- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #10.121
kızlar bugün bende doktora gidiyorum. İlk muayeneye gittiğimde bile bu kadar heyecanlı değildim. İnşallah hepimiz hayırlı haberlerle döneriz. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Annelerimiz hiç doktor yüzü görmeden doğurmuşlar. İnşallh bizim de iyi olur....
Çok teşekkür ederim Bosna,
Darısı teste girmemişlerin başına...
Henüz %100 değil... Bekliyoruz ufaklık karar verecek diye... Ama eşimin işinden dolayı zaten %90 kız olması gerkiyor laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
çok kötü cevaplar yazmışlar,.bende şaşırdım kaldımm:sm_confused: :sm_confused:
Teşekkür ederim, pancuben...
Darısı teste girmeyen herkesin başına...
canımcım çok sevindim,herşey yolundaymış demek,.kaydirigubbakcemile2 :teytey:eee şimdi listeye ekleyimmi,kız diye,.yoksa kesinleşincemi ekleriz hımm,,?
Valla herşey olabilir. Hamilelikle ilgili hormonnun yükslemesi ide bulantısına sebep oluyormuş. Bu hormanun max yaptığı nokta 20. hafta imiş. Sebep bu hormonsa 20. haftaya kadar çekilecek demektir.
Göğüslerden sıvı gelmesi için henüz erken değil mi? Ben ouson 3 ayda olabili diye biliyorum. Bir de her hamilenin göğsünden sıvı gelecek diye bir şey yok bazısında hiçbir şey olmuyormuş.
Aha kızımız belli oldu :) Hadi hayırlısı canım. Çok sevindim güzel haberlerine. Gözün aydın.
Eşinin işi ne ? Merak ettirdin bak şimdi??Çok teşekkür ederim Bosna,
Darısı teste girmemişlerin başına...
Henüz %100 değil... Bekliyoruz ufaklık karar verecek diye... Ama eşimin işinden dolayı zaten %90 kız olması gerkiyor laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
20. haftaysa yandığımın resmidir. İki haftadır iyiydim ama yine coştu benim hormonlar. akannehirValla herşey olabilir. Hamilelikle ilgili hormonnun yükslemesi ide bulantısına sebep oluyormuş. Bu hormanun max yaptığı nokta 20. hafta imiş. Sebep bu hormonsa 20. haftaya kadar çekilecek demektir.
Tamamdır tatlım yerimsenibenolabilir canımcım,.ben hemen bıraktım,.tabi doktoruna danışmadan bişey yapma emia.s
Hadi hayırlısı canım su gibi git, su gibi gel.
Nası yani? :) Eşinin işi ne ki?
Şuanda kesin olmamak la beraber 2 kız bebek bekliyoruz hadi bakalımmm....:teytey::teytey:
evet fark ettim. doğrudur ya da yanlıştır yaptığı, herkesin kendine göre bir doğrusu var. ama kızcağızın o korkusunun üstüne tuz biber olmuş. ben de hoş karşılamadım.
PANCUBEN senin bebiktemi kızz,.:ecrin_bebek: :teytey: :teytey: :teytey:
canımcım bende kan pıhtılaşması var,.ama senin gibi iğne bulmakta zorluk çekmiyorum,.doktorum üç haftada bir yirmi tane iğne yazıyor,.raporada gerek yok,.sonra tekrardan yazdırıyorum,.iğne vuruluşuna gelince,.ben kendim yapıyorum iğnemi,ALLAHA şükür hemşireler daha acıtıyo,kendim hiç acıtmıyorum:lepi:göbüşümden yapıyorum,.iki üç hafta sonra bacaklara geçecem,.hiç morartı falanda olmuyo,:1no2:slmm güzel mart anneleri benim cnm sıkkın biraz bugün kanımdaki pıhtılaşmadan dolayı hergün bir iğnem var ve sayemde bacaklarım karnım mosmor iğneden bide üstüne bulunamayan bi iğne ve 5 taneden fazla alamıyorum bir kerede heyet raporu gerekiomuş fazla alabilmek için kan pıhtılaşması olan başka biri varmı acaba ben mi yanlış vuruorum bu iğneyi anlayamadım aynı gösterdikleri gibi yapmama rağmen morarıyorum anlayamadım..
Bu arada son adet 15 haziran ve bugün tam 12 haftalık oldu henüz test yapılmadı perşembe günü kontrolüm var ve merakla bekliorum bende acaba kuzucum cinsiyetini gösterirmi die
Umarım herkesin gönlüne göre olur ...
yok canım arkadasların muhtemelen 2 kişi Snowquenn ve sinemay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?