- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.741
Çalışmayan anneler durumun hiç de öyle keyifli olmadığını söylüyorlar :)
Evet biraz önce bir arkadaşımla konuştum 11 aylık kızı var evde bakıyor çalışmıyor, bunalımdayım diyor
yürü bee..hıhhh hiçte bunalımda olmam walla!! canım sıkılırsa geçerim aynanın karşısına 1 saat boyunca giyinir çıkarır makyaj yapar siler tekrar yapar we atar kızımı arabasına çıkarım dışarı yani, çarşıda gezinirim alışweriş yaparım, sahile giderim, chinese timea dalarım.. alışweriş merkezlerine dalarım, parklara, arkadaş gezmelerine, ona buna şuna.....
ne bunalımı yaw allah aşkına:umursamaz:
ya kızlar siizin evler nasıl sıcak mı miraçın odası 21 kombiyi açsammı diyorum aacaba[/
Benim oğlum ve babası hava değişikliğinden hasta oldu bile, kaloriferleri hala yakmadılar, ben penye tulumunu giyidirp yatırıyorum yorganını açmıyor diye,üşür mü ki? ayrıca esin ben sabahları kerem e mont giydiriyorum bakıcı almaya geldiğinde hatta onun üstüne de battaniye atıyorum, kızlar hava benim burdan geliyor sizlere biliyosunuz burası çoook soğudu istanbulda da yakındır bu kadar soğuması, bugün yağmurlu mesela
kıs aylin sen bayağı güzel bi kızmışın keşke kızın olsaydı üzüldüm bak şimdi-tatlicadiarzu-
ahhahhahh..
orası kesin..
kıss en cıokta senin sıcak şömine geceleri hikayelerini kacıracam iyiminaniknanik
aklinialirimsmile sana da daha sonra anlatırım cicim merak etmeaklinialirimsmile
uleyyn ne şömine geceleri leyn adamın yüzünü göremeyyom:smiley-cool:
beeeni dellendirmeyin leynnnben de bende istiyorum
ösledik eprucum uzatma arayı :1hug:
SELAM MİLLET BU GÜN TAKILAMADIM SİZE OKULDA TOPLANTI VARDI AZ ÖNCE EVLİLK YILDÖNÜMÜ HEDİYEMİN SİPARİŞİİ VERDİM BAKIN BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ
Fotoraf Kolajl Duvar Saati online hediye alveri sitesi Hediyenizbizden.com
beeeni dellendirmeyin leynnn
tmm bi anlaşma yapalım
isteyen herkes 5 er dk takılsın ..
sonrası akşama kadar benimdr hee..sempatiksalakcinni
beni össlemeyene neler neleeeeer oooosunnn:)aklinialirimsmile
on numarasın:lepi:
ne marka aldın?
tabi yaa cocugumun yuzunu zor seciyoduk fotolarda..
hadi görelim artık fotoları..sositososito
bişe diyebilirmiyim???SELAM MİLLET BU GÜN TAKILAMADIM SİZE OKULDA TOPLANTI VARDI AZ ÖNCE EVLİLK YILDÖNÜMÜ HEDİYEMİN SİPARİŞİİ VERDİM BAKIN BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ
bişe diyebilirmiyim???
on numara :lepi:
Fotoraf Kolajl Duvar Saati online hediye alveri sitesi Hediyenizbizden.com
:teselli:aklinialirimsmile sana da daha sonra anlatırım cicim merak etmeaklinialirimsmile
uleyyn ne şömine geceleri leyn adamın yüzünü göremeyyom:smiley-cool:
Hayırdır hasretcim eşin şehir dışındamı?
on numarasın:lepi:
ne marka aldın?
tabi yaa cocugumun yuzunu zor seciyoduk fotolarda..
hadi görelim artık fotoları..sositososito
Hayırdır hasretcim eşin şehir dışındamı?
şimdi şöle ki
yagmur a miilupa bulamayıp markert nası marketse zati
herobaby almıştım ..
alerji yaptı..
yuzu burnu kıpkırmızı kabarıyo..
meg bu resmdeki şahsı çok mu sewiyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?