- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.501
:)::):) tamam haklısın galiba :):):) kız ama iki gündürde bi güzellik geldi adama akşam yatarken etrafı bile toparlayıp öyle yatmış tabi ben bu durumu bozmayyaım tamam vazgeçtim akşamki plandan şimdi arayıp ne yersin akşama hayatım diyip onun isteğine göre güzel bi sofra kurayım başbaşa yiyelim selinide yine erkenden uyuturumm ...ohh saol kıs :):)): )
Ayfercim sevindim halletmene...
Sen orada öyle hüngür hüngür ağladın, onlar da hiç bişi yapmadılar öyle mi...
Yazıklar olsun...
Hasret hepimize takar kanımca, deli ediyor beni bu konuda...
Ha şöyleee... Gecenin mimarı olarak, sonunda olanları da bilmek isterim yalnız ben kaydirigubbakcemile3
Sorunumu hallettim çok eski bir dostumdan aldım.Eşim çok üzgün bende öyle herşeyi sil baştan yapacak nüfüs kağıdı,banka kartını dondurdu,kredi kartı 1 tane vardı Allahtan .Bizim buralarda otobüsler tekin değil ama eşim mecburen onlarla gidiyor İş yerim sağolsun çok yardım etti vermeyerek zor durumda olduğumuzu bile bile...Az önce eşim geldi ve verdim parayı.Ağlaya ağlaya gözlerim şişti ve sinirden sigara içtim bana yapılır mı bu diye...
benim kız kahvaltıdan sonra uyudu halen de uyuyorakşama taze fasülye yapılacak offf hiç gözüm almıyor.
Allahım bir de biz deli olduk delikafadulden
Her aklına geleni, her doğru bildiğini söyleme sen de 2 gün...
Yangına körükle gitme...
Bütün topiğin kalbi çarptı bütün gece be, kendine acımıyorsan bize acı
Sorunumu hallettim çok eski bir dostumdan aldım.Eşim çok üzgün bende öyle herşeyi sil baştan yapacak nüfüs kağıdı,banka kartını dondurdu,kredi kartı 1 tane vardı Allahtan .Bizim buralarda otobüsler tekin değil ama eşim mecburen onlarla gidiyor İş yerim sağolsun çok yardım etti vermeyerek zor durumda olduğumuzu bile bile...Az önce eşim geldi ve verdim parayı.Ağlaya ağlaya gözlerim şişti ve sinirden sigara içtim bana yapılır mı bu diye...
aaa saat 4 olmuş, servisi kaçırttıracaktınız valla bana...
hadi bu anne oğluna gider, gözümde tütüyor kuzum...
Hasret, ara beni bunaldıkça, sana terapi yapayım, Cengiz'e sarma nolur, valla şişiyorum.
:)::):)
hiç miiii ?? ::):):) ya biş idicem bizim herifte trafik yoğunluğu başladığından beri ayda bir iki kereyle yetiniyor acep diyorum trafik bahanesiyle başak birne mi gidiyosun nefes alır şekilde geldiğie şükret diyor :):): ) mecidiyeköyden geliyor servisle ve servis ümraniyeden geçtikten sonra onu bırakıyor yani 3 trafik birden çekiyor o yüzden iyi sen bilirsin dinlen o zzaman diyip horul horul uyuyorum bende :):):) ama sizde durum niye böyle oldu bak sonra senin ehrif hamile çıkmasın dikakt eeeettt .......
QUOTE]
O anlamda hiç değil, tehlike yaratacak bi durumumuz olmadı yani kaza kurşunu bi vakamız yok yoksa diğer anlamda oluyor tabi de korunuyoruz ama şu da var eskisi kadar çok değil bizim de azaldı sayıları, ne zaman artar bilemem CADIARZU
ama yawrucugum bunu soylemeninde bi uslubu var degil mi :) once icinde affetmen lazim bu kadini sirf kocanin annesi oldugu icin.hem sende annesin artik boyle kizin arayip seni bagirip cagirip telefonu kapatsa ne kotu olur degil mi ?
