- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.401
kızlar bana devam sutu ıle yapılmayan bır kahvaltı tarıfı verebılır mısınız ?
ayrıldıgım sırketten gıderken telefon sım kartı vermeyı unuttum ve patrona dedımkı bayramdan sonra getırırm.sımdı 2 gundur fırmada nefret ettıgım adamın tekı bana msn den oznur sım kartı kargoya versene bırde bugun oznur acıl ıhtıyacımız var sım karta yenı eleman cok zor durumda dıye mesaj yolluyor.patron bu kısıden nefret ettıgımı bılıyor.
sımdı ben acıp telefonu benı ıse calısan elemanlarınızmı aldıda bana onlarla haber gonderıyorsunuz davranısınız yakısık alıyor mu dıye telefondamı sorayım yoksa bende patrona msn den yazıp mı bu soruları sorayım ne dersınız kızlar ? hayır attıracaklar tepemı ıtalya dakı ceo ya yaptıklarını anlatacagım o nefret ettıgım kısının
Eti tavuğu falan da çok güzel yapıyormuş diye duydum da başka görüş almak istedim almadan önce
ben kahvaltısını sütle vermiyorum zaten. yarım yumurta sarısı, bir çorba kaşığı labne veya beyazpeyniri çatalla iyice bulamaç edip içine bir çay kaşığı ceviz ekleyip yediriyorum. arkasına bazen emziriyorum bazen pekmezli meyve püresi veya yoğurtlu sebze püresi veriyoruma.s
ben kettle içine bir limonu sıkıp kabuğunuda içine atıp iki kez kaynatıyorum. sonra normal bulaşık deterjanıyla yıkıyorum duruladıktan sonra bikez boş kaynatıyorum. aslında sirke daha iyi çıkarıyo ama kokusuna dayanamıyorumÖznur kettle ı nasıl temizliyorsun içine ne temizleyici koyuyorsun? bende de tefal var, tafalin nadir memnun olduğum cihazlarından biri, hani şu 1 kaşıkla patates kızartan makinesi var ya ondan kullanan var mı?
ayrıldıgım sırketten gıderken telefon sım kartı vermeyı unuttum ve patrona dedımkı bayramdan sonra getırırm.sımdı 2 gundur fırmada nefret ettıgım adamın tekı bana msn den oznur sım kartı kargoya versene bırde bugun oznur acıl ıhtıyacımız var sım karta yenı eleman cok zor durumda dıye mesaj yolluyor.patron bu kısıden nefret ettıgımı bılıyor.
sımdı ben acıp telefonu benı ıse calısan elemanlarınızmı aldıda bana onlarla haber gonderıyorsunuz davranısınız yakısık alıyor mu dıye telefondamı sorayım yoksa bende patrona msn den yazıp mı bu soruları sorayım ne dersınız kızlar ? hayır attıracaklar tepemı ıtalya dakı ceo ya yaptıklarını anlatacagım o nefret ettıgım kısının
heeeyyy selinde artık tutunup kalkıyor ve tabi kalkmak eyilimini göstermesine sebebp olan şeyi yakalayıp oynamaya başladığı gibi dengede durmayı unutup hop düşüveriyor dün ikikez yakalayamadım ve yere düştü(( çok dikkatli olmalıyız çoookkkk....hihoyyythihoyyyt:jeyyar:
Allahım sizinkiler emeklemeyi geçti ayağa kalkıyor bizim koca dötlüde tık yok
benimkindede tık yok ancak geri geri sürünüyor o kadar....dötlerini kaldıramıyor bizimkiler...
PINAR;Eymen paşama ve sana da geçmiş olsun canım tekrardan
Pınarcım sana ve Eymen'e tekrar geçmiş olsun, hava çok dengesiz, o da bozuyor bebeleri... Ayrıca maaşallah kuzuma..
geçmiş olsun canıma.s. sanki bizim yaramazı anlatıyosun emeklemekten sıkılmış gibi yürümeye çalışıyo. tabi yüzüstü düşmeler falan dün evde dinlenemedim yani peşinde koşturmaktankaydirigubbakcemile3
otobüste maalesef ...
