2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar herkese bugün iş yeirnde yoğun bir gün o yüzden pek katılamicam size dü apartman toplantısını uzattıkça uzattılar ben dyanamadım bebeği yatırıcam die çıktım onun da uymayacağı tuttu o uyuduktan sonra sızmışı mutfak falan felaketti allahtan eser toplamış arkamızdan ööle yatmış sabah sabah sinir etti kaynanam ya koştur koştur sabah 2 makine çamaşır yıkadım akşam yemeğini bebeğin çorbasını yaptım öğlen çıkamicam iş yerinden die akşamda işten çıknca sudandaki arkadaşlarıma hediye alıcam eser pazar gidiyo onunla gönderiyim die yarın çalışıyorum ancak valiz fln toplarım akşama yolculuk var malum sabah kaynanam arıyo yarın gidiyomuşsunuz gelin sizi göreyim olduğu yer bizden 20 dk uzaklıkta saat 10 da da yatıyolar o yüzden erken gelin işim var dedim yarın yap dio eser anlattım söylndi bisürü bende ii dedim işlerimi bitirir gelirim nereye gidiyosam hepsi 3 gün görme yni ne olur çocuk 2 haftadır iskenderunda gelip görseydin alla alla

Günaydın,
Hiç keyfim yok bugün, neden bilmiyorum. İstanbul buz gibi, şirket de buz gibi, üşüyorum. Oğlumu özledim, kocam iki gündür yok, onu da özledim, başımda can sıkıcı bir iş var falan filan derken, aksiliğim üzerimde :) Sabah geç kaldım, evden fırlamaya çalışırken pompamı da evde unutmuşum zaten.

yalnız deilsin ters bi gün hayırdır inşallah

günaydın herkese
bugün huzurlu bir gece geçirdi kızım ama ben çok yorgunum evde temizlik yaptım.Akşama kayınvalide,eşimin anneannesi ve görümcem gelicek badana yapıldı yaa,çatımız yenilendi görmeye geliceklermiş heyyy Allahım neyse buyursunlar gelsinler ...
Hilal kuzumun üstten dişi patladı canlarım ucu gözüküyor geçen akşam ki huysuzluğuda oydu sanırım.Birde burnu tıkalıydı dün burun spreyi sıktım açıldı gece rahat uyudu ama meme istiyor hep ve bu arada çok hareketlendi kızım birden aniden kalkmak yada yerlerde yuvarlanmak istiyor beni görmesin zaten dün temizlik yaparken odanın kapısını kapattım babası ile Laptop başındalardı hep ...Geleceğim bilgisayarcısı olucak:)))

günaydın:)
nasılsınız?
ben artık cok bakamıyorum.sağolsun özgür kudurdu iyice ..gündüz uykusu toplam 30 dk ya indi gece de az uyuyor ve oyalamak nerdeyse imkansız hale geldi ancak pc başında ya da elektrik süpürgesi ile mutlu o da en cok 1 saat..sabah sabah sokağa cıktık geldik yine bitmiş durumdayım kızlar..
herkese güzel ve mutlu bir gün diliyorum bebişlere de bol iştahlı ve sağlıklı bir gün:)

günaydın canım akşam yatmadan önce mertin göğsüne vicks sürdüm gece birkez uyandı,burnu tıkandığı için çok uyanıyodu. bi dene istersen spreyden daha etkili oldu bizde.

Günaydın kızlarrr:) Bebişleri hasta olana çok çok geçmiş olsun..Ben de uzun zamandan sonra dün gece nöbetteydim, kuzu bi yanda uyuyo bi yandan bağırıyordu sadece ağrısı acısı olduğunda yapıyo bunu calpol verdim diş jeli sürdüm ama hala görünürde bişey yok..Dişi çıkmış olan bebişlerin anneleri ne kadar sürüyo bu yaaaa bebiş çok acı çekiyooooo

Allahım bu kayınvalide milletinin varlık nedeni böyle münasebetsizlikler yapmak sanırım yaaa... Gidemem deseydin sen de be arkadaşım, ne yüz veriyorsun... Bugün yine benimkine gıcık olduğumdan, hiç hoşgörüm yok hiiiç :)

yalnız deilsin ters bi gün hayırdır inşallah

Hayır olsun bakalım... Cumartesi atıcaz stresimizi inşallah :)

kaymakam bey izinden döndü:1shok: yatış bitti

:))))

Çok sevindim Hilal'imin rahatlamasına, dişi de hayırlı olsun.

Çok az uyuyor gerçekten. Doruk gündüz toplam 2 saat falan uyuyor, ben ona az diyordum, üzüldüm şimdi senin haline, kolay gelsin arkadaşım.

gunaydın kıslar

Bizim vuslat başka bahara kaldı kuzum, hava git gide daha da soğuyacakmış

Dün gece Esin beni çıldırttı. Akşam 8 de uykum var uyut beni diye ağlamaya başladı uyuttum yatırdım. Saat 23:00 kadar 4 kere kalktı. Sonra da hep huzursuz yattı. 1-3 5 yaptı. 5'te gözünü açmadan bir ağlamaya başladı naparsan yap. Emziği tutmuyor, sarılıp dolaştırıyorum olmuyor, ayağımda sallıyorum durmuyor. 30 dk sürdü sonra sakinledi yarım saat daha mızıldanarak gözünü açmadan yattı sonra 6 da kalk borusunu öttürdü. Dökülüyorum ya..

Esrin, dişten olabilir mi? Alt dişleri çıkacağı zaman, yaklaşık 1 hafta-10 gün Doruk tam anlattığın gibiydi...

gunduz uykusunun az olmasından sıkayet etmısınız anacım benım oglan ıyıdır hostur gece uzun yata ama gunduzlerı hava kapalı degılse 15 dk dan fazla yatmaz fekat pasamın kendıne gore saatlerı var 10 30 ve 12 30 da sekerlemesını kesın yapar he bıde 19 30 da
burcu kar yagacakmıs haftasonu hıcde sevmem soguk havayı

yaf eserin hatrına bişi diyemedim şekerim dün gelmiş çok uykusu olduğu halde sabah bana kalmasın die bulaşıkları yokamış makineyi boşaltmış sabah ta bebek uyanına götürmüş mamasını vermiş ben biraz daha uyuyım die pazar günü de sudana gidiyo 2 hafta yok kırmiyim dedim giderayak yoksa hiç yüz vermeye gelmyo bu kaynana görümce milleti

ne karı arkadaşlar anam nereye gidiyom ben bebişin montu yok burda daha sezon tam açılmadı aradım aliyim die bulamadım beni cti sabah ilk iş alışveriş o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…