2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sana "canım annem" de boynuna sarıl diyen yok gene yüz verme sohbet etme ama cengizi arayıp "annen böyle böyle yaptı... senin annem... " falan deme sadece sıkıntılı durumlarda mazlumu oyna "bak ona güvendim böyle oldum; annen olsada ben aynı işi yapıyorum bak" de kendi anneni övme ama arada; hepimiz biliyoruz artık yeri geldiğinde o da çıkıyor zıvanadan benim annem gibi sempatiksalakcinni annesi olmayacak bir zarar yaptığında falan toparlama gelsin görsün sorsun öyle anlat annen yaptı diye, "kalsın yanımızda" derse "ben evimde kocamla kızımla başbasşa yaşamak istediğim yerde istediğim şeyi yapmak istediğim gibi yatıp giyinmek istersem giyinmeden gezmek istiyorum bir akşamlarım var ailemle baş başa o da bana kalsın yqanımda hiç kimse olmasın istiyorum" de yaz birşeyler kızım kadın değilmisin sen öyle erkek gibi "höyt!" demez kadın dediğin alttan işlermesini bilir bilmezse de öğrenir lmaz:
ay çok konuştum kusura bakma ya... bilmiyorumkismile

tamam ılımlı olcem tahamülkar olcem, sabırlı olcem hele cengiz warken gıkımı etmicem gayet sakin takılıcam..
ama o cengizle de pazar gününe kdar konuşmicam bunuda böyle bilin!!!! (hoş zaten o da bnle konuşmuyo ya olsun)

kıs çok felan değil gayet iyi konuştun ama onu yapacak biri lazım hasret de ben gibi en son söylenecek lafı en başta yumurtlayıp sonra toparlamaya çalışıyor ve öyle alrttan felan değil gayet niyetini göstere göstere yapıyor napıyorsa e buda tabi sorun oluyor hastercim zor öğreniliyor ama öğrenince iyi oluyor anacım sende öyle yap bırak şu oklavanı elinden yelpazeni al yellendire ylelendire hallet işlerini :):):) bak daha kolay oalcak sende el üstünde tutulacaksın...

ha bu arada valla aklımda kaldı da ondan geri girdim topiğe hasret sen bana kızmadın dimi dün siizn bu tartışmaalrınıza üzüldüğüm için biraz yazmıştım neden bu şekilde hitap ediyorlar birbirlerine diye ? ama valla kötü bi niyetim yoktu .. ? ???

büyük oğluna nolmuş kız?
bencde bunca zamndır nie öyle yapmadın ki ne öyle han kapısı gibi giriyo çıkıyooo

deli nerde dio??? delikafadulden [/B]

tamam şekerim bak kapıdan geldi ooo dedim gözlerimiz yollarda kaldı yaasempatiksalakcinni yatıyodum dedi kafamı kaldıramıyorum ewdebayanssulusmile
ee dün suluköfte yaptı elemanlara yemek werdiya yoruldudelikafadulden
ee ne olcak oğluna Alp i doktora götürecektik gelmedi kaldık bizde yazdım ya yukarıda.

hehh şöylekaydirigubbakcemile5bak kazanan olacaksın.
al bir çiçek eline koş yanına "annecim özledim " de sarıl,ver çiçeğide.bak nekadar sevinir kadıncağızdelikafadulden

tabii kesin yetişemiyordur hünersiz ne olcaknaniknanik

vuuuu sende ne cevherler varmış arada kadınlık dersi alalım senden :1ninca:

Bak sana ne dicem alınabilirsin ama içimde kötü niyetle söylemiyorum bunu da bil, hiçbir kaynana hamile evlenmiş geline iyi gelin gözüyle bakmaz, seni çok sevmesini bekleme hiçbir zaman, arkandan niye o... diyo sanıyosun, bizim komşumuz oğlunu evlendirdi evlenmeden önce birlikte olmuşlar, kadın diyodu ki oğlum bunu yattı diye bırakamıyo, halbuki şimdi 10 senelik evliler ama kadının aklında gelin böyle yer etti o zaman, o yüzden sen sakin ol hatta o varken cengizle daha iyi ol ki belki kafasına dank eder sizin iyi olduğunuz belki de gıcık olur seni böyle sevmesine ve mutlu olmana,ikisi de işine gelir

