- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
- 683
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
yok canım 2kere kan testi yaptım.. pazartesi günü kese görmeye gitcez inş..oyüzden diyorum seninle birlikte öğrendik.. ve doktor ancak pazartesiye gösterir kendisini dedi bana.. sen gördüm deyince ondan şaşırdım..
:) karartısı vardır muhakkak mercimeğinin.. ama kese ölçümü için erken diyorum..yerimsenibenben geçen perşembe, 4+1 iken gititm doktora. önce belki göremeyiz ama yine de bakalım dedi. bakınca da minik siyah bi nokta gösterdi bana, kese bu olucak dedi. kandırıldım mı acaba? kaydirigubbakcemile3
:) karartısı vardır muhakkak mercimeğinin.. ama kese ölçümü için erken diyorum..yerimseniben
arkadaşlar bende salı günü randevu aldım 6+2 olucam ozaman inş. kalp atışlarını duyarım
Merhaba arkadaşlar,ben mart annesi de olamıyorum..Kısmet değilmiş..Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum....
canım üzme kendini,inşallah herşey yoluna girer,
canım sende üzülme ,inşallah nisan annesi olursun,
kızlar benim sabah yine kanamam oldu am diğer günlerden biraz fazla,bende dr mi aradım bana hemen git kan testi ver,sonra beni ara dedi,sonuç 1096 çıktı,aradım iyi bir rakam dedi son teste kıyasla yarın bana gel dedi,tekrar bi değerlendirelim dedi,,,,
ayyy sizler çok tatlısınız ya ben 2009 nisan annesiyim kızım 3 aylık oldu sayılır size mutlu bir 9 ay diliyorum hayırlısyla kucaklayın melekleri benden size tavsiye yok kalp atışı ,testleri bilmem ne bunlara takılmayın hamilelliğin güzelliğini yaşayın sorunuz olursa bizlere sorun hepinize sevgiler
ayyy sizler çok tatlısınız ya ben 2009 nisan annesiyim kızım 3 aylık oldu sayılır size mutlu bir 9 ay diliyorum hayırlısyla kucaklayın melekleri benden size tavsiye yok kalp atışı ,testleri bilmem ne bunlara takılmayın hamilelliğin güzelliğini yaşayın sorunuz olursa bizlere sorun hepinize sevgiler
hadi canım hayırlısı,bebişin kalp atışlarını duyarsın inşallah :1hug:
bademcim inşallah nisan annesi olursun,dualarım seninle :Saruboceq:
kendine dikkat et canım,doktora gidene kadar dinlen,ayakta durma,inşallah her şey güzel olur :Saruboceq:
evet kızlar ya şu 12 haftayı atlatsak yani 3 ayımızı doldursak daha da bir rahatlıyacağız inşallah :asigim:
yatıyorum ama çoook anım sıkılıyor ya,evde bir sürüiş,dağınıklık gözüme çarpıyo rahatsız oluyorum.....
yatıyorum ama çoook anım sıkılıyor ya,evde bir sürüiş,dağınıklık gözüme çarpıyo rahatsız oluyorum.....
hepsini görmezden gelmen lazım şimdi... bol bol uyu, yat, dinlen... bebek geldikten sonra çok arıyıcaksın bu zamanlarıhem bi de bizim gibi işte olanları düşün. işi dağınıklığı boşver, önce bebeğinle sen önemlisiniz şimdi.
tv filan izle... bu saatte tv'de ne olduğunu bile bilmiyorum bak ben :bbo:
sorma canım ya ev çok kötü oldu ama mecbruruz bir süre böyle olacak ne yapalım,bebeklerimiz iyi olsunda iş her zaman yapılır :1hug:
doğru kızlar,evin dağınıklığı hadi bir süre idare edilir,olmadı bir yarımı alınır halledilir ama benim 5 yaşında bir oğlum var,çocuğu dışarı çıkaramıyorum canı çok sıkılıyor,onunla ilgileneçek başka kimsede yok yakınımda,onun için üzülüyorum daha çok,çocuk benimle evde hapis kaldı...
haklısın canım ama birazcık sabır bunun dışında yapacak bir şey yok,kitap falan okusan ya da boyama falan yapsa,aklımada başka bir şey gelmiyor :uhm:
çok çabuk sıkılıyor böyle şeylerden,çamdan dışarısını seyrediyor evin karşısında çocuk parkı var,herkes dışarda bizde çıkalım diye yalvarıyor bana,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?