- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #11.881
sağol canım...popomu takmıyorum bi değişiklik olmadı henüz ama iri olan göğüsler biraz daha büyüdüinşallah çok büyümezler...ben de bu gidişle emzirme dönemi bitince estetik olurum artık taşıyamıyorum bunları :bbo:
bençede batsın...Ben göremiyorum...
Batsın bu web senseÇok üzgünüm çoook
öyle geldi banada ama hayırlısı bakalım...
sağolasın canımm opuyorumnanaktan
inş.
yaa sen de mi öyle hissettinnn opuyorumnanaktan hayırlısı inş.
Mantıklı... Ben de olabilirim...:içelim:
Batsın bu dünyaaaaaaaaaaaaaaaa....
Ayyy canımgeldin miii?? ben sabahtan beri burdaydım bi yandan gelmeni bekliyordum bi yandan da takip etmeye çalışıyodum yazılanları...Canım saolasın iltifatların için :) seninle de tanışmak çok güzeldi sbhta bende yazdım aynılarını arkadaşlara tanıştık dedimkaydirigubbakcemile3...Bu arada ben sonrada ayrıntılı inceledim benim sonuçları 5,65 cm benimki baş ile popo mesafesi..12+2 çıktık bizz usgye göreee...
Ay canım yaa çoraplar için tekrar saolasın..bakıp bakıp güldüm valla çok şirindi..Sen şimdi hangi gün gidicen tekrar? Ha aklımdayken söyliyim eşimle ben, sizi birbirinize çok benzettik eşinleyerimseniben
Ayyy canımmm gelememki ama bak gelirsem söz yemeye gelirim..Birlikte yeriz ama kayınvalidene vermiyelim tamam mıdelikafaduldenBen sadece bayramdan bayrama sarıyorum...
Beknur bayramda Ankara ya gelirsen beklerim...
Beraber yeriz cokacimcoookcokacimcoook
sağol canım...popomu takmıyorum bi değişiklik olmadı henüz ama iri olan göğüsler biraz daha büyüdüinşallah çok büyümezler...ben de bu gidişle emzirme dönemi bitince estetik olurum artık taşıyamıyorum bunları :bbo:
snowwhitequeen masallah gobusun ne guzel cıkmıs:) hamis oldugunu her goren anlar artık
masallah hem bebise hem gobuse
yapcaz artık bir şeyler bu böyle gitmez :teselli:
canım maşallah dediğin kadar varmış çıkmış baya bi.benimki seninkinin yanında fındık tanesi kadar kalır :kedi: ne takacan bence çok şirin görünüyor.
Kardeş boşver pişirmeyelim, hazır yiyelim... Çukurambar da hazır yapan bir yer var... Ankara da kaç kişiyiz? Kaç araba çıkar ki? Her araba 4 hamile alsa; 2-3 araba bütün Ankaralıları taşır... Buluşuruz Armada da... Arabalarla sarma ve mantı yemeye gideriz, çukurambara....
Dönüşte yine armada da bitiririz olayı... Nasıl olmuş program :smiley-cool:
Başımı sevdiğin için teşekkür ediyorum... Şu anda kasıklarım ağrıyor ve bunu okuyunca gerçekten başımı sevmişsin gibi geldi... Kendimi daha iyi hissettim...a.s.
benim kide aynı böyle walla 1,60 boy benim walla basenlerde çıktı doğumdan sonra veririz hiç merak etmeyin ee bunlar hep hormonlar yüzünden ama hersey meleklerimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?