2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar hasret kız eşimle senin cimcimenin resmine bakıyoduk.aynı oyuncak bebekler gibi çok tatlı diyo eşim Allah nazardan saklasın

2010 mart bebikleri defilsinde mi?
tabi dabi katil bebek wardı ya chucky o:)))))))))))))

beklenen misafir geldi akbaba kaynanaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
bu saatte gelio tabi kalacak ya!! bu gece hasret erkenden kapanır odaya yatar

iyi akşamlar kızlar ben hala ağrıdan ölüyorum içmediğim ilaç kalmadı belime yün sardım bakalım biraz önce ata çok ağlıyordu onu kucağıma alıp bahçede gezdirdim eve nasıl geldiğimi bilmiyorum anneme zor verdim valla umarım yarına gecer yoksa işim zor
şimdi yukarda annemle oyun oynuyorlar kahkahalarını duyuyorum keyfi yerinde birazdan uyutur annem onu zaten bende uyumuyo akşamları alıştı illaki anneanne uyutucak beyefendiyi bende sonra yatarım sabaha görüşürüz artık
kendinize iyi bakın öpüyorum bebekleri ve sizleri
bebeklerimiz hepsine kesintisiz uzun uykular

çok geçmiş olsun cnm iyi bak kendine oğluşunu ve seni koccaman öpüyorum

merabaaa kızlarr nasıll gidiyooo nasılsınızzzzzz biz bu gece yalnızız oğlumla babamız bugece nöbetçii mafoldumben günlerde kısaldı geceler çok uzun yaff yalnız olunca çok sıkıcı oluyo klava:

jaleeeeee bu arada ev almışsınızz hayıtlı olsun bi ömür mutlu huzurlu oturunn olumunekankayizsmile araba içinde üzülme boşver daha iyisini alırsınız inşş.. ev kirası bittikten sonrasempatiksalakcinni evin borcuda bittimi 2011 modelini alırsınız akannehirakannehir

çokkk geçmişşş olsunn canım opuyorumnanaktana.s. belki yatıp dinlenince geçerr iyi uykularr 8 yıldır evliyim hala esim nöbetçi olduğu geceler yatıp uyuyamıyom yaff öff :sinifsinif: ben bu gece yarım yamalak uyurum geneakannehirakannehirakannehir

aaaa hayırlı uğurlu olsun tatlım özlemin dediği gibi üzülme araba gidiyor ama daha iyi bişeye sahip olmuşsunuz araba yine olur sıkma canını

ay ben mutfağı toplayıp gelene kadar herkes kaçmış:umursamaz: benim beyimde nöbetçi bugün. minik erkeğim annesiyle oynaşmak istiyo gidip onla oynayım bende kaçar kızlar hepinize ii geceler sizi minik kuzuları öpüyorumopuyorumnanaktan

iyiyim aşkım ya napim kayana geldi suratımı astım şimdi ewe geçicem.. bnde çok özledim seniiiiiii

oynatmaya az kaldı sinirlerime hakim olup laf sölemicem dokundurmicam biliorum ki geldiği gibi gidecek..
yoksa sinir hastası olacağım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…