2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben geçen perşembe, 4+1 iken gititm doktora. önce belki göremeyiz ama yine de bakalım dedi. bakınca da minik siyah bi nokta gösterdi bana, kese bu olucak dedi. kandırıldım mı acaba? kaydirigubbakcemile3

ben geçen perşembe, 4+1 iken gititm doktora. önce belki göremeyiz ama yine de bakalım dedi. bakınca da minik siyah bi nokta gösterdi bana, kese bu olucak dedi. kandırıldım mı acaba? kaydirigubbakcemile3
:) karartısı vardır muhakkak mercimeğinin.. ama kese ölçümü için erken diyorum..yerimseniben

:) karartısı vardır muhakkak mercimeğinin.. ama kese ölçümü için erken diyorum..yerimseniben

kese filan diil de, galiba kalp atışını duyana kadar rahat yok... hatta galiba 12 haftayı doldurana kadar rahat yok... hep iyi şeyler düşünmek zorundayız gerçi ama insanın elinde olmuyo işte :sm_confused:

ayyy sizler çok tatlısınız ya ben 2009 nisan annesiyim kızım 3 aylık oldu sayılır size mutlu bir 9 ay diliyorum hayırlısyla kucaklayın melekleri benden size tavsiye yok kalp atışı ,testleri bilmem ne bunlara takılmayın hamilelliğin güzelliğini yaşayın sorunuz olursa bizlere sorun hepinize sevgiler

arkadaşlar bende salı günü randevu aldım 6+2 olucam ozaman inş. kalp atışlarını duyarım

hadi canım hayırlısı,bebişin kalp atışlarını duyarsın inşallah :1hug:

Merhaba arkadaşlar,ben mart annesi de olamıyorum..Kısmet değilmiş..Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum....

bademcim inşallah nisan annesi olursun,dualarım seninle :Saruboceq:

kendine dikkat et canım,doktora gidene kadar dinlen,ayakta durma,inşallah her şey güzel olur :Saruboceq:

evet kızlar ya şu 12 haftayı atlatsak yani 3 ayımızı doldursak daha da bir rahatlıyacağız inşallah :asigim:

canım Allah bağışlasın kızını,inşallah seneye bu vakitler bizde senin gibi oluruz opuyorumnanaktan

biz de sizin gibi sağlıkla tamamlarız inş bu yolculuğu... kızını güle güle büyüt

yatıyorum ama çoook anım sıkılıyor ya,evde bir sürüiş,dağınıklık gözüme çarpıyo rahatsız oluyorum.....

yatıyorum ama çoook anım sıkılıyor ya,evde bir sürüiş,dağınıklık gözüme çarpıyo rahatsız oluyorum.....

hepsini görmezden gelmen lazım şimdi... bol bol uyu, yat, dinlen... bebek geldikten sonra çok arıyıcaksın bu zamanları hem bi de bizim gibi işte olanları düşün. işi dağınıklığı boşver, önce bebeğinle sen önemlisiniz şimdi.
tv filan izle... bu saatte tv'de ne olduğunu bile bilmiyorum bak ben :bbo:

maşallah bebeğine Allah uzun ömür versin
bizde sağlıkla doğurup diğer topiklere bilgi verebiliriz inş.hihoyyyt

sorma canım ya ev çok kötü oldu ama mecbruruz bir süre böyle olacak ne yapalım,bebeklerimiz iyi olsunda iş her zaman yapılır :1hug:

doğru kızlar,evin dağınıklığı hadi bir süre idare edilir,olmadı bir yarımı alınır halledilir ama benim 5 yaşında bir oğlum var,çocuğu dışarı çıkaramıyorum canı çok sıkılıyor,onunla ilgileneçek başka kimsede yok yakınımda,onun için üzülüyorum daha çok,çocuk benimle evde hapis kaldı...

haklısın canım ama birazcık sabır bunun dışında yapacak bir şey yok,kitap falan okusan ya da boyama falan yapsa,aklımada başka bir şey gelmiyor :uhm:

haklısın canım ama birazcık sabır bunun dışında yapacak bir şey yok,kitap falan okusan ya da boyama falan yapsa,aklımada başka bir şey gelmiyor :uhm:

çok çabuk sıkılıyor böyle şeylerden,çamdan dışarısını seyrediyor evin karşısında çocuk parkı var,herkes dışarda bizde çıkalım diye yalvarıyor bana,

çok çabuk sıkılıyor böyle şeylerden,çamdan dışarısını seyrediyor evin karşısında çocuk parkı var,herkes dışarda bizde çıkalım diye yalvarıyor bana,

canım ya :teselli: çocukcağız bu havalarda sıkılmıştır evde olmaktan,hafta sonu eşin mutlaka götürsün dışarılara hatta erken geliyorsa akşamları yarım saat bile olsa çıkarsın dışarı a.s.

bebişleriniz hayırlı olsun kızlar allah saglıkla kucagınıza almayı nasib etsin inşallah :Saruboceq:

canım benim güzel dileklerin için çok teşekkürler..Hepimizin yerine kızını öp ve kokusunu içine çek
İnşallah..:asigim:

badem hayırlısı böyleymiş bir arkadaşımdan haber aldım Bebeğini kaybetmiş hemde erken doğumla o daha acı..mafoldumben
Birgün gelecek allah hayırlı evlat verecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…