[

iyi bakalım tamam bugünden itibaren oyuna başlıyorum, bi geri teperse ama warrrryaalsanaalsanasmile
neyse canlarım dedikleriniz doğru sağolun çok zor bir insanla beraberim nasıl olacak bilmiyorum bir ömür geçer mi bu insanla!! geçer umarım!

geçmiş olsun canıma.s.
valla evdede olsan çalışsanda erkekler senden yemek ve ev işi bekliyo bitmez bu çilea.s
canım pamukcuk varsa sakın karbonat sürme dr verdiği ilacı kullan. karbonat anlık rahatlatıyo ama tedaviyi uzatıyo haberin olsun.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaw ben hala regl olmadım annem 5 doğum yaptım,hep 11 ay sonra adet oldum diyo bende ona çektim galiba.normal bidurummu acababilmiyorumkismile
bizim evde makarna kıymalı yapılır zaten:)) bi de bi kısmını ayırıp yoğurtlu yaparım, üstüne de tereyağı ile sos.
yanına da salata tamam yaw
belki bi de çorbabilmiyorumkismile
yanına havuç kızartsana güzel olur. havucu rendeliyosun zeytinyağıyla kavurup sarımsaklı yoğurt ve isteğe göre mayonezle servis yapıyosuncokacimcoook dr diyet vermeseydi benimde canım çekti ama sadece yoğurt ve haşlanmış patates yiyorum:1no2:

hasret kavganın büyümediğine sevindima.s. ama biraz soluklan akışına bırak olayları niye kendini yıpratıyo bu kadar. sen üstüne gittiğinde düzelecek olsa anası tamam ama düzelmezki:a015: çocuğu da etkiliyo belliki:a015:
çok sevindim hallolduğunaa.s

a.s oooh çok güzel olmuşalkisalkisalkis

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

selam hatunlar..
anam halam ve ananem bendeydi..
sabahtan beri pasta börek ve yanındada bi adet aktif yagmur baby iyle ugraşıorum..
cok hosuna gidiyo..hep birileri gelse ew kalabalık olsa..oda bu bahaneyle hiç uyumasa..
neydseki şimdi gittiler..onuda uyuttum..
nörüyonuzzz?

:çok üzgünüm:klava::a015::dilcikar:
görüyo zaten yıllardır birlkte ne kadar mutlu olduğumuzu
oğlunun nelerden wazgeçip 2,5 senedir nasıl bi hayat sürdüğünü nasıl mücadele ettiğini, ne gibi şeylerden kurtulduğunun çok iyi farkında..

cengize kadınsal silahlar sökmüyo, yemiyo adam

valla bu evliliği yürütmeye ve kocasına onları gerçek yüzüyle göstermeye niyetliyse yapacak.

görümcem sağ olsun sempatiksalakcinni bende kaynana yok kaynanaya 10 basacak bir görümce var, öyle ki ben düğün günü kocamı terkediyodum; ucuz atlattık :Saruboceq: iş böyle olunca ben de mecburen taktik geliştirdim şimdi kocam o kardeşini pek sevmez mümkünse pek yüz de vermez delikafadulden ama asla ustayım diyemem çünkü herkese aynı taktik sökmez.

sen iyi oynarsan geri tepmez hatta işler iyice zıvanadan çıkana kadar sabredip sonra annen yetişemiyor bir yardımcı tutalım yazık kadın kendi evinden oluyor bizim yüzümzden diye duygu sömürüsü de yaparsın hatta gerek kalmaz o kendi kaçar bütün işler başına kalınca sen de yazık kadıncağız başa çıkamadı yolunda bir şeyler gevelersin taş yerini bulur erkeklerin tek silahı güç ama kadınların silahı saymakla bitmez kullanabilene
gaza geldim sanırım hasretcik bunları akıl vermek olarak düşünme lütfen potansiyelini kullan bırak senin ezildiğini yetişemediğini düşünsün o zaman kıyamaz başa çıkabildiğini gördükçe daha çok yüklenir erkekler klava:

hehuuu
wallah arkanda didikudu yaptımmm:))) kesin yaymış uyuyodur kızıynan ddimmm:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…