- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.521
uyuyodur yaw onun kızıda uslugillerden sorun yok berabewr yatarlar saatlerce
işte yöyle yetiştirmiş kadın o izin wermiş!!!
we bana musallat olmuş işte sorunun kökeni yine bu kadın aslında o cengizi böyle ytştirdiği için bütün bunlar belkide:1closedeyes:
canlarım benim biliyorumki kalplerimiz bir..
beni düşündüğünüzü çok ii biliorum zaten sabah esin aramasaydı ben mesaj atacaktım birinize rahatlayın die..
tamam biraz daha ılımlı olacağım artık, o bağırınca susacağım tamam:dilcikar:
anasına tahammül edeceğim tamam
amaaaa benim ewe yakında postu sererse hepinizi tek tek arayıp hadi bakalım yeni öneriler alıym die soracağım haberiniz olsun..
işte böyle olursa yedim sizi haberiniz olsun..
ben annesiyle alakalı bu kadar sert dawranıyorsam onu içimize yerleştiremesin huzursuzluğu heran görsün die...
biliyorum ki annesiyle iyi olduumuzu görse 3gün sonra anne sine gidip gelmek zor gelecek, yol parası koyacak, mesafe koyacak we kalsın sana ne zararı war kadın yardım ediyo diyecek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sana "canım annem" de boynuna sarıl diyen yok gene yüz verme sohbet etme ama cengizi arayıp "annen böyle böyle yaptı... senin annem... " falan deme sadece sıkıntılı durumlarda mazlumu oyna "bak ona güvendim böyle oldum; annen olsada ben aynı işi yapıyorum bak" de kendi anneni övme ama arada; hepimiz biliyoruz artık yeri geldiğinde o da çıkıyor zıvanadan benim annem gibi sempatiksalakcinni annesi olmayacak bir zarar yaptığında falan toparlama gelsin görsün sorsun öyle anlat annen yaptı diye, "kalsın yanımızda" derse "ben evimde kocamla kızımla başbasşa yaşamak istediğim yerde istediğim şeyi yapmak istediğim gibi yatıp giyinmek istersem giyinmeden gezmek istiyorum bir akşamlarım var ailemle baş başa o da bana kalsın yqanımda hiç kimse olmasın istiyorum" de yaz birşeyler kızım kadın değilmisin sen öyle erkek gibi "höyt!" demez kadın dediğin alttan işlermesini bilir bilmezse de öğrenirlmaz:
ay çok konuştum kusura bakma ya... bilmiyorumkismile
büyük oğluna nolmuş kız?
bencde bunca zamndır nie öyle yapmadın ki ne öyle han kapısı gibi giriyo çıkıyooo
deli nerde dio??? delikafadulden [/B]
ee ne olcak oğluna Alp i doktora götürecektik gelmedi kaldık bizde yazdım ya yukarıda.tamam şekerim bak kapıdan geldi ooo dedim gözlerimiz yollarda kaldı yaasempatiksalakcinni yatıyodum dedi kafamı kaldıramıyorum ewdebayanssulusmile
ee dün suluköfte yaptı elemanlara yemek werdiya yoruldudelikafadulden
Yok Yağmur diş çıkardığından beri çok huysuzmuş ayrıca emekleyip ayağa kalktığından beri de yaramazmış gece uykuları da kötüymüş, Ebru alışık olmadığından kal geldi ona yetişmeye çalışıyodur
sana "canım annem" de boynuna sarıl diyen yok gene yüz verme sohbet etme ama cengizi arayıp "annen böyle böyle yaptı... senin annem... " falan deme sadece sıkıntılı durumlarda mazlumu oyna "bak ona güvendim böyle oldum; annen olsada ben aynı işi yapıyorum bak" de kendi anneni övme ama arada; hepimiz biliyoruz artık yeri geldiğinde o da çıkıyor zıvanadan benim annem gibi sempatiksalakcinni annesi olmayacak bir zarar yaptığında falan toparlama gelsin görsün sorsun öyle anlat annen yaptı diye, "kalsın yanımızda" derse "ben evimde kocamla kızımla başbasşa yaşamak istediğim yerde istediğim şeyi yapmak istediğim gibi yatıp giyinmek istersem giyinmeden gezmek istiyorum bir akşamlarım var ailemle baş başa o da bana kalsın yqanımda hiç kimse olmasın istiyorum" de yaz birşeyler kızım kadın değilmisin sen öyle erkek gibi "höyt!" demez kadın dediğin alttan işlermesini bilir bilmezse de öğrenirlmaz:
tamam ılımlı olcem tahamülkar olcem, sabırlı olcem hele cengiz warken gıkımı etmicem gayet sakin takılıcam..
