2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bana devam sutu ıle yapılmayan bır kahvaltı tarıfı verebılır mısınız ?

benim meşhur kahvaltım haşlanmış yarımyumurta sarısı 1 kaşık yoğurt 1 çay kaşığı pekmez pekmezi ayrı veriyorum genelde cevizde koyabilirsin ii ceviz bulamadım dağ köyünden istedim gelicek o zaman yarım ceviz de koyucam afiyet olsuunn

Son düzenleme:

Hiç muhattap olmadan kartı göndermek, seçenekler arasında yok sanırsam :)

Eti tavuğu falan da çok güzel yapıyormuş diye duydum da başka görüş almak istedim almadan önce

Hıı tavuğu da güzel yapıyor ama et denemedik...

Koyu olmuyor mu öyle yaw? Yiyebiliyor mu kuzu?

yok Burcucugum.ben sevdıklerım ve aılem harıcındekı ınsanlara karsı cok nefret edılen tahammul edılmesı zor bır ınsanım.kımsenın canınıda acıtmadan bırakmam genelde.
ama bı ınsanıda seversem ugruna neler yapabılecegımın haddı hesabı yoktur
yanı bende hersey ya akdır ya karadır

Öznur kettle ı nasıl temizliyorsun içine ne temizleyici koyuyorsun? bende de tefal var, tafalin nadir memnun olduğum cihazlarından biri, hani şu 1 kaşıkla patates kızartan makinesi var ya ondan kullanan var mı?
ben kettle içine bir limonu sıkıp kabuğunuda içine atıp iki kez kaynatıyorum. sonra normal bulaşık deterjanıyla yıkıyorum duruladıktan sonra bikez boş kaynatıyorum. aslında sirke daha iyi çıkarıyo ama kokusuna dayanamıyorum

bence sakin ol canım ve en yetkili kimse onunla görüş derim msn ile pek ciddi ve etkili olmaz bence,tlf ile yada yüzyüze daha etkili olur.

ara ki sesinin tonundan anlasınlr damarıma basılmasın bende şirretleşirim sempatiksalakcinni

evet eymende günde 100 kere düşüyor bir iki tanesini yakalayamıyorum

Allahım sizinkiler emeklemeyi geçti ayağa kalkıyor bizim koca dötlüde tık yok

benimkindede tık yok ancak geri geri sürünüyor o kadar....dötlerini kaldıramıyor bizimkiler...

arkadaşlar zaten eymen ayağa kalkmaya başladığından beri emeklemeyi sadece araç olarak kullanıyor ve inanın durması daha iyi en azından tehlikesiz

PINAR;Eymen paşama ve sana da geçmiş olsun canım tekrardan

Pınarcım sana ve Eymen'e tekrar geçmiş olsun, hava çok dengesiz, o da bozuyor bebeleri... Ayrıca maaşallah kuzuma..

teşekkür ederim canlarım
zor gerçekten

otobüste maalesef ...

canım geçmiş olsun çok üzüldüm
:sinifsinif:

Koyu olmuyor mu öyle yaw? Yiyebiliyor mu kuzu?

kaydirigubbakcemile3 bizimkisi taştan yumuşak herşeyi yiyo teyzesi maaşallah labne ile yapınca daha rahat yiyokaydirigubbakcemile3
iki üç kaşık bişey zaten hemen arkasına mideye rahat insin diye akıcı şeyler veriyorum zaten. hem alışsın dimiaklinialirimsmile

Nefret ettiğin eski çalışma arkadaşın niye hala msn listende? ayrıca bayram geçeli 1 ay oldu haksız durumdasın farkında mısın lmaz: tek kelime etmeden postala gitsin. ağır ol molla desinler naniknanik

Yoğurtla yumuşatmak harika fikir, tebrik ederim vereliniortak

Damarıma basılınca ben de zorlaşırım. Ama öküz ölmüş, ortaklık bitmiş, ayrılmışsın, ne uğraşacaksın diye düşünüyorum. İlla da birşey yapacaksan, e-mail gönder bence.

Evet, tehlike ne kadar geç başlarsa o kadar iyi. Bir de insanın gözünün önünde olmayınca öyle zor ki... Anneme bile tam güvenmiyorum, manyakım galiba...

Oyyy maaşallah ona, yarasın... Doruk da tadını beğenirse, ne verirsen yiyor, ama beğenmediyse katı ya da yumuşak hç fark etmez, öğürüyor hemen. Birşeyi yemeden önce dudağına değdiriyorum, yalayıp tadına bakıyor, beğenirse ağzını açıyor, yoksa sımsıkı kilitleyip kaşığa tokat, yumruk, tekme atıyor.

benım ablam emeklemeden hoooppp yurumeye baslamıs :)))

canim cok gecmis olsun uzuldum ya insanin emegini calmak nasil bir serefsizlik

pufffffffffffff kisim benim anneme biraksan oglum mememe yapisik gezecek bosver salla gitsin

Öznur kettle ı nasıl temizliyorsun içine ne temizleyici koyuyorsun? bende de tefal var, tafalin nadir memnun olduğum cihazlarından biri, hani şu 1 kaşıkla patates kızartan makinesi var ya ondan kullanan var mı?

canim ben erikli su kullaniyorum kireclenme olmuyor.zaten kapali rezistans.kirlenirse falan normal bulasik deterjani ile yikayip iyice duruluyorum sonrada kuruluyorum.
bende istiyorum makinadan yaw.kizartma yapinca firinim mahvoluyor.
soyledim erime al deyyi bakalim.ev makinadan gecilmio zati

Kahvaltılıkları inek sütü veriyorsan sütle, vermiyorsan suyla bulamaç haline getirebilirsin.
Ama suyla tatsız olur kanımca...

yok canim inek sutu vermiyorum ben.

