2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun neler atlatmışsın çok üzüldüm ama anlattığın kadarıyla bebeğinin yaşama sıkı sıkı tutunması beni çok ama çok etkiledi Allahım yavrunu korusun sağlıkla sana bağışlasın.test sonucun inşaallah temiz çıkar bizi habersiz bırakma.Rabbim yardımcın olsun.

Son düzenleme:
EZGıM29 canım gözünaydın bebeğinin iyi olmasına sevindim.inşaallah üçlü testin sonucuda iyi olacak.seninki yaramazlık yapıyor anlaşılan.baksana sizi nasıl oynatıyor cinsiyet konusunda.Allahım hepimize kız yada erkek ne verirse sağlıklı hayırlısını versin gerisi önemli değil.

ayyy,canım ya neler yaşamışsın,çok geçmiş olsun,inşallah bir daha böyle kötü bişey yaşamazsın....

Canım benim çok ama çok geçmiş olsun dualarımız seninle bunu bil bak meleğinde tutunmuş sana İnatla bende Varın bende geliyorum diyor ve sende bol bol dinlen kötü şeyler düşünme ve bol bol taze sıkılmış meyva suları ve su iç ki meleğinin yaşam kaynağı olan suda çoğalsın .....
Şimdi Unut yaşananları ve meleğini düşün ve dikkat et ani hareketlerde bulunma ağır şeyler kaldırma...Eminim sonucunda güzel çıkıcak yaşadıklarınla geçmişe perde çekeceksinnnn.Biz anne adayları senin yanındayız.....
Tekrardan geçmiş olsun

Canımmm yaaa doktor bile dediğin gibi tereddütte ama annene güzel dinle anlatırsın artık ve iyi sonuç çıkar canım merak etme darısı diğer arkadaşlara ve bana kendine dikkat et

zeliş82
Cok gecmis olsun ne diyeyim. O anki piskolojini anliyorum , bende ufak bi badire atlattim ama senin gibi hastanelik olmamistim tabi. Allah herkesin bebisini bagislasin saglikli eli ayagi düzgün dünyaya getirmek nasip etsin insallah...

cook sagool canım ne bileyim bazen bitek bendemi oluyo diye endişeleniyorum..bu arada senin adın ne??kac aylık su an??mart annelerini görünce hemen üye oldum.su an calısmıorum ewdeyim.biraz gec üye olmusum ama...)

Selam aramiza hosgeldin.
Evet ya o kasilmalar bendede oluyor ama 2 farkli kasilma.
1 böyle adet görüyormusum gibi sanci digeride yan kordon baglarim.
Ama o baglar kasildigi an o kadar aci veriyorki anlatamam ayaga kalkinca dogrulamiyorum, o derece.

ÜMRANıYE HıSAR HASTANESıNDE FıLıZ TOPUZA GıDıYORUM KIS AKRABA MI ACABA BUNLAR BııZMKı GıRESUNLU :) :lepi:

aa ben hiç sormadım nereli doktorum diye,halbuki 5 senedirde gidiyorum,ama olabilirde?baksana soyisimleri aynı...bi daha gittiğimde sorayım bakayım...benimki normalde küçükyalı delta hastanesinde çalışıyor,bende doğumu orda yapaçağım sanırım,ama biraz uzak sanki,bilmiyorum yaaa..

hayırlı sabahlar arkadaşlar a.s.

zeliş arkadaş çok çok geçmiş olsun
zor şeyler yaşamışsın gerçekten, Rabbim bundan sonrasını sağ salim geçirmeni nasip etsin ..

ay zelişcim sabah sabah gözlerim doldu yaa...iyi olmanıza çok sevindim hikayenin gidişatı kötüydüde maşallah allah bağışlamış...dün bütün gece ağladım kızlar...
manyak oldum bende hehe...evde yemek yokto ekmek arası bişiler hazırlayalım dedi kocam yazık mutfakta hazırlamış bana elinde kalan domateside ağzına atmış gelmiş öptü beni hadi hazır yemeğin diye vay efendim sen beni niye domatesli domatesli öptün...
anaa yazık lan üstünede dizilerim başladı biide onlara ağlladım nasıl damlıyo ama gözümden anlatamam size...
durduk yere ağlanırmı lan?benimkide anladı sonra hormonlarıa tükürdüğümün hatunu diye diye yedi yemeğini...

Günaydın herkese, gününüz güzel geçsin...

Kızlar,
Sizin de beliniz ağrıyor mu?
Benim özellikle yürüdükten sonra ağrıyor (

Benim de belim çok ağrıyor. Fazla yürüyemiyorum. Hatta işe dalıp fazla oturursam da ağrıyor. Daha küçücükler, büyüdükçe daha kötü olmasından korkuyorum.

Son düzenleme:
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR ....

