- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.881
Dün gece Esin beni çıldırttı. Akşam 8 de uykum var uyut beni diye ağlamaya başladı uyuttum yatırdım. Saat 23:00 kadar 4 kere kalktı. Sonra da hep huzursuz yattı. 1-3 5 yaptı. 5'te gözünü açmadan bir ağlamaya başladı naparsan yap. Emziği tutmuyor, sarılıp dolaştırıyorum olmuyor, ayağımda sallıyorum durmuyor. 30 dk sürdü sonra sakinledi yarım saat daha mızıldanarak gözünü açmadan yattı sonra 6 da kalk borusunu öttürdü. Dökülüyorum ya..
gunduz uykusunun az olmasından sıkayet etmısınız anacım benım oglan ıyıdır hostur gece uzun yata ama gunduzlerı hava kapalı degılse 15 dk dan fazla yatmaz fekat pasamın kendıne gore saatlerı var 10 30 ve 12 30 da sekerlemesını kesın yapar he bıde 19 30 da
burcu kar yagacakmıs haftasonu hıcde sevmem soguk havayı
gunduz uykusunun az olmasından sıkayet etmısınız anacım benım oglan ıyıdır hostur gece uzun yata ama gunduzlerı hava kapalı degılse 15 dk dan fazla yatmaz fekat pasamın kendıne gore saatlerı var 10 30 ve 12 30 da sekerlemesını kesın yapar he bıde 19 30 da
yaf eserin hatrına bişi diyemedim şekerim dün gelmiş çok uykusu olduğu halde sabah bana kalmasın die bulaşıkları yokamış makineyi boşaltmış sabah ta bebek uyanına götürmüş mamasını vermiş ben biraz daha uyuyım die pazar günü de sudana gidiyo 2 hafta yok kırmiyim dedim giderayak yoksa hiç yüz vermeye gelmyo bu kaynana görümce milleti
Dişleri kabarık ama bence dişten değil. Burnu biraz foşur foşur. Serum fizjolojik kalmamıştı temizleyemedim ondan herhalde.
ne karı arkadaşlar anam nereye gidiyom ben bebişin montu yok burda daha sezon tam açılmadı aradım aliyim die bulamadım beni cti sabah ilk iş alışveriş o zaman
yaf eserin hatrına bişi diyemedim şekerim dün gelmiş çok uykusu olduğu halde sabah bana kalmasın die bulaşıkları yokamış makineyi boşaltmış sabah ta bebek uyanına götürmüş mamasını vermiş ben biraz daha uyuyım die pazar günü de sudana gidiyo 2 hafta yok kırmiyim dedim giderayak yoksa hiç yüz vermeye gelmyo bu kaynana görümce milleti
ne karı arkadaşlar anam nereye gidiyom ben bebişin montu yok burda daha sezon tam açılmadı aradım aliyim die bulamadım beni cti sabah ilk iş alışveriş o zaman
Evet ya cuma cumartesi 4-5 derece birden düşecek diyorlar. Doktor randevusu olmasa babamızı hayatta dışarı çıkartamazdık.
yaaa havalar iyice soğuyacak ben 3 günden beri dogalgazı yakıyorum
bana kaynana demeyinnn çıldırıyorummmmklava: elimde olsa kadını bı kasık suda bogacammmmm aklinialirimsmile
ama artık konusmuyorummm ohhhh zemuszemuszemuszemus
ne karı yaaa kaydirigubbakcemile3 saka mı buuu akannehir
cnaım benım, bakırkoy de bır suru magaza, 2 tane avm var.
ben demirin montunu C&A dan aldım super bısı...
deri yakası kurklu, kenarında armaları falan var, motorcu montu gibi sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bide pilot sapkası aldım kulakları kurklu ve fıyatı cook uygunnnn kaydirigubbakcemile2
deri montu 49 a aldım... mothercare de zara da falan 100 tl.. istersen cıkarız ben seni guzel magazalara gotururum geldiginde...