ama o cengizle de pazar gününe kdar konuşmicam bunuda böyle bilin!!!! (hoş zaten o da bnle konuşmuyo ya olsun)
geçmiş olsun canıma.s.annem aradı az önce fatoş farkındamısın selin in ağzı dili yara içinde diye biz hiç farkında değiliz tabi ? gece mi oldu acaba ? ne yapmak gerek bilgisi olan var mı ? doktorunu aradım randevu aldım sağlık ocağı yakında orayada götürsem mi acaba ?
valla evdede olsan çalışsanda erkekler senden yemek ve ev işi bekliyo bitmez bu çilea.scanım gotur bence doktora bi kontrol etsin...
ay canım benım kocam tok karınla hep rejıme gırer kaydirigubbakcemile3 acken dunyaları yergecen gece rejıme gırıyorum bundan sonra sakın yemek yapm adedı, bende dun corba yaptım, yanına da karnıbahar hasladım yogurtla yerız deıdm
anammmm gelmiş, bu ne bole kızartma yapar ınsan , yanında bısıler yok mu flan fılan, bana bı geldıler, anacım sen rejımdeyım demedın mı bak dellendırme benı hıc yemek yapmam dedım, sustu oturup yedi
ayyy canım erkeklerle ugrasmak zor zanaat, bazen dıyorum ki doneyım isime geri, zor valla ev kadını olmak daha zor, evde oturuyorum ya benden beklentısı daha fazla oluyor
canım pamukcuk varsa sakın karbonat sürme dr verdiği ilacı kullan. karbonat anlık rahatlatıyo ama tedaviyi uzatıyo haberin olsun.götüreceğim birde araştırdım şöyle bir bilgi buldum
Pamukçuk; yeni doğanda ve süt çocukluğu döneminde dil, yanak içleri ve damakta görülen bir mantar hastalığıdır. Ağız içinin her iki tarafında beyaz lekeler oluşur. Bu lekeler, toplu iğne başı büyüklüğündedir ve ağızda süt pıhtısı görüntüsü verir. Prematürelerde, temiz bakılmayan hastalıklı ve zayıf bebeklerde daha sık görülür. Bebek, ağzı acıdığı için emmede zorluk çeker.
Anne memesinin ılık suyla temizlenip bebeğe verilmesi, memelerin temiz tutulması,biberon ve emziğin iyice kaynatılması, meme ve mamadan sonra bebeğe su içirilmesi (ağızda kalan süt artıklarının temizlenmesi için) pamukçuk oluşmaması için alınacakönlemlerdir. Önlemlere rağmen pamukçuk görülürse anne, işaret parmağına temiz bir tülbent sararak parmağını karbonatlı suya batırmalı ve bebeğin ağzını, yanak içlerini parmağı ile silmelidir.
Gün içinde bu işlem birkaç kez tekrar edilmelidir.Yine de geçmezse doktorun önerilerine uygun hareket edilmelidir.
Çocuklarda dilde, diş etlerinde ve ağız kenarlarında değişik türlerde ağız yaralarına da ık rastlanır. Ağız mukozası kırmızı, şiş ve ağrılıdır. Bu yaralar yüzünden çocuk, özellikle yemek yeme sırasında acı çeker. Vitamin eksikliği,çocuğun ruhsal durumundaki lumsuzluklar,yanak içi ısırmaları,temizlik kurallarına dikkat etmeme bu yaraların oluşmasına neden olabilir.
Çocuğa ağzını tahriş etmeyecek yumuşak kıvamlı besinler verilmeli, beslenme sonrasında çocuğun ağzı karbonatlı suyla temizlenmelidir. Çocuğun kullandığı emzik, ağzına götürdüğü oyuncaklar vb. kaynatılarak temizlenmelidir. İyileşme göstermeyen durumlarda doktora başvurulmalıdır.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3offffffff yaw yine alay konusu oldum.bulusma gunu bizim kombi dandiklik yapmisti.yeni kombi bakiyoruz.senol bitanesini begenmis banada gosteriyor anlatiyor garibim sanki teknoloji ozurlu karisi anlayacak adam oda termostatini anlatiyormus bende netten girip bakiyorum bu ne bicim kombi senol minnacik olur oyle kombi diyorum ve aninda dalga konusu oldum yine kaydirigubbakcemile3
aksamada bi dunya dalga gecer benimle
yaw ben hala regl olmadım annem 5 doğum yaptım,hep 11 ay sonra adet oldum diyo bende ona çektim galiba.normal bidurummu acababilmiyorumkismileÖğle yemeğine de mi çıkmıyım artıkne çok konuşmuşsunuz 1 saatte yaw :)
Olur da bugün kk'da bi anons görürseniz, a rh negatif kan aranıyor diye, o benimdir.
Duble iç çamaşırı giydim, yine de çıkmış, böyle mi oluyor doğumdan sonra?
