evdede yemek yok dedi olur dedim heycanlandım tmm o zaman akşam annemlere gel balıkalmışlar dedi ölürmüsün öldürürmüsünklava:

allam en nefret ettiğim tip inadına soracan böölesine yerdn yere vurucan saçından sürüklicen klava:

Bak buna çok güldüm işte kaydirigubbakcemile3 mizah kabiliyeti yerinde olan odun demek ki senin kocan
Bu arada Nimet evet numune istiyorum kutucuğunu tıklıyorsun

evet Esin haklısın hatta tırnaklarını çekicen böyle tezgahtarların di mi :) çok yorulduğun ve kocana kızdığın belli psikopata bağladın 2 dk da :)
Ben de foto yükleyemiyorum procan geçen 2 akşam evdeyken denedim değiştirmedi profil fotosunu hata verdi.

ayyy çok güldüm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3benim kocamında öyle espisirleri vardır ben
sinir oluyorum ama başkaları bayılıyo :dance::dance:
aylin sagol janem..a.s.

duydum ki beni özlemişsiniz... şimdi size ne kadar azman olduumu ispatlayacağım.. (ahh annem bi bıraksa daha neler yapacağımda)

Uploaded with ImageShack.us
burda arabamda otruyodum we birden bi cin fikir geldi aklıma...

burdan tutunup ayağa kalkabilirmiyim acaba?.. denemekten zarar gelmez..

ewet başardım, ımmmm ama anneme yakalandık neyse tepki wermiyo ben etrafı keseyim biraz...

eweeeeettt buldummm annemin ewrakları weee şimdi dağıtma zamanı alalalalalalalala

sabahtan beri okuyorum,
okuyorumda bir türlü son sayfaya gelemiyorum. Tam geliyorum iş çıkıyor işi bitirene kadar pufff... Bacı nasıl bu kadar çok yazıyorsunuz yav..

Aylin benim teyzem çocuk/bebek hemşiresi neyse işte senelerce çapa da bebeklerle ilgilendi. O derki yürüyeceği zaman en güzeli çıplak ayak olması yeri hissetmesi. Çorap kaydırır ayakkabı da yeri hissetmesine engel olur. Ama benim kızımın yürüme zamanı tam soğuklara denk gelecek çorapsız patiksiz bu iş zor. Altı kaydırmazlı çoraplar var ben onları giydiririm diye düşündüm.

Bir de uyuma var Esin 21 gün ishal olmuştu gece uykusunda bile kakasını yapıyordu o zaman bozuldu uykusu o zamandan beride toplayamıyoruz gece 3-4 kere kalkıyor ama ben işe başladım ve gündüz emziremiyorum bu nedenle her kalkışında emzirdim. Gündüz ememediğini gece emsin sütüm de azalmasın dedim. Muhtemelen iyi yapmadım ama yapacak bir şey yok. 4 aylıktı daha iki ay anne sütü alması lazımdı. Şimdi ek gıdalara geçtik ama gece kalkmasında değişen bir şey yok. Kaldı ki emzirmezsem iyice uyanıyor. Şekil 1a dün gece. Napalım çekcez böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…