- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.621
duydum ki beni özlemişsiniz... şimdi size ne kadar azman olduumu ispatlayacağım.. (ahh annem bi bıraksa daha neler yapacağımda)
Uploaded with ImageShack.us
burda arabamda otruyodum we birden bi cin fikir geldi aklıma...
burdan tutunup ayağa kalkabilirmiyim acaba?.. denemekten zarar gelmez..
ewet başardım, ımmmm ama anneme yakalandık neyse tepki wermiyo ben etrafı keseyim biraz...
eweeeeettt buldummm annemin ewrakları weee şimdi dağıtma zamanı alalalalalalalala
çakal..
ewet seve seve gittisengözlerimebaksanab
o suratı afra tafrayı gördükce inadına inadına fiyat sorasım geldi:jeyyar:
evet Esin haklısın hatta tırnaklarını çekicen böyle tezgahtarların di mi :) çok yorulduğun ve kocana kızdığın belli psikopata bağladın 2 dk da :)
Ben de foto yükleyemiyorum procan geçen 2 akşam evdeyken denedim değiştirmedi profil fotosunu hata verdi.
öf bezdim bugün ersinden geliyorum başka bir ilçeden bu hafta 3 kere fln gittim öğğ geldi bide yolda sevgili kocam aradı dediki akşam seni balık yemeye götüreyim mi restorana nerden çıktı dedim youldun değişiklik olsun evdede yemek yok dedi olur dedim heycanlandım tmm o zaman akşam annemlere gel balıkalmışlar dedi ölürmüsün öldürürmüsünklava:
duydum ki beni özlemişsiniz... şimdi size ne kadar azman olduumu ispatlayacağım.. (ahh annem bi bıraksa daha neler yapacağımda)
ewet başardım, ımmmm ama anneme yakalandık neyse tepki wermiyo ben etrafı keseyim biraz...
eweeeeettt buldummm annemin ewrakları weee şimdi dağıtma zamanı alalalalalalalala
evet bu sinir bozucu espirilerden benim kocamda da varklava: , :teselli:
yuh dedim kız nasıl sabrettin fotoğrafları çekenekadar ben çekemezdim o fotoğrafları ha düştü ha düşecek diyetebrik ederim cadı çooook tatlı olmuş bu arada olumunekankayizsmile
NAPİM ŞEYMACIM zaptedemiyorum ki oturtuyorum ya kendini aradan sıyırıp aşağı atıyor ya ters dönüp yanlardan sarkıyor yada böle ayağa dikilmek istyo.. artık uzamn olduunu bildiğim için heyecan yapmıyorum:)))))
yoo sitesine gir üye ol, paket gönderimi istyrum de gönderiolar bn 2 kere oldum 2 kere geldi:)))) anneminde sözde bi tane bebeği war kayıtlarına göre
ii akşamlar annişler ya kızlaren acilenden sizden cvp bekliyorum mama sandalye almak istiyorum ya pahalı bişi almak de istemiyorum 100 tl falan olanlardan ama rahat da olsun off ucuzu öyle olmaz ama belki olur ne önerirsiniz uzatarak yediremiyorum artık sürüne sürüne geri geri gidiyobaşaçıkamıyorum oda sıkılıyo ne yapabilirim ya
ben geldiiiiiiiiiiiimm
sadece kansızlık var dedi dr 7+7=14 damla kan damlası kullancaz
kemik yaşı küçük çıktı (0-3 ay arasına uygunmuş) ama kandaki kalsiyum oranı normal olduğu için çok da önemli değilmiş bu konuda biraz kafam karışık nette biraz araştırma yapcam
ve sorumlu bir anne olarak düzenli bir şekilde kemik suyu vermeyi düşünüyorum
1 ay sonra tekrar kan sayımı yapılacak duruma göre damla sayısını azaltırız dedi
büyük bi zewkle ısırıım:)kızz hasret ne bıcır olmuş bu fıstık ya..ısırrrrr benim için onuuuuu....
bana gelmedibende işaretledim
ben kraft aldım 160 a çok memnumum idol modeli. boyu ayarlanıo arkası ayarlanıo tepsisi öne arkaya ayarlanıo artı çıkabilio ayakları kitlenio ne ararsan war yani.
hasreeet yeri mben bu bıcırığıı e normal tabi durmaz cocuu hapsetmişsin arabaya benimkide asla durmaz cocaa bi oyun alanı yapsana orda kafesler satılıo merdiven için onun gibi bi köşe yap altına halıfleks ohh cocuuma yazk yaa arabanın tepesinde
şuandada uyuyor ve birazdan uyanıp anamı ağlatacak biliyorumeyvahedigeldismileişte şu 9,9-30 uykusunu geciktrmeyle işe başla bnce sen.. o saatte banyo yaptır mesela.. sonra 10-30-11e çek bakalım yine aynını yapacakmı böyle böyle ideali yakalarsın umarım çok geç lan 1,30 falaneyvahedigeldismile
:içelim:Konuya balıklama dalayım ben de:) walla ben de aynen Yazgı gibi sabaha karşı kendime "bu çocuk niye uyumuyor yaaa" diye soruyordum. şu an gözlerim kızarmış, gözaltlarım mor vaziyette. ben de haftada 1 uyumasına razıyım walla, arada bi doping yapsam iyi gelecek bari. bizim de uyku saatimiz en erken 12.
Yaa arkadaşlar ağlayan çocuğu almamak,belli bi düzene alıştırmak v.s. bence çocuğuna göre değişiyor. kabul eden çocuk var etmeyen çocuk var. çocuklar oluşacak düzeni kendileri belirliyorlar bence daha ziyade
cery im çok özledik tabii.yerim ben seni su prensesim benim.asıl senin anan azmam kuduruk senide kendine benzetti kuzuşum.duydum ki beni özlemişsiniz... şimdi size ne kadar azman olduumu ispatlayacağım.. (ahh annem bi bıraksa daha neler yapacağımda)
canım bişey çıkmamasına çok sevindim gözün aydın.ben geldiiiiiiiiiiiimm
sadece kansızlık var dedi dr 7+7=14 damla kan damlası kullancaz
kemik yaşı küçük çıktı (0-3 ay arasına uygunmuş) ama kandaki kalsiyum oranı normal olduğu için çok da önemli değilmiş bu konuda biraz kafam karışık nette biraz araştırma yapcam
ve sorumlu bir anne olarak düzenli bir şekilde kemik suyu vermeyi düşünüyorum
1 ay sonra tekrar kan sayımı yapılacak duruma göre damla sayısını azaltırız dedi
Allah razı olsun canım inş.canım hayırlı olsun eviniz, allah saglıkla huzurla oturmnaızı nasıp etsın, umarım en kısa zamanda kendı evınız olur...
9 ekim de bizim eve geliyor kızlar, bakırkoy de oturuyorum, musaitsen seni de beklerim... olumunkankayizsmile
Sağol cnm
hayırlı olsun eviniz huzurla oturmayı nasip etsin Allah'ım.
inşallah bir gün kendi evinize geçersiniz.
bence kiraya verin derim sonuçta sizde kiradasınız ve evde deger kazanıyo mülk satılmaz.
altın yapsanız harcanır o para hazır para dayanmaz..
bnce içini bi güzel yapıp iyi bi miktarda kiraya werin, ilerde altından daha fazla getirisi olur size hangi ilçede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?