- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #8.261
pembedüşler, hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz senin de...
beknurcum ben de biraz fazla hassasım. sadece kayınvalideme karşı değil benimki, bebekle ilgili aklıma yatmayan şeyler söyleyen herkese sinirleniveriyorum. hatta az önce yöneticimle tartıştık bu yüzden... doktorla konuşmamı duymuş, ben de çok heyecanlandım konuşurken, sesim falan titredi. manyakmışım ben, böyle şeyler niye düşünüyormuşum, psikolojim bozukmuş falan filan, bir sürü şey söyledi. ben de çok alındım, ağlayacaktım valla nerdeyse...
Mrb arkadaşlar bende aranıza daha yeni katıldım öncelikle nasılsınız
Merhaba bende 2010 Mart annesi olarak aranıza katılmak istiyorum, bu gün öyle bir moddayım ki ağlaya bilirim, kavga edebilirim her şeyi yapabilecek kadar kötüyüm.Çalışıyorum şu anda etrafımdaki tüm iş aradaşlarımı bir kaşık suda boğmak gibi bir arzum var ve eve gidince önce eşimi sonra iki oğlumu haklıycam allah bu gün herkezi ve beni korusun
ah simenay ahh aynı beni anlattın be gülüm.ben seni o kadar iyi anlıyorum ki!!!! :teselli:
bende 3 ay öncesine kadar kayınvalidemle dip dibe oturuyordum ve o da beni kandırarak evde tutuyordu daha da kötüsü eşim de bunu göremicek kadar kördü.her allahın günü bende çalışıyorum düşün hiiiiiç umrunda değil akşam akşam bende çat kapı gelmeler falan filan...
benim kayınvalidemde çok ama çok bencildir bırak torun torbayı kendi babasına bile bakmadı :1shok:
evde hep tartışma hep kavga....ama sonunda bitti sabrettim vee kazandım çok şükür şimdi uzaktayım kafam öyle rahat ki anlatamam canım darısı başına inş. arkadaşım :Saruboceq: :1hug:
Ya canım burada senin alınganlığın değil afedersin onun öküzlüğü olmuş biraz..Salakmı ne..Terbiyesiz...sen takma kafana tatlım..Genelde yöneticilerin EQ'ları düşük oluyo..işten başka bişey gözleri görmediği için..
Merhaba bende 2010 Mart annesi olarak aranıza katılmak istiyorum, bu gün öyle bir moddayım ki ağlaya bilirim, kavga edebilirim her şeyi yapabilecek kadar kötüyüm.Çalışıyorum şu anda etrafımdaki tüm iş aradaşlarımı bir kaşık suda boğmak gibi bir arzum var ve eve gidince önce eşimi sonra iki oğlumu haklıycam allah bu gün herkezi ve beni korusun
canım hoşgeldin aramıza.yalnız sakinleş biraz tatlım hem bak bebişte hisseder gerginliğini.zaman zaman bende oluyorum böyle.hassas oluyorum kimse anlamıyor.herkez eskisi gibi olmamızı bekliyor.ama anlayış gösteren değil anlayış gören olmak istiyorum ben.Merhaba bende 2010 Mart annesi olarak aranıza katılmak istiyorum, bu gün öyle bir moddayım ki ağlaya bilirim, kavga edebilirim her şeyi yapabilecek kadar kötüyüm.Çalışıyorum şu anda etrafımdaki tüm iş aradaşlarımı bir kaşık suda boğmak gibi bir arzum var ve eve gidince önce eşimi sonra iki oğlumu haklıycam allah bu gün herkezi ve beni korusun
pembedüşler, hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz senin de...
beknurcum ben de biraz fazla hassasım. sadece kayınvalideme karşı değil benimki, bebekle ilgili aklıma yatmayan şeyler söyleyen herkese sinirleniveriyorum. hatta az önce yöneticimle tartıştık bu yüzden... doktorla konuşmamı duymuş, ben de çok heyecanlandım konuşurken, sesim falan titredi. manyakmışım ben, böyle şeyler niye düşünüyormuşum, psikolojim bozukmuş falan filan, bir sürü şey söyledi. ben de çok alındım, ağlayacaktım valla nerdeyse...
canım hoşgeldin aramıza.yalnız sakinleş biraz tatlım hem bak bebişte hisseder gerginliğini.zaman zaman bende oluyorum böyle.hassas oluyorum kimse anlamıyor.herkez eskisi gibi olmamızı bekliyor.ama anlayış gösteren değil anlayış gören olmak istiyorum ben.
iyi günler hanımlar
oruç tutuyomusunuz
Nasıl becerdin kız uzağa taşınmayı, çabuk bana da anlat, benim koca da malesef kör bu konuda ve anasının ağzına bakan tiplerden :))
canım sağol allahın izniyle inşallah.PEMBEDÜŞLER güzel haberlerini bekliyoruz canım.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.
Elif,
İstesek de tutamayız ki... Hem hamilelere farz değil diye biliyorum ben, hastalar gibi oluyoruz... Üstelik doktorum da baştan bana söyledi.... Sakın öyle bir iş yapma, sen normal halinde değilsin, bebek aç kalmamalı dedi...
yaz tatlım yaz herkez okusunki hamileler hassas oluyor bilsinler.ne yazıkki benimde etrafımda birsürü var böyle anlayışsız insanalr.çoğu zaman bende bir kaşık suda boğmak istiyorum ama olmuyor.Pembedüşler bu sözünü panoma yazacağım: tam kelimenin anlamıyla benim kelimelere dökülmemiş hislerim: Anlayış gösteren değil, anlayış gören olmak istiyorummmm....a.s.a.s.a.s. Ama istisnasız herkes anlayış göstermeli, biri bile göstermeyince ters tepiyor hislerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?