2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar.ne kadar ilerlemişsiniz ya.....hiç okuyamadım geçmişi...oy cerry çok şirin olmuş...maşallah akrobatik hareketlere başlamış...
slm cnm asya nasıl oldu.diş çıkardımı.
ohhhhhhhhh jalecim sevindim bişey çıkmamısına,
neden oluyomuş bu birde kemik suyuyla yap cnm çorbalarını ben onla yapıyorum.
tavuk kemik hangisi denk gelirse ondan yap ver.

maşallah alp paşama.çok iyi kilo almış..

sağol nimetcim...çok şükür yok bugün ateşi.....neyin ateşiydi anlamadım.diş te gelmedi...

Cery'e,Alp'e ve tüm bebiklerimize maşallah
Jalecim gözün aydın....

Arkadaşlar benim bir dostum 1 hafta önce doğum yaptı sezaryenle...bebişimiz 15 gün erken geldi ama doğum başladığı halde açılması 2cm yi geçmediği çin ameliyata almışlar...

bebikimizin sarılığı vardı 2 gün hastanede kaldı 10 a düşmüş...ama sarılığı yükseldiğinden beri sürekli uyuyormuş ve emmek için bile uyanmıyor...annesi 2 saatte bir emzirmeye çalışıyor olmazsa sağıp kaşıkla veriyor mutlaka...ama 1-2 saniye gözünü aralamak dışında hiç uyanmıyormuş...

sizin bebişlerde de oldu mu böyle??? sarılık olan ya da erken doğanlar nasıldı?
Nihan hem sarılık olmamıştı hem de açlıktan hiç uyumaz sürekli ağlardı...

ben erken doğduğu için daha çok uyur sarılığında etkisi var korkma dedim ama size de sorayım dedim...
siz ne yapmıştınız???????????

bu akşam değilse bile yarın mutlaka cevaplayın olur mu???
benim de için rahat etsin...ona da daha çok yardımcı olabileyim yapılacak bri şey varsa....
şimdiden teşekkür ederim :)

Aklım hep burda ama haftada bir ancak bakabiliyorum artık.. Eve gelince bulduğum ilk fırsatta yatıp uyuyorum.. Yoksa hem Pelin hanımın hem de öğrencilerin enerjisine nasıl yetişeyim.. kaydirigubbakcemile 30 yaşında yaşlı bi insanım sonuçta... (bastonlu smile!!!)
Bebekleri ağlatarak terbiye etmekten bahsetmişsiniz.. Eşimin iş yerinde Alman bi iş arkadaşı var.. Çocuklarını bi seferinde 2 saat boyunca ağlamaya bıraktıklarını, 2 saatin sonunda da bebeğin anne babadan umudu kesip kendiliğinden susup uyuduğunu söylemiş.. Bebeklerini kucaklarına alıp sevme fln da yokmuş onlarda..!!! Onun için bu kadar soğuk bi millet demekki bu Almanlar.. Ay eşim anlattığı yerde kanım dondu.. Minicik çocuk ağlamaya bırakılarak tewrbiye edilir mi!!!!! ohaoldumsmile Kucağa alınıp bağrına basmadan, öpüp koklamadan anne baba olunur mu!!! lmaz:

Merhaba canlar. Bugün Eymen yine azmanlıkta son noktada olduğundan hiç yazamadım. şimdi uyuyor malesef, malesef çünkü bu gece 1'den aşağı uyumaz artıkboshayallersmile hatta 2'yi bulma olasılığı yüksek

Hanife'cim Eymen zamanında doğdu ve sarılık geçirmedi cnm, o nedenle ben sana yardımcı olamıcam bu konuda. Ama elbette sık sık denesin emzirmeyi,kesinlikle aç bırakmasın. aç kaldıkça artar Allah korusun

Hasret very çok şeker maşallah

Jale'cim çok sevindim cnm iyi haberler almana. Doktor ne oldu da böyle bi test yapma gereği duydu cnm??