Koyu olmuyor mu öyle yaw? Yiyebiliyor mu kuzu?
benim meşhur kahvaltım haşlanmış yarımyumurta sarısı 1 kaşık yoğurt 1 çay kaşığı pekmez pekmezi ayrı veriyorum genelde cevizde koyabilirsin ii ceviz bulamadım dağ köyünden istedim gelicek o zaman yarım ceviz de koyucam afiyet olsuunn
yok Burcucugum.ben sevdıklerım ve aılem harıcındekı ınsanlara karsı cok nefret edılen tahammul edılmesı zor bır ınsanım.kımsenın canınıda acıtmadan bırakmam genelde.
ama bı ınsanıda seversem ugruna neler yapabılecegımın haddı hesabı yoktur
yanı bende hersey ya akdır ya karadır
evet eymende günde 100 kere düşüyor bir iki tanesini yakalayamıyorum
arkadaşlar zaten eymen ayağa kalkmaya başladığından beri emeklemeyi sadece araç olarak kullanıyor ve inanın durması daha iyi en azından tehlikesiz
teşekkür ederim canlarım
zor gerçekten
canım geçmiş olsun çok üzüldüm :sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3 bizimkisi taştan yumuşak herşeyi yiyo teyzesi maaşallahlabne ile yapınca daha rahat yiyokaydirigubbakcemile3
iki üç kaşık bişey zaten hemen arkasına mideye rahat insin diye akıcı şeyler veriyorum zaten. hem alışsın dimiaklinialirimsmile
Hoşgeldin canımmm...
Yeni evinizde sağlıkla, huzurla, güle güle oturun...
Ne demek yaww, iyi yaptın :)))
Katılıyorum, emeklemesi şart da değil zaten.
Belki emeklemeden yürüyecek bebeler, olamaz mı :)
Kızlar moralim çok bozuk ne yapacağım bilmiyorum eşim cüzdanını çaldırmış herseyi vardı para da gitmiş ve bugün ödemelerimiz vardı ödenmeyen 2 kredi vardı zaten günü de geçmişti sinirden ağlamak üzereyim buradakiler bana bakıyor acilen 600 tl bulmam lazım...Benim maaş geldiği gibi gitti.Kafayı yemek üzereyim.Bana akıl verin ....Babasından istemiş maaşı kalmamış onunda ,ablama sordum onlarda ay ortası olduğu için ödemelere vermiş .İş yerimizin avans verme gibi lüksü de yok...off yaaa
termostat derken canım rezistansından mı bahsediyorsun? hani gizli rezistens oluyor açık rezistans oluyor?
inşallah ben bizimkine 2 öğün anca yedirebiliyorum
kızlar benimki sadece 2 öğün ek gıda alıyor kahvaltı ve çorba bazen meyve de yedirebiliyorum. benim asıl sorun annem. "yeter yedirme artık meme emsin bakl bırakır sonbra deyip beni gerdikçe geriyor...
Öznur kettle ı nasıl temizliyorsun içine ne temizleyici koyuyorsun? bende de tefal var, tafalin nadir memnun olduğum cihazlarından biri, hani şu 1 kaşıkla patates kızartan makinesi var ya ondan kullanan var mı?
Kahvaltılıkları inek sütü veriyorsan sütle, vermiyorsan suyla bulamaç haline getirebilirsin. Ama suyla tatsız olur kanımca...
Devam sütü koymak zorunda değilsin, milupanın 8 tahıllı ballı kaşık maması var sütsüz onun içine kendi sütünü koyabilirsin
benim meşhur kahvaltım haşlanmış yarımyumurta sarısı 1 kaşık yoğurt 1 çay kaşığı pekmez pekmezi ayrı veriyorum genelde cevizde koyabilirsin ii ceviz bulamadım dağ köyünden istedim gelicek o zaman yarım ceviz de koyucam afiyet olsuunn
ben kettle içine bir limonu sıkıp kabuğunuda içine atıp iki kez kaynatıyorum. sonra normal bulaşık deterjanıyla yıkıyorum duruladıktan sonra bikez boş kaynatıyorum. aslında sirke daha iyi çıkarıyo ama kokusuna dayanamıyorum
bence sakin ol canım ve en yetkili kimse onunla görüş derim msn ile pek ciddi ve etkili olmaz bence,tlf ile yada yüzyüze daha etkili olur.
ara ki sesinin tonundan anlasınlr damarıma basılmasın bende şirretleşirim sempatiksalakcinni
Nefret ettiğin eski çalışma arkadaşın niye hala msn listende? ayrıca bayram geçeli 1 ay oldu haksız durumdasın farkında mısınlmaz: tek kelime etmeden postala gitsin. ağır ol molla desinler naniknanik
gunaydın canım benımmmm opuyorumnanaktan
eymen nasıl bugun...
