• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ara sıra halen midesi bulanan ve yanan biri olarak buradan açıklıyorum:

Bulantının üstüne gidin! Ama öyle yağlı şeylerle değil....

Mesela bu akşam için istediğim yemek: Cimcik makarna!
Üstüne yoğurt döküp yiyeceğim... Eminim beni rahatlatacak...

Kızlar benimde bulantılarım geçti çok şükür, Bayramda dolmaları baklavaları götürdüm valla, bi ara midemi bozar gibi oldum ama toparladım sonrasında, bu arada bayramda eşimin akarabaları da benim moralimi bozmaya çalıştılar ne kadar zayıfsın diye, benim sadece karnım çıkıyor başka bişey yok, ama ben memnunum, moralimi de bozmaadılar cevabını verdim hepsine :))
İyi yapmışsın canım. Benim daha göbeğim bile yoktu bir hafta öncesine kadar. Bu haftayla birlikte birdenbire kocaman oldu bizim kız. Belki seninki de bir anda çıkar!! laelaelaelaelae
Evet,
İştahı açılmış obur hamileler, benim gibicokacimcoook
En çok ne yemekten hoşlanıyorsunuz?
Ama öyle zor bulunan şeyleri yazmayın...
Herkesin kolayca bulabileceği yiyeceklerden bahsediyorum...
Canınız neler yemek istiyor?
Hadi anlatın...
Aman sorma be gülüm. Öyle böyle değil benim iştah fena açıldı!
Dün yeşil fasulye yapmıştım. Pişmiş mi diye tadına bakacaktım güye. Çatalla bi tena aldım.Aman yarabbi! Sanki hayatımda ilk kez fasulye yemiş gibi oldum!! Hiç aç olmama rağmen bi kazan fasulyeyi yedim bitirdim.cokacimcoook delikafadulden
Bi de TV de reklamlarda, dizilerde kimi ne yerken görsem canım istiyo!!
Biri beni durdursuuuun!!! kaydirigubbakcemile

günaydın kızlar herkese çok mutluyum bebeğimde ben de gayet iyiyiz.tehlikem geçmiş artık dışarı çıkıp gezebiliyorum.aylardır evde yatıyordum.doktorum yola gitmemede izin verdi evime gideceğim yarın inşallah.düşük tehlikemden dolayı 3 aydır evimden uzaktaydım memlekette (tokat) annemlerde kaldım nihayet evime gideceğim.bebeğim kız olacak galiba doktor kesin dedmedi ama.hayırlısıyla onu kucağıma almayı istiyorum.allah herkesin bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.

Gözünaydın canım. Benim bebek de kız inşallah. vereliniortak
Sağlığına kavuşmana da çok sevindim. İnsan o halde hiç bişeyden zevk alamıyo... Ama Allah'ın izniyle atlatmışsın inşallah..

İyi yapmışsın canım. Benim daha göbeğim bile yoktu bir hafta öncesine kadar. Bu haftayla birlikte birdenbire kocaman oldu bizim kız. Belki seninki de bir anda çıkar!! laelaelaelaelae

Aman sorma be gülüm. Öyle böyle değil benim iştah fena açıldı!
Dün yeşil fasulye yapmıştım. Pişmiş mi diye tadına bakacaktım güye. Çatalla bi tena aldım.Aman yarabbi! Sanki hayatımda ilk kez fasulye yemiş gibi oldum!! Hiç aç olmama rağmen bi kazan fasulyeyi yedim bitirdim.cokacimcoook delikafadulden
Bi de TV de reklamlarda, dizilerde kimi ne yerken görsem canım istiyo!!
Biri beni durdursuuuun!!! kaydirigubbakcemile

.
benim de 1 haftadır baya iştahım açıldı ya cokacimcoook
ara öğün mutlaka arıyorum, hemen karnım acıkıyor
ama az ve sık yiyelim yoksa şişicez hemencik akannehir
[/B]

Öncelikle skorpıon arkadaşıma başsağlığı diliyorum. Allah sabır versin ve bir daha yaşatmasın böyle birşey.

