2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hakkaten yaa.onlar sabah çalışıyo eve geliyo.biz sabah çalış,akşam çalış,gece çalış:)bizim mesai ne zaman bitcekkötükedihüso

naslaaaaaaaaa

Fatmacım yaralar beyaz mıymış? belki de süt birikintisidir? pamukçuk bu dönemde de çıkıyo mu ki?

pamukcuk bir tur mantar canim.tedavisi kolay.Selinimize gecmis olsun en kisa zamanda atlatir insallah

sorma oznurcum ya basım dertte onun ıstahıyla aklinialirimsmile
o dııl bana da yedırmek ıstıyor bıde kaydirigubbakcemile3

sana neden yedirmek istiyorki.benimkide onumde aliyor cok yeme diye :))))
isin sakasi bi yana kocam kisisi kilolu kadin sevmeyyo hatta bana didiki evlenmeden once kilo alma ona gore didi

ay evet malesef istememek bişi değiştirmiyor( ben de henüz ne yapcağımı bilmiyorum ama yemek yapmak zorundayımÇok üzgünüm çoook

himm yaw tarhana corbasi yap Furkan da yesin sifa niyetine sonram gobek salata
coban kavurma
ayran
birde nohutlu pilav

ben olsam 1 sene dalga geçerdim bu muhabbete, kocanla sadece akşamı çıkaracaksan şükretlaelaelaelaelae vay safım benim vay:roflol:

ben olsam 1 sene dalga geçerdim bu muhabbete, kocanla sadece akşamı çıkaracaksan şükretlaelaelaelaelae vay safım benim vay:roflol:

o zaman sana bi dalga konusu daha vereyim nokia n95 telefonumu kullanmayi daha yeni ogrendim bide diyorumki senollll bu telefon supermissssss
:roflol:

sağol canım ben de sizle4i çokk özledim..

oy Elvin kahvaltısını yaptı ama ben de bittim. ben milupa 8 tahıllı baöllı kahvaltı, formül süt, yumurta sarısı, labne peniri, bebe bisküvisini karıştırıp veriyorum. bir yandaN EV SÜPÜRÜYORUM BİR YANDAN SZİE YETİŞMEYE ÇALIŞIYORUM.

merhaba kızlar nasılsınız?kızım kreşebaşladı kendi isteğiyle önceleri yarım gün gidiyodu dün öğlende illa orda kaldı.üff zor alışcam keratanın yokluğuna.pek hefesli gelir gelmez olabitenitek tek anlatıyo..sizlerden naber bi sorunyoktur umarım tekrar söyliyim BULUŞMANIZ SÜPERRRMİŞ...

canım kahvaltı için geç değilmi?

Öğle yemeğine de mi çıkmıyım artık ne çok konuşmuşsunuz 1 saatte yaw :)
Olur da bugün kk'da bi anons görürseniz, a rh negatif kan aranıyor diye, o benimdir.
Duble iç çamaşırı giydim, yine de çıkmış, böyle mi oluyor doğumdan sonra?
Aaaa rezalet ohaoldumsmile

ayni sikinti bendede mevcut cok fena ya

İLK ZAMANLAR ÇOK oluyo sonra düzeliyo.Hoş benimki hala düzelmedi

o zaman sana bi dalga konusu daha vereyim nokia n95 telefonumu kullanmayi daha yeni ogrendim bide diyorumki senollll bu telefon supermissssss
:roflol:

telefonu alalı 1 hafta anca olmuştur ama di mi???

Kolay gelsin cnm
Ay beyefendi kahvaltıdan tek kaşık bile almadı. az evvel iki kaşık meyve püresi tıktım ağzına, neredeyse sinir krizi geçirecekti sıpa. delleniyor ona zorla bişi yedirdiğimde

Dışardan söyle kız, bi sürü yer var ev yemeği yapan...
Bu hafta öyle yap mesela, dinlen...

Oyyy yerim onu ben, kendi isteğiyleymiş bi de...
Hayırlı olsun bakalım, sosyalleşsin kuzu :)

ayni sikinti bendede mevcut cok fena ya

İLK ZAMANLAR ÇOK oluyo sonra düzeliyo.Hoş benimki hala düzelmedi

Çok rahatsızım, sürekli tetikteyim, bi de sipral taktırayım diyorum, o zaman ne olacak bilmem...

hayir canim 1 yil olmustu kaydirigubbakcemile3

yaaa geçen gün bahsettiğim buydu işte ben artık üşümeye başladım kansızlıktan o kadar geldi, ped yetiştiremiyodum işyerinde yine de geçti, bikaç aya geçmezse ben gidicem doktora bu kadara alışık değilim ben yahu :sinifsinif:

doktorla bir konuş çok geliyosa bence tavsiyeetmem.oda düzeni bozuyo taktıranlarında yüzde sekseni memnun değil ayrıca hamile kalmayıda yüzde yüz önlemiyor spiralled kalan var

maşallah doğanda kahvaltıda hiç sorun yaşamıyorum meyveleride hergün vermiyorum gün aşırı yada hegün yoğurt içinde.sıkılmasun.çorba olarakta mercimek tarhana favorisi sebzeyi pek sevmiyo,yoğurtsade yemez ama meyveli götürüyo.yanlız 125lik kavonozdaki yoğurt bitirmiyo.maşallah ŞEBNEMİN ATA GÜNDE 3 KAVANOZ YİYOMUŞ

O zaman içine garnitür ve yoğurt koy makarna salatası yap ya da kıymalı sos ekle üstüne kaşar rendele olsuın sana bolonez soslu makarna ya da kekik salça ve sarımsak ekle o da nefis oluyor cokacimcoook

bizim evde makarna kıymalı yapılır zaten:)) bi de bi kısmını ayırıp yoğurtlu yaparım, üstüne de tereyağı ile sos.
yanına da salata tamam yaw
belki bi de çorbabilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…