- Konu Sahibi minikcadimm83
-
günaydınlar,benimde maalesefki sivilcelerim çıktı,.cumartesiye kadar kırmızı kart yemezsem,nasipse cumartesi sabahı test yapacam,.sen nezaman yapacaksın testiCADIARZU:1rolleyes: :1rolleyes:
günaydın canım hoşgeldin bende olmassam c.tesi test alırım kocama aldırmıyom artık ümitlenmesin die,pazar sabahı yaparım.hamiş diilsem gelsin hemen kırmızılar ümitlenmeyelim yaaafisfisfis
günün geçtimi peki,.?:1shok:
Merhaba arkadaslar
bende cok sukur dun ogrendim hamile oldugumu
suanda yazıyorum ama inanamıyorum hep bende yazmak istemistim bu cumleyi
daha adet gunume var yarın olması gerekiyordu fakat bir hafta oncesinden lekelenmeler gorunce kan tahlili yaptırdım pazartesi
beta hcg 14 cıktı
dün tekrarladım ve 63 cıktı:) doktor artışın cok guzel oldugunu soyledi fakat daha gorebilme imkanımız olmadı
iki haftaya cagırdı sabırsızlıkla bekliyorum
darısı tüm isteyenlere insallah
bugün günüm canımm
bu arada gelincik hoşgeldin,hayırlısı olsun.brc bu arada şu anki hissim sanki adet olacakmışım,gibi her an tetikteyimmafoldumben mafoldumben mafoldumben
inş.olmayıs canımm:1hug:
ya topikte son günlerimiz,yada demir atacaz,:lepi: :lepi: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
ben de 6+3 olucam gittiğimde, biz de duyabiliriz umarım... belki duyulmaz, erkendir diye düşünüyodum ama sen duymuşsun ya, heyecanlandım ben de çok delikafadulden
günaydın brc,
benim sivilcelerim bu aralar yeni yeni çıktı. sivilce diil de, prüzler oldu yüzümde.
güzel haberini bekliyoruz :teytey:
çok küçük bi sivilce yaa regl döneminde çenemde kocaman çıkardı o çıkmadı,inş.çıkmasda hamiş olurumhihoyyyt
Merhaba arkadaslar
daha adet gunume var yarın olması gerekiyordu fakat bir hafta oncesinden lekelenmeler gorunce kan tahlili yaptırdım pazartesi
beta hcg 14 cıktı
dün tekrarladım ve 63 cıktı:) doktor artışın cok guzel oldugunu soyledi fakat daha gorebilme imkanımız olmadı
günaydın arkadaşlar,
az öne doktordan geldim,çok şükür her şey çok iyi,geçen hafta minnacık nokta olan miniğim 1 haftada kocaman olmuş maşallah,üstelik kalbide nasıl atıyor bir görseniz,çok şükür ki rahimdeki o kanama durmuş,bebeğimde sağlıklı,doktorum bir sürü test istedi,kan verdim,idrar tahlili verdim,yarın alacağım,bir sonraki kontrolüm 12 Ağustosta ikili test için gideceğim ,inşallah hepimiz için her şey yolunda gider,seneye bu vakitler severiz meleklerimizi,ben kahvaltı yapayım,sonra tekrar gelirim opuyorumnanaktan
Merhaba arkadaslar
beta hcg 14 cıktı
bengusucum sen nasıl öğrendin,nasıl kolay öğrendinn
çok sevindim canım.
tebrik ederim anım...
kızlar ben fazla giremiyorum yatıyorum sürekli ,bu gün yine dr ye gidiem bakalım ne olaak!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?