- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.761
şimdi şöle ki
yagmur a miilupa bulamayıp markert nası marketse zati
herobaby almıştım ..
alerji yaptı..
yuzu burnu kıpkırmızı kabarıyo..
yok anam kendini çeşili iş sahalarına adadı pub&cafe açtı, e sucuda war buaray ben esir oldum,
ayrıca 2gecde 1 zabıta olarak görew yapıyor...
şimdide bir ew aldık onun tadilatıyla uğraşıyor, mimar götürüyo, boyacı götryo,
dükkanı we ewi taşicaz dükkan bakıyo
falan filan bitmiyo işleri..
Hasretcim gel bizde senle içelim.Yok ayol o benim.Bugün zaten kiboş dinlettin bana derdimden kafamı duvarlara vurasım geldi dağıttın ulen beni .... delikafadulden
muc muccuyyy yiyoree onun tırmızı minik murnunuuuuu
Hasretcim gel bizde senle içelim.Yok ayol o benim.Bugün zaten kiboş dinlettin bana derdimden kafamı duvarlara vurasım geldi dağıttın ulen beni .... delikafadulden
meg bu resmdeki şahsı çok mu sewiyosun?
bu karışıma kabuk zencefili rendeleyip ekle ebrucm..kızlar naber?
d
ün bahsetmiştim ya,emirhana öksürüğü için balla karabiber yapaçağım diye evet sonuç:biraz etkili oldu düne kıyasla daha az öksürdü bugün...bu akşam yine yapaçağım..bir kaç gün devam etmek gerekiyor sanırım...ama dün gece h,iç uyumadı emirhan hep baöçaklarımdaydı..baldanmı uyuyamadı yoksa burnı tıkalıydı ondanmı uyuyamadı kestiremedim...
Aman iş olsunda canım yaa. Eviniz hayırlı olsun canım güle güle oturun...
kızlar naber?
d
ün bahsetmiştim ya,emirhana öksürüğü için balla karabiber yapaçağım diye evet sonuç:biraz etkili oldu düne kıyasla daha az öksürdü bugün...bu akşam yine yapaçağım..bir kaç gün devam etmek gerekiyor sanırım...ama dün gece h,iç uyumadı emirhan hep baöçaklarımdaydı..baldanmı uyuyamadı yoksa burnı tıkalıydı ondanmı uyuyamadı kestiremedim...
burnu tıklımıydı acaba?kızlar naber?
d
bu karışıma kabuk zencefili rendeleyip ekle ebrucm..
gecmiş olsun havalar sogurttu başladık üşütmelere
canım en fazla 4-5 gün yapman gerekiyor inşallah şifasını alırsın canım...
burnu tıklımıydı acaba?
kesin ondandr..
bogazları falanda acıyosa kurban olurum
bizde maalesf ana kız atlattık canımcımay hakketten deniyeyim dün almıştım bak...
ya sanırsam 2 günde geçirecek bu gün düne kıyala baya bi az öksürdü...
ya acıyor bence seside kısık...burunda tıkalı,serum fizyolojik damlatıyorum ama hiç faydası yok...benimde ses falan gitti..
okusaydın südüklüyuhhhhhhhh amma kaynatmıssınız okuyamadım
bizde maalesf ana kız atlattık canımcım
cigerlerim söküldüydü mksürmektan
ama inanki ıhlamur zencefil ve elma kabugu on numara..
emirhanada ver yumuşasın azcık gögsü..
vicks sürüodum yagmurun burnuna azıcık
okusaydın südüklü
oyy bebegim benimmbende ıhlamur zencefil adacayı yaptım verdim 2 gündür,,elma kabuğuda katayım içine...pek içmiyor..aslın bakarsan 2 gündür doğru düzgüm bişey yediğide yok..bugün toplamda 300 gr mama içti..50 gr da bu karışımdan...kaşık mamalarını çorbaını falan zaten hiç yemiyor hasta olduğundan beri...kaç gündür biberon mmasıyla duruyor..dün şırıngayla zorla tahıllı mamasını yedirdim..bugün onuda yediremedim...ağzına verdiğimi dışarı atıyor püskürterek...viks i bende sabah çok az gögsüne ve sırtına sürdüm bez koydum üzerine..annem yapardı bize küçükken hep bunu..bende hep hasta olurdum küçükken ..kadın ne uğraşıyordu benle...
dr nin verdiği ilaçlar zaten bir işe yaramadı..
keşke başka dr a da götrseydin..bende ıhlamur zencefil adacayı yaptım verdim 2 gündür,,elma kabuğuda katayım içine...pek içmiyor..aslın bakarsan 2 gündür doğru düzgüm bişey yediğide yok..bugün toplamda 300 gr mama içti..50 gr da bu karışımdan...kaşık mamalarını çorbaını falan zaten hiç yemiyor hasta olduğundan beri...kaç gündür biberon mmasıyla duruyor..dün şırıngayla zorla tahıllı mamasını yedirdim..bugün onuda yediremedim...ağzına verdiğimi dışarı atıyor püskürterek...viks i bende sabah çok az gögsüne ve sırtına sürdüm bez koydum üzerine..annem yapardı bize küçükken hep bunu..bende hep hasta olurdum küçükken ..kadın ne uğraşıyordu benle...
dr nin verdiği ilaçlar zaten bir işe yaramadı..
ya kullanıyorum ilaç ama hiç fayda etmedi sanki 1 haftadır ventolin ve aerıus diye suruplar kullanıyoruz...yarında dr kontrolu var yine çıkabilirsem..oyy bebegim benimm
hasta olunca tüm huyları değişiyo dimi..
ilac kullanmıomusun ebru
kesin bogazları acıyo yutkunamıyomu acaba..
beeeni dellendirmeyin leynnn
tmm bi anlaşma yapalım
isteyen herkes 5 er dk takılsın ..
sonrası akşama kadar benimdr hee..sempatiksalakcinni
beni össlemeyene neler neleeeeer oooosunnn:)aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?