Devam sütü koymak zorunda değilsin, milupanın 8 tahıllı ballı kaşık maması var sütsüz onun içine kendi sütünü koyabilirsin

icinde bal varya o biraz geriyor beni.

himmm olanbilir bak

iste yetkili kisi beni ise alan firma ortagi.onlar bana msn den yazdiriyor ya.bende simdi bi guzel lafimiz sokup alacagim parayida bi zahmet sizde kargo ile gonderirsiniz diyecegim.

ara ki sesinin tonundan anlasınlr damarıma basılmasın bende şirretleşirim sempatiksalakcinni

oda olanbilir aklinialirimsmile

Nefret ettiğin eski çalışma arkadaşın niye hala msn listende? ayrıca bayram geçeli 1 ay oldu haksız durumdasın farkında mısın lmaz: tek kelime etmeden postala gitsin. ağır ol molla desinler naniknanik

onemli degil oznur hn getirirsiniz diyende patron.
isin rengi oyle degil iste.ayrilirken oznur hn siz dinlenin yilbasinda tekrar konusalim diyen patron.he birde benmde onlardan alacagim var.ayricabu sahsiyet kesin patrondan habersiz yapio bu isi .
adam msn listemde silmedim cokda onemsemedim ne yalan soyleyeyim

CEREN hoşgeldin cnm, seni gördüğüme sevindim.a.s.

gunaydın canım benımmmm opuyorumnanaktan
eymen nasıl bugun...
ayfercım esen bızım ortak arkadsımızz

günaydın balımolumunekankayizsmile

çok üzüldüm cnm yaa, çaldırmış olduğu kesin mi?? bi yerde düşürmüş olma ihtimali var mı acaba?? inşallah rabbim bi çıkar yol verir

wuuuuuu:1ninca:
hem suçlu hem güçlü, ne diye göndermedin şimdiye kadar kartı heeelülülülülülü
bence hiç muhatap olunacak bi durum yok ortada Öznurcum, sen bilirsin ama direkt kartı gönder gitsin

cnaım hayırdır sen neden agladın, neden zor bir gece geçrdin ki :uhm:

kızlar bana devam sutu ıle yapılmayan bır kahvaltı tarıfı verebılır mısınız ?

canım hero baby nin balsız sadece muzlu cicibebeli kahvaltı saati diye bir maması var onunla yapabılırsın...

canım gecmıs olsun cok yaaa, bizde bu ay biraz sıkısıgız, esim kredi cektı hatta keske olsa da ben gonderırdım hemen sana, ama olur da para bulamazssanız bankayla gorusun durumu anlatın, belki tarihi atlatabilirler, annem bi kere ole yapmıstı hatırlıyorumm..

evet evet kendi aramızda takılıodukkk sempatiksalakcinni

oy ben yerim onu tadına bakmadan yemiyomuşsırnaşık şey bunların bilmediği şey yok aykaydirigubbakcemile3

iste yetkili kisi beni ise alan firma ortagi.onlar bana msn den yazdiriyor ya.bende simdi bi guzel lafimiz sokup alacagim parayida bi zahmet sizde kargo ile gonderirsiniz diyecegim.
hımm iyice içini boşalt barikaydirigubbakcemile3 sonra tüh keşke şunuda deseydim deme yani rahatlarsın en azındana.s alacağını vermezlerse bidebilmiyorumkismile

yaw kızlar bu ne hız.okumaktan yazamıyorum valla.beni kuzum da dün ilk defa üç öğün yedi.çok mutluyum.bugün yemicek diye korkuyorum.normalde sadece kahvaltı ediyodu sonra da ağzına hiç bişey sürmüyodu ve meme zaten emmiyo.düşünün yani ne kadar aç geziyo.doktoru bazı bebekler böyledir fazla zorlama,küstürme 8. ya da 9. aydan sonra iştahı açılacak dedi.verdiği vitamin ve balık yağı da iştahını biraz açtı heralde ki dün 3 ğün yedi.bakalım artık beklicez 9 aylık olmasını.inşalah düzelir.yoksa ben sinir hastası olucam.

:lepi::lepi: canım kızma ama ben aylinin yorumunu çok sevdim :):))

aynı kocammm.... :mymeka::mymeka:

canım benim derdim az yemesi değil daha çok az öğün ve az çeşit yemesi. 2 öğün yiyor. kahvaltı çorba arada da meyve

e canım benim selinde öyle ....

ya ben şimdi tefalin sitesine baktımda ne güzel pişiriciler var öyle bide tarifli videoalr diye bi sitesi var güzelt arifler var tam kcoama göre bayılır et tavuk kızartmaya... bide pilav olsun ohhhh ... dün akşam ona lahmacun yaptım alinazik yaptım pilav ayran salata bi sürü uğraştım demezmi neden hiç tavuk kızartmıyorsun ben kanat yemeyi özledim ... gözüne dursun dedim o tavuğun kanatları kötükedihüsokötükedihüsoklava:klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…