2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım adaşım ya umarım rahatlar bugün geçmiş olsun meleğime adaşım diemidir nedir daha başka seviyorum senin kızıopuyorumnanaktan üzülüyorum mutsuz deyince sen

Evet ya cuma cumartesi 4-5 derece birden düşecek diyorlar. Doktor randevusu olmasa babamızı hayatta dışarı çıkartamazdık.

Ben de okudum ama İstanbul'da yağmaz diye umut ediyorum. Yoksa buluşmada epey fire olur, hatta kocam kişisi olay çıkarabilir. Ben de sevmem soğuğu, yağmuru, bahar havalarını severimmm :)

Doğuhan paşam pek prensip sahibi bi insanmış :)))

Haklısın, epey uğraşmış adam, hak etmiş :)
Aynen öyle, hiç yüz vermeye gelmiyor. Bir güleryüz gösterdi mi, hemen tepene çıkıyorlar...

Dişleri kabarık ama bence dişten değil. Burnu biraz foşur foşur. Serum fizjolojik kalmamıştı temizleyemedim ondan herhalde.

Hmmm, ondan o zaman. Yazık, kıyamam. Yatmadan önce Doruk'un da burnu tıkalıydı, bir burun deliğine sprey sıktım, kıyameti kopardı, öbürüne sıktırmadı uyanık sıpa. Ona da serum fizyolojik damlattım, yine bağırdı ama sonra rahatladı.

ne karı arkadaşlar anam nereye gidiyom ben bebişin montu yok burda daha sezon tam açılmadı aradım aliyim die bulamadım beni cti sabah ilk iş alışveriş o zaman

Esincim hava çok soğuk burada, mont lazım. Ayağına da sıcak tutacak birşeyler getir, battaniye getir, pusetinin yağmurluğu, ayak örtüsü falan varsa getir, haftasonu daha da soğuk oalcakmış çünkü. Montu yoksa da polar falan bişeyler ayarla istersen, uçaktan inince üşümesin kuzucuk...

ne karı yaaa kaydirigubbakcemile3 saka mı buuu akannehir

bana kaynana demeyinnn çıldırıyorummmm klava: elimde olsa kadını bı kasık suda bogacammmmm aklinialirimsmile
ama artık konusmuyorummm ohhhh zemuszemuszemuszemus

ne karı arkadaşlar anam nereye gidiyom ben bebişin montu yok burda daha sezon tam açılmadı aradım aliyim die bulamadım beni cti sabah ilk iş alışveriş o zaman

cnaım benım, bakırkoy de bır suru magaza, 2 tane avm var.
ben demirin montunu C&A dan aldım super bısı...
deri yakası kurklu, kenarında armaları falan var, motorcu montu gibi sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bide pilot sapkası aldım kulakları kurklu ve fıyatı cook uygunnnn kaydirigubbakcemile2
deri montu 49 a aldım... mothercare de zara da falan 100 tl.. istersen cıkarız ben seni guzel magazalara gotururum geldiginde...

bana kaynana demeyinnn çıldırıyorummmm klava: elimde olsa kadını bı kasık suda bogacammmmm aklinialirimsmile
ama artık konusmuyorummm ohhhh zemuszemuszemuszemus

:lepi: Süpermiş...
Eşin ne diyor bu duruma?
Ben de konuşmamak istiyorum..

ne karı yaaa kaydirigubbakcemile3 saka mı buuu akannehir

İnşallah şakadır :)
Yüksek yerlere falan yağar büyük ihtimalle...

Ben de aynı montu beğendimmm kaydirigubbakcemile5
Ama babası dedi ki ben de görmek istiyorum, birlikte alalım, o yüzden almadım daha.
Çok güzel :)

kızlar malum demir hasta, doktor peditus diye bir surup verdi ama pek etkili degil sanırsam, bugun kuru bir oksuruk var, bide burun hala tıkalı serum fızyolojık damlatıyorum, gunde 4 kez falan ama etkılı degıl malum..
siz baska bır burun damlası kullanıyor musunuz?

cokkk guzel gercekten... bende bayıldım babasıda... bizede annanesi aldı diş çıkardıgı ıcın hediyeee zemuszemus
gecen sene demir dogmamıstı, buna benzer bisi zarada gormustum uzerınde 139tl etıket vardı dusun artıkk... sempatiksalakcinni

burucucum bana lohusalıkta ve demırın duasında cektırdıklerınden sonra o da bılıyor annesının ne oldugunu, sen bılırsın ben senı zorlayamam konus ve ya konusma diye konusmak ıstemıyorsan konusma dıyor... artık bana gelemıyorlar sempatiksalakcinni guclubacismile
demiri gormek ıstedıklerınde alırsın ucak bıletını gıder gosterır 1 gece kalır gelırız dedım sempatiksalakcinni

hande burun damlası ıcın tonımer kullanıyorum ben oglusa.pedıtus un prospektusunu okudunmu ? yanlıs hatırlamıyorsam gunde 3 defa ve 7 gunden fazla kullanılmıyordu

bırde aklımdayken yazayım.eskıden saclarımın bakımı ıcın sampuana cam tebentın karıstırıyordum ve her yıkamadan once calkalıyordum sampuanı.hamıle kaldıgımdan berı kullanmıyordum sımdı tekrar kullanayım dıyorum cunku sacları mukemmel yapıyor.unıversıteden berı kullanırım.sacları parlatıp kuvvetlendırıyor.
ama her ıhtımale karsı bı sorayım eczacıya tamamen dogal mı dıye en azından kortızon var mı yok mu dıye

Sinomarin diye bir damla vermişti doktor, okyanus suyu, bazen onu bazen de serum fizyolojik kullanıyorum.

Zara'da çok uçuk fiyatlar, Mothercare'den bile pahalı nerdeyse, ben almıyorum valla. 3 ay ancak giyiyor zaten :) C&A'nın hem fiyatları uygun hem de çok güzel kıyafetler var kuzulara göre...

Bana çok gözle görülür şeyler yapmadı, ama iyi niyetli ve samimi olmadığını biliyorum. Fakat bunu oğluna anlatabilmem mümkün değil tabi. Artık son derece mesafeli davranıyorum.

benimdeeeee dmeir uyusa da bı kahve ıcsemm sıcacıkk

Ben içtim, malum Doruk'la değil, fatura irsaliye beyanname gibi şeylerle uğraşıyorum :)

hande burun damlası ıcın tonımer kullanıyorum ben oglusa.pedıtus un prospektusunu okudunmu ? yanlıs hatırlamıyorsam gunde 3 defa ve 7 gunden fazla kullanılmıyordu

canım gunde ıkı derfa verıyorum, prospektusunde 5 gunden fazla kullanmayın dıyor ama doktor bısı demedı napıyımmmbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…