• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

AKADAŞLAR BEN KESİNLİKLE İZLEMİYORUM VE DİNLEMİYRUM DOĞUM HİKAYELERİNİ ÇÜNKİ HERKESİN BÜNYESİ VE ACIYA DUYARLILIĞI FARKLI BEN O GÜN GELDİĞİNDE GİDİP DOKTORUMA EMANET EDECEĞİM KENDİMİ YOKSA BENİM KÜÇÜKLÜKTEN BERİ EN BÜYÜK KORKUMDUR YANİ DOĞUM akannehirakannehir

CANIM EĞER BEBEK ANNENİN HAREKETLERİNİ ALAACK İSE BEN YANDIM BİZİM KIZ KESİN GEZGİN OALCAK HAMİLE KALDIĞIM HAFTADAN İTİBAREN İZMİT , GİRESUN , SAMSUN , ÇANAKKALE ( 2 SEFER ) , ANKARA GEZMEDİĞİM YER KALAMDI ÜSTELİK HAMİLE OLDUĞUMU GEÇ ÖĞRENDİM ÖĞRENENE KADR AKRTİNG Mİ YAPAMDIM YAYLALARDA HOPLAYIP MI ZIPMALADIM NEELR NELER AMA BU HAFTADAN İTİBAREN ARTIK DOKTORUMDA İRAZ DURUL DEDİ OTURDUM POPOMUN ÜZERİNE İKİ HAFTA SONRA BABASINI ZİYARETE GİDECEĞİZ İNŞALLAH ÇANAKKALEYE O YÜZDEN BU İKİ HAFTAYI DİNLENEREK GEÇİRMEM GEREK :teytey::smiley-cool:

yandın anam sen..inşallah öyle olmaz...

AKADAŞLAR BEN KESİNLİKLE İZLEMİYORUM VE DİNLEMİYRUM DOĞUM HİKAYELERİNİ ÇÜNKİ HERKESİN BÜNYESİ VE ACIYA DUYARLILIĞI FARKLI BEN O GÜN GELDİĞİNDE GİDİP DOKTORUMA EMANET EDECEĞİM KENDİMİ YOKSA BENİM KÜÇÜKLÜKTEN BERİ EN BÜYÜK KORKUMDUR YANİ DOĞUM akannehirakannehir

ya bakma bende tesadüf denk geldim meraktan izledim,ben bir normal doğum yaşamış olmamama rağmen bunda daha çok korkuyorum....ne yalan söyleyeyim...

ahh canım bende senin gibi hissedemedim hala tık yok yani 18 haftalık suan ama..kızlar daha gec hissedilirmiş

Canım yok ya ona inanmıyorum ben.Benimkide kız ama ben 14 haftadan sonra hep hissettim dönmelerini,tekmelerini.Önce seğirme gibiydi ama artık bu haftalarda dahada güçlü dışardan elini koyduğunda bile hissedilen tekmeler yiyorum.Başta acaba benim karnımmı ince diye bile düşündüm bende 20.haftalarda bekliyordum ama benim kızın 2,5 aylıkken ultrasonda gördüğüm hareketliliğini 3,5 aylıkkende karnımda hissetmeye başladım çok şükür.Öyle olsun diyede beklemedim güm diye vurdu ve sonrasında da o güçlü tekmeler devam etti çok şükür.Rabbim kısa zamanda sizede nasip eder inş. yakındır hissetmeniz birden güm diye vuracak hoplayacaksınız sonra :)

Doktorun Reyhan Topuz sanırım bende ona bir kere gittim ama hastane pek sarmadı beni

Gerçi doktor daha önemli bilmiyorum ben çok kararsızım yaa
akannehir

kızlar dün gece belime bir ağrı girdi topallaya topallaya yürüyordum bu çok oluyor bana hamile kaldığımdan beri

önceden hiç bel ağrısı bilmezdim ne ola ki
:sm_confused:

Canım aynı sen gibi başladı bende de.Dışarda biraz fazla kalıp dolaştığım bir günün akşamında lavaboya gitmek için her kalktığımda topallayarak gittim.Bacağımı yerden her kaldırdığımda ağrı dahada çoğalıyordu.Adet ağrısı gibi değil bildiğin kemik ağrısı gibiydi.En son doktora gittim çünkü her ayakta fazla kalışımda bunu yaşıyordum.Doktor bel fıtığı dedi çok canım sıkıldı haliyle.Hamileliğin ilerleyen aylarında ağırlık arttıkça dahada çoğalacağını düşünüyorum...
Geçmiş olsun inş. seninki fıtık falan değildir.....

Canım aynı sen gibi başladı bende de.Dışarda biraz fazla kalıp dolaştığım bir günün akşamında lavaboya gitmek için her kalktığımda topallayarak gittim.Bacağımı yerden her kaldırdığımda ağrı dahada çoğalıyordu.Adet ağrısı gibi değil bildiğin kemik ağrısı gibiydi.En son doktora gittim çünkü her ayakta fazla kalışımda bunu yaşıyordum.Doktor bel fıtığı dedi çok canım sıkıldı haliyle.Hamileliğin ilerleyen aylarında ağırlık arttıkça dahada çoğalacağını düşünüyorum...
Geçmiş olsun inş. seninki fıtık falan değildir.....

sanırım bende de fıtık başlangıcı olabilir çünkü bacağa vuran bel ağrısı fıtık başlangıcıdır diye biliyorum ben zor bişey annem ameliyat oldu fıtıktan ömrün boyu dikkat etmen gerek
canım ağır kaldırma ters hareket yapma ve düzgün oturmaya çalış sırtına destek al otururken inşallah fazla ilerlemez

sanırım bende de fıtık başlangıcı olabilir çünkü bacağa vuran bel ağrısı fıtık başlangıcıdır diye biliyorum ben zor bişey annem ameliyat oldu fıtıktan ömrün boyu dikkat etmen gerek
canım ağır kaldırma ters hareket yapma ve düzgün oturmaya çalış sırtına destek al otururken inşallah fazla ilerlemez

Sağol canım sende dikkat et kendine.Zaten doktor nasıl yatmam,nasıl oturmam nasıl eğilmem gerektiğini gösteren hareket çizelgesi verdi.Amaç tamamen beli düz tutmak anladığım kadarıyla.Doktorum yakı kullanabileceğimi söyledi.

Sağol canım sende dikkat et kendine.Zaten doktor nasıl yatmam,nasıl oturmam nasıl eğilmem gerektiğini gösteren hareket çizelgesi verdi.Amaç tamamen beli düz tutmak anladığım kadarıyla.Doktorum yakı kullanabileceğimi söyledi.

Son çare yakı yapacağız artık geçmiş olsun cnm sende sağol yerimseniben

Merak etmeyin arkadaşlar, benim eşimin ablası 6 ay önce doğum yaptı. Onda da ileri derecede bel fıtığı vardı ama doktorunun önerileriyle çok rahat atlattı hamileliği. ılk önlem dengeli ve az kilo almak fıtık için ağırlık merkezi çok önemliymiş yani sadece göbüşe almayın kiloları birde hareketsiz kalmayın. Geçmiş olsun umarım sizde rahat geçirirsiniz hamişliği.

Back
X