- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #7.941
Küçük küçük mü? Benim suratım kocaman ağrılı sivilcelerle doldu. Özellikle son birkaç gündür. Bıyık bölgemde falan var. Berbat görünüyorum. Sık sık antibakteriyel sabunla yıkıyorum. Makyaj da yapamıyorum kapanmasınlar diye. Geçer inşallah :)
canımm , bebek arabasını kaça aldınn ? birde oo sizin adetleriniz agırdır demekten kendimi alı koyamadım
oyyyyyyyyyyyy anasınınn kuzusuu çok özledimm onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
pilicimmmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmm
canan on ikiden vurdun benii anammm :)
selkie hayırlı olsun canım pahalı baya ama olsun bitirdin sen alışverişi :)
:) Bizim daha çok şeyimizz varr
benim sata göre 13 hafta 1 gün usg göre 13 hafta 5 gün umarım böyle devam eder onden gitmesine alıştım tekrar 4 gün geriden saymak istemem acıkcası :)
kıslar biraz kaynaşalım yaa
siz ne iş yaparsınız eşleriniz ne iş yapar haydee nerelisiniz birde
canım çok sevindim gözün aydın.umarım hep böyle gider.demek erkek ihtimali var seninde vay bee heryer erkek oldu kızlar kıymetli olacak şimdizemuszemuszemuszemus.allah hepimizin bebeklerine sağlık versin:Saruboceq:Ben geldiimm...
Geçmişi okuyamadım kızlar. Hemen yzmak istedim.
Yeni doktorumu çok sevdim. :) Çok ilgili ve açıklayıcı. Keşke en başından buna gelseydim.
Kesenin altında hala kanama var ama eski ve akar gider dedi doktor. 4 tane iğne ve elevit yazdı. Onun dışında ikili test sonucunu bekleyecekmişiz.
Uzuunn uzun izledik bebişi.
Ense kalınlığı 1.2.
Kendisi de 5.6 cm
Veee muhtemelen bir erkek daha geliyor aramıza. Sanırım mart ayı erkek ayı olacak. :)
Bebiş hareketli, zıplayıp duruyor.
Doktor bitti deyince: "siz gidin ben ultrasonda kalayım." dedim. CD'yi verdi al sen bununla oyalan bir süre dedi bir de.
Ay ne bileyim böyle işte. :) P.tesi test sonuçlarını değerlendirmek için tekrar gideceğiz.
Bir de düşük korkumu söyledim, "düşeceği varsa sen ne yaparsan yap düşer ama bu çocuk seni bırakacağa pek benzemiyor." dedi. İnşallah Allah'ım.
Rabb'im hepimize sağlıklı yavrular versin.... a.s.opuyorumnanaktan
ben naptın biliyonuzmu kızlar gittim bebişin bebek arabasını ana kuçağını ve buharlı pişiriçisini aldım,napayım erken ama dayanamadım...napayım?:kedi::kedi:
benim sata göre 13 hafta 1 gün usg göre 13 hafta 5 gün umarım böyle devam eder onden gitmesine alıştım tekrar 4 gün geriden saymak istemem acıkcası :)
kıslar biraz kaynaşalım yaa
siz ne iş yaparsınız eşleriniz ne iş yapar haydee nerelisiniz birde
kizlar
adet olmam gereken gunden bu yana cok fazla bel agrim var.sizdede varmi bel agrisi?
ilk dogumum epiduralle sezeryandi.acaba epidural aldigim icinmi oluyor bel agrisi?
bende adet olma dönemimdeyim benimde belim çok ağrıyor.yere yatıp ayaklarımı havaya kaldırıp 15-20 yatıyorum geçiyor.Ağrımaya başlayınca hep bunu yapıyorum.Drum bazı kadınlar her adet döneminde aynı sancıyı çekerler demişti.Benim çok şiddetli bel ağrım oluyordu.Galiba bu yüzdendir ağrıların.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?