- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #14.681
selam kızlar uzun zamandır girmedim çok kötü aksiliklerle karşılaştım allah beterinden saklasın inşallah bayram ertesi amniyosentez için dr gittim ilk girişte suyu alamadı dr ikinci girişte aldı eve döndün eve döndüktenn 3 saat sonra bebeğimin suyunun yarısı geldi apar topar hastaneye gittik tabiki o anki ruh halimi düşünün artık hepten yıkılmıştım bebeğimi kesin kaybettim gözüyle baktım hastaneye gittiğimizde bebişimin kalbi kıpır kıpır atıyordu adete yaşama direniyordu 3 gün hastanede yattık çok şükür bebişimin suyu artmaya başladı şuanda tehlikeyi atlattık inşallah buarada suyumuzda inşallah artmaya devam eder amniyosentez yüzünden az kalsın bebeğimi kaybediyordum o kahrolası testin sonucuda 2 hafta sonra çıkıcak bu zaman sarfında eridim bittim ya bebeğim beni terkederse diye oda benim üzüntüm anlamışki beni bırakmadı o minnacık kalbi pıt pıt attı inşallah rabbim bu kadarla bırakır cinsiyete gelincebenim bebiş nazlı göstermiyo kendini...
ümraniye çakmak canım sen nerdesin ? ve tabi hangi doktora gidiyorsun canımmm :uhm:
selam kızlar uzun zamandır girmedim çok kötü aksiliklerle karşılaştım allah beterinden saklasın inşallah bayram ertesi amniyosentez için dr gittim ilk girişte suyu alamadı dr ikinci girişte aldı eve döndün eve döndüktenn 3 saat sonra bebeğimin suyunun yarısı geldi apar topar hastaneye gittik tabiki o anki ruh halimi düşünün artık hepten yıkılmıştım bebeğimi kesin kaybettim gözüyle baktım hastaneye gittiğimizde bebişimin kalbi kıpır kıpır atıyordu adete yaşama direniyordu 3 gün hastanede yattık çok şükür bebişimin suyu artmaya başladı şuanda tehlikeyi atlattık inşallah buarada suyumuzda inşallah artmaya devam eder amniyosentez yüzünden az kalsın bebeğimi kaybediyordum o kahrolası testin sonucuda 2 hafta sonra çıkıcak bu zaman sarfında eridim bittim ya bebeğim beni terkederse diye oda benim üzüntüm anlamışki beni bırakmadı o minnacık kalbi pıt pıt attı inşallah rabbim bu kadarla bırakır cinsiyete gelincebenim bebiş nazlı göstermiyo kendini...
merhaba arkadaşlar biz geldikkk.3lü teste girdim kan verdim sonuçlarım pztsi çıkacak inşallah iyi çıkarlar.bebişimin gelişimi gayet iyiymiş 17 haftalık görünüyorum ama ultrasonda daha ilerde.ve hissettiğim kıpırtılar doğruymuş dikkatli anneler duyar dedi doktorum.ayrıca senin kesin duyman lazım dedi çünkü çok hareketli bir bebiş hiç durmadı kıpır kıpır maşallah.parmak emiyordu kuzucuğum.bu arada cinsiyetine büyük ihtimal erkek demiştiniz şimdi nedir dedimmmm veee baktııı baktıııı en son net görünmüyor ama bu sefer de kıza benziyor dedi ben şok kaydirigubbakcemile3 annemin aldığı mavilerden bahsettim doktora güldü şimdilik bişi alma 15 gün sonra ayrıntılı ultrasona girince netleşir cinsiyeti sanırım dedi.ay şuan bilmiyorum kız mı erkekmi ama onu çoook seviyorum. opuyorumnanaktan
cook sagool canım ne bileyim bazen bitek bendemi oluyo diye endişeleniyorum..bu arada senin adın ne??kac aylık su an??mart annelerini görünce hemen üye oldum.su an calısmıorum ewdeyim.biraz gec üye olmusum ama...)
