2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dur len yerinde aman o ne bunla nası başediyosun fotoya bakarken düşücen demişim gayri ihtiyarikaydirigubbakcemile3

ewet kıza karşı biraz ileri gitmiş olabilirim tüm bunları kocama yapmalıyımkötükedihüsoeve gidicektim duş alıcaktım kafamı dinlicektim oğlumla oynicaktım

evet bu sinir bozucu espirilerden benim kocamda da var klava: , :teselli:

yuh dedim kız nasıl sabrettin fotoğrafları çekenekadar ben çekemezdim o fotoğrafları ha düştü ha düşecek diye tebrik ederim cadı çooook tatlı olmuş bu arada olumunekankayizsmile

slm kızlar.ne kadar ilerlemişsiniz ya.....hiç okuyamadım geçmişi...oy cerry çok şirin olmuş...maşallah akrobatik hareketlere başlamış...

NAPİM ŞEYMACIM zaptedemiyorum ki oturtuyorum ya kendini aradan sıyırıp aşağı atıyor ya ters dönüp yanlardan sarkıyor yada böle ayağa dikilmek istyo.. artık uzamn olduunu bildiğim için heyecan yapmıyorum:)))))

ben geldiiiiiiiiiiiimm
sadece kansızlık var dedi dr 7+7=14 damla kan damlası kullancaz
kemik yaşı küçük çıktı (0-3 ay arasına uygunmuş) ama kandaki kalsiyum oranı normal olduğu için çok da önemli değilmiş bu konuda biraz kafam karışık nette biraz araştırma yapcam
ve sorumlu bir anne olarak düzenli bir şekilde kemik suyu vermeyi düşünüyorum
1 ay sonra tekrar kan sayımı yapılacak duruma göre damla sayısını azaltırız dedi

bu hızla yakında yürür seninki sositososito

ben kaçar arkadaşlar yemek ve gezmek vakti malum hafta sonu kaydirigubbakcemile3 bizim sıpa çok vakitsiz uyudu bakalım bu gece neler yapacak eyvahedigeldismile

ii akşamlar annişler ya kızlaren acilenden sizden cvp bekliyorum mama sandalye almak istiyorum ya pahalı bişi almak de istemiyorum 100 tl falan olanlardan ama rahat da olsun off ucuzu öyle olmaz ama belki olur ne önerirsiniz uzatarak yediremiyorum artık sürüne sürüne geri geri gidiyobaşaçıkamıyorum oda sıkılıyo ne yapabilirim ya

yoo sitesine gir üye ol, paket gönderimi istyrum de gönderiolar bn 2 kere oldum 2 kere geldi:)))) anneminde sözde bi tane bebeği war kayıtlarına göre

bana gelmedi bende işaretledim

ben kraft aldım 160 a çok memnumum idol modeli. boyu ayarlanıo arkası ayarlanıo tepsisi öne arkaya ayarlanıo artı çıkabilio ayakları kitlenio ne ararsan war yani.

hasreeet yeri mben bu bıcırığıı e normal tabi durmaz cocuu hapsetmişsin arabaya benimkide asla durmaz cocaa bi oyun alanı yapsana orda kafesler satılıo merdiven için onun gibi bi köşe yap altına halıfleks ohh cocuuma yazk yaa arabanın tepesinde

SEWİNDİM canım önemli bişey olmadığına..
bu kemik geriliğinin sebebi neymiş we nasıl bir sorun yaratırmış?

kızz hasret ne bıcır olmuş bu fıstık ya..ısırrrrr benim için onuuuuu....
büyük bi zewkle ısırıım:)
ya ebru bu çocuk benim kucamdan anneme gidiyo ondan bana gelmioohaoldumsmile acaba onu daha mı çok sewio kiCADIARZU

war canım face de göremezsin tabi yoksun:) onun kocaman bi bungalo ewi war dükkanda ama orda da wakit geçiriyoruz, zaten arabada durmuyo ki artık bitti o fasıl yürüteçte geziyo çoğu zamn dükkanda ya da kucağımda

kimsecikler kalmamış hıh:2:

bugün arkadaşa gittim oyüzden aranızda değildim.otarafa gitmişken anne çocuk sağlığı merkezinede uğradım bildiğiniz gibi Alp in ordada bir doktoru vardı.vardı ama artık yok tayin olmuş birdaha gitmeyeceğim bende o kadın iyiydi yenisini sevmedim.önceki kontrolümüzün üstünden tam bir ay geçmiş.ALP 8 200 GR 68 CM olmuşgeçen ay 7 500 gr dı.yani bir ayda 700 gr almış ki maşallah bence gayet iyi bu hareketebizde böyle.kontrol sırasında yaptığı yaramazlıkları yazmıyorum siz düşünün artık.eskisi zaten aman aman diyordu yeniside Allah yardımcın olsun dedi

şuandada uyuyor ve birazdan uyanıp anamı ağlatacak biliyorumeyvahedigeldismile
:içelim:
cery im çok özledik tabii.yerim ben seni su prensesim benim.asıl senin anan azmam kuduruk senide kendine benzetti kuzuşum.
canım bişey çıkmamasına çok sevindim gözün aydın.

jalecim gözün aydın canım..çok şükür bişeyciği yokmuş arda beyin

Allah razı olsun canım inş.
Çok süper olur amaaa önce tabiki; Eşimle konuşmam lazım. akannehir
Sağol cnm
Şimdilik kiraya vermek bize de daha mantıklı geliyor , hayırlısı inş.

bnce içini bi güzel yapıp iyi bi miktarda kiraya werin, ilerde altından daha fazla getirisi olur size hangi ilçede?

Gaziosmanpaşa(sultangazi)da.
Kiracıyla uğraşmak istemiyoruz, bu yüzden tanıdık birini bulabilirsek ona vericez.
Restore, bakım falan yapılacak zati
Siz nettiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…