LAVİNİA EBRU yok görünürlerde nerde ki?
hanfendi kesin geziyordur yada uyuyordur.
işte yöyle yetiştirmiş kadın o izin wermiş!!!
we bana musallat olmuş işte sorunun kökeni yine bu kadın aslında o cengizi böyle ytştirdiği için bütün bunlar belkide:1closedeyes:
canlarım benim biliyorumki kalplerimiz bir..
beni düşündüğünüzü çok ii biliorum zaten sabah esin aramasaydı ben mesaj atacaktım birinize rahatlayın die..
tamam biraz daha ılımlı olacağım artık, o bağırınca susacağım tamam:dilcikar:
anasına tahammül edeceğim tamam
amaaaa benim ewe yakında postu sererse hepinizi tek tek arayıp hadi bakalım yeni öneriler alıym die soracağım haberiniz olsun..
işte böyle olursa yedim sizi haberiniz olsun..
ben annesiyle alakalı bu kadar sert dawranıyorsam onu içimize yerleştiremesin huzursuzluğu heran görsün die...
biliyorum ki annesiyle iyi olduumuzu görse 3gün sonra anne sine gidip gelmek zor gelecek, yol parası koyacak, mesafe koyacak we kalsın sana ne zararı war kadın yardım ediyo diyecek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uzun zamandir yazacagim unutuyorum.Doguhan yalanci emzigi birakti yaklasik 1 ay oluyor.Parmakda emmiyor.Sizinkiler ne alemde ?
sen bir ılımlı ol şu kocanla aranı düzeltte öye birşey olursa neyapacağına bakarız yeri gelirse.işte yöyle yetiştirmiş kadın o izin wermiş!!!
we bana musallat olmuş işte sorunun kökeni yine bu kadın aslında o cengizi böyle ytştirdiği için bütün bunlar belkide:1closedeyes:
canlarım benim biliyorumki kalplerimiz bir..
beni düşündüğünüzü çok ii biliorum zaten sabah esin aramasaydı ben mesaj atacaktım birinize rahatlayın die..
tamam biraz daha ılımlı olacağım artık, o bağırınca susacağım tamam:dilcikar:
anasına tahammül edeceğim tamam
amaaaa benim ewe yakında postu sererse hepinizi tek tek arayıp hadi bakalım yeni öneriler alıym die soracağım haberiniz olsun..
işte böyle olursa yedim sizi haberiniz olsun..
ben annesiyle alakalı bu kadar sert dawranıyorsam onu içimize yerleştiremesin huzursuzluğu heran görsün die...
biliyorum ki annesiyle iyi olduumuzu görse 3gün sonra anne sine gidip gelmek zor gelecek, yol parası koyacak, mesafe koyacak we kalsın sana ne zararı war kadın yardım ediyo diyecek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
büyük oğluna nolmuş kız?hahaytt kaynanam çıktı yukarı kapıyı açmaya çalıştı bir de ne görsün kapı kitli:sm_cool:
tabi bu durumda hiç adeti olmayan bişey yaptı kapıyı çaldı ama surat düştüzemuszemus çocuk uyuyor dedim indi aşağıya.
hahayttt kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana mı atmalı:dance:
ama büyük oğluna hala kızgınım dangoz
yok yok oyle bisey olmaz merak etme.cengiz o kadarda saf bi adam degil bence.
he bu arada yemegin temizligin vs sende olmayacak.ona gore
sen bir ılımlı ol şu kocanla aranı düzeltte öye birşey olursa neyapacağına bakarız yeri gelirse.
ki bunun olmamasını istediğini yine cengiz e anlat ama bu şekilde değil güzelim.
kadını al kucağına şevkat göster demiyorum sadece daha fazla tahammül göster.
bunu onun için değil,çok sevdiğin kaybetmekten deli gibi korktuğun kocan için yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?