ayfercım esen bızım ortak arkadsımızz
Kızlar moralim çok bozuk ne yapacağım bilmiyorum eşim cüzdanını çaldırmış herseyi vardı para da gitmiş ve bugün ödemelerimiz vardı ödenmeyen 2 kredi vardı zaten günü de geçmişti sinirden ağlamak üzereyim buradakiler bana bakıyor acilen 600 tl bulmam lazım...Benim maaş geldiği gibi gitti.Kafayı yemek üzereyim.Bana akıl verin ....Babasından istemiş maaşı kalmamış onunda ,ablama sordum onlarda ay ortası olduğu için ödemelere vermiş .İş yerimizin avans verme gibi lüksü de yok...off yaaa
yok Burcucugum.ben sevdıklerım ve aılem harıcındekı ınsanlara karsı cok nefret edılen tahammul edılmesı zor bır ınsanım.kımsenın canınıda acıtmadan bırakmam genelde.
cnaım hayırdır sen neden agladın, neden zor bir gece geçrdin ki :uhm:YAZGICIM alp nasıl oldu umarım daha iyidir doktora ulaştın mı neden olmuş?
HASRET nnaptın yaf gir haber ver bize tüm gece seni düşündüm hatta kendi yaşadıklarımı hatırladım 3500 km uzaktaki kocama sinir olmayı başardım
NİMET bende ağladım dün yatarken ama çok rahatladım severim zaten ağlamayı
HERKESE GÜNAYDIIINN atladıklarım olabilir kusura bakmayın zor bir gecydi ve zor bir gün çok işim var arada dönerim size
kızlar bana devam sutu ıle yapılmayan bır kahvaltı tarıfı verebılır mısınız ?
canım bende eşim hakkında yaptığın yoruma çok güldüm hakkaten öyle :):):)
canım hoşgeldin taşınmak çok zor bende taşınalı daha 15 gün oldu çok şükür rahat yerleştim annem hep yanımda idi birde ben annemin tam karşısına taşınınca daha bi kolay oldu işim :):) ama yinede çok zor .. hayırlı olsun yeni evin yeni ev hep yeni mutluluktur emin ol seveceksin :):): )
canım bunlar kendi aralarındfa takılıyorlar benim analdığım kadarı ile :):):) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oy ben yerim onu tadına bakmadan yemiyomuşsırnaşık şey bunların bilmediği şey yok aykaydirigubbakcemile3
Oyyy maaşallah ona, yarasın... Doruk da tadını beğenirse, ne verirsen yiyor, ama beğenmediyse katı ya da yumuşak hç fark etmez, öğürüyor hemen. Birşeyi yemeden önce dudağına değdiriyorum, yalayıp tadına bakıyor, beğenirse ağzını açıyor, yoksa sımsıkı kilitleyip kaşığa tokat, yumruk, tekme atıyor.
hımm iyice içini boşalt barikaydirigubbakcemile3 sonra tüh keşke şunuda deseydim deme yani rahatlarsın en azındana.s alacağını vermezlerse bidebilmiyorumkismileiste yetkili kisi beni ise alan firma ortagi.onlar bana msn den yazdiriyor ya.bende simdi bi guzel lafimiz sokup alacagim parayida bi zahmet sizde kargo ile gonderirsiniz diyecegim.
hasreti aradım bişi yok beklenen şeyler olmadı 1 saate girerim dedi
cerene kahvaltı hazırlıyomuş
a.s
hasreti aradım bişi yok beklenen şeyler olmadı 1 saate girerim dedi
cerene kahvaltı hazırlıyomuş
a.s
Nefret ettiğin eski çalışma arkadaşın niye hala msn listende? ayrıca bayram geçeli 1 ay oldu haksız durumdasın farkında mısınlmaz: tek kelime etmeden postala gitsin. ağır ol molla desinler naniknanik
canım benim derdim az yemesi değil daha çok az öğün ve az çeşit yemesi. 2 öğün yiyor. kahvaltı çorba arada da meyve
Öznur kettle ı nasıl temizliyorsun içine ne temizleyici koyuyorsun? bende de tefal var, tafalin nadir memnun olduğum cihazlarından biri, hani şu 1 kaşıkla patates kızartan makinesi var ya ondan kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?