- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.841
iyiyim aşkım ya napim kayana geldi suratımı astım şimdi ewe geçicem.. bnde çok özledim seniiiiiii
nehircim sana özel olarak iiiyi geceler..
kendine we kızına iyi bak huzurunu bozma kocan kısa zamnda yanında olacak güzel günler sizi beklio..
seni çok sewiorum biliosun zaten!
kız senin koca nöbetçi benim kocişim daha aralığa kadar istanbulda ben napim yamafoldumben
öylede gülüm heralde annenlerin yanındasın gidecek yerin var canem biz gurbette olduğumuzdan gidecek yerimiz yokk:sinifsinif: o yüzden çok sıkıcı ama tabi çok şükür artık beratım var minik yoldaşımm umarım sizde en kısa zamanda kavuşursunuzzzopuyorumnanaktan
bu güzel dileklerin için minnettarım sana canımsın sen de bunu biliyorsun,evet herşey iyi olucak inşallah,en güzel zamnımızda böyle borç ve bazı sorunlar yakamıza yapıştı kocam geçen gün geldi geçen cuma yani adamı bir gördüm göbek möbek gitmiş nolmuş böylke sana aşkım çok zayıflamışsın dedim,ne olsun nehir ya dayanmıyorum size günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum ama az kaldı inşallah dedi ,gelicek Allahın izniyle hiç isyan etmiyorum şükrediyorum beterin beteri var ajde artık geriden gelen borç kalmadı antalyaya gelmek ile çok doğru yaptık epey toparlandık artık borçlar düzene girdi çok şükür seni ve cerini kocaman öpüyorum seni seviyorum
doığru tatlım o konuda haklsın sizn de Allah yardımcınız olsun öpüyorum beratını koccaman
canım benim herşey dilediğin gibi olur, çok sıkıntı çektin ama bu cefanın sefası war çatır çatır sefasını sürersiniz inşallah..
çok az kaldı canım.. öpüyorum zeynomu yaakeşke burda olsaydınızda ctesi yeseydimikiniizide
bizde senin zeynoşuuu öpüyozz gocamannnnna.s.a.s.olumunekankayizsmile
offfffffffffff çıldırmak üzereyim
yarım edin bana çaresizim kızlar yağızla yapışık olduk hiç benden ayrılmıyo
devamlı ayaklarımın altında dolanıyo sürengen gibi.hiç birşey yapamıyorum.
uyurken bile ben olmasam uyumuyo eliyle yüzümü gözümü tırmalıyo yanından kakıyom hemen uyanıyo
ne yapıcam ben yaa
eşim dün sabah çıktı yeni geldi eve uykusuz yagız ise suan uyumamakta ısrar ediyo.
ahh canım benim, cok guzel birsey sana bu kadar duskun olması ama bır yandan da kotu tabiki...
cocuklar huy degısıtırıyor surekl
yagızın yastık kılıfına gıydıgın (kokun sınmıs olsun) tshirt u koy, uyurken kokunu alır, uyanmaz...kaydirigubbakcemile5
iyi çok şiükür ya kızçeyi uyuttunm evde annem bakıyor ben de kardeşlerimin dükkanına kaçtım bi nefes almak için sen nasılsın
jaleeeeee bu arada ev almışsınızz hayıtlı olsun bi ömür mutlu huzurlu oturunn olumunekankayizsmile araba içinde üzülme boşver daha iyisini alırsınız inşş.. ev kirası bittikten sonrasempatiksalakcinni evin borcuda bittimi 2011 modelini alırsınız akannehirakannehir
aaaa hayırlı uğurlu olsun tatlım özlemin dediği gibi üzülme araba gidiyor ama daha iyi bişeye sahip olmuşsunuz araba yine olur sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?