• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 12 32,4%
  • erkek

OY: 22 59,5%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 2 5,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 1 2,7%
  • üçüz / çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    37
Kızlar yalnız benim midem çok fena sabah kalkıyorum aksama kadar midem bulanıyor. Kusmuyorum ama sürekli bulanıyor. Yeni taşınma aşamasındayım evim içime sinmedi o evi düşününce bile midem bulanıyor.

Benim de kedim var tabi bir tanecik. Komşumuzun oğlu geldi geçenlerde emekleyerek kedimize doğru gitti kedimiz kaçmadı ama pıskırdı normalde çok sakin bir kedidir çok şaşırdım😂 ama kaçmadı da bence bu iyiye işaret dedim ahahahha bence zamanla alışırken hem bebişlerimizin en yakın arkadaşı olurlar. Benim tek korkum emeklediği ve her şeyi ağzına götürdüğü dönemlerde ne yapıcam 🥲? Çünkü ne kadar her gün süpürsem de illa tüyleri oluyor kalıyor uçuşuyor. Çocuğun ağzına gitsin istemem… traş ettirmedik hiç bugüne kadar ama bilemedim🫠
Yani traş ettirmek biraz rahatlatıyor annem kedisini traş ettirdiğinde neredeyse 0 tüy dökümü oldu. Biz cesaret edemedik psikolojileri bozulur diye. Ama çocuklardan sonra her türlü bozulacak 😂😂 önerim robot süpürgen yoksa al cidden elin ayağın oluyor. Ben her gün çalıştırıyorum, koltuk ve sandalyeleri de süpürüyoruz 2 güne bir ohh miss😉

Merhaba kızlar bugün sat a göre 7+2yim. İki hafta önce keseyi gördük bugün hiç büyümediğini embriyo oluşmadığını söyledi doktorum. Bide kese yamuk düzensiz dedi. Çok düşük ihtimal oluşması bebeğin dedi. Çok üzgünüm kalp atışı için gitmiştik. Sonradan oluşma ihtimali olmaz mı? Yaşayan var mı? Pazartesi tekrar bakacak

Kızlar yalnız benim midem çok fena sabah kalkıyorum aksama kadar midem bulanıyor. Kusmuyorum ama sürekli bulanıyor. Yeni taşınma aşamasındayım evim içime sinmedi o evi düşününce bile midem bulanıyor.

Benim de aynı kusma yok ama sürekli bir bulantı odalar bile midemi bulandırıyor. Mutfağa girince falan çok fena oluyorum. Yemek düşünmek bile korkunç. İnşallah en kısa zamanda geçer. Doktorum mide bulantısı için ilaç verdi bazen onu kullanıyorum fayda ediyor biraz ama iştahsızlık hep var. Tüm gün bir şey yemesem açlık hissetmem yani.

Günaydın canım ☺️, evet benim 1 eşimin 2 kedisi vardı🙃 Yani açıkçası ben de çok endişe ediyorum nasıl olacak diye. Çünkü eşimin kedisinin bi tanesi biraz fazla hırçın bize de saldırıyor dönem dönem eşimi çok kıskanıyor. İlk zamanlar neyse de çocuklar ayaklandığında sıkıntı diyorum. Eşime kalsa alışırlar bişey olmaz kafasında.Hatta evimizin salonu ve mutfağı kapısız kemerli. Buralara kapı yaptırıcaz kediler girmesin diye. Ama benim aklımda olan şey eğer zorlanırsak geçici dönem 3 ünü de anneme bırakıcam konuştuk tamam dedi zaten o da kedi manyağı😂 yani sokağa falan asla bırakmam öyle bişey mümkün değil. Onlar da evlat sonuçta bi şekilde beraber yaşamanın yolları bulunacaktır😊
Oo bir de hırçınmış kıyamam bizimkiler şişko melek gibiler valla hiç yürümeye bile halleri yok sürekli uyuyolar😂😂 anneye vermek mantıklıymış geçici süreliğine 🙈

Kızlar gen testi yaptıran var mı cinsiyet felan igrenenler İstanbul da nerde yaptırdınız birde ücreti neydi araştıran vs var mı

8+0 dan herkese merhaba kızlar 😊
En son 6+3 te kalp atışını duymaya gittik. Sonrasında doktor 6 hafta sonra gel dedi.Siz o aralıkta bir daha gitmeyi düşünüyor musunuz?
Ben gidelim ne olur ne olmaz diyorum da eşimde bebeği rahatsız etmeyelim diyor fflşg

8+0 dan herkese merhaba kızlar 😊
En son 6+3 te kalp atışını duymaya gittik. Sonrasında doktor 6 hafta sonra gel dedi.Siz o aralıkta bir daha gitmeyi düşünüyor musunuz?
Ben gidelim ne olur ne olmaz diyorum da eşimde bebeği rahatsız etmeyelim diyor fflşg
bende 5+5 de gitmiştim cnm 8+6 dayız şimdi 10+5 de gitmeyi düşünüyorum ama içim içimi yiyor 😀

Allah yardımcın olsun canım 🌸 benim daha çok yeni 5+2 hiçbir belirti yok göğüs hassasiyetim var sadece bulantı falan yok belki de bu yüzden bu kadar rahatım yeme de iyiyim 🤣
Merhaba sizin son durum nedir kaç haftalık oldunuz ve mide bulantısı/kusma var mı? Ben de ikizlere hamileyim 2 gün sonra 7 haftalık olucaz mide bulantısı kusmalardan kilo verdim resmen. Sizde durumlar nedir merak ettim

Kızlar merhabaaaa. Bugün 9+4 oldum. Düne kadar yüzüstü rahat rahat yatıyordum, dün itibariyle artık yüzüstü yattığımda karnımın altında yatakta bir şey kalmışta bende üstüne yatmışım gibi hissediyorum. Sanki bi portakal gibi, o serlikte ve boyutta oldu kese/rahim bir şeyler, artık ne bilmiyorum😂 bu kadar çabuk mu büyüyorlarrr 🫠

Back
X