2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hıhhh hiçte bunalımda olmam walla!! canım sıkılırsa geçerim aynanın karşısına 1 saat boyunca giyinir çıkarır makyaj yapar siler tekrar yapar we atar kızımı arabasına çıkarım dışarı yani, çarşıda gezinirim alışweriş yaparım, sahile giderim, chinese timea dalarım.. alışweriş merkezlerine dalarım, parklara, arkadaş gezmelerine, ona buna şuna.....
ne bunalımı yaw allah aşkına:umursamaz:

yürü bee..
helal..

ahhahhahh..
orası kesin..
kıss en cıokta senin sıcak şömine geceleri hikayelerini kacıracam iyiminaniknanik

aklinialirimsmile sana da daha sonra anlatırım cicim merak etmeaklinialirimsmile
uleyyn ne şömine geceleri leyn adamın yüzünü göremeyyom:smiley-cool:

Bu arada hava soğukluğu ankaradada bir kaç gündür var.Yakmadılar hala petekleri.Bende geceleri elektrikli ocağı yakıp biraz odanın soğuğu kırılsın diye uğraşıyorum.Ayşenurun ağzı burnu buz gibi oluyor.

on numarasın:lepi:
ne marka aldın?
tabi yaa cocugumun yuzunu zor seciyoduk fotolarda..
hadi görelim artık fotoları
..sositososito

ben net görüyom yaw senin ekran mı karanlıktı acep?kaydirigubbakcemile3
kodak m381 kırmızı aldım.. ewet başlicam canım.. bi fulliyim şarjıguclubacismile

Neyse ce deyip kaçıyorum ne ayıp bana ( cık cık cık ).Kızı hazırlayıp aşağı incem kızlar alışveriş yapcaz eşimle.Misafir ağırlamalar hiiiiçççç bitmez bizde .......

bişe diyebilirmiyim???
on numara :lepi:

aklinialirimsmile sana da daha sonra anlatırım cicim merak etmeaklinialirimsmile
uleyyn ne şömine geceleri leyn adamın yüzünü göremeyyom:smiley-cool:
:teselli:
Hayırdır hasretcim eşin şehir dışındamı?

emoşşş:içelimlumunekankayizsmile

şimdi şöle ki
yagmur a miilupa bulamayıp markert nası marketse zati
herobaby almıştım ..
alerji yaptı..
yuzu burnu kıpkırmızı kabarıyo..

on numarasın:lepi:
ne marka aldın?
tabi yaa cocugumun yuzunu zor seciyoduk fotolarda..
hadi görelim artık fotoları
..sositososito

Hayırdır hasretcim eşin şehir dışındamı?

yok anam kendini çeşili iş sahalarına adadı pub&cafe açtı, e sucuda war buaray ben esir oldum,
ayrıca 2gecde 1 zabıta olarak görew yapıyor...
şimdide bir ew aldık onun tadilatıyla uğraşıyor, mimar götürüyo, boyacı götryo,
dükkanı we ewi taşicaz dükkan bakıyo
falan filan bitmiyo işleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…