2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nasıl yaptın ebru bi tarif etsene aklımda bulunsun nolur nolmaz.. inşallah iyi olur oğluşun yaa, çok yorgunsundur şuan tahmin edebiliyorum

hasrett evi kaca nerden aldınız kı?
ablamda istanbul da..
beylikdüzünde oturuyo..
110 tl ye aldı oda..daha yeni..

canım bizimki düşeş oldu 75000e aldık ama şimdi yaklaşık 15000de masarf yapıyor koca kafalım belki biraz daha az..
buralardan almak istiyodum ben ama buralarda oturulabilecek sewiyede döt kadar en düşük ewler 120,000 en kötüsü düşün artık yani..
şimdilk orası oldu taksidi bitince satıp buralardan ya da başka yerden büyük bi ewe geçmek hedefimiz

Doruk'u zaptedemiyorum, laptopu açıp. karşısına koydum, o renklere bakıyo ben size.
ama yazdırmıyo.
zaten artık böyşr de durmöuy

keşke başka dr a da götrseydin..
aynen ebruya katılıyorum böyle durumlarda kesinlkle tek dr a bağımlı kalınmamalı..

sen bebiş we kocişmi süsleyecek bu saati?
hımmm güsell

bu arada annemin uzamncuk doktou kızmı çok iyi bulmuş boyu 72cm (zaten kendi drumuzda 72 demişti 1 hafta önce) kilosunada 8900demişşbilmiyorumkismile 1 haftada aldı mı yani 300gr?
bence hata wardır bide badisiyle falan tartmış..

ya kullanıyorum ilaç ama hiç fayda etmedi sanki 1 haftadır ventolin ve aerıus diye suruplar kullanıyoruz...yarında dr kontrolu var yine çıkabilirsem..
1 haftada nası ii olmaz nası ilaç vermiş anlamadım..
niye kızıyosun ki
yaparız bir anlaşma

bvbvuy işojtrwfxdyo9şplojnhgg mryıoytgb

buda atadan size :)
ısırırım o parmakları..
yorgunum,uykusuzum ama istanbul da,benim şehrimdeyim:lepi:.
iyi beeea anladık geldin işte istanbul dasın..hıh..:dilcikar:
inşallah dilediğin gibi olur canım benm..

hazrlanmam gerek..
burda hava cok fena soguttu ..
yagmuru anneme bırakıp aylık kumanya alcez..
ne giycegimi şaşırttım yaw

bişe diyebilirmiyim???
on numara :lepi:

sen bebiş we kocişmi süsleyecek bu saati?
hımmm güsell

EFET alkisalkisalkis BİR DÜĞÜN STÜDYO FOTOĞRAFI DENİZLE ÇEKİLMİŞ BİRER FOTOĞRAFIMIZ VE DENİZİN YALNIZ ÇEKİLMİŞ BİR FOTOĞRAFI (bilgisayar büyük harfte kalmış pardon :kedi: ) üçümüzün fotoğrafı yok hiç akıl edip çekememişiz yoksa çok daha güzel saatler var neyse sitede çok hoş hediyelikler var arkadaşlar aklınızda bulunsun. beğenmenize çok sevindim kaydirigubbakcemile2

muc mucc

prom prom prommm
bide benim akrana mok atıon
bak o ta kendisiymiş meg inin..-tatlicadiarzu-laelaelaelaelae

Kız ebuşşş yiycem senin her yerini hahaha diyesim geldi akşam akşam güldürdün beni... Zaten uyuz uyuz bağırasım var bir her yere.Sen dokununca gülmemde bağırmalı oldu ...sırnaşık şey

hahayytt zemuszemus
bir çatırtı duydum ebrucum senden mi geldi???lülülülülülü
hobaaaaaaaa:roflol:
hazrlanmam gerek..
burda hava cok fena soguttu ..
yagmuru anneme bırakıp aylık kumanya alcez..
ne giycegimi şaşırttım yaw
ne kumanyası gıııııı
ahaa kocamın bi arkadaşının wardı bu arabadan beyazı onu almayı takmıştı sonra wazcaydı..
diesel mi? temizmi?

saol tatlım allah her isteyene nasip etsin.. kız gel arada bir burayada özlüyorum seni dea.s.

Amin canım yaa dedim ya terzi kendi söküğünü dikemez misali.İnş. tez zamanda bizimde kendi evimiz olur.Gelirim kuzu işte arada bir kaçıyorum bende özlüyorum özlememmi hamişdaşlarımı :) Ne pis bir kelime oldu demi yaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…