İzmir den 2 arkadaş bulmama sevindim. Berkem ve nazlı minayı bende duydum ama ben sanırım 7 ay bekleyemiycem :)
Zeynep cim bende izmirli yok diyordum ii oldu . Bende talihsizlikler yaşadım ama sanırım çok uzun süre dayanamıycam alışveriş için sabırsızlanıyorum..

İzmirde neredesin ve hangi doktora gidiyoyrsun?

kızlar bayram sonu keyiler iyi mide bulantıları geçmiş benimde geçti az önce kendime bi güzel kahvaltı hazırladım yarım ekmegi bitirdim ben 5 kilo aldım galiba hızlı gidiyorummafoldumben

Kizlar ya sizler kac kilo aldiniz simdiye kadar ?? Ben cok kilo almaktan korkuyorum...???
16 haftamdayim ve 1 bucuk kilo aldim simdiden.. Bulantilarimin oldugu donemlerde kilo vermedim hic,toplam 1 bucuk 2 kilo cokmu acaba yaaa?? :uhm:

Kizlar ya sizler kac kilo aldiniz simdiye kadar ?? Ben cok kilo almaktan korkuyorum...???
16 haftamdayim ve 1 bucuk kilo aldim simdiden.. Bulantilarimin oldugu donemlerde kilo vermedim hic,toplam 1 bucuk 2 kilo cokmu acaba yaaa?? :uhm:

cnm ozaman ben fenayım 53 kilo ile başladım 14 haftalık bebek şimdi ise 57.800 gr

ben henüz almadım diyebilirim belki yarım-1 kg falan
gebelik org sitesinde hangi haftada ne kadar kilo almanın normal olduğu yazıyor bi bak istersen
ama şu an gayet iyi gidiyorsun a.s
aynı bennn akannehir devamlı makarna ve kumpir
hatta kumpiri burada yapmıyorlar diye közmatik aldım eve evde kendim yapıyorum alkisalkisalkis
:lepi:
közmatikte mi varmış ya :icecream:
Kizlar bende yogurtlu makarnaya cok dustum bu aralar.. Daha dogurusu makarnanin her cesidini bayilarak yiyorum..
aynen cokacimcoook

:lepi:
közmatikte mi varmış ya :icecream:

evet canım közmatik diye bişey var pazarda falan satılıyor yada 1 milyoncular varya onlarda tepsi gibim bişey altı delikli ocağa koyuyosun üzerine patates,patlıcan,mısır,biber,mantar ne istiyosan koy közlüyor harika bişey hihoyyyt veee hiçbir yer kirlenmiyorr :lepi:

arkadaslar iyi dilekleriniz icin tesekkür ederim.sizlerde sagolun.hepinize saglikli hamilelikler gecirmeniz dilegiyle.Allahim bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin.

Eh yakın sayılırız :) ben narlıderede oturuyorum . Alsancakta irenbe ye gidiyorum doktorum Dilek Aslan
memnunum. E belki beraber alışveriş yaparız :)) ne dersin..

Evet yakın sayılırız. ıyi olur fikir veririz birbirimize. Ben bebek odalarına baktım 1.800.- den başlıyor. O yüzden alıp yavaş yavaş ödemek istiyorum. Bi anda çok yük olmasın diye. Annemle kayınvalidem erken diyolar bakalım napıcaz.

He he heeeeeee
Bugün şanslı günümdeydim....
Öğle yemeğinde yoğurtlu makarna çıktı.... Süperdi...cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
Akşama herkes yoğurtlu makarna yiyecek anlaşılan laelaelaelaelae

Evet yakın sayılırız. ıyi olur fikir veririz birbirimize. Ben bebek odalarına baktım 1.800.- den başlıyor. O yüzden alıp yavaş yavaş ödemek istiyorum. Bi anda çok yük olmasın diye. Annemle kayınvalidem erken diyolar bakalım napıcaz.
Bencede erken onun için daha birde araştırmak lazım karabağlarda üreticileri oluo daha uygun olur fiyatlar önce bi araştıralım..

Benim uykum geldi biraz uyucam sonra görüşürüss..

Back
X