- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.721
kıs yarından itibaren evdeyim gel beraber debelenelim...
AYLİN ve BURCU kıskanmayı anacım bütün iskenderun avuç içi kadar zaten e arabada olunca 2 dk da evdeyim çamaşırımı yıkadım gittim oğlumu emzirdim yemeğimi yedim hatta kahvemi içtim kışlık giyecek bişiler çıkardım oraya gelebilmek için üff burasıda çok sıcak kışlıklara elleyince bile terledimzemuszemus
AYLİN sende gel ayarla yap bişiler senin içinde değişiklik olur ayrıca sana faceden istek gönderdim nie kabul etmiyosun etsene allaalla
Kıskanırız valla :dilcikar: burası hem soğuk hem eve uzak.
Sen sor bakalım şu kardeşine eve gidince face e girebiliyo mu ki senin isteğini onaylasın,işyerinden yasak bize face, Tekirdağ dan geliyorum şimdi işim vardı,yolda canım sıkıldı cepten girdim face e gördüm de onayladım
hayırlı olsun bol bol çekersin bizi artık ctsi
selam güzeller ben geldim uyuttum paşamı yemeklerde hazır akşama ohhhh rahatım valla MERALLLL gelip evini temizleyebilirmiyimmmm
aman nolcak canım..kardeşim tutturdu benide götür die mannak.. hem sizi çekerim bol bol dio:umursamaz: ama olmaz dedim kadınsal muhabbet döner mönersempatiksalakcinni
kardeşim tutturdu benide götür die mannak.. hem sizi çekerim bol bol dio:umursamaz: ama olmaz dedim kadınsal muhabbet döner mönersempatiksalakcinni
bugün bööle konunun ortasına daldırıvereyom
kusurum a bakmayın nooolaarrrr..
işleri biriktir biriktir sonra 3gün cıkama işin içinden..
valla yagmur bi yandan
uzak kaldım size..
:dance:hayırlı olsun bol bol çekersin bizi artık ctsi
aman nolcak canım..
bu arada ebrumun kfama donk ettrmesi üzerine foto makinası aldım artık daha net resim we wideolarla birlkte olces canlarım.. bu akşam teslim edilcekmişşbayanssulusmile
we karting staın almıştım şehir fırsatlarından bugün son günü yancak 18tlkoci sesini kessede melisayla gitsem ya da kendisi gelse
ahhahhahh..:dance:
dışarda olsa getiirdim yanımda bana çok yardımı oluyo çanta taşıma araba taşıma bebeiki tutma v.s. ama ewde olacak o yüzden gerek yok bide handeye yük olmayak die düşünyyom
we ayriten ne işi war ya kadın gezmesinde alışmasın-tatlicadiarzu-
belki özle şeyler anlatırım ben o olursa nasıl dökülcemküü:1closedeyes:
4m uzunlugunda bi çerceve istiyo ogluşun senden[B mö[/B]ç 3rweeee*p
k gxe4m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?