SİZİNLE GÜNE BAŞLAMAKTA DEVAM ETMEKTE ÇOK GÜSEL

SAYENİZDE Bİ ÇOK ŞEY DAHA KOLAY GEÇİYOR HAMİLELİĞİMDE HEM PAYLAŞMAK HEM BİLGİLENMEK GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ

ZELİŞ ARKADAŞIM SANADA ÇOOOKK GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH BUNDAN SONRASI GÜZEL DEVAM EDER HAMİLLEİĞİNDE HERŞEY YOLUNDA İLERLER BÖYLE SIKINTIALR YAŞAMAZSIN Bİ DAHA .sengözlerimebaksanab

YA CANIM SANA DA FİLİZ HANIMI TAVSİYE EDERİM HEMDE YAKIN AMA BİRAZ TUZLU NORMAL DOĞUM İÇİN 3500 GİBİ BİR RAKAM SÖYLÜYORLAR BİLEMİYORUM BENİMDE EŞİM ASKER BİLENLER BİLİR turkbayragi O YÜZDEN GELDİĞİNDE DURUMUUZ NASIL OLUR NE KADARINI KARŞIALRIZ BİLMİYORUM YEDİNCİ AYIMDA YANIMDA OLACAK İKİ AYDA KARRA VERECEĞİZ BAKALIM SANIRIM AKRABALIRIMIZ DESTEK OLACAKLAR KAYINVALİDEM BIRAKMA DOKTORUNU BAKARIZ Bİ ÇARESİNE DEDİ EN SON KONUŞTUĞUMDA KAYINPEDERİMDE İSTEDİĞİN BEŞİĞİDE ODAYIDA BEN ALACAĞIM SEN KAFANA TAKMA DEDİ AMA GENEDE HEM EHRKESE YÜK OLMAK HEMDE BÖYLE LÜKSLERE KAÇMAK ÇOK TABİ BİZİM İÇİN O YÜZDEN BENDE BAŞKA DOKTOR TAVSİYELRİNEDE BAKINIYORUM HALA KISMET ÜMRANİYE TARAFINDA TAVSİYESİ OLAN ARKADAŞALR VARSA DEĞERLENDİRİRİM BENİM İÇNDE ÇOK İYİ OLUR hihoyyyt

EZGİMM CANIM İNŞALLAH ÇOK İYİ GELİR SONUÇLARIN BİZLERDE BÖYLE HABERLERİ İNAN KENDİ TEST SONUÇLARIMIZI BEKLER GİBİ BEKLİYORUZ. BENDE BEBEĞİMİN CİNSİYETİNİ BİLMİYORUM AMA ONU ÇOOOOKKK SEVİYORUM CANIM MELEĞİM O BENİMMMM:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::1hug::1hug::1hug:

çanım benim dr mi tavsiye ederim sana çok iyi,80 tl muayene üçreti özel muayenesinde,öyle abartılı bir rakamı yok,delta hastanesinde normal doğumda 1000-1500 çivarındaymış...öyle abartı rakam ödemeye niyetim yok benim valla....sigortada geçiyormuş varsa sigortan daha da uyguna gelir...benim dr hastanenin yoğun bakımının falan da iyi olduğunu söyledi,,,ilk bebeğimide onda dünyaya getirdim ,çok mukemmel doğumdan sonrada çok ilgileniyor arayıp soruyor nasılsın diye?gerçi hastane çokta uzak değil ama o panikle ben naparım bilmiyorum,e 5 otoyolu üzerinde,bak istersen bir hastaneye internet sitesinden,,,benim dr aslında istediğin hastaneyede geliyor...

birde mediçanada sibel hanımı iyi diyorlar ama çok yoğun ta bir ay sonraya randevu veriyorlar,birde yoğumn olduğu için alel açele bakıyormuş,birde mediçanada zehra hanım var onuda iyi diyorlar...

Son düzenleme:

EVET CANIM BENİMDE SGK GÜVENCEM VAR SİGORTALIYIM VE BU RAKAM BENİMDE UYKULARIMI KAÇIRIYOR YANİ SONUÇTA NE OLURSA OLSUN BEN KARŞILAMAK İSTERİM BEBEĞİMİN İHTİYAÇLARINI KİMSEYE MİNET ETMEYE GEREK YOK DEĞİLMİ DÜNYA HALİ KAYINVALİDE BU KARŞIALR 5 SENE SONRA BAŞINA KKAR klava: O YÜZDEN ARAŞTIRIYORUM ERDEM HASTANESİNDE NASIL ACABA ŞÖYLE Bİ ARAŞTIRDIMDA DOKTOR REYHAN TPUZ ORDADA ÇALIŞMIŞ ACABA DOĞUMA ORAYA GELİRMİ BİZİM DOKTOR GİTMİYOR BAŞKA HASTANELERE DOĞUMA BİDE HİSARDA SSK GEÇMİYOR BİZDEDE ÖZLE SAĞLIK SİGORTASI YOK HER MUAYENEYE 100 LİRA VERİYORUM MESELA İKİLİ TESTE 230 ÖDEDİM SORDUM BURDA KİMSE O KADAR ÖDEMEMİŞ kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

çok pahalımış seninki ya,gelir benim dr büyük ihtimal,ama erdemdede doğum o fiyatlarda geçen sene benim bir akrabam orda doğum yaptı,dr dışardan getirmişti oda...benim dr ile konuştum ben bu konuyu,neden o kadar para ödeyeçeksin ki dedi,başka yerde aynı hizmeti daha uyguna alabilmek varken dedi,aslında haklıda,,,daha uygun bir yer seç dedi ama sen bilirsin dedi,benim dr nin telini yolarım istersen sana ara bir konuş istersen ...akşam 5 ten sonra muayenede oluyor,o sonra sana çep telini falanda verir,ben tahlilerede (ikili teste)o kadar para odemedim,,80 tl ödedim...boşver el nede olsa ,n kadar da iyi olsalar yarın öbür gün konu olur başına bişey olduğunda,hem kendi istediğine göre seçersin kimseyi karıştırmadan,inanki ne kadar çok yaparlarsa sonra o kadarda çok karışıyorlar bebeğine ve sana...

ama seninki çok pahalı gerçekten hastamneyimi satın alaçaksın kız!na ödeyeeğin parayla bebeğine bişeyler alırsın,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…