• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar herkese çok mutluyum bebeğimde ben de gayet iyiyiz.tehlikem geçmiş artık dışarı çıkıp gezebiliyorum.aylardır evde yatıyordum.doktorum yola gitmemede izin verdi evime gideceğim yarın inşallah.düşük tehlikemden dolayı 3 aydır evimden uzaktaydım memlekette (tokat) annemlerde kaldım nihayet evime gideceğim.bebeğim kız olacak galiba doktor kesin dedmedi ama.hayırlısıyla onu kucağıma almayı istiyorum.allah herkesin bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.

günaydın kızlar herkese çok mutluyum bebeğimde ben de gayet iyiyiz.tehlikem geçmiş artık dışarı çıkıp gezebiliyorum.aylardır evde yatıyordum.doktorum yola gitmemede izin verdi evime gideceğim yarın inşallah.düşük tehlikemden dolayı 3 aydır evimden uzaktaydım memlekette (tokat) annemlerde kaldım nihayet evime gideceğim.bebeğim kız olacak galiba doktor kesin dedmedi ama.hayırlısıyla onu kucağıma almayı istiyorum.allah herkesin bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.
canım aman aman maşallahçok sevindim.geçti gitti işte rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini.

aman aman, maaşallah diyelim canımcım, çok hırpalanmıştın zaten.
afiyet olsun, yarasın benim kuzu yeğenime :)
benim geçmediiii senağlama
dün gece herhalde ben bu çocuğu doğuramadan ölücem dedim kendi kendime, nefes bile alamıyorum bazen, bulantı bir yandan yanma bir yandan. artık gerçekten korkmaya başladım 9 ay böyle mi sürecek diye.
izindeyken biraz daha iyiydim, dün şirkette öğle yemeği yedikten sonra çok kötü oldum. gece 2'ye kadar sürdü, sonra hafifledi, sızmışım. burdaki yemeklerin yağı falan mı dokunuyor acaba diye düşünerek, bugün kendime bir çeşit sefer tası hazırladım. bakalım ne olacak...

Ayy canım geçmiş olsun, sakın öyle kötü şeyler düşünme, az kaldı sabret geçecek seninde bulantıların, ama senin mide yanma sorunun da var ya o yüzden böyle sıkıntı veriyordur, şirket yemekleri malesef benimde midemi bulandırıyor, bence kesinlikle kullandıkları yağdan kaynaklanıyor, bende evden hergün sefer tası getiriyorum aynen, böylesi daha iyi, içinde ne olduğunu bilmediğim yemeklerdense kendi yaptığım yemekleri yiyorum hiç değilse :))

Gözünaydın canım, çok sevindim senin adına, iyi dileklerin içinde aminnn diyorum, Rabbim hepimize sağlıklı bebekler versin..

cokacimcoook

Tuzlu ve ya ekşi olsunda ne olursa olsun kaydirigubbakcemile3

tatlılarda hiç haz etmiyorum eskiden ne çok severdim halbuki

mesela şimdi canım patates kızartması istedi ben fırında yapıyorum kızartma sağlıklı olmadığı için aynı kızarmış gibi oluyor tavsiye ederim sonrada mayonez yerine yoğurda banıp yiyin gayri delikafadulden

Igggghh
Yoğurtlu papates kızartmasını seveceğimi sanmıyorum ama yine de yerimcokacimcoook
Ben herşeyi yerimcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

hayırlı sabahlar arkadaşlar a.s.
çok şükürrr binlerce şükür bulantılarım arifeden beri hafifledi (maşaallah)

skorpioncum Allah sabırlar versin, çok üzüldüm bende yazını görünce
ama dediğin gibi o cennette seni bekleyecek ve sana şefaat edecek inş. :teselli:

Çok sevindim arkadaşım bulantılarının geçmesine..
Ne güzel yazmışsın. Gözlerim doldu.. :gitme:

kızlar nasılsınız?oğlum bugün anaokuluna başladı ,çok heyeçanlıydı,sabah götürdüm bıraktım geldim..bakalım günü nasıl geçecek..saat 1 de gidip alaçağım,tahliller varmış yaptırmamız gereken onları yaptıraçağız yarında tam olarak kalaçak okulunda....

Heeeeyyyy,
O minik ne zaman büyüdü de okullu oldu...
Ben o delikanlıyı da yerim kardeş....

Hoşgeldin neslihan inşallah bundan sonra sorunsuz bir hamilelik geçirirsin canım

Yoğurtlu cimcik makarna çok güzel olur....cokacimcoook
Akşam yapıp yiyeceğim...cokacimcoook
ben de annemi arıcam az sonra
akşam yapsın da yiyelim inş. :lepi:
Çok sevindim arkadaşım bulantılarının geçmesine..
Ne güzel yazmışsın. Gözlerim doldu.. :gitme:
Allah razı olsun canım
öyle inşaallah o melekler anne babasının kurtuluşu için şefaat edecek
yaşanılan hiçbirşey boşa değil a.s

merhaba bende izmirdenim. bende alışverişe başlamadım başlamayacağımda 7 aydan önce. daha önce 2 düşüğüm var çünkü. korkuyorum. bebek kıyafetleri için uygun biryer arıyorsanız kemeraltında mina bebek sarayı var. Hem fiyatları çok uygun hem çeşit bol. Yataktan arabaya, kıyafetten beze, kremlere herşey var. Ben hafta sonu bir mothercare' i gezdimde uçmuşlarrrr.. kaydirigubbakcemile5

Öncelikle skorpıon arkadaşıma başsağlığı diliyorum. Allah sabır versin ve bir daha yaşatmasın böyle birşey.

İzmir den 2 arkadaş bulmama sevindim. Berkem ve nazlı minayı bende duydum ama ben sanırım 7 ay bekleyemiycem :)

hoşgeldin selkie
demek abi olacak minik adam okula başladı hayırlı olsun inşallah güzelce alışır okuluna

sağol çanım,sabah bir heyeçanlıydıki,şimdilik çok hevesli,okulu beğendi,inşallah bıkmazda...okullu oldu benim oğluşum şimdi,,,

QUOTE=neslihan28;9253909]günaydın kızlar herkese çok mutluyum bebeğimde ben de gayet iyiyiz.tehlikem geçmiş artık dışarı çıkıp gezebiliyorum.aylardır evde yatıyordum.doktorum yola gitmemede izin verdi evime gideceğim yarın inşallah.düşük tehlikemden dolayı 3 aydır evimden uzaktaydım memlekette (tokat) annemlerde kaldım nihayet evime gideceğim.bebeğim kız olacak galiba doktor kesin dedmedi ama.hayırlısıyla onu kucağıma almayı istiyorum.allah herkesin bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.[/QUOTE]
çanım gözün aydın çok sevindim senin adına...inşallah hep böyle sağlıklı devam eder....kız demek sonunda bir kız haberi daha aldık... :)))

Heeeeyyyy,
O minik ne zaman büyüdü de okullu oldu...
Ben o delikanlıyı da yerim kardeş....

:)))) ya koçaman oldu teyzesi benim oğluşum....okulda öğrendiklerini kardeşinede öğreteçekmiş...afiyet olsun...cokacimcoook,ne çabuk geçiyor zaman ,,daha dün miniçik bişeydi yaaa....minik kuşum yuvadan uçmaya başladı...

Back
X