- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.541
selam hatunlar..
anam halam ve ananem bendeydi..
sabahtan beri pasta börek ve yanındada bi adet aktif yagmur baby iyle ugraşıorum..
cok hosuna gidiyo..hep birileri gelse ew kalabalık olsa..oda bu bahaneyle hiç uyumasa..
neydseki şimdi gittiler..onuda uyuttum..
nörüyonuzzz?
valla bu evliliği yürütmeye ve kocasına onları gerçek yüzüyle göstermeye niyetliyse yapacak.
görümcem sağ olsun sempatiksalakcinni bende kaynana yok kaynanaya 10 basacak bir görümce var, öyle ki ben düğün günü kocamı terkediyodum; ucuz atlattık :Saruboceq: iş böyle olunca ben de mecburen taktik geliştirdim şimdi kocam o kardeşini pek sevmez mümkünse pek yüz de vermez delikafadulden ama asla ustayım diyemem çünkü herkese aynı taktik sökmez.
sen iyi oynarsan geri tepmez hatta işler iyice zıvanadan çıkana kadar sabredip sonra annen yetişemiyor bir yardımcı tutalım yazık kadın kendi evinden oluyor bizim yüzümzden diye duygu sömürüsü de yaparsın hatta gerek kalmaz o kendi kaçar bütün işler başına kalınca sen de yazık kadıncağız başa çıkamadı yolunda bir şeyler gevelersin taş yerini bulur erkeklerin tek silahı güç ama kadınların silahı saymakla bitmez kullanabilene
gaza geldim sanırım hasretcik bunları akıl vermek olarak düşünme lütfen potansiyelini kullan bırak senin ezildiğini yetişemediğini düşünsün o zaman kıyamaz başa çıkabildiğini gördükçe daha çok yüklenir erkeklerklava:
Ben de Öznur un dediği gibi sivri dilli olduğumdan sonda söylenecekleri ilk söyleyenlerdenim hem de dannn diye, ama bi süredir susmayı politikayı öğreniyorum kendi çıkarlarım için kocama ve ailesine karşı, kaynanam iyidir bazen sinir olurum ama yine de çoğu kaynanaya 10 basar iyilikte o yüzden onunla derdim yok artık amaa o uyuz kızı yok muuuu onu yesem doymam :)
Politika yapmayı Yazgı dan da öğrenebiliriz birden Ebru yu sevesi tutmuş :))))
hehuuu
wallah arkanda didikudu yaptımmm:))) kesin yaymış uyuyodur kızıynan ddimmm:jeyyar:
sarıl annem deell:1hug::1rolleyes:bak geçmişe bence enazından adının geçtiği kısma.
kızzz ebru sana sevgim geldi şuan sarılmak yanında olmak istedim birden:1hug:
ewet buda bi senaryo ama en azından daha gercekci..Yok Yağmur diş çıkardığından beri çok huysuzmuş ayrıca emekleyip ayağa kalktığından beri de yaramazmış gece uykuları da kötüymüş, Ebru alışık olmadığından kal geldi ona yetişmeye çalışıyodur
LAVİNİA EBRU yok görünürlerde nerde ki?
hanfendi kesin geziyordur yada uyuyordur.
he yaa keşke iki seksen uzanıp uyuyaydım da dedikodularığızı boşa cıkarmayaydım..uyuyodur yaw onun kızıda uslugillerden sorun yok berabewr yatarlar saatlerce
hahaytt kaynanam çıktı yukarı kapıyı açmaya çalıştı bir de ne görsün kapı kitli:sm_cool:
tabi bu durumda hiç adeti olmayan bişey yaptı kapıyı çaldı ama surat düştüzemuszemus çocuk uyuyor dedim indi aşağıya.
hahayttt kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana mı atmalı:dance:
ama büyük oğluna hala kızgınım dangoz
Politika yapmayı Yazgı dan da öğrenebiliriz birden Ebru yu sevesi tutmuş :))))
beni sefmeyene neleeer neleeerr ooosuuun:)Politika yapmayı Yazgı dan da öğrenebiliriz birden Ebru yu sevesi tutmuş :))))
işte bu kaddarrrr!!!tabii hatta daha neler öğrenebilirsiniz bir ara bakarızyerimsenibenbayanssulusmile
politika yapmayı bildiğim gibi yeri geldiğinde sevmediğimede sevmiyorum diyecek kadar sivriyimdir,çekinmem kimsedenguclubacismile
istersen sanada sarılayım aylin cimaklinialirimsmile
beni sefmeyene neleeer neleeerr ooosuuun:)
işte bu kaddarrrr!!!
politika yapmak her yiğidin harcı olmnadığı gibi demogoji yapmakta her akıllının silahı degildir..
sefiom seni
hayata farkli bir acidan bakmak istiyorummmmmmmmmmmm
wallahi he ayline katılıyorum günde 1 saat takılsana şuraya yawkaydirigubbakcemile2
ewet haklısın bnde öyle düşünüyorum annemde diyor bırak dio geldin yapsın dio onun dötü yemez dio 3 gün sonra şuraya gidicem hastayım dra gidicem yok ablam hasta çağırdı gşibi türlü bahanelerle kendi kaçacak diokaydirigubbakcemile3
kendi ewinden olması hiiiç sorun değil şeymacım zaten gayesi bizle yaşamakalsanaalsanasmile
Ben de Öznur un dediği gibi sivri dilli olduğumdan sonda söylenecekleri ilk söyleyenlerdenim hem de dannn diye, ama bi süredir susmayı politikayı öğreniyorum kendi çıkarlarım için kocama ve ailesine karşı, kaynanam iyidir bazen sinir olurum ama yine de çoğu kaynanaya 10 basar iyilikte o yüzden onunla derdim yok artık amaa o uyuz kızı yok muuuu onu yesem doymam :)
yalniz ben sunu anlayamiyorum, kayinvalideler neden boyle davranip yuzgoz oluyorlarki yada biz mi onlari yanlis anliyoruz.bizim kardeslerimiz annelerimiz nasil acaba? objektif degerlendirebiliyor muyuz ?
beni sefmeyene neleeer neleeerr ooosuuun:)
hu politikacılar nörüyonuz kaydirigubbakcemile3
Bi geçmişe dalayım, çıkabilirsem görüşürüz:))
dalma çıkamazsın :gitme:
kızlar napıyonuz..benimmkudurk öğlenden bu yana yeni uyudu..büyük geldi derken size bakamadım..ne çok kaynatmışsınız yine böyle...
bu nası bi açı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?