Aaaa rezalet ohaoldumsmile
yanına havuç kızartsana güzel olur. havucu rendeliyosun zeytinyağıyla kavurup sarımsaklı yoğurt ve isteğe göre mayonezle servis yapıyosuncokacimcoook dr diyet vermeseydi benimde canım çekti ama sadece yoğurt ve haşlanmış patates yiyorum:1no2:bizim evde makarna kıymalı yapılır zaten:)) bi de bi kısmını ayırıp yoğurtlu yaparım, üstüne de tereyağı ile sos.
yanına da salata tamam yaw
belki bi de çorbabilmiyorumkismile
hasret kavganın büyümediğine sevindima.s. ama biraz soluklan akışına bırak olayları niye kendini yıpratıyo bu kadar. sen üstüne gittiğinde düzelecek olsa anası tamam ama düzelmezki:a015: çocuğu da etkiliyo belliki:a015:yaw deliler tamam ettim işte madem annesaini yemek yapması ewi temizlemesi için istiyor bu adam annei gelecek hazırlayacak yemekleri.. ben yemek yapmiyorum ki.. annem yapıyo hep gelmeyeceği günlerde fazladan yapıp atıyor buzdolabına..
anasıda haber werseydi gelmiorum işim war die..
kötü bişey demedim..
dün arayıp çağırmadı mı gel yemek hazırlanacak çocuğa kim bakacak die eeeee...
çok sevindim hallolduğunaa.sSorunumu hallettim çok eski bir dostumdan aldım.Eşim çok üzgün bende öyle herşeyi sil baştan yapacak nüfüs kağıdı,banka kartını dondurdu,kredi kartı 1 tane vardı Allahtan .Bizim buralarda otobüsler tekin değil ama eşim mecburen onlarla gidiyor İş yerim sağolsun çok yardım etti vermeyerek zor durumda olduğumuzu bile bile...Az önce eşim geldi ve verdim parayı.Ağlaya ağlaya gözlerim şişti ve sinirden sigara içtim bana yapılır mı bu diye...
a.s oooh çok güzel olmuşalkisalkisalkishahaytt kaynanam çıktı yukarı kapıyı açmaya çalıştı bir de ne görsün kapı kitli:sm_cool:
tabi bu durumda hiç adeti olmayan bişey yaptı kapıyı çaldı ama surat düştüzemuszemus çocuk uyuyor dedim indi aşağıya.
hahayttt kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana mı atmalı:dance:
ama büyük oğluna hala kızgınım dangoz
tamam ılımlı olcem tahamülkar olcem, sabırlı olcem hele cengiz warken gıkımı etmicem gayet sakin takılıcam..
ama o cengizle de pazar gününe kdar konuşmicam bunuda böyle bilin!!!! (hoş zaten o da bnle konuşmuyo ya olsun)
:çok üzgünüm:Bak sana ne dicem alınabilirsin ama içimde kötü niyetle söylemiyorum bunu da bil, hiçbir kaynana hamile evlenmiş geline iyi gelin gözüyle bakmaz, seni çok sevmesini bekleme hiçbir zaman, arkandan niye o... diyo sanıyosun, bizim komşumuz oğlunu evlendirdi evlenmeden önce birlikte olmuşlar, kadın diyodu ki oğlum bunu yattı diye bırakamıyo, halbuki şimdi 10 senelik evliler ama kadının aklında gelin böyle yer etti o zaman, o yüzden sen sakin ol hatta o varken cengizle daha iyi ol ki belki kafasına dank eder sizin iyi olduğunuz belki de gıcık olur seni böyle sevmesine ve mutlu olmana,ikisi de işine gelir
vuuuu sende ne cevherler varmış arada kadınlık dersi alalım senden :1ninca:
kıs çok felan değil gayet iyi konuştun ama onu yapacak biri lazım hasret de ben gibi en son söylenecek lafı en başta yumurtlayıp sonra toparlamaya çalışıyor ve öyle alrttan felan değil gayet niyetini göstere göstere yapıyor napıyorsa e buda tabi sorun oluyor hastercim zor öğreniliyor ama öğrenince iyi oluyor anacım sende öyle yap bırak şu oklavanı elinden yelpazeni al yellendire ylelendire hallet işlerini :):):) bak daha kolay oalcak sende el üstünde tutulacaksın...
vuuuu sende ne cevherler varmış arada kadınlık dersi alalım senden :1ninca:
[
iyi bakalım tamam bugünden itibaren oyuna başlıyorum, bi geri teperse ama warrrryaalsanaalsanasmile
neyse canlarım dedikleriniz doğru sağolun çok zor bir insanla beraberim nasıl olacak bilmiyorum bir ömür geçer mi bu insanla!! geçer umarım!
Seni çekiştirdik bakabilirsin ama günahını almışız :)
selam hatunlar..
anam halam ve ananem bendeydi..
sabahtan beri pasta börek ve yanındada bi adet aktif yagmur baby iyle ugraşıorum..
cok hosuna gidiyo..hep birileri gelse ew kalabalık olsa..oda bu bahaneyle hiç uyumasa..
neydseki şimdi gittiler..onuda uyuttum..
nörüyonuzzz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?