Ben de okudum ama İstanbul'da yağmaz diye umut ediyorum. Yoksa buluşmada epey fire olur, hatta kocam kişisi olay çıkarabilir. Ben de sevmem soğuğu, yağmuru, bahar havalarını severimmm :)
Doğuhan paşam pek prensip sahibi bi insanmış :)))
Haklısın, epey uğraşmış adam, hak etmiş :)
Aynen öyle, hiç yüz vermeye gelmiyor. Bir güleryüz gösterdi mi, hemen tepene çıkıyorlar...
Hmmm, ondan o zaman. Yazık, kıyamam. Yatmadan önce Doruk'un da burnu tıkalıydı, bir burun deliğine sprey sıktım, kıyameti kopardı, öbürüne sıktırmadı uyanık sıpa. Ona da serum fizyolojik damlattım, yine bağırdı ama sonra rahatladı.
Esincim hava çok soğuk burada, mont lazım. Ayağına da sıcak tutacak birşeyler getir, battaniye getir, pusetinin yağmurluğu, ayak örtüsü falan varsa getir, haftasonu daha da soğuk oalcakmış çünkü. Montu yoksa da polar falan bişeyler ayarla istersen, uçaktan inince üşümesin kuzucuk...
:lepi: Süpermiş...
Eşin ne diyor bu duruma?
Ben de konuşmamak istiyorum..
İnşallah şakadır :)
Yüksek yerlere falan yağar büyük ihtimalle...
Ben de aynı montu beğendimmm kaydirigubbakcemile5
Ama babası dedi ki ben de görmek istiyorum, birlikte alalım, o yüzden almadım daha.
Çok güzel :)
:lepi: Süpermiş...
Eşin ne diyor bu duruma?
Ben de konuşmamak istiyorum..
İnşallah şakadır :)
Yüksek yerlere falan yağar büyük ihtimalle...
Ben de aynı montu beğendimmm kaydirigubbakcemile5
Ama babası dedi ki ben de görmek istiyorum, birlikte alalım, o yüzden almadım daha.
Çok güzel :)
Benim de totom donuyooooooolülülülülülü
kızlar malum demir hasta, doktor peditus diye bir surup verdi ama pek etkili degil sanırsam, bugun kuru bir oksuruk var, bide burun hala tıkalı serum fızyolojık damlatıyorum, gunde 4 kez falan ama etkılı degıl malum..
siz baska bır burun damlası kullanıyor musunuz?
cokkk guzel gercekten... bende bayıldım babasıda... bizede annanesi aldı diş çıkardıgı ıcın hediyeee zemuszemus
gecen sene demir dogmamıstı, buna benzer bisi zarada gormustum uzerınde 139tl etıket vardı dusun artıkk... sempatiksalakcinni
burucucum bana lohusalıkta ve demırın duasında cektırdıklerınden sonra o da bılıyor annesının ne oldugunu, sen bılırsın ben senı zorlayamam konus ve ya konusma diye konusmak ıstemıyorsan konusma dıyor... artık bana gelemıyorlar sempatiksalakcinni guclubacismile
demiri gormek ıstedıklerınde alırsın ucak bıletını gıder gosterır 1 gece kalır gelırız dedım sempatiksalakcinni
benimdeeeeedmeir uyusa da bı kahve ıcsemm sıcacıkk
Ben de okudum ama İstanbul'da yağmaz diye umut ediyorum. Yoksa buluşmada epey fire olur, hatta kocam kişisi olay çıkarabilir. Ben de sevmem soğuğu, yağmuru, bahar havalarını severimmm :)
Doğuhan paşam pek prensip sahibi bi insanmış :)))
cokkkkkkk onun babasıda oyledır.11 dedınmı yatar :))))))
bana kaynana demeyinnn çıldırıyorummmmklava: elimde olsa kadını bı kasık suda bogacammmmm aklinialirimsmile
ama artık konusmuyorummm ohhhh zemuszemuszemuszemus
handecıgım sen konusma ama muhakkak demırı babaanne sevgısınden mahrum etme canım.bırakalım cocuklarımız herkesden sevgı alsınlar.
hande burun damlası ıcın tonımer kullanıyorum ben oglusa.pedıtus un prospektusunu okudunmu ? yanlıs hatırlamıyorsam gunde 3 defa ve 7 gunden fazla kullanılmıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?