- 28 Şubat 2025
- 100
- 53
- 13
- 30
- Konu Sahibi perdesizev
- #1.821
Niyeee??Ücretli bir testmiş bu ben cok araştırdım doğruluk oranı cok yüksek ama işte cinsiyeti için iyi ama hastalık konusunda insanın aklını başından alan bir test![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niyeee??Ücretli bir testmiş bu ben cok araştırdım doğruluk oranı cok yüksek ama işte cinsiyeti için iyi ama hastalık konusunda insanın aklını başından alan bir test![]()
Yaaa sizin ki ne kadarlık Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinBenimde kirpiklerim ve saçım dökülüyor. Ve yanaklarım boya yapmis gibi kıpkırmızı oldu. Böyle olunca kız diyorlar da bakalım nasipppp![]()
Selamlar 2026 Mart anneleri grubundan geliyorum orada öğrenenlerin çoğunluğu erkek :))Haftası önden giden arkadaşlar cinsiyetini öğrenince yazacak ben onları bekliyorumhani derler ya bu sene erkek senesi yada kız senesi. Onu bekliyorum bende
![]()
Benim de sat’a göre 8+6 ama 3 gün geriden geliyordu en son, 8+3 üm. Ara ara bulantı ve burun tıkanıklığı var bende de. İlk başlardan beri çok saçım dökülüyordu kestirdim 1 haftadır dökülme durduYaaa sizin ki ne kadarlık Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinben daha dün kalp atışını duydum 8+2 mide bulantım hiç yok sadece burnum iki haftadır tıkalı ve kaş ve kirpiklerim dökülüyor
3 patili selamYani aynı dönemmiş bizimki muhtemelen sizin de duyulur. Benim ikiz ve ikisinin de kalp atışları duyuldu![]()
hadi bakalım hemen hemen aynıyız :)Benim de sat’a göre 8+6 ama 3 gün geriden geliyordu en son, 8+3 üm. Ara ara bulantı ve burun tıkanıklığı var bende de. İlk başlardan beri çok saçım dökülüyordu kestirdim 1 haftadır dökülme durdu
İlk bebiş mihadi bakalım hemen hemen aynıyız :)
ayyy demeSelamlar 2026 Mart anneleri grubundan geliyorum orada öğrenenlerin çoğunluğu erkek :))
HaydaaaSelamlar 2026 Mart anneleri grubundan geliyorum orada öğrenenlerin çoğunluğu erkek :))
Günaydın canım3 patili selam3 tane kediniz mi var yoksa? Benim öyle… bebişle zorlanır mıyım acaba diye düşünüyorum tabiki kedilerimi vermek gibi bir şey söz konusu olamaz. Sadece kendi kendime düşünüyorum :))
Ay hadi İnşallah yaaa hemşirem değerin yüksek olduğunu söyledi ama bakalım kese görününce anlaşılır inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun canımHadi hayırlısı olsun canımmmm güzel haberlerini bekliyorum![]()
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah HCG değerlerin nasıldı acabaİkizlerimin kalp atışını duydum çok şükür kızlarrabbim hepimizin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
![]()
Benim de kedim var tabi bir tanecik. Komşumuzun oğlu geldi geçenlerde emekleyerek kedimize doğru gitti kedimiz kaçmadı ama pıskırdı normalde çok sakin bir kedidir çok şaşırdımGünaydın canım, evet benim 1 eşimin 2 kedisi vardı
Yani açıkçası ben de çok endişe ediyorum nasıl olacak diye. Çünkü eşimin kedisinin bi tanesi biraz fazla hırçın bize de saldırıyor dönem dönem eşimi çok kıskanıyor. İlk zamanlar neyse de çocuklar ayaklandığında sıkıntı diyorum. Eşime kalsa alışırlar bişey olmaz kafasında.Hatta evimizin salonu ve mutfağı kapısız kemerli. Buralara kapı yaptırıcaz kediler girmesin diye. Ama benim aklımda olan şey eğer zorlanırsak geçici dönem 3 ünü de anneme bırakıcam konuştuk tamam dedi zaten o da kedi manyağı
yani sokağa falan asla bırakmam öyle bişey mümkün değil. Onlar da evlat sonuçta bi şekilde beraber yaşamanın yolları bulunacaktır
![]()
ne güzel bir hediye olmuşKızlar merhaba bende inşallah 2026 nisan annesi olacağım. 15 temmuzda kimyasal gebelik geçirdim. 11 ağustosta betahcg tamamen düştü mü diye kontrole gittiğimde tekrar hamile kaldığımı duydum. 6+2 ( ultrasona göre 6+0) keseyi+bebeği gördüm. Kalp atışı başlamış ama daha net duyamayiz 1 hafta sonra gel dinleyelim dedi.
Yani bir hastalık olsa insan perişan olur. Kıyamazsın. Her şeye hazırlıklı olman gereken bir test. İkili üçlü hani bir ihtimal ama fetal net sonuç yani.Niyeee??
Evet çok güzel bir hediye supriz oldu. Allah isteyen herkese nasip etsinne güzel bir hediye olmuş![]()
Bende 8+4 üm benim bulantim sadece susadığım zaman olmaya başladı. Ve ciddi dudak kuruluğu yaşıyorum. Burun tıkanıklığı gece tek taraflı oluyor benimde.Yaaa sizin ki ne kadarlık Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinben daha dün kalp atışını duydum 8+2 mide bulantım hiç yok sadece burnum iki haftadır tıkalı ve kaş ve kirpiklerim dökülüyor