2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teyzeleri ata bugün çok uslu bir çocuktu yemeğini çok güzel yedi :) sonrada 2.5 saat uyudu bu bir ilk tabi be alışkı olmadığım için surekli birşeymi oldu diye ona bakmaya gittim :) umarım bundan sonrada gunduz en azından bir kere uyur :)

bugün ilk defa milupanın tavuklu kereviz pırasa havuç ve maydonoz yemeğinden verdim çok sevdi bundan sonra evdede yapıcam denemeyen varsa denesin üstelik 190 ml ( hepsini yedi ) şimdide yoğurt yiyecek (ceviz ve böğürtlenle )

kızlar uyku tulumu bakıyorsunuz galiba ben ataya 1 haftadır kullanıyorum altı yuvarlak fermuarlı çok rahat onunla çekilmiş resimleri var face te sıcacık tutuyo

burdan pazardan almıştım daha hamileyken üstelik ona aldığım ilk şey çok hoşuma gitmişti :)

Ay bi gittim döktürmüşsünüz oku oku hala okuyorum, ben galiba hasta oluyorum evdeki hastalar kervanına katılıcam gibi görünüyor boğazlarım yutkundukça acımaya başladı

kıs aylin sen bayağı güzel bi kızmışın keşke kızın olsaydı üzüldüm bak şimdi-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
bugün bööle konunun ortasına daldırıvereyom
kusurum a bakmayın nooolaarrrr..
işleri biriktir biriktir sonra 3gün cıkama işin içinden..
valla yagmur bi yandan
uzak kaldım size..

Çalışmayan anneler durumun hiç de öyle keyifli olmadığını söylüyorlar :)

Evet biraz önce bir arkadaşımla konuştum 11 aylık kızı var evde bakıyor çalışmıyor, bunalımdayım diyor

hayırlı olsun bol bol çekersin bizi artık ctsi
:dance:
aman nolcak canım..

dışarda olsa getiirdim yanımda bana çok yardımı oluyo çanta taşıma araba taşıma bebeiki tutma v.s. ama ewde olacak o yüzden gerek yok bide handeye yük olmayak die düşünyyom
we ayriten ne işi war ya kadın gezmesinde alışmasın-tatlicadiarzu-
belki özle şeyler anlatırım ben o olursa nasıl dökülcemküü:1closedeyes:

on numarasın:lepi:
ne marka aldın?
tabi yaa cocugumun yuzunu zor seciyoduk fotolarda..
hadi görelim artık fotoları
..sositososito

ahhahhahh..
orası kesin..
kıss en cıokta senin sıcak şömine geceleri hikayelerini kacıracam iyiminaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…