canım biliyosundur belki ben 34 haftalık dünyaya getirdim oğlumu sarılığı evet o civarlardaydı ama hiç etkilemedi çok uyurdu bende zorla uyandırıyodum erken doğumdnkaynaklanıyo korkmasın bence miyadını doldurdularmıda kuduruylar arkadaşına söyle bu ii günleri bence dert etmesin kaydirigubbakcemile3

öncelikle geçmiş olsun.cnm bunun tedavisi sık sık emzirecek uyanmıyosa bile burnunu sıkıcak uyandıracak,eet uykuya meyilli oluyolar yağızda öyleydi ama saat başı emzirdim gece yine öyle satimi kuruyordum her saat başı emziriyordum ilerlerse küveze alıp ışınla tedavi edeceklerdi bundan çok korkmuştum .
emzirmekten başka tedavisi yok..neyseki 10 a düşmüş çokta kötü deil..

Gözünüzaydın cnm.. Ailesine hayırlı bi evlat olsun minik...
Pelin de 15 gün kadar erken doğdu. Anlattığın gibi o da sürekli uyurdu. Arkadaşın 2 saatte bir emzirebiliyosa hiç sıkıntı etmesin.. Ben Pelin'in uyanmasını beklerdim.. 4 saat boyunca emmediği olurdu.. Annem uyku da gıda, bebek öyle de besleniyo dedi hep.. Bikaç gün sonra gaz sancıları başlayınca uyku yolu gözlicek nasıl olsa.. Bebek uyumuşken annesi de uyusun bol bol.. :hulya:

sağolun arkadaşlar
zaten ışın tedavisiyle 10 a düştü o da sık sık emzirmeye çalışıyor...
ilk 3 gün güzel emmiş ama sarılık yükseldiğinden beri emmiyor ve ne yapsa uyanmıyor hiç biri olmuyorsa altını aç biraz bekle dedim ben de...başka bir şey yoktur değil mi miadını dolduramadığı için çok uyuyordur...

sağol canım...Pelin kız nasıl???
Pelin deyince de hep böyle manken gibi güzel kızlar geliyor aklıma...
güzel Pelin zaten güzel olacaktır büyüyünce
adı gibi güzel :asigim:

hanifim selam
doguhanda 21 gun erken dogdu.sariligi 2 ay surdu.ilk hafta 2 gun boyunca gece uyanmadigi icin bende uyumustum sonradan farkina vardim,birde benim en korktugum bebegimin sariliginin uzun surmesiydi.insanin korktugu basina gelirmis.
bize test falan yapmadilar.doguhani saat basi emzirirdim.uyanmiyordu.cok iyi bilirim 45 dk boyunca memede birakirdim ne emse kar kardir diye
bizim dr florasan isigi taktirmisti odasina.24 saat yanmisti o isik.
diyecegim surekli emzirsin saat basi falan beklemesin.birde odasinda 24 saat boyunca florasan isigi yaksinlar ama gozlerine dikkat etsinler.eller ayaklar bas acik olacak.
cok gecmis olsun kuzuma,vatana millete ailesine faydali evlat olsun insallah

2 saat de çok 1 saatte emzirmeyi denesin ki yükselmesin uyuması da normal benm paşam 1 ay gözlerini açamadı taki miyadını doldurdu ozaman açtı ayyy ne günlerdi anamla kayananatrüm delirtirdi beni neden gözlerini açamıyda sorun mu varda üfff adlattım çok şükür gerçi o bitti başka dertleri başladıyakafamçokkarıştı

e o kadinin gonlu nasil razi olmus 2 saat aglatmislar melegi.yahu nasil bir anlayis bu??????????
kuzum dudagini buzse benim icim aciyor.

ayyyy sorma ya ne sinirler dimi.benim anamda en son bu cocuk neden kilolu degil diye takmisti.tatilde bi bebis gormus adi cinar.surekli onunla mukayese ediyordu.cinar soyle cinar boyle.bugunde kizim cok agir oldu bu cocuk tasiyamiyorum belim agriyor dedi bende hemen eee cinar soyle boyle diyordun al iste senin torununda artik agir dedim :))))

canımm çok sağololumunekankayizsmile
ileticem bunları...
peki Doğu uyurken emebiliyor muydu?
bu minik delikanlı almıyor memeyi şu an....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…