- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.441
hakkaten yaa.onlar sabah çalışıyo eve geliyo.biz sabah çalış,akşam çalış,gece çalış:)bizim mesai ne zaman bitcekkötükedihüso
Fatmacım yaralar beyaz mıymış? belki de süt birikintisidir? pamukçuk bu dönemde de çıkıyo mu ki?
sorma oznurcum ya basım dertte onun ıstahıyla aklinialirimsmile
o dııl bana da yedırmek ıstıyor bıde kaydirigubbakcemile3
ay evet malesef istememek bişi değiştirmiyor( ben de henüz ne yapcağımı bilmiyorum ama yemek yapmak zorundayımÇok üzgünüm çoook
offffffff yaw yine alay konusu oldum.bulusma gunu bizim kombi dandiklik yapmisti.yeni kombi bakiyoruz.senol bitanesini begenmis banada gosteriyor anlatiyor garibim sanki teknoloji ozurlu karisi anlayacak adam oda termostatini anlatiyormus bende netten girip bakiyorum bu ne bicim kombi senol minnacik olur oyle kombi diyorum ve aninda dalga konusu oldum yine kaydirigubbakcemile3
aksamada bi dunya dalga gecer benimle
himm yaw tarhana corbasi yap Furkan da yesin sifa niyetine sonram gobek salata
coban kavurma
ayran
birde nohutlu pilav
ben olsam 1 sene dalga geçerdim bu muhabbete, kocanla sadece akşamı çıkaracaksan şükretlaelaelaelaelae vay safım benim vay:roflol:
CEREN hoşgeldin cnm, seni gördüğüme sevindim.a.s.
günaydın balımolumunekankayizsmile
çok üzüldüm cnm yaa, çaldırmış olduğu kesin mi?? bi yerde düşürmüş olma ihtimali var mı acaba?? inşallah rabbim bi çıkar yol verir
wuuuuuu:1ninca:
hem suçlu hem güçlü, ne diye göndermedin şimdiye kadar kartı heeelülülülülülü
bence hiç muhatap olunacak bi durum yok ortada Öznurcum, sen bilirsin ama direkt kartı gönder gitsin
:1closedeyes:sadece makarna yapsama.s
sağol canım ben de sizle4i çokk özledim..
Oy elvin kahvaltısını yaptı ama ben de bittim. Ben milupa 8 tahıllı baöllı kahvaltı, formül süt, yumurta sarısı, labne peniri, bebe bisküvisini karıştırıp veriyorum. Bir yandan ev süpürüyorum bir yandan szie yetişmeye çalışıyorum.
Öğle yemeğine de mi çıkmıyım artıkne çok konuşmuşsunuz 1 saatte yaw :)
Olur da bugün kk'da bi anons görürseniz, a rh negatif kan aranıyor diye, o benimdir.
Duble iç çamaşırı giydim, yine de çıkmış, böyle mi oluyor doğumdan sonra?
Aaaa rezalet ohaoldumsmile
Olur da bugün kk'da bi anons görürseniz, a rh negatif kan aranıyor diye, o benimdir.
o zaman sana bi dalga konusu daha vereyim nokia n95 telefonumu kullanmayi daha yeni ogrendim bide diyorumki senollll bu telefon supermissssss
:roflol:
sağol canım ben de sizle4i çokk özledim..
oy Elvin kahvaltısını yaptı ama ben de bittim. ben milupa 8 tahıllı baöllı kahvaltı, formül süt, yumurta sarısı, labne peniri, bebe bisküvisini karıştırıp veriyorum. bir yandaN EV SÜPÜRÜYORUM BİR YANDAN SZİE YETİŞMEYE ÇALIŞIYORUM.
Canım balık yağı da içeren bi vitamin veriyodum ona, önceleri içiyodu ama sonra kusmaya başladı her verdiğimde. ben de artık vermiyorum. acaba tekrar mı başlasambilmiyorumkismile
e evet ben de sadece haftasonu yapmak istiyorumdelikafadulden
merhaba kızlar nasılsınız?kızım kreşebaşladı kendi isteğiyle önceleri yarım gün gidiyodu dün öğlende illa orda kaldı.üff zor alışcam keratanın yokluğuna.pek hefesli gelir gelmez olabitenitek tek anlatıyo..sizlerden naber bi sorunyoktur umarım tekrar söyliyim BULUŞMANIZ SÜPERRRMİŞ...
ayni sikinti bendede mevcut cok fena ya
İLK ZAMANLAR ÇOK oluyo sonra düzeliyo.Hoş benimki hala düzelmedi
telefonu alalı 1 hafta anca olmuştur ama di mi???
Kolay gelsin cnm
Ay beyefendi kahvaltıdan tek kaşık bile almadı. az evvel iki kaşık meyve püresi tıktım ağzına, neredeyse sinir krizi geçirecekti sıpa. delleniyor ona zorla bişi yedirdiğimde
:1closedeyes:sadece makarna yapsama.s
doktorla bir konuş çok geliyosa bence tavsiyeetmem.oda düzeni bozuyo taktıranlarında yüzde sekseni memnun değil ayrıca hamile kalmayıda yüzde yüz önlemiyor spiralled kalan var
Dışardan söyle kız, bi sürü yer var ev yemeği yapan...
Bu hafta öyle yap mesela, dinlen...
Oyyy yerim onu ben, kendi isteğiyleymiş bi de...
Hayırlı olsun bakalım, sosyalleşsin kuzu :)
aynen öyle kendisi istedi.şimdide bir hevesle gidiyo bak yine gelmedi bugün belki orda kalıcak özledim kızımı yaa.seneye anaokullu şimdiden ikimizede alıştırma oluyo.
Çok rahatsızım, sürekli tetikteyim, bi de sipral taktırayım diyorum, o zaman ne olacak bilmem...
telefonu alalı 1 hafta anca olmuştur ama di mi???
Kolay gelsin cnm
Ay beyefendi kahvaltıdan tek kaşık bile almadı. az evvel iki kaşık meyve püresi tıktım ağzına, neredeyse sinir krizi geçirecekti sıpa. delleniyor ona zorla bişi yedirdiğimde
O zaman içine garnitür ve yoğurt koy makarna salatası yap ya da kıymalı sos ekle üstüne kaşar rendele olsuın sana bolonez soslu makarna ya da kekik salça ve sarımsak ekle o da nefis oluyor cokacimcoook
canım kahvaltı için geç değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?