- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.601
yoo sitesine gir üye ol, paket gönderimi istyrum de gönderiolar bn 2 kere oldum 2 kere geldi:)))) anneminde sözde bi tane bebeği war kayıtlarına göre
biraz önce markete gittim..
suratsız bi baaaayan arkadaş var çalışan ve bariz belliki yaptıgı işten hoşlanmayan..
soru soranı dövecek okkadarrr anlaycagınız!!!
maması bitti yagmur un..
oda uyanıktı aldım kucagıma beraber gittik..
nası marketse hiçbişeyin fiyatı acıklaması yok..
ee dogal olarak bende soruyorum bi sürü ek gıda mamasıda var..ilk defa alıcam eşim alırdı bugüne kadar..
ben sordukca bu bi surat bi afra tafra lan denyoo kimsin senn!!
sonra bana demezmiki bilmiyorum kasaya gidip okutabilirsin fiyatı diye..
kızım kucagımda bi yandan ..
sen görevli degilmisin burda!!dedim..
oda beş karış suratla s...e s..e gitti kasaya !!!
o kasaya gitti ben arkasından diğer kasiyere müdürü kim buranın dedim!
ama kaltagı görseniz tırs tırs eli ayagına dolaştı..
ne diyecegini şaşırdı!!
ay cok sinirlendim kızlar görseniz göya calışanların keyfi işlerini..
sonra diğer kasiyerde o kıza gıcıkmıydı neydi cagıriim isterseniz müdürüü cagırayımmı diye 2 defa ard arda sordu..
bende bi daha aynı şey olursa görüşürüz dedim..
ama hala sinirden bogabiklirim onu..
dingil..
Bön bön bakarken ağzı da beş karış açık di mi benimki de aynı kuzugillerden kaydirigubbakcemile5
çakal..:roflol: DEMEK SEWE SEWE KASAYA GİTTİ KIZCAAZ HE:roflol:
AMAN EBRU YA ALEMSİN SENDE ÇOK ÜSTÜEN GİTMESEYDİN KAÇ MAMA SORDUYSAN ARTIK:roflol:
yoo sitesine gir üye ol, paket gönderimi istyrum de gönderiolar bn 2 kere oldum 2 kere geldi:)))) anneminde sözde bi tane bebeği war kayıtlarına göre
Senin yine iyi 2 tane, bana 4 tane geldi daha da üye yaptırıyorum milleti zorla, annemin de 6 aylık bebeği var, kardeşim eylülde evlendi ama onun da bebeği var hatta bizim burda bekar mühendis var ona bile bebek yazdım :sm_cool:
milupaya mı üye oldunuz ben kara cahil bu konularda
hayır herobaby ye, milupaya üye olursan da küçük numuneler ve indirim kuponları gönderiyor
biraz önce markete gittim..
suratsız bi baaaayan arkadaş var çalışan ve bariz belliki yaptıgı işten hoşlanmayan..
soru soranı dövecek okkadarrr anlaycagınız!!!
maması bitti yagmur un..
oda uyanıktı aldım kucagıma beraber gittik..
nası marketse hiçbişeyin fiyatı acıklaması yok..
ee dogal olarak bende soruyorum bi sürü ek gıda mamasıda var..ilk defa alıcam eşim alırdı bugüne kadar..
ben sordukca bu bi surat bi afra tafra lan denyoo kimsin senn!!
sonra bana demezmiki bilmiyorum kasaya gidip okutabilirsin fiyatı diye..
kızım kucagımda bi yandan ..
sen görevli degilmisin burda!!dedim..
oda beş karış suratla s...e s..e gitti kasaya !!!
o kasaya gitti ben arkasından diğer kasiyere müdürü kim buranın dedim!
ama kaltagı görseniz tırs tırs eli ayagına dolaştı..
ne diyecegini şaşırdı!!
ay cok sinirlendim kızlar görseniz göya calışanların keyfi işlerini..
sonra diğer kasiyerde o kıza gıcıkmıydı neydi cagıriim isterseniz müdürüü cagırayımmı diye 2 defa ard arda sordu..
bende bi daha aynı şey olursa görüşürüz dedim..
ama hala sinirden bogabiklirim onu..
dingil..
öf bezdim bugün ersinden geliyorum başka bir ilçeden bu hafta 3 kere fln gittim öğğ geldi bide yolda sevgili kocam aradı dediki akşam seni balık yemeye götüreyim mi restorana nerden çıktı dedim youldun değişiklik olsun evdede yemek yok dedi olur dedim heycanlandım tmm o zaman akşam annemlere gel balıkalmışlar dedi ölürmüsün öldürürmüsünklava:
öf bezdim bugün ersinden geliyorum başka bir ilçeden bu hafta 3 kere fln gittim öğğ geldi bide yolda sevgili kocam aradı dediki akşam seni balık yemeye götüreyim mi restorana nerden çıktı dedim youldun değişiklik olsun evdede yemek yok dedi olur dedim heycanlandım tmm o zaman akşam annemlere gel balıkalmışlar dedi ölürmüsün öldürürmüsünklava:
Aslında 1 yaşına kadar giydirmek iyi değilmiş ama ben dışarı çıkarken üşümesin ayakları diye giydirmeye başladım, bir de Kadir Tuğcu diyor ki yürütürken yumuşak tabanlı ayakkabı giydirin, ben sert tabanlılarla daha iyi basar diye düşünüyordum konuyla ilgili bilgisi olan var mı? CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?