2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım hayırlı olsun...inş. güzel çıkar sonuç...ben de yarın alıcam hayırlısıyla...walla cinsiyeti annen daha çok şey almadan netleşir inşallahsağlıklı olsun kuzucun inşallah .....

teşekkür ederim canım inşallah senin test sonuçların da iyi çıkar.evet birinin artık annemi durdurması lazım kaydirigubbakcemile3 zaten bugün kız gibi görünüyor senin maviler ne olacak dedim doktora kızıyo ay o da erkeğe benziyo demeseymiş :roflol: neyse bizim için zaten hiç farketmez cinsiyeti yeter ki sağlıklı olsun.bu arada sen 3lüye girmeyeceğim demiştin girdin mi? canım ben özel hastaneye gidiyorum 3lü test için 92tl ücret verdim sen ne kadara yaptırdın?

hoşgeldin ezgicim
gözün aydın gördün bebikini :1hug:
ben de çok özledim onu 3 hafta oldu görmeyeli
haftaya inş.

Kızlar,
Sizin de beliniz ağrıyor mu?
Benim özellikle yürüdükten sonra ağrıyor (
ev canım fazla ayakta kalına ağrıyor,eee tabi bele ağırlık olmaya başladı,doğal olarak ağrıyor..

hoşgeldin gözün aydın..ya şimdi kızmı?erkekmi?Annen için kötü olaçak...ama kızlarada yakışıyor be mavi...

girmeyecektim ama doktor girmeni tavsiye ederim dedi....zaten o ne derse öyle yaparım diye karar vermiştim yani çok da gerekli değil deseydi ben özellikle istemeyecektim...ikilde ben de özele bayağı bir para vermiştim ama burdaki doktorum kadın doğum hastanesinde o yüzden para vermedim.

sorma canım bilemiyoz kafam iyice karıştı bu sefer kıza benzetti.daha kesin cinsiyeti 15 gün sonra ayrıntılı ultrasonda söyleyecekmiş.anneme kötü oldu sorma doktora kızıyor niye erkeğe benziyor demişmiş.kendi hemen aldı tabi mavileri :roflol: valla ilk bebek olacağı için biz kız da isteriz erkek te farketmez sağlıklı olsun da.

ya arkadaşlar benim belim değil de kalçam ağrıyor...özellikle sağ taraf...doktora sordum kalsiyum takviyesi yaparız dedi...iyi de 2brdk süt 1 kase yoğurt o kadar peynir boşa mı...

valla hayırlısı olsun ama annen için üzüldüm,keşke açele etmeseymiş...

mrb adigenur bende konak hastanesine gidiyorumçokda memnumdum doktorum ayrılıyormuş.artık başka doktora gidicez.ama hastane çok güzel hastanenin sitesinde epidural sezeryan doğum videosuda var izlemeni tavsiye ederim benim ilk doğumum sezeryan olduğu için ikincide mecbur öyle olucak bende epidural istiyorum genel aneztezi zor senmi doğum naptın ne ara doğdu anlayamıyosun az önce karnındayken ne ara doğdu die afallıyorsun spinal daha yaygın şuan ama iyi araştırmak gerekir.

Merhaba arkadaşlar, umarım bebişleriniz ve sizler iyisinizdir. Ben de yarın öğleden sonra üçlü test için hastaneye gideceğim. Bir aydır bebeğimi görmemiştim, çok heyecanlıyım, kim bilir ne kadar değişmiştir. Ayrıca cinsiyetini de yarın öğreneceğim. Doktorum benden ikili test istememişti, bu yüzden üçlü test konusunda da heyecanlanıyorum, umarım sonuçlar temiz çıkar. Benim için dua edin.
Bir de üçlü test için aç karnına filan gitmek gerekmiyor değil mi?

merhaba..ebru ben..yeni katıldım..bende 17 haftalık hamileyim bu hafta üçlü tarama testi vericem.bu arada senin adına cook sewindim pozitif cıktıgı için.insallah hepimizinki pozitif cıkar.bebegin hareketlerini ilk ne zaman hissetin bunu cok merak ediorum yani nası bi his??benim sol kasıgımda ara ara sANCILAR OLUYO BİRAZ CANIMI ACITIYO..YANİ BEBEKTEN degildir heralde bilmiorum.cewap yazarsan sewinirim.bu arada doktorum benimkinide 3.5 aylıkken erkek büyük ihtimal dedi ama bakalım..hepoimiz için hayırlısı..

kilo demisizde bende 61.5 ile basladım sonra bulantılardan 3 kilo verdim oldum 58.5 tamda o zaman tarttı beni doktor :sinifsinif:
simdi ise tam 4 haftadır yiyorum (bulantılar gecti malum) ve olmusum 62.5:) baslangıc kiloma gore az aldım ama 4 haftada 4 kilo biraz cok gibi geldi bana e doktor oncesinde tartmamıstı kızar artık sanırım gorunce beni boyle kaydirigubbakcemile3

yok canım bencede o kadar tesadüf yok :) zemuszemus çiftlik değildi bi spor salonu tesisinde idi ama tam ayrıntı bilmiyorum havuzbaşı diye geçiyordu zemuszemus ama ortada iki tane olimpik yüzme havuzu varıd kuseni kayınpederi kandırmış birazcık zavallımı şakkıdı

selam kızlar uzun zamandır girmedim çok kötü aksiliklerle karşılaştım allah beterinden saklasın inşallah bayram ertesi amniyosentez için dr gittim ilk girişte suyu alamadı dr ikinci girişte aldı eve döndün eve döndüktenn 3 saat sonra bebeğimin suyunun yarısı geldi apar topar hastaneye gittik tabiki o anki ruh halimi düşünün artık hepten yıkılmıştım bebeğimi kesin kaybettim gözüyle baktım hastaneye gittiğimizde bebişimin kalbi kıpır kıpır atıyordu adete yaşama direniyordu 3 gün hastanede yattık çok şükür bebişimin suyu artmaya başladı şuanda tehlikeyi atlattık inşallah buarada suyumuzda inşallah artmaya devam eder amniyosentez yüzünden az kalsın bebeğimi kaybediyordum o kahrolası testin sonucuda 2 hafta sonra çıkıcak bu zaman sarfında eridim bittim ya bebeğim beni terkederse diye oda benim üzüntüm anlamışki beni bırakmadı o minnacık kalbi pıt pıt attı inşallah rabbim bu kadarla bırakır cinsiyete gelincebenim bebiş nazlı göstermiyo kendini...

cook gecmiş olsun canıım dedigin gibi allah daha kötüüsünmden korusun.bebişin sana sımsıkı sarılmış demekki sende iyi seyler düşün iyi olsun hersey..kac aylık bu arada???

çok geçmiş olsun. İnşallah aksi giden hiçbirşey olmayacak. İyi dinlenmen lazım. Umarım çooook iyi sonuçlar alırsın.:Saruboceq:

Büyük gecmis olsun zeliscim..zor gecen donemlerinden sonra hep guzel haberlerle sevindirdin insallah ve yine oyle olacaktır:) kucagına alıncada bunları sadece birer anı olark hatırlayacagız.. Allahım insallahh hepimizin bebislerinin saglıkla buyumelerini nasip etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…