selam kızlar uzun zamandır girmedim çok kötü aksiliklerle karşılaştım allah beterinden saklasın inşallah bayram ertesi amniyosentez için dr gittim ilk girişte suyu alamadı dr ikinci girişte aldı eve döndün eve döndüktenn 3 saat sonra bebeğimin suyunun yarısı geldi apar topar hastaneye gittik tabiki o anki ruh halimi düşünün artık hepten yıkılmıştım bebeğimi kesin kaybettim gözüyle baktım hastaneye gittiğimizde bebişimin kalbi kıpır kıpır atıyordu adete yaşama direniyordu 3 gün hastanede yattık çok şükür bebişimin suyu artmaya başladı şuanda tehlikeyi atlattık inşallah buarada suyumuzda inşallah artmaya devam eder amniyosentez yüzünden az kalsın bebeğimi kaybediyordum o kahrolası testin sonucuda 2 hafta sonra çıkıcak bu zaman sarfında eridim bittim ya bebeğim beni terkederse diye oda benim üzüntüm anlamışki beni bırakmadı o minnacık kalbi pıt pıt attı inşallah rabbim bu kadarla bırakır cinsiyete gelincebenim bebiş nazlı göstermiyo kendini...[/
a.s.canım büyük geçmişler olsun rabbim hepimizin bebeğini korusun evet yaa bende bu konuda çok endişeliyim yaptırıp yaptırmamkta kararsızım bide şimdi bundan sonra 3 lü testi yaptırmayı düşünmüyorum nazlı bebişini inşallah sağ salim kucağına alırsın
canım ben tantavideyim yani belediyenin arkasında,reyhan topuza gidiyorum,,sen kime gidiyorsun?
ÜMRANıYE HıSAR HASTANESıNDE FıLıZ TOPUZA GıDıYORUM KIS AKRABA MI ACABA BUNLAR BııZMKı GıRESUNLU :) :lepi:
Kızlar,
Sizin de beliniz ağrıyor mu?
Benim özellikle yürüdükten sonra ağrıyor(
Evet Bosnacım ilk testim iyi çıkmıştı, o yüzden bende rahatım açıkçası, bu da iyi çıkar diye, güzel dileklerin için teşekkürler, kayınvalide ile iyi geçiniyorsunuz bakıyorum da :))
Benimki de bu akşam bana balık yedirecekmiş, taktı kadın kafayı, zorla yedirip kusturacak beni..
Sorma, için için birbirimize söylenip dışardan şirinlik yapıyoruz. Benimki de yiyemediğim şeyleri yedirmeye teşebbüs etti ama sonuçlarını görünce vazgeçti :)
merhaba arkadaşlar biz geldikkk.3lü teste girdim kan verdim sonuçlarım pztsi çıkacak inşallah iyi çıkarlar.bebişimin gelişimi gayet iyiymiş 17 haftalık görünüyorum ama ultrasonda daha ilerde.ve hissettiğim kıpırtılar doğruymuş dikkatli anneler duyar dedi doktorum.ayrıca senin kesin duyman lazım dedi çünkü çok hareketli bir bebiş hiç durmadı kıpır kıpır maşallah.parmak emiyordu kuzucuğum.bu arada cinsiyetine büyük ihtimal erkek demiştiniz şimdi nedir dedimmmm veee baktııı baktıııı en son net görünmüyor ama bu sefer de kıza benziyor dedi ben şok kaydirigubbakcemile3 annemin aldığı mavilerden bahsettim doktora güldü şimdilik bişi alma 15 gün sonra ayrıntılı ultrasona girince netleşir cinsiyeti sanırım dedi.ay şuan bilmiyorum kız mı erkekmi ama onu çoook seviyorum. opuyorumnanaktan
Ezgim hayırlısı olsun canım, kız erkek fark etmez nasıl olsa... Giydirirsin mavileri, bi de pembe toka takarsın nolucak :) Demek çok hareketli bebikin, maaşallah, Allah nazardan korusun...
Zelişcim ben de seni merak ediyordum, bayramdan sonra amniyosentez yaptıracaktın diye... Meğer neler olmuş... Çok geçmiş olsun arkadaşım, iyiye gidiyormuş herşey, inşallah testin sonuçlarını aldıktan sonra daha iyi olacak... Meleğin ne güzel sarılmış sana, dilerim Allah hiç ayırmasın...
aa ben hiç sormadım nereli doktorum diye,halbuki 5 senedirde gidiyorum,ama olabilirde?baksana soyisimleri aynı...bi daha gittiğimde sorayım bakayım...benimki normalde küçükyalı delta hastanesinde çalışıyor,bende doğumu orda yapaçağım sanırım,ama biraz uzak sanki,bilmiyorum yaaa..
