2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar,benimde maalesefki sivilcelerim çıktı,.cumartesiye kadar kırmızı kart yemezsem,nasipse cumartesi sabahı test yapacam,.sen nezaman yapacaksın testiCADIARZU:1rolleyes: :1rolleyes:

günaydın canım hoşgeldin bende olmassam c.tesi test alırım kocama aldırmıyom artık ümitlenmesin die,pazar sabahı yaparım.hamiş diilsem gelsin hemen kırmızılar ümitlenmeyelim yaaafisfisfis

Merhaba arkadaslar
bende cok sukur dun ogrendim hamile oldugumu
suanda yazıyorum ama inanamıyorum hep bende yazmak istemistim bu cumleyi
daha adet gunume var yarın olması gerekiyordu fakat bir hafta oncesinden lekelenmeler gorunce kan tahlili yaptırdım pazartesi
beta hcg 14 cıktı
dün tekrarladım ve 63 cıktı:) doktor artışın cok guzel oldugunu soyledi fakat daha gorebilme imkanımız olmadı
iki haftaya cagırdı sabırsızlıkla bekliyorum
darısı tüm isteyenlere insallah

hoşgeldin aramıza canım,ne mutlu sana,darısı başımısa:dance:

arkadaslar inanın adetten cokta farklı olmuyorki
bende istah artısı oluyordu oldu ve devam ediyor
sivilcede cıktı yuzumde cirkinlesti
hamilelige ozel şunu yaşadım pek diyemiyorum
hatta gecen aylarda daha cok belirtim vardı :) yalancı belirti.. kas agrıları vs.
bu ay yalnızca gogüslerde şişkinlik yasadım bir hafta onceden hepsi bu
birde tabii lekelenmem en cok suphelendirdi beni
son olarak gecen ay gecikmeli olmustum oda belki habercisiydi bilemicem

brc hislerin bişey diyomu,.benim hislerim son günlerde öyle yoğunki,sanki hamileyim,.delikafadulden delikafadulden delikafadulden

inşallah sizde duyarsınız canım,bana süpriz oldu,ben birkaç hafta sonra duyarız sanmıştım :asigim:

çok küçük bi sivilce yaa regl döneminde çenemde kocaman çıkardı o çıkmadı,inş.çıkmasda hamiş olurumhihoyyyt

inşallah canım Şeniz

hoşgeldin aramıza,Allah tamamına erdirsin,bebeğin sağlıkla gelsin inşallah :Saruboceq:

çok sevindim canım.

tebrik ederim anım...
kızlar ben fazla giremiyorum yatıyorum sürekli ,bu gün yine dr ye gidiem bakalım ne olaak!

bengusucum sen nasıl öğrendin,nasıl kolay öğrendinn

canım benim adetim çok düzenlidir,günü gününe olur 1 gün bile gecikmez,1 gün gecikince idrar testi yapmıştım,çift çizgi çıktı hemen,ertesi gün kan testi yaptırdım,o zaman kesinleşti hamile olduğum.

çok sevindim canım.

tebrik ederim anım...
kızlar ben fazla giremiyorum yatıyorum sürekli ,bu gün yine dr ye gidiem bakalım ne olaak!

sağol canım,darısı başına inşallah senden de güzel haberler alırız.

kızlar gözlerim ağırlaştı,uykum geldi,ben biraz uyuyayım,tekrar uğrarım opuyorumnanaktan

bugun baska bir dr a gittim

beta hcg degerine gore ve gebelik haftasına gore kese cok ufak dedi.
kese 3mm, daha net ve buyuk olmalıydı dedi

icim yaniyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…