- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
- 683
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
evet daha oncede oyle olmustu
6. haftadan sonra dr terslik var demisti
8+6 da bebegimi almıslardı
günaydın arkadaşlar,
az öne doktordan geldim,çok şükür her şey çok iyi,geçen hafta minnacık nokta olan miniğim 1 haftada kocaman olmuş maşallah,üstelik kalbide nasıl atıyor bir görseniz,çok şükür ki rahimdeki o kanama durmuş,bebeğimde sağlıklı,doktorum bir sürü test istedi,kan verdim,idrar tahlili verdim,yarın alacağım,bir sonraki kontrolüm 12 Ağustosta ikili test için gideceğim ,inşallah hepimiz için her şey yolunda gider,seneye bu vakitler severiz meleklerimizi,ben kahvaltı yapayım,sonra tekrar gelirim opuyorumnanaktan
Ceylancım bugun biraz daha iyiyim, belki baska bi dr a gidecegim
kızlar herkese günaydın güzel bir gün delerim
ben rahatsızlandım üşüttüm heralde bir miğde bulantısı hiç geçmiyo miğde bulantısı ishal bağırsak rahatsızlığı bu bebeğime zarar verirmi kendimi ii hissetmiyorum çünkü
günaydın arkadaşlar,
az öne doktordan geldim,çok şükür her şey çok iyi,geçen hafta minnacık nokta olan miniğim 1 haftada kocaman olmuş maşallah,üstelik kalbide nasıl atıyor bir görseniz,çok şükür ki rahimdeki o kanama durmuş,bebeğimde sağlıklı,doktorum bir sürü test istedi,kan verdim,idrar tahlili verdim,yarın alacağım,bir sonraki kontrolüm 12 Ağustosta ikili test için gideceğim ,inşallah hepimiz için her şey yolunda gider,seneye bu vakitler severiz meleklerimizi,ben kahvaltı yapayım,sonra tekrar gelirim opuyorumnanaktan
Maşallah Allah nazarlardan saklasın sağlıkla sırhatle kucağına versin kokusunu duyursun sana
bende salı günü gidicem inş. çok heyecanlanıyorum sabredemiyorum
bide rahatsızlandım üşütmüşüm heralde halsizim mide bulantısı afedersin ishal korkuyorum bebeğime bişiy olursa die
esterya, herşeyin yolunda gideceğine kendini inandır. senin moralinin yüksek olması çok önemli. bence de başka bir doktora daha gidip sorabilirsin. böyle durumlarda bazen yanlış yorumlarda bulunanlar da olabiliyor... bu zor dönemi atlatman için dua edelim :Saruboceq:
essemayit, bu erken dönemde bebeğine bir zararı olmaz diye düşünüyorum ben. sen hasta olsan da, o alması gerekeni senden alır. kendin için beslenmene dikkat et ve hemen iyileş kaydirigubbakcemile5
bengusu, herşeyin iyi gitmesine çok sevindim. darısı başımıza kaydirigubbakcemile2 kalp atışlarını da görmüşsünüz, ne mutlu... ben de sabırsızlanıyorum kalp atışlarını duymak için. önceki gidişinde kaç haftalıktı tam olarak?
ben günleri sayıyorum artık, 9 gün sonra gidicem doktora a.s
MAşallah bengusu
günaydın güsel anne adayları,bende bugün gelen giden yok ateşim de 36.7 gelmicek bugün,ümitlenmedim küçük bi sivilcem çıktı çünkü eli kulağında galibaa((
sizde sivilce olmuşmuydu???
sağol canım,amin inşallah,geçen hafta 5 haftalıktı,bugün tam 6 haftalık oldu,ben duyamam sanıyordum ama duydum çok şükür çünkü genelde 8-10 hafta derlerdi kalp atışlarını duymak için opuyorumnanaktan
günaydın güsel anne adayları,bende bugün gelen giden yok ateşim de 36.7 gelmicek bugün,ümitlenmedim küçük bi sivilcem çıktı çünkü eli kulağında galibaa((
essemayit, bu erken dönemde bebeğine bir zararı olmaz diye düşünüyorum ben. sen hasta olsan da, o alması gerekeni senden alır. kendin için beslenmene dikkat et ve hemen iyileş kaydirigubbakcemile5
hayatım sağoalsın hemen iyileşmek çok istiyorum inş. uzun sürmezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?