YA CANIM SANA DA FıLıZ HANIMI TAVSıYE EDERıM HEMDE YAKIN AMA BıRAZ TUZLU NORMAL DOĞUM ıÇıN 3500 GıBı BıR RAKAM SÖYLÜYORLAR BıLEMıYORUM BENıMDE EŞıM ASKER BıLENLER BıLıRturkbayragi O YÜZDEN GELDıĞıNDE DURUMUUZ NASIL OLUR NE KADARINI KARŞIALRIZ BıLMıYORUM YEDıNCı AYIMDA YANIMDA OLACAK ıKı AYDA KARRA VERECEĞıZ BAKALIM SANIRIM AKRABALIRIMIZ DESTEK OLACAKLAR KAYINVALıDEM BIRAKMA DOKTORUNU BAKARIZ Bı ÇARESıNE DEDı EN SON KONUŞTUĞUMDA KAYINPEDERıMDE ıSTEDıĞıN BEŞıĞıDE ODAYIDA BEN ALACAĞIM SEN KAFANA TAKMA DEDı AMA GENEDE HEM EHRKESE YÜK OLMAK HEMDE BÖYLE LÜKSLERE KAÇMAK ÇOK TABı BıZıM ıÇıN O YÜZDEN BENDE BAŞKA DOKTOR TAVSıYELRıNEDE BAKINIYORUM HALA KISMET ÜMRANıYE TARAFINDA TAVSıYESı OLAN ARKADAŞALR VARSA DEĞERLENDıRıRıM BENıM ıÇNDE ÇOK ıYı OLUR hihoyyyt
çanım benim dr mi tavsiye ederim sana çok iyi,80 tl muayene üçreti özel muayenesinde,öyle abartılı bir rakamı yok,delta hastanesinde normal doğumda 1000-1500 çivarındaymış...öyle abartı rakam ödemeye niyetim yok benim valla....sigortada geçiyormuş varsa sigortan daha da uyguna gelir...benim dr hastanenin yoğun bakımının falan da iyi olduğunu söyledi,,,ilk bebeğimide onda dünyaya getirdim ,çok mukemmel doğumdan sonrada çok ilgileniyor arayıp soruyor nasılsın diye?gerçi hastane çokta uzak değil ama o panikle ben naparım bilmiyorum,e 5 otoyolu üzerinde,bak istersen bir hastaneye internet sitesinden,,,benim dr aslında istediğin hastaneyede geliyor...
birde mediçanada sibel hanımı iyi diyorlar ama çok yoğun ta bir ay sonraya randevu veriyorlar,birde yoğumn olduğu için alel açele bakıyormuş,birde mediçanada zehra hanım var onuda iyi diyorlar...
EVET CANIM BENıMDE SGK GÜVENCEM VAR SıGORTALIYIM VE BU RAKAM BENıMDE UYKULARIMI KAÇIRIYOR YANı SONUÇTA NE OLURSA OLSUN BEN KARŞILAMAK ıSTERıM BEBEĞıMıN ıHTıYAÇLARINI KıMSEYE MıNET ETMEYE GEREK YOK DEĞıLMı DÜNYA HALı KAYINVALıDE BU KARŞIALR 5 SENE SONRA BAŞINA KKARklava: O YÜZDEN ARAŞTIRIYORUM ERDEM HASTANESıNDE NASIL ACABA ŞÖYLE Bı ARAŞTIRDIMDA DOKTOR REYHAN TPUZ ORDADA ÇALIŞMIŞ ACABA DOĞUMA ORAYA GELıRMı BıZıM DOKTOR GıTMıYOR BAŞKA HASTANELERE DOĞUMA BıDE HıSARDA SSK GEÇMıYOR BıZDEDE ÖZLE SAĞLIK SıGORTASI YOK HER MUAYENEYE 100 LıRA VERıYORUM MESELA ıKıLı TESTE 230 ÖDEDıM SORDUM BURDA KıMSE O KADAR ÖDEMEMıŞ kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?