- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.421
cnaım hayırdır sen neden agladın, neden zor bir gece geçrdin ki :uhm:
canım hero baby nin balsız sadece muzlu cicibebeli kahvaltı saati diye bir maması var onunla yapabılırsın...
canım gecmıs olsun cok yaaa, bizde bu ay biraz sıkısıgız, esim kredi cektı hatta keske olsa da ben gonderırdım hemen sana, ama olur da para bulamazssanız bankayla gorusun durumu anlatın, belki tarihi atlatabilirler, annem bi kere ole yapmıstı hatırlıyorumm..
evet evet kendi aramızda takılıodukkk sempatiksalakcinni
:lepi::lepi: canım kızma ama ben aylinin yorumunu çok sevdim :):))
aynı kocammm.... :mymeka::mymeka:
e canım benim selinde öyle ....
ya ben şimdi tefalin sitesine baktımda ne güzel pişiriciler var öyle bide tarifli videoalr diye bi sitesi var güzelt arifler var tam kcoama göre bayılır et tavuk kızartmaya... bide pilav olsun ohhhh ... dün akşam ona lahmacun yaptım alinazik yaptım pilav ayran salata bi sürü uğraştım demezmi neden hiç tavuk kızartmıyorsun ben kanat yemeyi özledim ... gözüne dursun dedim o tavuğun kanatları kötükedihüsokötükedihüsoklava: klava: klava:
hasreti aradım bişi yok beklenen şeyler olmadı 1 saate girerim dedi
cerene kahvaltı hazırlıyomuş
a.s
yaw kızlar bu ne hız.okumaktan yazamıyorum valla.beni kuzum da dün ilk defa üç öğün yedi.çok mutluyum.bugün yemicek diye korkuyorum.normalde sadece kahvaltı ediyodu sonra da ağzına hiç bişey sürmüyodu ve meme zaten emmiyo.düşünün yani ne kadar aç geziyo.doktoru bazı bebekler böyledir fazla zorlama,küstürme 8. ya da 9. aydan sonra iştahı açılacak dedi.verdiği vitamin ve balık yağı da iştahını biraz açtı heralde ki dün 3 ğün yedi.bakalım artık beklicez 9 aylık olmasını.inşalah düzelir.yoksa ben sinir hastası olucam.
:
ya ben şimdi tefalin sitesine baktımda ne güzel pişiriciler var öyle bide tarifli videoalr diye bi sitesi var güzelt arifler var tam kcoama göre bayılır et tavuk kızartmaya... bide pilav olsun ohhhh ... dün akşam ona lahmacun yaptım alinazik yaptım pilav ayran salata bi sürü uğraştım demezmi neden hiç tavuk kızartmıyorsun ben kanat yemeyi özledim ... gözüne dursun dedim o tavuğun kanatları kötükedihüsokötükedihüsoklava: klava: klava:
al birini vu r otekine alsanaalsanasmile
benimklide ole, ozeniyorum yemekler yapıyorum, guzel ama... guzel ama.. hep aması var, yada ne den sunu yapmadın neden bunu yapmadın... aman zor anacım ıstahlı adamla ugrasmak... ben de artık yemek yapmıkom, rejımdeyız ıkıkmzde dıyıp cıkıyorum ısın ıcınden zemuszemus
annem aradı az önce fatoş farkındamısın selin in ağzı dili yara içinde diye biz hiç farkında değiliz tabi ? gece mi oldu acaba ? ne yapmak gerek bilgisi olan var mı ? doktorunu aradım randevu aldım sağlık ocağı yakında orayada götürsem mi acaba ?
ben de öyleyim yaa.hiç bişey yokken ortada eskileri düşünüp(eskiden çok üzücü olaylar yaşamıştım)hüzün yapıyorum.ama arada iyi de geliyo.bi de sigara tüttürebilsem.off offcn bana gelirler arada öölesine ağladım bunalmışım farketmeden bebek huzursuzdu gece ondan uyuyadım perişanım
eheh alemsin yaw.benikide ''merve bana bundan sonra fazla yedirme''diyo. ama hafif yemekler yapınca.bu kadar mı yemek var diyo.çıldırtacak beni.al birini vu r otekine alsanaalsanasmile
benimklide ole, ozeniyorum yemekler yapıyorum, guzel ama... guzel ama.. hep aması var, yada ne den sunu yapmadın neden bunu yapmadın... aman zor anacım ıstahlı adamla ugrasmak... ben de artık yemek yapmıkom, rejımdeyız ıkıkmzde dıyıp cıkıyorum ısın ıcınden zemuszemus
acaba sende bu balık yağından falan kullansan mı.hiç olmazsa yemeklerden alamadıkları vücut gereksinimlerini alırlar.alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben de sabırla düzelsin diye bekliyorum walla. bugün yine ağzını kilitledi hiçbişi yemedi. deli oluyorum artık(
:mymeka: bazen böyle olabiliyorlar işte
annem aradı az önce fatoş farkındamısın selin in ağzı dili yara içinde diye biz hiç farkında değiliz tabi ? gece mi oldu acaba ? ne yapmak gerek bilgisi olan var mı ? doktorunu aradım randevu aldım sağlık ocağı yakında orayada götürsem mi acaba ?
