- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.641
slm cnm asya nasıl oldu.diş çıkardımı.slm kızlar.ne kadar ilerlemişsiniz ya.....hiç okuyamadım geçmişi...oy cerry çok şirin olmuş...maşallah akrobatik hareketlere başlamış...
ohhhhhhhhh jalecim sevindim bişey çıkmamısına,ben geldiiiiiiiiiiiimm
sadece kansızlık var dedi dr 7+7=14 damla kan damlası kullancaz
kemik yaşı küçük çıktı (0-3 ay arasına uygunmuş) ama kandaki kalsiyum oranı normal olduğu için çok da önemli değilmiş bu konuda biraz kafam karışık nette biraz araştırma yapcam
ve sorumlu bir anne olarak düzenli bir şekilde kemik suyu vermeyi düşünüyorum
1 ay sonra tekrar kan sayımı yapılacak duruma göre damla sayısını azaltırız dedi
kimsecikler kalmamış hıh:2:
bugün arkadaşa gittim oyüzden aranızda değildim.otarafa gitmişken anne çocuk sağlığı merkezinede uğradım bildiğiniz gibi Alp in ordada bir doktoru vardı.vardı ama artık yok tayin olmuş birdaha gitmeyeceğim bende o kadın iyiydi yenisini sevmedim.önceki kontrolümüzün üstünden tam bir ay geçmiş.ALP 8 200 GR 68 CM olmuşgeçen ay 7 500 gr dı.yani bir ayda 700 gr almış ki maşallah bence gayet iyi bu harekete bizde böyle.kontrol sırasında yaptığı yaramazlıkları yazmıyorum siz düşünün artık.eskisi zaten aman aman diyordu yeniside Allah yardımcın olsun dedi
Cery'e,Alp'e ve tüm bebiklerimize maşallah
Jalecim gözün aydın....
Arkadaşlar benim bir dostum 1 hafta önce doğum yaptı sezaryenle...bebişimiz 15 gün erken geldi ama doğum başladığı halde açılması 2cm yi geçmediği çin ameliyata almışlar...
bebikimizin sarılığı vardı 2 gün hastanede kaldı 10 a düşmüş...ama sarılığı yükseldiğinden beri sürekli uyuyormuş ve emmek için bile uyanmıyor...annesi 2 saatte bir emzirmeye çalışıyor olmazsa sağıp kaşıkla veriyor mutlaka...ama 1-2 saniye gözünü aralamak dışında hiç uyanmıyormuş...
sizin bebişlerde de oldu mu böyle??? sarılık olan ya da erken doğanlar nasıldı?
Nihan hem sarılık olmamıştı hem de açlıktan hiç uyumaz sürekli ağlardı...
ben erken doğduğu için daha çok uyur sarılığında etkisi var korkma dedim ama size de sorayım dedim...
siz ne yapmıştınız???????????
Jalecim gözün aydın....
Arkadaşlar benim bir dostum 1 hafta önce doğum yaptı sezaryenle...bebişimiz 15 gün erken geldi ama doğum başladığı halde açılması 2cm yi geçmediği çin ameliyata almışlar...
bebikimizin sarılığı vardı 2 gün hastanede kaldı 10 a düşmüş...ama sarılığı yükseldiğinden beri sürekli uyuyormuş ve emmek için bile uyanmıyor...annesi 2 saatte bir emzirmeye çalışıyor olmazsa sağıp kaşıkla veriyor mutlaka...ama 1-2 saniye gözünü aralamak dışında hiç uyanmıyormuş...
ben erken doğduğu için daha çok uyur sarılığında etkisi var korkma dedim ama size de sorayım dedim...
Jalecim gözün aydın....
Gözünüzaydın cnm.. Ailesine hayırlı bi evlat olsun minik...
Pelin de 15 gün kadar erken doğdu. Anlattığın gibi o da sürekli uyurdu. Arkadaşın 2 saatte bir emzirebiliyosa hiç sıkıntı etmesin.. Ben Pelin'in uyanmasını beklerdim.. 4 saat boyunca emmediği olurdu.. Annem uyku da gıda, bebek öyle de besleniyo dedi hep.. Bikaç gün sonra gaz sancıları başlayınca uyku yolu gözlicek nasıl olsa.. Bebek uyumuşken annesi de uyusun bol bol.. :hulya:
sağolun arkadaşlar
zaten ışın tedavisiyle 10 a düştü o da sık sık emzirmeye çalışıyor...
ilk 3 gün güzel emmiş ama sarılık yükseldiğinden beri emmiyor ve ne yapsa uyanmıyor hiç biri olmuyorsa altını aç biraz bekle dedim ben de...başka bir şey yoktur değil mi miadını dolduramadığı için çok uyuyordur...
2 saat de çok 1 saatte emzirmeyi denesin ki yükselmesin uyuması da normal benm paşam 1 ay gözlerini açamadı taki miyadını doldurdu ozaman açtı ayyy ne günlerdi anamla kayananatrüm delirtirdi beni neden gözlerini açamıyda sorun mu varda üfff adlattım çok şükür gerçi o bitti başka dertleri başladıyakafamçokkarıştı
hanifim selam
doguhanda 21 gun erken dogdu.sariligi 2 ay surdu.ilk hafta 2 gun boyunca gece uyanmadigi icin bende uyumustum sonradan farkina vardim,birde benim en korktugum bebegimin sariliginin uzun surmesiydi.insanin korktugu basina gelirmis.
bize test falan yapmadilar.doguhani saat basi emzirirdim.uyanmiyordu.cok iyi bilirim 45 dk boyunca memede birakirdim ne emse kar kardir diye
bizim dr florasan isigi taktirmisti odasina.24 saat yanmisti o isik.
diyecegim surekli emzirsin saat basi falan beklemesin.birde odasinda 24 saat boyunca florasan isigi yaksinlar ama gozlerine dikkat etsinler.eller ayaklar bas acik olacak.
cok gecmis olsun kuzuma,vatana millete ailesine faydali evlat olsun insallah
aman allahım OCD nicki gelmişkaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?