2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

wallahi he ayline katılıyorum günde 1 saat takılsana şuraya yawkaydirigubbakcemile2
ewet haklısın bnde öyle düşünüyorum annemde diyor bırak dio geldin yapsın dio onun dötü yemez dio 3 gün sonra şuraya gidicem hastayım dra gidicem yok ablam hasta çağırdı gşibi türlü bahanelerle kendi kaçacak diokaydirigubbakcemile3
kendi ewinden olması hiiiç sorun değil şeymacım zaten gayesi bizle yaşamakalsanaalsanasmile

Ben de Öznur un dediği gibi sivri dilli olduğumdan sonda söylenecekleri ilk söyleyenlerdenim hem de dannn diye, ama bi süredir susmayı politikayı öğreniyorum kendi çıkarlarım için kocama ve ailesine karşı, kaynanam iyidir bazen sinir olurum ama yine de çoğu kaynanaya 10 basar iyilikte o yüzden onunla derdim yok artık amaa o uyuz kızı yok muuuu onu yesem doymam :)

Politika yapmayı Yazgı dan da öğrenebiliriz birden Ebru yu sevesi tutmuş :))))

:roflol::roflol:

hehuuu
wallah arkanda didikudu yaptımmm:))) kesin yaymış uyuyodur kızıynan ddimmm:jeyyar:

bak geçmişe bence enazından adının geçtiği kısma.
kızzz ebru sana sevgim geldi şuan sarılmak yanında olmak istedim birden:1hug:
sarıl annem deell:1hug::1rolleyes:
ewet buda bi senaryo ama en azından daha gercekci..

LAVİNİA EBRU yok görünürlerde nerde ki?
hanfendi kesin geziyordur yada uyuyordur.

uyuyodur yaw onun kızıda uslugillerden sorun yok berabewr yatarlar saatlerce
he yaa keşke iki seksen uzanıp uyuyaydım da dedikodularığızı boşa cıkarmayaydım..

:lepi:Çok üzgünüm çoook

tabii hatta daha neler öğrenebilirsiniz bir ara bakarızyerimsenibenbayanssulusmile
politika yapmayı bildiğim gibi yeri geldiğinde sevmediğimede sevmiyorum diyecek kadar sivriyimdir,çekinmem kimsedenguclubacismile
istersen sanada sarılayım aylin cimaklinialirimsmile

Son düzenleme:
yalniz ben sunu anlayamiyorum, kayinvalideler neden boyle davranip yuzgoz oluyorlarki yada biz mi onlari yanlis anliyoruz.bizim kardeslerimiz annelerimiz nasil acaba? objektif degerlendirebiliyor muyuz ?

beni sefmeyene neleeer neleeerr ooosuuun:)
işte bu kaddarrrr!!!
politika yapmak her yiğidin harcı olmnadığı gibi demogoji yapmakta her akıllının silahı degildir..

sefiom seni

Son düzenleme:

aklın yolu bir işte sen kendi işini zora sokuyosun iş zor gelecek değil sende kalmak ziyarete bile gelmicek o sen sadece onun iş ykünü ağırlaştır :jeyyar:

bende bende olumunekankayizsmile

yalniz ben sunu anlayamiyorum, kayinvalideler neden boyle davranip yuzgoz oluyorlarki yada biz mi onlari yanlis anliyoruz.bizim kardeslerimiz annelerimiz nasil acaba? objektif degerlendirebiliyor muyuz ?

ben kendi penceremden bakayım canım
kaynanalar oğullarını gelinler kullanmasın hep onların kontrolünde olsunlar istiyo hep çocuk kalmalarını istiyolar yani
kendi anneme bakayım kafamçokkarıştı benim annem sürahi hanıma 5 basar 8le de sollar eyvahedigeldismile hayal edemezsiniz bana bile kaynanadır benim annem mafoldumben

beni sefmeyene neleeer neleeerr ooosuuun:)

sen ne istersen o ossun olumunekankayizsmile , :içelim:

hu politikacılar nörüyonuz kaydirigubbakcemile3

hasrete taktik eğitim veriyoz kaydirigubbakcemile5 , :teytey:

Bi geçmişe dalayım, çıkabilirsem görüşürüz:))

dalma çıkamazsın :gitme:

dalma çıkamazsın :gitme:

Biraz zor oldu ama çıktım sonunda-tatlicadiarzu-

e aklımda kalan ne oldu?? Öznurun kerevizi nası ayıklıcam diye sorması, neyini ayıklayacaksakaydirigubbakcemile3
Hasret'in artık daha sakin olcam deyip yine kendini tutamaması
Yazgı'nın politikacılığı
E bi de Yazgının kaynanasının kapıyı çalmadan anahtarla girmesiakannehir nası yani yaaa, hep kilitle bence. Allahım yeri gelir insan evinde her halde bulunur, bu ne terbiyesizlikklava:
Aylin'in her zamnki gibi açıksözlülüğü
Ebrunun misafirleri:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…