benım ablam emeklemeden hoooppp yurumeye baslamıs :)))
yok canim inek sutu vermiyorum ben.
oda olanbilir aklinialirimsmile
onemli degil oznur hn getirirsiniz diyende patron.
isin rengi oyle degil iste.ayrilirken oznur hn siz dinlenin yilbasinda tekrar konusalim diyen patron.he birde benmde onlardan alacagim var.ayricabu sahsiyet kesin patrondan habersiz yapio bu isi .
adam msn listemde silmedim cokda onemsemedim ne yalan soyleyeyim
a.s
hahhah çok iyiymiş bu, benim de hemen rejime girmem lazım o halde:)) onun zaten ihtiyacı var. yemek yapmaktan nefret ediyorum-tatlicadiarzu-
acaba sende bu balık yağından falan kullansan mı.hiç olmazsa yemeklerden alamadıkları vücut gereksinimlerini alırlar.
Ben uzun zamandır hafta içi yapmıyorum, ya annem yapıyor, ya yardımcı kadın, hafta sonları pek bi istekli giriyorum o yüzden mutfağa :)
hahhah çok iyiymiş bu, benim de hemen rejime girmem lazım o halde:)) onun zaten ihtiyacı var. yemek yapmaktan nefret ediyorum-tatlicadiarzu-
ben de öyleyim yaa.hiç bişey yokken ortada eskileri düşünüp(eskiden çok üzücü olaylar yaşamıştım)hüzün yapıyorum.ama arada iyi de geliyo.bi de sigara tüttürebilsem.off off
eheh alemsin yaw.benikide ''merve bana bundan sonra fazla yedirme''diyo. ama hafif yemekler yapınca.bu kadar mı yemek var diyo.çıldırtacak beni.
acaba sende bu balık yağından falan kullansan mı.hiç olmazsa yemeklerden alamadıkları vücut gereksinimlerini alırlar.
canım ateş falan oldu mu ki.bazn ateşten yara olur ya.isersen götür sağlık ocağına için rahat eder
a.s
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben de sabırla düzelsin diye bekliyorum walla. bugün yine ağzını kilitledi hiçbişi yemedi. deli oluyorum artık(
:mymeka: bazen böyle olabiliyorlar işte
geçmiş olsun cnm. yara derken nsıl bişi ki?? götürmende fayda vardır herhalde cnm
canım gotur bence doktora bi kontrol etsin...
ay canım benım kocam tok karınla hep rejıme gırer kaydirigubbakcemile3 acken dunyaları yergecen gece rejıme gırıyorum bundan sonra sakın yemek yapm adedı, bende dun corba yaptım, yanına da karnıbahar hasladım yogurtla yerız deıdm
anammmm gelmiş, bu ne bole kızartma yapar ınsan , yanında bısıler yok mu flan fılan, bana bı geldıler, anacım sen rejımdeyım demedın mı bak dellendırme benı hıc yemek yapmam dedım, sustu oturup yedi
ayyy canım erkeklerle ugrasmak zor zanaat, bazen dıyorum ki doneyım isime geri, zor valla ev kadını olmak daha zor, evde oturuyorum ya benden beklentısı daha fazla oluyor
hakkaten yaa.onlar sabah çalışıyo eve geliyo.biz sabah çalış,akşam çalış,gece çalış:)bizim mesai ne zaman bitcekkötükedihüso
:lepi::lepi: canım kızma ama ben aylinin yorumunu çok sevdim :):))
aynı kocammm.... :mymeka::mymeka:
e canım benim selinde öyle ....
Canım balık yağı da içeren bi vitamin veriyodum ona, önceleri içiyodu ama sonra kusmaya başladı her verdiğimde. ben de artık vermiyorum. acaba tekrar mı başlasambilmiyorumkismile
e evet ben de sadece haftasonu yapmak istiyorumdelikafadulden
kaydirigubbakcemile3
demek senin kocanda vitaminli kaydirigubbakcemile3
ben hiccccc yapmak istemiyorum yemek falan.offffff bu aksam ne pisirsem acep kaydirigubbakcemile3
ben hiccccc yapmak istemiyorum yemek falan.offffff bu aksam ne pisirsem acep kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?